# #

8 Οκτ 2022

Κιάφας: "Το πρόγραμμα «έτρεχε» για 2 χρόνια και ,όμως, οι διοικούντες δεν το εκμεταλλεύτηκαν".

 


Συνεχίζοντας η δημοτική αρχή το επικοινωνιακό παιχνίδι με απώτερο σκοπό την πρόκληση εντυπώσεων παρέθεσε συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσει το έργο της τριετίας αν και πέρυσι είχε παρουσίασε ήδη το μέχρι τότε έργο της. 

Πηχαίοι τίτλοι έργων που πραγματικά προκαλούν το ενδιαφέρον των πολιτών αλλά αποπροσανατολίζουν από την ουσία: 

Πόσα έργα είναι δικά της και πόσα απλώς έχουν ωριμάσει επί των ημερών της , όπως το έργο των προβολών του Πλαταμώνα και πόσες μελέτες απαιτούσαν απλώς τροποποίηση; 

Τρία χρόνια οι πολίτες ακούν για μεγάλα έργα που, όμως η καθημερινότητα δεν τα επιβεβαιώνει. Εκτός από ασφαλτοστρώσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια ποιο σπουδαίο έργο εκτελείται που είναι προϊόν της σημερινής διοίκησης; 

Αποκλειστικά έργο της δημοτικής αρχής όχι της περιφέρειας η οποία εκτελεί έργα στα όρια του δήμου μας και οι άρχοντες μας σπεύδουν να φωτογραφηθούν με την κ. Αντιπεριφερειάρχη για να αποκομίσουν οφέλη από την έκθεσή τους στη δημοσιότητα.

Επιπλέον,

Ποιοι σπρώχνουν την Τουρκία σε επίθεση κατά της Ελλάδας

 


Ο κ.Δημήτρης Καζάκης , επικεφαλής του ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) σε μία συνέντευξη όπου εκφράζει απόψεις που δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε. Ενδιαφέρουσες ανεξάρτητα από το αν συμφωνείς ή όχι, γιατί στηρίζονται με επιχειρήματα που θα πρέπει να αντικρούσεις.

Μιλά για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Την πραγματική κι όχι αυτή που παρουσιάζεται. Υπάρχει λύση για να επιβιώσουμε από την «τέλεια καταιγίδα» που έχει ξεκινήσει;

Μιλά για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας διατυπώνοντας ευθέως την άποψη του με την οποία υποστηρίζει τη ρωσική επέμβαση, την οποία χαρακτηρίζει ως «αμυντικό πόλεμο της Ρωσίας». Θεωρεί λάθος ότι ο Πούτιν δεν έκανε αυτό τον πόλεμο από το 2014.

Για τα ελληνοτουρκικά ο κ.Καζάκης δηλώνει ότι έχει υπάρξει συμφωνία στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν και εξηγεί γιατί ο Τούρκος πρόεδρος επιτίθεται στον Έλληνα πρωθυπουργό. Θα γίνει σοβαρό πολεμικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας που μπορεί να κλιμακωθεί επικίνδυνα; Ποιοι το θέλουν και σπρώχνουν τον Ερντογάν προς αυτή τη κατεύθυνση; Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση;

Ο κ.Καζάκης στο τελευταίο μέρος της συζήτησης μιλά για τις πολιτικές εξελίξεις, το ΕΠΑΜ και τη προσπάθεια που γίνεται σε εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις για συνεργασία κοινής πορείας στις επερχόμενες εκλογές.

Δείτε το βίντεο...

Η Ρωσία είναι τελικά η σωστή πλευρά της ιστορίας, οι Ουκρανοί τα θύματα, η Ευρώπη μαριονέτα και οι αμερικανοί ηθικοί αυτουργοί

 


Με βάση δύο σενάρια μέχρι τώρα από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία έχουν σκοτωθεί και τραυματιστεί πάνω από 145.000 Ουκρανοί ενώ άλλοι εκτιμούν ότι ο αριθμός ξεπερνάει τους 170.000.

Τα γεγονότα πέραν από ιδεολογικές παρωπίδες αρχίζουν και μας αποκαλύπτουν την αλήθεια που εν μέσω πολέμου ήταν δυσδιάκριτη.

Ποια είναι τα γεγονότα

1)Η Ρωσία είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας.

Το καθεστώς Zelensky στην Ουκρανία με υποστήριξη από τις ΗΠΑ και την Βρετανία σχεδίαζε πριν τον Φεβρουάριο του 2022 να εισβάλλει στις ημιαυτόνομες περιοχές του Donbass το Donetsk και το Luhansk.
Ο Putin ο ρώσος Πρόεδρος έπρεπε να προλάβει τις εξελίξεις και αυτό συνέβη, σχεδίασε άμεσα την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ανατολική και Νότια Ουκρανία.
Αυτό που αποκαλύφθηκε και με τα δημοψηφίσματα τα οποία δεν ήταν...