# #

21 Αυγ 2021

Οξφόρδη: «Εμβολιασμένοι και μη έχουν ίδιο ιικό φορτίο!!!!!

 





Πέφτει η προστασία των εμβολίων μετά από 3 μήνες

Νέα μεγάλη έρευνα που διενεργήθηκε στη Βρετανία από ειδικούς του πανεπιστημίου της Οξφόρδης δείχνει πως η προστασία που προσφέρουν τα δύο εμβόλια κατά της COVID-19 που αξιοποιούνται στη χώρα εν μέσω της μετατροπής του παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα του νέου κορωνοϊού στο κυρίαρχο μειώνεται μέσα σε τρεις μήνες.

Παράλληλα η έρευνα τονίζει πως εμβολιασμένοι που μολύνονται με τη μετάλλαξη Δέλτα έχουν παρόμοιο ιικό φορτίο με τους μη εμβολιασμένους, κάτι που επί της ουσίας καθιστά άχρηστα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. 

Άλλο ένα εύρημα της έρευνας αυτής είναι πως όσοι μολύνονται από τον SARS-CoV-2 αφού λάβουν δύο δόσεις είτε του εμβολίου των Pfizer/BioNTech είτε αυτού της AstraZeneca ενδέχεται να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εάν...

Έπεσαν όλοι να ρίξουν το ανάθεμα στον Τσιτσιπά, καλύπτοντας έτσι τα δικά τους επικοινωνιακά λάθη

 


Πόσο εύκολο είναι να βρίσκουμε εξιλαστήρια θύματα; Πόσο εύκολο είναι να ρίχνουμε το ανάθεμα σε άλλους αντί να αναγνωρίσουμε τα δικά μας λάθη και να κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε;

Είναι τρομερό πώς πριν λίγες εβδομάδες όλοι υμνούσαν τον Τσιτσιπά και αισθανόντουσαν υπερήφανοι με την κατάκτηση των τίτλων του και της 3ης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη του Τένις και ξαφνικά επειδή είπε κάτι που δεν μας αρέσει πρέπει, όλοι όσοι εθίγησαν με αυτά που είπε, να πέσουν να τον φάνε.

Και τι δεν είπαν. Το χειρότερο ήταν και αυτό που είπε κάποιος από τους ειδικούς, τους πλέον προβεβλημένους, ότι θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι αν αρρωστήσει θα μπορεί να κουβαλάει τα προβλήματα της νόσησης για μια ζωή. Πάλι καλά που δεν είπε ότι μπορεί και να πεθάνει!!! Έλεος. 

Όλοι εσείς που τα βάλατε με τον Τσιτσιπά μήπως θα πρέπει να σκεφτείτε τι δεν έχετε κάνει σωστά και τόσος κόσμος αμφισβητεί τα λεγόμενά σας; Και δεν είναι ένα 10% που λέγεται αυτών που αμφισβητούν τα λεγόμενά σας. Είναι πολύ περισσότερο. Ίσως το 10% να είναι οι αντιεμβολιαστές. Όμως δεν σημαίνει ότι είναι όσοι φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο ότι είναι αντιεμβολιαστές. 

Με την τρομολαγνεία και την επιστράτευση του θανάτου ΔΕΝ κερδίζονται οι άνθρωποι. Με την υποχρέωση των νόμων και την αύξηση των εμβολιασμών ΔΕΝ σημαίνει ότι έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι πιστέψει στα λεγόμενα των ειδικών. Απλά υποχρεώνεις κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει ή δεν πιστεύει με τον κίνδυνο να χάσει την δουλειά του ή να ταλαιπωρηθεί ή να ..

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Τα θέματα της συνεδρίασης του ΔΣ του Δήμου της Τετάρτης 25ης Αυγούστου

 



Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δίου-Ολύμπου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 στις 7 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη

1. Αποδοχή και 16η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού 2021
Εισήγηση: Οικονομική Υπηρεσία

2. Τροποποίηση της 86/2021 ΑΔΣ
Εισήγηση: Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Καλαϊτζής

3. Αντικατάσταση μέλους της ΔΕΥΑΔΟΛ
Εισήγηση: Δήμαρχος Ευάγγελος Γερολιόλιος

4. Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης προς ενδοδικαστική συμβιβαστική ή μη επίλυση της διαφοράς σε συμβούλιο επί υπόθεσης αγωγής ..

20 Αυγ 2021

Λεπτοκαρυά: Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Γιώργου Τζιουβάρα "ΧΑΡΟΥΚΙ - ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΡΟΔΑ"

 





Μία, πολύ καλή εκδήλωση έγινε προχθές στη Λεπτοκαρυά από την 

 'Στέγη γραμμάτων και τεχνών - Εμμανουήλ Κριαράς' και μπράβο τους για την οργάνωση, στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Γιώργου Τζιουβάρα, του δικού μας παιδιού που ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι από την Λεπτοκαρυά και όχι μόνο. Ηταν εκεί ο ...

19 Αυγ 2021

Λεπτοκαρυά: ΠΡΟΣΟΧΗ- Δολοφόνος κατοικίδιων ζώων πυροβολεί για να σκοτώσει!!!


 Αυτή τη γατούλα, μητέρα 5 μικρών, πυροβόλησε 7 φορές με αεροβόλο όπλο για να τη σκοτώσει κάποιος "καλός" γείτονας.

7 φορές. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο. 

Η γάτα είναι παράλυτη.. Ο κτηνίατρος εβγαλε 7 φυσίγγια από το σώμα της αλλά πολύ δύσκολα θα επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση.

Δυστυχώς υπάρχουν κτήνη που πυροβολούν για να δολοφονήσουν μικρά κατοικίδια. Ο λόγος άγνωστος, ο δολοφόνος όμως είναι ...

16 Αυγ 2021

Με εισιτήριο στον Όλυμπο;

 

Όλυμπος/Φωτογραφία: Pixabay

Πολλοί το περιμέναμε και πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου: εδώ και μέρες κυκλοφορεί σε συρτάρια αρμοδίων, σχεδόν έτοιμη υπουργική απόφαση, που θεσπίζει εισιτήριο εισόδου στον Όλυμπο και εκχωρεί αρμοδιότητες έλεγχου σε ιδιωτικές εταιρείες.

Η πρόταση/απόφαση (υπάρχει ενδεχόμενο διορθώσεων, ενώ δεν έχει οριστεί η ημερομηνία εφαρμογής) ήρθε και στα δικά μας χέρια και ομολογούμε ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Πρόκειται για ένα καθαρά εισπρακτικό μέτρο, χωρίς καμιά ανταποδοτικότητα για τον επισκέπτη και χωρίς καμιά συγκεκριμένη δέσμευση της Πολιτείας για το που, πως και σε τι ακριβώς θα διατεθούν τα προβλεπόμενα έσοδα.

Η απόφαση έχει τίτλο «Θέσπιση εισιτηρίου εισόδου στην περιοχή του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου με κωδικό GR1250001 και ονομασία Όρος Όλυμπος». Η περιοχή αυτή είναι όλο το βουνό (εκτός της περιοχής του καταφυγίου του ΣΕΟ...

Οι Αμερικανοί ως ακραία Χριστιανοί ξέρουν πολύ καλά πώς να χρησιμοποιούν τις θρησκείες ανά τον κόσμο

 


Στις αρχές του 1980 ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, φωτογραφίζεται στο Πακιστάν με μέλη Αφγανούς αντικυβερνητικούς μουτζαχεντίν ή «Στρατιώτες του Θεού» δηλώνοντάς τους "ο σκοπός σας είναι σωστός, και ο Θεός είναι μαζί σας".

Από το 1973 αυτός ο μετανάστης Πολωνός εκπαιδευμένος για αντικομουνιστικές στρατηγικές ανά τον κόσμο έστηνε τα πιόνια.
Μέχρι και το Χόλιγουντ χρησιμοποίησε με τον Σταλόνε ως Ράμπο να πολεμάει στο...