# #

13 Δεκ 2018

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας έδωσε δύο εκατομμύρια δολάρια για την εκμάθηση Ελληνικών στα σχολεία της

Σε λίγα χρόνια ,όταν οι επόμενες κυβερνήσεις θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την λατινική γραφή-ήδη γίνονται συζητήσεις στα μουλωχτά-, οι εκάστοτε κυβερνώντες και οι "δημοσιογράφοι" θα χαρακτηρίζουν από τα κανάλια φασίστες και γραφικούς όσους θα αντιστέκονται στην κατάργηση  της ελληνικής γλώσσας..
Δυστυχώς, ήδη εδώ και αρκετά χρόνια,οι νέοι χρησιμοποιούν στη μεγάλη τους πλειοψηφία την λατινική γραφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποβοηθώντας άθελά τους τους υπαλληλίσκους που νομίζουν ότι κυβερνούν, μετά το Μακεδονικό και άλλα εθνικά θέματα που θα διαλύσουν και θα μεταλάξουν την χώρα,να καταργήσουν και την γλώσσα...
Ο Ελληνισμός όμως που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό αλλά και ο σεβασμός αρκετών ξένων κυβερνήσεων στον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας...βάζει προς το παρόν φρένο στους μεταλλαγμένους υπαλληλίσκους ,πολιτικούς και δημοσιογραφίσκους.
Αποτέλεσμα εικόνας για Η κυβερνηση της Αυστραλίας εδωσε δύο εκατομμύρια δολάρια για την εκμάθηση Ελληνικών στα σχολεία της
Την ώρα που στην Ελλάδα κυβερνώντες και διανοούμενοι απαξιώνουν την Ελληνική Γλώσσα και Ιστορία, η κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας, με μία συγκινητική πράξη, αποθεώνει την αξία του Ελληνισμού, δίνοντας δύο εκατομμύρια δολάρια για την εκμάθηση Ελληνικών στα σχολεία της περιοχής.
Η επιχορήγηση δεν αποτελεί ...

10 Δεκ 2018

Πρώτες στη διαφθορά η αστυνομία και η δικαιοσύνη στην Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρώτες στη διαφθορά η αστυνομία και η δικαιοσύνη στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την έκθεση της διεθνούς οργάνωσης «Διεθνής Διαφάνεια», βελτιωμένη κατά 10 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη για τον Δείκτη Αντίληψης της Διαφθοράς του 2017 ήταν η θέση της Ελλάδας. 

Ωστόσο, οι περισσότερες περιπτώσεις διαφθοράς αφορούν τις αστυνομικές αρχές. 
Η έκθεση κάνει λόγο και για περιπτώσεις βίαιης συμπεριφοράς αστυνομικών. Στις συνολικά 201 τέτοιες περιπτώσεις από το 2009 μέχρι το 2017, οι 65 αφορούν αδικήματα σε βάρος ημεδαπών και οι 136 σε βάρος αλλοδαπών. 

Ο μεγαλύτερος αριθμός καταγγελιών και πληροφοριών για διαφθορά ήταν και για τον τομέα της...

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Ομάδα Πολιτών Ενεργών Νέων



Η πρώτη εκδήλωση της Ομάδας Πολιτών Ενεργών Νέων με θέμα: Ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις μας: 

Τουρισμός, Αναπλάσεις, Συλλογικότητα, Μετεξέλιξη

Δείτε το βίντεο...

Δήμος Δίου-Ολύμπου...«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου». Τα Θέματα...

«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»

Σχετική εικόνα

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική  Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 10.12.2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ενημερωτική εκδήλωση σε Δημοτικά Σχολεία Λιτοχώρου και Λεπτοκαρυάς



ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ! ΚΑΝ’ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ!

Ενημερωτική εκδήλωση σε Δημοτικά Σχολεία Λιτοχώρου και Λεπτοκαρυάς, με θέμα την ανακύκλωση, διοργανώνουν Πολιτιστικοί Σύλλογοι και ομάδες Εθελοντών, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου, από τις 11 – 14 Δεκεμβρίου 2018.
Η Ομάδα Πολιτών Ενεργών Νέων, η Πνευματική Κίνηση Λεπτοκαρυάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ορφέας" Λεπτοκαρυάς, ο Φορέας Τουρισμού και Ανάπτυξης Λεπτοκαρυάς, ο Αθλητικός Σύλλογος Judo "Μύτικας" Λιτοχώρου και τα Δημοτικά Σχολεία Λιτοχώρου και Λεπτοκαρυάς,