# #

18 Απρ 2015

Συμφωνία Αρχών – επιχειρήσεων - Τάξη και ασφάλεια στον Πλαταμώνα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση ιδιοκτητών επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015, στο ξενοδοχείο ROYAL PALACE, στον Πλαταμώνα, ύστερα από πρόσκληση του Συμβουλίου Δ.Κ. Πλαταμώνα.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε η πλειοψηφία των ιδιοκτητών επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης του Πλαταμώνα, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, ο Διοικητής Α.Τ. Λιτοχώρου Ιωάννης Σαββίδης, ο...


Σημαιοφόρος Λ.Σ. Πλαταμώνα Ευάγγελος Κουκάρας, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελία Λάμπρου – Ξυπτερά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Τζόβας, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δίου – Ολύμπου Δημήτρης Γουλάρας, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Πλαταμώνα Στέλλιος Μπόζας, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.
Στη συζήτηση ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου εξήρε τις προσπάθειες των επαγγελματιών για την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών που προσφέρουν, συμβάλλουν και διατηρούν τον Πλαταμώνα πόλο έλξης επισκεπτών. Πλην όμως εστίασε στο μεγάλο πρόβλημα που προκαλείται τα τελευταία χρόνια στην κυκλοφορία αυτοκινήτων, πεζών, αλλά και στον υγιή ανταγωνισμό, από την άναρχη και αυθαίρετη τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο οδόστρωμα, στο πεζοδρόμιο και στις παραλίες. Ξεκαθάρισε ότι από φέτος σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς, δε θα επιτραπεί υπέρβαση των νόμιμων ορίων.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Διοικητή Α.Τ. Λιτοχώρου Ιωάννη Σαββίδη, ο Σημαιοφόρος Λ.Σ. Πλαταμώνα Ευάγγελος Κουκάρας, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελία Λάμπρου – Ξυπτερά και όλοι οι παρευρισκόμενοι σύμβουλοι.
Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών χαιρέτισε την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και υποδέχθηκε με ανακούφιση τη δέσμευση την τήρηση της τάξης, βεβαιώνοντας ότι και οι ίδιοι θα συμμετέχουν ενεργά στην περιφρούρηση των συμφωνηθέντων, ώστε ο Πλαταμώνας να είναι επισκέψιμος και οι μετακινήσεις ασφαλείς.
Ήδη, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Πλαταμώνα Στέλλιος Μπόζας και ο Αντιπρόεδρος Θωμάς Μπουντόλας, προληπτικά, ενημέρωσαν το πρωί του Σαββάτου 18 Απριλίου 2015 και δια ζώσης τους καταστηματάρχες να περιοριστούν στους χώρους που δικαιούνται, διότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα μεταβαίνουν στον Πλαταμώνα για τακτικούς ελέγχους.


Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.