# #

16 Απρ 2022

Η Ελλάδα πρώτη σε θανάτους από Covid 19 στην Ευρωπαϊκή Ένωση !!!!!!!!!


77 θάνατοι και σήμερα...
Είμαστε τυχεροί που έχουμε Μητσοτάκη στην κυβέρνηση είπε και ο Άδωνις, αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός ανάπτυξης. Αυτός που πριν λίγα χρόνια χαρακτήριζε τον Κυριάκο ως βαθύπλουτο γόνο, λαϊκιστή, που δε δούλεψε ποτέ...
Και τέταρτη παγκοσμίως σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού...
Και πρώτη σε 47 ευρωπαϊκές χώρες μετά τα ..

15 Απρ 2022

Ρωσία : O Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος με το ΝΑΤΟ ξεκίνησε!

 


“Σήμα” για ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας έστειλε η ρωσική κρατική τηλεόραση μιλώντας ευθέως για “πολυεπίπεδο πόλεμο πλήρους κλίμακας με τη συλλογική Δύση” φτάνοντας στο σημείο να τονίσει πως ο “Τρίτος Παγκόσμιος έχει ήδη ξεκινήσει”.

Είναι προφανές πως η απώλεια του καταδρομικού Moskva και οι απώλειες δεκάδων Ρώσων μελών του πληρώματος, πυροδοτούν εξελίξεις.

Ρώσοι ειδικοί και αναλυτές τονίζουν πως ο “όρος ειδική στρατιωτική επιχείρηση” παύει να υφίσταται καθώς “η Ουκρανία απαντά με πόλεμο πλήρους κλίμακας”.

“Πολεμάμε ήδη στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο”

Στην ερώτηση, γιατί η “ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία” διαρκεί τόσο πολύ, η παρουσιάστρια της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης, Όλγα Σκαμπίεβα, τονίζει πως η Ρωσία πολεμά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ενάντια στο ΝΑΤΟ.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

14 Απρ 2022

H εικόνα της Ελλάδας του Μητσοτάκη

 Και δεν ξεπλένεται. Με τίποτα...


Αυτή είναι η εικόνα σήμερα της Ελλάδας του Μητσοτάκη.
Και δεν ξεπλένεται. Με τίποτα.
Αλλά υπάρχει και η Ελλάδα του ελληνικού λαού.
Την περιέγραφε ο....

Πρωτοφανές!!!

 


Στην αδιανόητη απόφαση να εξαναγκάσει τον εκδότη του Documento, ΚώσταΒαξεβάνη να ολοκληρώσει σήμερα την απολογία του, χωρίς να έχει προλάβει να παραδώσει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του, προχώρησε η ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου. 

Τον πίεσε δηλαδή, να σταματήσει τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβαινε ο Κ. Βαξεβάνης καθόλη τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά του ανέφερε η ανακρίτρια, “από κατηγορούμενος μετατραπήκατε σε κατήγορο”.Η ανάκριση έχει ...

13 Απρ 2022

Ναυάγησε η Σύνοδος ΗΠΑ-Ινδίας: Hχηρό επεισόδιο στην συνέντευξη τύπου

 


Ναυάγιο είχαμε στην Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας Ινδίας και ΗΠΑ, το οποίο μπορεί να αποδειχτεί και καταστροφικό για την μετέπειτα πορεία της Συμμαχίας QUAD.

Η Ινδία φάνηκε όχι μόνο να παίρνει αποστάσεις απ’ όλα τα ζητήματα που έθεταν οι ΗΠΑ σχετικά με την Ρωσία αλλά να ενοχλείται ιδιαίτερα και να επιτίθεται.

Στην συνέντευξη τύπου σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ του Ινδού Υπουργού Εξωτερικών Σ. Τζαϊσάνκαρ και του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Α. Μπλίνκεν. Ο Ινδός ΥΠΕΞ απάντησε εκνευρισμένος σε Μπλίνκεν και Αμερικανό δημοσιογράφο για τις “συμβουλές” που του έδιναν σχετικά με τις “ενεργειακές αγορές” από Ρωσία.

Το ναυάγιο επιβεβαιώνει και η σπάνια δημόσια άμεση επίπληξη από την Ουάσιγκτον στην Ινδία για...

10 Απρ 2022

Ποια είναι τελικά η αλήθεια;

 

Ετσι έστησαν τους νεκρούς στο δρόμο για να τα ρίξουν στη Ρωσία???

Ουκρανοί των Ενόπλων Δυνάμεων σέρνουν και τοποθετούν στην μέση του δρόμου πτώματα δολοφονημένων που συνεργάστηκαν με τις ρωσικές επιχειρήσεις και έφεραν το χαρακτηριστικό λευκό περιβραχιόνιο, ώστε να τα πάρει η κάμερα, με την αποχώρηση του ρωσικού στρατού από την πόλη.

Το βίντεο είναι προϊόν λήψης κινητού, Ουκρανού στρατιώτη..