# #

25 Απρ 2015

Ο Νίκος Κοτζιάς πήγε στις ΗΠΑ για ταξίδι αναψυχής,....




Δεν περνάει όχι μέρα, αλλά ούτε ώρα που να μην ακούγεται από την
αντιπολίτευση το ίδιο μονότονο τροπάριο: 

ότι «ποτέ η Ελλάδα δεν ήταν τόσο απομονωμένη σε διεθνές επίπεδο». 
Αν πιστέψει κανείς Σαμαρά και Βενιζέλο, η χώρα μας όχι απλώς δεν έχει συμμάχους, δεν έχει καν συνομιλητές! 
Είναι παρίας της διεθνής κοινότητας και κανείς δεν τη θέλει στο τραπέζι του. 

Φυσικά,

"Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ από χρεοκοπία"


«Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η Ευρωζώνη. Και για να γίνει, σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Έχουν ήδη διαγνώσει ότι είστε...

Σκληρή απόφαση Θεοδωράκη για Μπόμπολα!


θεοδωρακης

Σκληρές και μεγάλες αποφάσεις...

ΕΚΛΟΓΕΣ..... Οι πιθανές ημερομηνίες

2231273
Εκλογές ή δημοψήφισμα; 
Το φαινομενικό αυτό δίλημμα πιθανολογείται πως ήταν μέχρι και πριν μικρό χρονικό διάστημα υπαρκτό, εάν βέβαια έφτανε η χώρα σε αυτή την έσχατη περίπτωση. Τώρα όμως, το δημοψήφισμα δείχνει να απομακρύνεται, καθώς όλο και περισσότερα στελέχη μιλούν ανοιχτά δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην προσφυγή στις κάλπες.
Ήδη,στις 5 Απριλίου  δημοσιεύονταν η πληροφορία πως το στενό περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα εισηγούνταν στον πρωθυπουργό εκλογές.
Μόλις μία ημέρα νωρίτερα, ο Κώστας Χρυσόγονος είχε πει, εκλογές ή δημοψήφισμα, σε περίπτωση που επιμείνουν οι θεσμοί.
Την τελευταία όμως εβδομάδα οι ...

Γ.Φαρμάκης...."Ολοκληρωτικές πρακτικές και αντιδημοκρατικές λογικές που παραπέμπουν στην ίδια την ημερομηνία πρόσκλησης της οικονομικής επιτροπής. Την 21η Απριλίου!!"...???




Προς το πρόεδρο, κο Ζτάνη Γεώργιο
και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής του Δήμου μας

Με έκπληξη είδαμε στα θέματα της ημερησίας διάταξης της οικονομικής επιτροπής με ημερομηνία πρόσκλησης 21/4/2015 και η οποία θα συνεδριάσει στις 27/4/2015, την εισήγηση σας περί λήψης απόφασης για άσκηση ή μη ενδίκου βοηθήματος αγωγής του Δήμου, κατά του δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού μας κ. Βροχαρίδη Βασιλείου, λόγω ηθικής βλάβης που υποτίθεται ότι υπέστη ο δήμος από πρόσφατο δημοσίευμα του, σχετικά με το θέμα της ανάθεσης (με διαγωνισμό) της καθαριότητας σε ιδιώτη εργολάβο, για τις ενότητες Λιτοχώρου και Ανατολικού Ολύμπου, προϋπολογισμού 940.000 ευρώ ετησίως. Εύλογα λοιπόν τα παρακάτω ερωτήματα:

Οι Ντιντήδες και οι τζιτζιφιόγκοι ανήκουν στο παρελθόν.


Η επανάσταση των τελειωμένων...


LoverdosΔεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο άχαρη αντιπολίτευση από τη σημερινή. 

Όταν βλέπεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο να επιτίθενται στην κυβέρνηση, γίνεσαι αμέσως κυβερνητικός.

Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μοιάζουν να μην έχουν αντιληφθεί πως οι πολίτες καταδίκασαν τόσο το ότι οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία, όσο και τους χειρισμούς τους από εκεί και πέρα, με τα Μνημόνια και την υποταγή.
Αν κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πιστεύουν πως το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη και γελοίοι τύποι σαν τον ...

Κυρία Βακουφτσή Ειρήνη και κύριοι, Ζτάνη Γιώργο,Σιώκα Θεόδωρο,Μπαμπανίκα Νίκο και Γρεβενίτη Βαγγέλη.... "Δεν θα σας κρατήσω κακία"

Γιατί μόνο ογδόντα χιλιάδες κύριε Δημόπουλε?


Έφτασα πενήντα χρονών και μετά από τρείς (μια ως κοινοτικός και δύο ως δημοτικός σύμβουλος) θητείες το έζησα και αυτό.
Να προσπαθώ να προστατέψω τα συμφέροντα του Δήμου και ο άνθρωπος που ο λαός έχει εκλέξει γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο να μου κάνει μήνυση και να μου ζητάει ογδόντα χιλιάδες (80.000) ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση του Δήμου.

Ο δήμαρχος κύριος Δημόπουλος σε μία επίδειξη εκδικητικότητας,αλαζονείας,παντελούς έλειψης συναδελφικής αλληλεγγύης αλλά και απώλειας της ψυχραιμίας του κάλεσε την οικονομική επιτροπή του Δήμου της οποίας μέλος είμαι και εγώ να εγκρίνει την πρόταση του για ανάθεση της αγωγής εναντίον μου στον δικηγόρο κύριο...

Όλγα Τρεμη σε ρόλο ..."πρόεδρος Εδεσσαικού"...

olga

Πρώτα ήρθαν για τον Μπόμπολα… 

αλλά εγώ δεν χρώσταγα εκατομμύρια

Σημείωση: Το πρόβλημα με το να διαβάζεις δελτία Τύπου κατασκευαστικών εταιρειών και να τα παρουσιάζεις σαν δική σου είδηση, είναι ότι συνήθως είναι κακογραμμένα και γίνεσαι ρεζίλι (ειδικά όταν δεν έχεις το θάρρος να αλλάξεις ούτε τα σημεία στίξης).
Όταν αναρτήσαμε το video, από το χτεσινό δελτίο του Mega για τη σύλληψη του Λ.Μπόμπολα βρήκαμε στα σχόλια του facebook και την εξής ξεκαρδιστική “απομαγνητοφώνηση” όσων απήγγειλε η Όλγα Τρέμη –

Αυτή την εφημερίδα ....αφήστε την στα μανταλάκια

protothema1379785683_1

Η ΕΣΗΕΑ κρέμασε στα μανταλάκια το...

Αν αντικατασταθεί ο Βαρουφάκης ή η Ζωή θα καταλάβουμε αμέσως πως η κυβέρνηση έχει παραδοθεί.

VaroufakisΈνα από τα πρόσωπα της κυβέρνησης που έχουν στοχοποιηθεί από ελληνικά και ξένα ΜΜΕ είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Η προσπάθεια αποδόμησης του Γιάνη Βαρουφάκη είναι ολοφάνερη και βγάζει μάτι.
Εγωπαθής, εκκεντρικός, άσχετος και άλλοι τέτοιοι χαρακτηρισμοί γράφονται και λέγονται καθημερινά για τον Βαρουφάκη.
Σήμερα, το Blooberg ανέφερε πως οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης άσκησαν έντονη κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη και είπαν πως ο Βαρουφάκης είναι ανεύθυνος, ενώ τον κατηγόρησαν πως σπαταλάει τον χρόνο τους και είναι τζογαδόρος και ερασιτέχνης.
Θεωρώ πως αυτά τα σχόλια -αν είναι αλήθεια-

Oι σύγχρονοι Εφιάλτες...


Η καταστροφή της Ελλάδας δεν είναι φυσικό φαινόμενο, είναι πολιτική απόφαση της Ευρώπης.


«Όταν ο εχθρός σου σε επαινεί, ψάξε να βρεις που έχεις κάνει λάθος» λέει μια γνωστή φράση. 

Οι νεοφιλελεύθεροι αυτοικανοποιούνται (μαλακίζονται στη γλώσσα τους) προσπαθώντας να παρουσιάσουν την οικονομία ως φυσικό φαινόμενο, όπως πχ η πτώση μετεωρίτη ή μια πλημμύρα, αλλά δεν είναι.

Η οικονομία είναι ανθρώπινη επιλογη, κάνεις το ένα ή το άλλο κι ανάλογα την ανθρώπινη απόφαση συμβαίνει ή το ένα ή το άλλο.  

Η καταστροφή της Ελλάδας δεν είναι φυσικό φαινόμενο, είναι πολιτική απόφαση της Ευρώπης.


Οι Γερμανοί θέλουν να πουλάει η Siemens και έκανε «συμβιβασμό» με την..

Απλά Μαθηματικά....

24 Απρ 2015

Η ιστορία του ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας. Γιατί έμεινε χωρίς στίχους.

eudokia
Ο Λ. Παπαδόπουλος αρνήθηκε να βάλει στίχους και ο λοχίας ήταν ερασιτέχνης ηθοποιός,που τον διάλεξε ο σκηνοθέτης σε καυγά στην Ν.Ερυθραία (Vid)
Δύο μερόνυχτα χρειάστηκαν για να γυριστεί η σκηνή της ταινίας “Ευδοκία” του Αλέξη Δαμιανού, με το περίφημο ζεϊμπέκικο. Σε ένα ταβερνάκι της Κάτω Κηφισιάς, ένας νεαρός λοχίας (Γιώργος Κουτουζής), χορεύει για τα μάτια της Ευδοκίας ζεϊμπέκικο.
Ο ηθοποιός χορεύει το τραγούδι «η άτακτη» του Μάρκου Βαμβακάρη, επειδή ο σκηνοθέτης Αλέξης Δαμιανός δεν είχε βρει ακόμα ποιος θα συνέθετε τη μουσική για την ταινία του.
Ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς, που έπαιζε στην ταινία το νταβατζή της Ευδοκίας,

23 Απρ 2015

Οι "γαλάζιοι Δήμαρχοι" στο παιχνίδι της " παρένθεσης ΣΥΡΙΖΑ"



Οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες αφού ανέχτηκαν περικοπές της τάξεως του 60% των πόρων τους και κανένας δεν προσέφυγε στη δικαιοσύνη, τώρα εκβιάζουν την κυβέρνηση για να μην χάσουν οι εργολάβοι τα λεφτά τους. 

Με πρώτους και καλύτερους τους γαλάζιους δημάρχους και περιφερειάρχες που σήκωσαν τη σημαία της επανάστασης επικαλούμενοι το...

Αυτοί οι άνθρωποι, εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και ήθελαν να μας σώσουν επί δυο χρόνια.

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ: 

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ 
ΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΓΑΖΕΙ SELFIE


Θέατρο σκιών: Ο Άδωνις ουρλιάζει κι ο Μητσοτάκης βγάζει selfie

Η αστειότητα σε όλο της το μεγαλείο: 

Την ώρα που ο Άδωνις έδινε ένα από τα γνωστά του σόου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τραβούσε selfies φωτογραφίες μετατρέποντας τη συζήτηση για τα ταμειακά αποθέματα της γενικής κυβέρνησης σε παρωδία του χειρίστου είδους...


Δείτε...

22 Απρ 2015

Μάτια μου....δεν είναι πλάκα...





Βιντεάκι χαρωπό...

Συνελήφθη ο Λ.Μπόμπολας για φοροδιαφυγή με βάση την λίστα Λαγκάρντ



Συνελήφθη σήμερα το πρωί (22/04/2015) ο γνωστός επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας, διευθύνων σύμβουλος της Ελλάκτωρ, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές ο κ. Μπόμπολας συνελήφθη καθώς προέκυψε φοροδιαφυγή ύψους περίπου..

La Tribune: "H ευρωπαϊκή στρατηγική καταρρέει - Ο Α.Τσίπρας κερδίζει"

«Πίσω από τις δυνατές λέξεις, η ευρωπαϊκή στρατηγική αναφορικά με την Αθήνα δείχνει να καταρρέει» αναφέρει η γαλλική εφημερίδα La Tribune, δίνοντας δίκιο στην στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης,η οποία επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν της υποταγής που είχε επιλέξει η προηγούμενη κυβέρνηση Α.Σαμαρά-Ε.Βενιζέλου....

21 Απρ 2015

Ποιοι εκδότες και καναλάρχες εξέθρεψαν το ναζισμό

αναστασιάδης

Απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.

Δείτε το ...

Το Πρώτο Θέμα στοχοποιεί τους μάρτυρες κατηγορίας της Χ.Α


δδδδδδδδδ-copy_0
Πλήρη λίστα με το ονόματα των μαρτύρων κατηγορίας της ναζιστικής οργάνωσης Χ.Α δημοσίευσε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα του Θέμου Αναστασιάδη.
Γνωστή για τη στήριξη που παρείχε και στο παρελθόν στο ναζισμό, μέσω...

Επτά χρόνια ξεσάλωμα της χούντας στην οικονομία..Η Μεγάλη Καταστροφή...

Δήθεν ανάπτυξη με δανεικά και υποθήκευση της ζωής των επόμενων γενεών
Με τη δίκη της Χρυσής Αυγής να ξεκινάει στις 20 Απριλίου και με την επέτειο έναρξης της μαύρης επταετίας της χούντας στις 21 του μήνα, η εβδομάδα αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από θερμή.... 

Η «ανάπτυξη» φοροδιαφεύγει....Τι κάνουν καθημερινά τα στελέχη της κυβέρνησης στα κανάλια που δεν πληρώνουν επί δεκαετίες τους φόρους που τους αναλογούν???



Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, ανάμεσα στους μεγάλους και κατά σύστημα οφειλέτες του δημοσίου βρίσκονται...

Δεξιά δημαγωγία των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Στ. Θεοδωράκη για ηλιθίους

Στην Ελλάδα πιστεύω ότι πλέον, μετά από πέντε χρόνια μνημονιακών εγκλημάτων και σκανδάλων, το ξενοφοβικό κουτόχορτο δεν πουλάει πια....

Σύμφωνα με όλα τα εγχειρίδια της δημαγωγίας τα οποία μελετά η ελληνική ακροδεξιά και κεντροδεξιά αντιπολίτευση, το δράμα των προσφύγων και των φτωχών μεταναστών αποτελεί ένα ...παραδοσιακό πολιτικό όπλο κατά της Αριστεράς.
Πάση θυσία οι πρόσφυγες και οι καταφρονεμένοι πρέπει, με βάση τη σχετική προπαγάνδα των ΜΜΕ της Διαπλοκής, να μετατραπούν σε φοβερό και τρομερό «εθνικό κίνδυνο», τον οποίο οι αριστεροί, και εν προκειμένω η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατανοούν (και τον προκαλούν μάλιστα), επειδή είναι ως γνωστόν ...εθνικώς ύποπτοι.
Η συνταγή της πρόκλησης πανικού με τα στερεότυπα που προορίζονται για τον «μέσο ηλίθιο» (ότι λ.χ οι κάθε λογής «μαύροι μας φέρνουν αρρώστιες», «μάς τρώνε το ψωμί», «χαλάνε την τουριστική βιτρίνα μας», «αυξάνουν την εγκληματικότητα»), είναι το πρώτο βήμα για να καλλιεργηθεί και να εμπεδωθεί σε μεγάλα τμήματα του γηγενούς πληθυσμού η μισαλλοδοξία κατά των «λαθρομεταναστών» - όπως επίτηδες τους χαρακτηρίζουν απαξιωτικά- και η οποία με τη σειρά της θα τροφοδοτήσει την πολιτική αστάθεια, τη βαρβαρότητα, τον αυταρχισμό και εν τέλει τις...

Τα ποντίκια δεν εκδίδουν εφημερίδες...



Πριν από σαράντα χρόνια, φυσιοδίφες, είχαν προχωρήσει σε ένα σαδιστικό πείραμα, για να διαπιστώσουν αν ο αλτρουισμός και η αλληλεγγύη άνθιζαν στις τάξεις των κατώτερων θηλαστικών. 

Σε γειτονικά κλουβιά, ομάδες ποντικών λάμβαναν τροφή κάθε φορά που, στο διπλανό κλουβί, άλλα τετράποδα υποβάλλονταν σε ηλεκτροσόκ...Όπως αποδείχθηκε, από τη στιγμή που τα αντανακλαστικά λειτούργησαν μεταφέροντας γνώση,η τροφή συνδέθηκε με την γειτονική οδύνη.Τα ποντίκια στα οποία χορηγούνταν τροφή την αρνήθηκαν και μάλιστα, μέχρι θανάτου από πείνα.

Τα ποντίκια δεν εκδίδουν εφημερίδες, αν το έκαναν, ενδέχεται, το πρωτοσέλιδο κάποιας να κυκλοφορούσε με τίτλο...

"Η Ελλάδα δεν πρόκειται να εκδιωχθεί από την Ευρωζώνη".." Η όλη διαπραγμάτευση δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε έξοδο"



Όσο και να το λένε μερικοί και μάλιστα εδώ και χρόνια, η Ελλάδα δεν πρόκειται να εκδιωχθεί από την Ευρωζώνη. 

Όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει αυτή η διάθεση, αλλά κυρίως γιατί δεν υπάρχει η διαδικασία. 

Πιο συγκεκριμένα, μια χώρα, κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει δικαίωμα να μην ενταχθεί στην Ευρωζώνη. 
Αλλά κανένα κράτος-μέλος που βρίσκεται στην Ευρωζώνη δεν μπορεί να ..

ΑΝΟΙΓΕΙ Η "ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ


Η κατασκευή του «ελληνικού αγωγού» μέσω του οποίου μπορούν να εισρεύσουν στα κρατικά ταμεία ακόμη και 5 δισ. ευρώ προκαταβολικά και η αναπροσαρμογή των τιμών του φυσικού αερίου προς την Ελλάδα πρόκειται να είναι τα βασικά θέματα που θα συζητήσουν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας με τον επικεφαλής του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού, της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ.
 
Η συνάντηση των δύο έχει προγραμματιστεί για τις 4 το απόγευμα και πρόκειται για ένα ραντεβού που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, διότι η συμφωνία συνεργασίας Ελλάδας και Ρωσίας στο θέμα του αγωγού μπορεί να αλλάξει τον ενεργειακό χάρτη στην περιοχή και φυσικά να αναδείξει το ρόλο της χώρα μας, κάτι που δεν..

ΣΤΙΣ 5 ΜΑΙΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ...Ενα παράτολμο νομικό σχέδιο..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Σεισάχθεια κρίνεται στην Ευρώπη

Ενα παράτολμο νομικό σχέδιο, για διαγραφή του ελληνικού χρεους με βάση τις δυνατότητες που δίνει η Συνθήκη της Λισσαβώνας να παραγεται ευρωπαικό δίκαιο  με κινηματικό αίτημα, δηλαδή τη  συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών βρισκεται σε πλήρη εξέλιξη ενωπιον του Γενικού Δικαστηριου της Ευρωπαικής Ενωσης. 
Την όλη διαδικαςία ξεκίνησε εδώ και δυο χρόνια η Κίνηση με την επωνυμία «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο, «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», η οποία όπως ενημερώνει ο νομικός εκπρόσωπός της Αλέξης Αναγνωστάκης, "απαιτεί, την διαγραφή του απεχθούς χρέους, επικαλούμενη την «κατάσταση ανάγκης.» 
Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» μάλιστα ήδη έχει ...

Γέφυρα των Πόρων ή των αποριών ;


Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 16/4/2015  ανάμεσα στα  άλλα θέματα της ημερήσια διάταξης ο κος Δήμαρχος εισηγήθηκε το θέμα της κατασκευής γέφυρας που θα ενώνει τους Νέους Πόρους με τον  οικισμό των Μεσαγγάλων της Λάρισας. 

Η θέση της παράταξης μας ήταν εξ αρχής σαφής και ξεκάθαρη. 
Δεν είμαστε αρνητικοί  στο έργο όπως και σε κάθε έργο που  σηματοδοτεί την ανάπτυξη μιας περιοχής. Όμως μια εισήγηση και μάλιστα προφορική η οποία δεν μπόρεσε να απαντήσει σε μια σειρά αποριών γεννά ευλόγως πολλά ερωτήματα. 

Όπως…

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών θα είναι παρούσα...



Η ΛΣΠ πιστή στο ραντεβού της για άλλη μια Τετάρτη θα είναι παρούσα στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Ο αγώνας κατα των πλειστηριασμών είναι συνεχής και αδιάκοπος,

Ένα βίντεο που σπάει κόκαλα: Η Μέρκελ και ο Κάμερον κάνουν βαρκάδα και οι μετανάστες πνίγονται στη Μεσόγειο



Ένα καυστικό βίντεο, μήνυμα προς τους Ευρωπαίους ηγέτες και πολίτες για το μεταναστευτικό και τις τραγωδίες που σημειώνονται καθημερινά στη Μεσόγειο, έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία.
Στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι πρέπει να στραφούν στους μετανάστες που βρίσκουν τον θάνατο στη Μεσόγειο, η Διεθνής Αμνηστία στο βίντεό της παρουσιάζει πλάνα από...

Να απαντήσει ΤΩΡΑ για τις γερμανικές οφειλές ζητεί ο Γλέζος από τον Σόιμπλε!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣΣυνάντηση με γερμανική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Μίκαελ Ροθ υφυπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας, αρμόδιο για ευρωπαϊκά θέματα, είχε σήμερα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.





Η συνάντηση, που έγινε στο γραφείο του Μανώλη Γλέζου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απέβλεπε στο να ακούσει η γερμανική πλευρά τις απόψεις του Έλληνα Ευρωβουλευτή για το θέμα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μανώλης Γλέζος επανέλαβε τα σχετικά στοιχεία και επιχειρήματα που αναπτύσσει εδώ και μια εικοσαετία. Υπενθύμισε την ανιστόρητη και αυθαίρετη άποψη του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Σόιμπλε, ο οποίος ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι «το θέμα των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα έχει λήξει, βάσει αποφάσεων διεθνών δικαστηρίων» και τον κάλεσε για μια ακόμα φορά να απαντήσει πότε και πώς...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤIΚΟ VIDEO: Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!!!


Δείτε απο το 9,45 και μετά  και θα καταλάβεται  γιατί θα ανατραπούν όλες οι Αραβικές κυβερνήσεις και της Μεσογείου..

20 Απρ 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ! Μεγαλοδικηγόρος με στενές επαφές στην προηγούμενη κυβερνηση έβγαζε λεφτά πάμπλουτων στην Ελβετία!

Ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Ο Ασημακόπουλος, οι πολιτικές διασυνδέσεις και οι κρυφοί λογαριασμοί στην Ελβετία


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ… ΦΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ – ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ..


Για το θέμα των δικηγόρων και των διαφόρων «αεριτζήδων» που λειτουργούσαν ως «πλυντήρια» και ως ενδιάμεσοι για τη μεταφορά χρημάτων στην Ελβετία,

Ποιο θα είναι το όνομα του νέου κόμματος των γνωστών-άγνωστων...???

PRODOSIA
Τη συγχώνευση των πολιτικών τους δυνάμεων αποφάσισαν μέσα στο σαββατοκύριακο οι εκπρόσωποι των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού σε μια επεισοδιακή κοινή συνεδρίαση.
Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να βρεθούν τα σύμβολα και η ονομασία του νέου σχηματισμού που θα κατέβει στις εκλογές που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τέλος Ιουνίου.
Το όνομα του νέου κόμματος θα είναι ...

Κυκλοφορούν φήμες....



Φίλε συναγωνιστή, 
θέλω να σε ενημερώσω ότι καθημερινά δεκάδες μεγάλα φορτηγά, με πικακίδες FYROM, κινούνται στον άξονα της Εθνικής Οδού, μεταξύ Πολυκάστρου και Θεσσαλονίκης από τη είσοδο της Χαλάστρας, από Μάλγαρα. 

Το παράξενο είναι ότι στη διαδρομή προς Θεσσαλονίκη είναι άδεια, ενώ στη επιστροφή είναι γεμάτα, μάλλον με χώματα. 

Το ερώτημα είναι από που φορτώνουν τα αυτά χώματα και που τα εναπωθέτουν, αφου στην αερογέφυρα Πολυκάστρου, δεν συνεχίζουν ευθεία, προς FYROM δηλαδή, άλλα ανεβάίνουν στη ...

Από φέτος αυτοκόλλητα αντί τιμοκαταλόγου...

Αποτέλεσμα εικόνας για Από φέτος αυτοκόλλητα αντί τιμοκαταλόγου...

Πραγματοποιήθηκε προ ημερών η 18η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων-Διαμερισμάτων Ελλάδος στην Αθήνα και συζητήθηκαν όλα τα κρίσιμα θέματα, που ταλαιπωρούν στο σύνολό τους τις μικρομεσαίες..

Νέα έρευνα για τις γυναίκες και το ανδρικό μόριo

SizeΕξελίξεις υπάρχουν στο θέμα του μεγέθους του ανδρικού μoρίου, αφού, σύμφωνα με νέα έρευνα, μόνο το 21% των γυναικών θεωρεί σημαντικό το μέγεθος του πέoυς.

Αντιθέτως, το 32% των γυναικών που ερωτήθηκαν θεωρούν πιο σημαντικό το..