# #

25 Αυγ 2012

Μια εικόνα ...τρεις (όσοι και οι "ηγέτες μας") χιλιάδες λέξεις...


Εδώ το παίζουν ηγέτες, αλλά έξω..

Όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου..



από δω

Οι νύμφες του Μεγαλέξαντρου...





Σαν τη μύγα μες στο γάλα. Ετσι ξεχωρίζουν οι γυναίκες της φυλής των Καλάσα (όπως είναι η σωστή προφορά αυτών που συνήθως ονομάζουμε Καλάς). 
Γιατί είναι οι μόνες ελεύθερες και ανεξάρτητες γυναίκες, διατηρώντας τις ρίζες της φυλής τους ανάμεσα σε εκατομμύρια γυναίκες μουσουλμάνες που ζουν γύρω τους. Και γι’ αυτό τον λόγο έγιναν ντοκιμαντέρ.

Ζουν σε τρεις στενές κοιλάδες, στο Βορειοδυτικό Πακιστάν. Με όπλο τη γεωγραφική τους απομόνωση κατάφεραν να διατηρήσουν τη θρησκεία τους, τα έθιμα και τον πολιτισμό τους.

 Στα βουνά του Ινδοκαύκασου – ή Χίντου Κους (Hindu Kush) – μια νησίδα 4.000 ατόμων «διαφορετικών», μέσα σε μια χώρα με 165 εκατομμύρια μουσουλμάνους, βαδίζει, ιδίως χάρη στις γυναίκες της, σε έναν δικό της, αρχέγονο δρόμο.

Η φυλή των Καλάσα είναι πολυθεϊστική: πιστεύει σε θεούς – ανάμεσά τους ο Δίας και η ...

Ο Σκληρός Γιωργάκης Σαμαράς...






Η μάχη στην Ευρώπη συνεχίζεται με την ισχυρή πυγμή του Σαμαρά να ...

Επειδή είμαστε ηλίθιοι και χαχόλοι...



Να είστε προετοιμασμένοι. 

Μέχρι να ψηφιστούν τα νέα εγκληματικά μέτρα, τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα σαν αυτό θα παίζονται από όλα τα ΜΜΕ επί καθημερινής βάσεως.

 Στόχος η ...

Μάλιστα κυρία...



από δω

Το πιο σύντομο ανέκδοτο...


Πόσο άλλαξαν τα πράγματα....

Γέμισε "δράκους" η Πάρος!



Γεμισε "δρακους" η Παρος!
Τελικα οπως φαινεται η Παρος κατι εχει και τραβαει τους "δρακους".
Και πως θα μπορουσε να λειπει απο εκει ο αρχιδρακος της Ελλαδας.
Ο οποιος εφθασε πριν λιγες ωρες στο νησι καμαρωτος-καμαρωτος για να ...

Εγγύηση ο ...μπαρμπα-Φώτης!!!


Δροσιστείτε άφοβα κορίτσια!
Ο κυρ-Φώτης εγγυάται πως δεν πρόκειται να μας κόψουν το ...

Ωρέ πατριώτες !



Ωρε πατριώτες ! 

Τι δουλάρα είν’ τούτη, που το παίζει πορτιέρης στο Μαξίμου;

Αυτός ο αψηλός και άχαρος εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό;

Πώς να μας πάρουν στα σοβαρά λοιπόν, αφού μας έχουν σήκω κάτσε;

Εκεί στας Αμερικάς, που ...

Μια εικόνα...χίλιες λέξεις



Βάλτε εσείς τον ..τίτλο


Η γελοιοποίηση του Σαμαρά..."πρωθυπουργού της Ελλάδας"


ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ «ΔΟΥΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ» ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ!

Ο Σαμαράς έσπευσε στο Βερολίνο προσφέροντας ένα σκανδαλώδες «δώρο» πρώτης τάξης στηΜέρκελ, το οποίο έστειλε στους Γερμανικούς κυρίαρχους κύκλους ένα ηχηρό μήνυμα απεριόριστης δουλοφροσύνης!

Συγκεκριμένα, ο Σαμαράς έβαλε τον Στουρνάρα να…

[VIDEO] Ντοκιμαντέρ-Η αλήθεια για τα ελληνικά Ομόλογα


Μια αξιέπαινη προσπάθεια από ομάδα φοιτητών, είναι το ντοκιμαντέρ που θα παρακολουθήσετε και που είναι το πρώτο που δημιουργήθηκε από φοιτητές.
Η έρευνά τους, με έγκυρες γνώμες καθηγητών αλλά και το σχολιασμό των δημιουργών,  καταγράφει και απεικονίζει το τι συνέβη αυτή τη δεκαετία, πως φθάσαμε στο PSI, αλλά και αναλύει ποιοι και αν επωφελήθηκαν σε βάρος άλλων.
Η προσπάθεια, όπως λένε οι ίδιοι, «είναι αφιερωμένη σε όλους τους φίλους μας που έφυγαν στο εξωτερικό, γιατί ο τόπος τους έκαψε όλα τα δάση, έπνιξε όλα τους τα όνειρα, ισοπέδωσε κάθε τους φτερό».

Χρησιμότατες πληροφορίες σχετικά με τα ομόλογα, τα CDS , την πρωτογενή και την  δευτερογενή αγορά, το “κούρεμα” κλπ...  Δείτε το οπωσδήποτε ...

Η προσπάθεια κάθε φίμωσης των blog είναι καταδικασμένη εξ αρχής σε αποτυχία.


Κάτω τα ξερά από τα blogs

Το να προσπαθείς να φιμώσεις την ελευθερία έκφρασης στο Ιντερνέτ με ένα νόμο, είναι σαν να προσπαθείς να κρυώσεις την επιφάνεια του Ηλίου με ένα φλιτζάνι χαμομήλι. 

Τα blogs, άσχετοι πολιτικοί, δεν είναι κανάλια. 

Εκατομμύρια χρήστες κάθε δευτερόλεπτο, 24 ώρες κάθε μέρα, γράφουν, ενημερώνονται, ανταλλάσσουν απόψεις κλπ, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το περιβάλλον αλληλεπίδρασης στον υπολογιστή, δίνει μια αίσθηση ενεργητικής συμμετοχής σε αντίθεση με την παθητικότητα των καναλιών.



Δεν διαβάζουμε απλά, σχολιάζουμε, λέμε τη γνώμη μας, μπορούμε να διασταυρώσουμε τις πηγές και το σπουδαιότερο να ακούσουμε την άλλη άποψη, τη διαφορετική.

Αυτό ακριβώς τρομάζει κάθε δικτατορία. 

Η δικτατορία ζητά τον έλεγχο. Θέλει την άγνοια των σπουδαίων και τον αποπροσανατολισμό στα δευτερεύοντα. Κυρίως όμως δεν θέλει να ακούγονται τα διαφορετικά επιχειρήματα.

Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, που ενοχλούνται ιδιαίτερα από τα blogs. Είναι και..

Πόσο κτήνος αντέχουμε μέσα μας...- Έκοψαν το νερό στους μετανάστες στο στρατόπεδο της Κορίνθου... με 40 βαθμούς!!


Πόσο κτήνος αντέχουμε μέσα μας άραγε;
Σίγουρα πιο πολύ από όσο φανταζόμαστε.
Μετά τα επεισόδια, που έγιναν με αφορμή το στρατόπεδο("κέντρο φιλοξενίας") όπου μεταφέρθηκαν μετανάστες στην Κόρινθο, ο δήμαρχος κ.Πνευματικός (όνομα και πράμα) προχώρησε σε πιο δραστικούς τρόπους "αντιμετώπισης" του προβλήματος. Σε μια μέρα που το θερμόμετρο χτυπάει σαραντάρια τα κτήνη έκοψαν την παροχή νερού στο στρατόπεδο !!!
 Προφανώς υπάρχουν κι άλλοι "πνευματικοί" και  "άνθρωποι" στην πόλη. Η εκκλησία άραγε τι λέει εκεί για όλα αυτά;

Εάν η μέλισσα εξαφανιστεί ο άνθρωπος θα έχει μόνο 4 χρόνια ζωής...



Όταν το σύνδρομο CCD ή Σύνδρομο Εγκατάλειψης Αποικιών Κυψελών, εμφανίσθηκε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, πολλοί είτε άρχισαν τις θεωρίες συνωμοσίας, είτε αδιαφόρησαν.

Η ζοφερή πραγματικότητα είναι ότι οι μέλισσες πεθαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς, απειλώντας με εξαφάνιση την αγροτική παραγωγή και πολλά 
είδη φυτών που χρειάζονται επικονίαση για να αναπαραχθούν.

Σε κάποιες περιοχές παραπάνω από το 40% των κυψελών είναι πλέον άδειες. Στην Ισπανία εκατοντάδες χιλιάδες αποικίες έχουν...

Έρωτες και διορισμοί στη Βουλή...


 

 Η ευτυχής οικογένεια του βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Τραγάκη και η καθυστερημένη παρέμβαση του πρωθυπουργού για τους διορισμούς τέκνων, εγγονών και αδελφών βουλευτών.
 
Το "love story" της οικογένειας υποχρεώνεται να εξιστορήσει ο Γιάννης Τραγάκης προκειμένου να ...

24 Αυγ 2012

Με τη βοήθεια της Παναγίας...


Ο αδιάφθορος Σαμαράς





Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους διορισμούς παιδιών, αδερφών, γαμπρών και άλλων συγγενών και φίλων στη Βουλή, ο Αντώνης Σαμαράς –με τη βοήθεια της Παναγίας- ανακοίνωσε πως θα θεσμοθετηθεί η απαγόρευση προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι δευτέρου βαθμού για το σύνολο των κρατικών λειτουργών που δύνανται να προσλαμβάνουν μετακλητούς δημοσίους υπαλλήλους. 

 Η ανακοίνωση του κ. Σαμαρά θορύβησε τους βουλευτές αλλά, ήδη, έχουν βρει τρόπους για να ξεπεράσουν την απαγόρευση των προσλήψεων των συγγενών τους. 

 Οι βουλευτές αποφάσισαν να ...

Θέλετε να μάθετε την αλήθεια; Ανοίξτε τ’ αυτιά σας και ακούστε την!


Ξέρετε πιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας; Μήπως είπατε η ύφεση; 

Ε, αυτό κατά τους κυβερνώντες δεν είναι παρά ένα είδος φυσικού φαινομένου, το οποίο με την πάροδο του χρόνου θα το ξεπεράσουμε. Τι σημασία έχει αν πάρει μερικά χρονάκια. 

Τι είναι 5, 10, 20, 30 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα. 

Θα μου πείτε, πόσοι θα ζουν τότε για να δουν το ξεπέρασμα της ύφεσης, όχι στα λόγια και τους αριθμούς, αλλά στην πράξη, στο μεροκάματο, στη δουλειά και στο βιοτικό επίπεδο της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού; 

Ε, ας μην είμαστε κακόβουλοι και κακεντρεχείς.

Δεν...χρειαζόμαστε όλοι στην Ελλάδα. Να, αν μείνουμε οι μισοί στην χώρα, αυτόματα θα διπλασιαστούν οι μισθοί και η ανεργία θα εξαφανιστεί. 

Αν μείνουμε μόνο το 1/3 τότε θα ζούμε σαν μαχαραγιάδες. Αφήστε που έχουμε του μετανάστες να μας κάνουν τις δουλειές και την Χρυσή Αυγή να εξασφαλίζει ότι μόλις ζητήσουν μεροκάματο θα «εξαφανίζονται». 

Όσο λιγότεροι μείνουμε στην χώρα, τόσο καλύτερα θα ζήσουμε. Υπάρχει πιο φωτεινό όραμα για την Ελλάδα μας; 

Τι θέλετε λοιπόν και φωνάζετε για την ανεργία, τους ηλικιωμένους που δεν την βγάζουν με την σύνταξη, τους ασφαλισμένους χωρίς ουσιαστική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τους αρρώστους που πεθαίνουν χωρίς νοσοκομεία, τα παιδιά που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Αφήστε τους να βγουν από την μέση, αφήστε τους να χαθούν μια ώρα αρχύτερα και θα δείτε τι ωραία που θα είναι η Ελλάδα χωρίς αυτούς.

Δεν ακούσατε προεκλογικά τον κ. Βενιζέλο να λέει ότι όσοι είναι σε απόγνωση και ορισμένοι οδηγούνται στην αυτοκτονία, αυτό σημαίνει ότι είναι εκ φύσεως προβληματικοί;

Τι θέλετε δηλαδή να ταΐζουμε τους προβληματικούς;

Φαλάκρα ...ΤΕΛΟΣ !!!


Όλα τα χε η Μαριορή...ο φερετζές της έλειπε

Ο δρ Γεώργιος Κωτσαρέλης, που τα τελευταία χρόνια διευθύνει το Τμήμα Δερματολογίας του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνιας, υπόσχεται να χαρίσει πυκνή κόμη σε όσους τη στερούνται. 

Μάλιστα, η θεραπεία του αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσα στα επόμενα ..

"Τα χει πάρει" άγρια ο . . . Δίας

thumb

Αδυνάτισαν και οι μύγες...




Ένα σμήνος από μύγες έχει εισβάλει στα τριάντα τετραγωνικά του ενοικιαζόμενου δωματίου. Βρίσκονται παντού. Στο υπνοδωμάτιο, πάνω στα σεντόνια, στις κουρτίνες, στους τοίχους, στο υποτυπώδες κουζινάκι, στα ρούχα που είναι σκορπισμένα παντού. Στα σώματα. Κυρίως σ’ αυτά. Διασχίζουν κάθε γυμνό τους σημείο και τρυγάνε κάθε υποψία τροφής, αόρατης στο ανθρώπινο μάτι, που έχει διασωθεί από το επίμονο μούλιασμα στη θάλασσα και από τα αλλεπάλληλα ...

Κι όμως...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ



EΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ    

Ανοιχτή επιστολή προς
τον πρωθυπουργό της χώρας μας Αντώνη Σαμαρά           
                        
                          

Kύριε Πρόεδρε
Με την ευκαιρία της συνάντησής σας με την κυρία Μέρκελ, σας παρακαλούμε θερμά, εκτός των τόσων άλλων μεγάλων θεμάτων που ασφαλώς θα συζητήσετε, να θυμήσετε στη Γερμανίδα Καγκελάριο  αυτά που μας χρωστάει το κράτος της εδώ και 70 ολόκληρα χρόνια.

1.   Την αποζημίωση που μας επιδίκασε η Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων (1946) για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στην οικονομική υποδομή της Χώρας μας (7,1 δις Δολάρια ΗΠΑ αγοραστικής αξίας 1938)
2.    Το ληστρικό «κατοχικό δάνειο» (3,5 δις Δολάρια ΗΠΑ αγοραστικής αξίας 1938).
3.    Τις αποζημιώσεις των θυμάτων της γερμανικής κατοχής.
4.   Την επιστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών που λεηλάτησαν Γερμανοί αξιωματικοί από τα μουσεία μας και τους αρχαιολογικούς μας χώρους.         

Είναι γνωστές όλες οι  αποφάσεις που στοιχειοθετούν το αίτημά μας,.

Εσείς δεν τα γνωρίζατε κ. Δήμαρχε?


Εύγε! Δήμαρχε Χαλκιδόνας κ. Δαϊκούδη
Η εταιρία TOSOH Hellas  Α.Β.Ε. προσπάθησε στις αρχές του έτους 2012 να θάψει τα βιομηχανικά απόβλητά της στην περιοχή “Πρόχωμα” του Δήμου Αγ. Αθανασίου με τη μέθοδο της υγειονομικής διάθεσης σε ιδιόκτητα αγροτεμάχια όπου μάλιστα είχαν πραγματοποιηθεί παράνομες δανειοληψίες.
Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Π. Δαϊκούδης και το Δημοτικό Συμβούλιο, πριν επιτρέψουν την ταφή των βιομηχανικών αποβλήτων στο Δήμο τους, θεώρησαν σκόπιμο να ζητήσουν τη βοήθεια ειδικών και γι αυτό το λόγο απευθύνθηκαν στα δύο μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και ζήτησαν την άποψη ειδικών επιστημόνων.
Άραγε, γιατί δεν έπραξαν το ίδιο η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Μαυρίδου Σοφία και ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Παπαθανασίου Γεώργιος;

Να μην μείνει ούτε μια στιγμή αφύλακτος ο Όλυμπος...


Image 
Έκκληση για κάλυψη κενών στο παρατηρητήριο των Ν. Πόρων

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες

Η χώρα, για μια ακόμη χρονιά, καίγεται από άκρο εις άκρον.

Οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες! 
Κι όμως, κάθε φορά, μετά το τέλος του δράματος, αφού σβήσει και η τελευταία εστία φωτιάς, αναζητούνται τα αίτια και το συμπέρασμα είναι πάντα το ίδιο:

ΣΕΡΒΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ...



ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΟΙ ..

Μπασταρδοκρατίας συνέχεια …ο Τραγάκης απάντησε…τι το θελε ;


Δεν διόρισε ούτε έναν, ούτε δυο, αλλά τέσσερις συγγενείς του, οι οποίοι πληρούσαν ένα μοναδικό κριτήριο. Αυτό της… εμπιστοσύνης!
Σαν να μην τρέχει τίποτα συνεχίζονται οι διορισμοί συγγενών και φίλων στα γραφεία των αντιπροέδρων της Βουλής.
Ο «διορισμός της ημέρας» ανήκει στον α΄ αντιπρόεδρο της Βουλής (και βουλευτή Β΄ Πειραιά της Ν.Δ.) Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αποδεικνύεται ότι βόλεψε μεταξύ άλλων -όπως έχει δικαίωμα- στο γραφείο του στη Βουλή και δική του «συγγενή» ως μετακλητή υπάλληλο.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ 381 ΤΕΥΧΟΣ ΥΟΔΔ και ημερομηνία 7/8/2012 (10 ημέρες δηλαδή μετά την αποκάλυψη διορισμού της κόρης Πολύδωρα στη Βουλή, για την οποία προκλήθηκε ο μεγάλος χαμός)ο κ.Τραγάκης προχώρησε με τη μία και αυτός, όπως ο κ. Γρηγοράκος, σε τέσσερις προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων στο γραφείο του. Χθες ωστόσο αποκαλύφθηκε ότι η μία εξ αυτών (και συγκεκριμένα η κυρία Κ.Π.) είναι «συγγενής» του κ. Τραγάκη και συγκεκριμένα...

Στη 31η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στη κατοχή χρυσού



Μια χαρά τα πηγαίνει η … πτωχευμένη  Ελλάδα στην κατοχή χρυσού. 

Η χώρα μας καταλαμβάνει την 31η θέση παγκοσμίως στη κατοχή χρυσού,  ενώ ΗΠΑ, Γερμανία και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο φιγουράρουν στις τρεις πρώτες θέσεις της λίστας με τους κατόχους των περισσοτέρων τόνων χρυσού. 

Η κατάταξη της Ελλάδας θα ήταν πολύ υψηλότερη εάν ...

Πωλούνται 562 νησιά......


«Δεν υπάρχουν ιδιωτικά νησιά εκτός από ορισμένα. 


Τα περισσότερα είναι ακατοίκητα στη μέση του αρχιπελάγους. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν δημιουργούνται προβλήματα εθνικής ασφάλειας, μερικά από αυτά τα νησιά μπορούν να έχουν εμπορική χρήση. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για ξεπούλημα, αλλά για τη μετατροπή αχρησιμοποίητων εκτάσεων σε ένα κεφάλαιο που μπορεί να αποδώσει εισοδήματα σε μια δίκαιη τιμή»...

«Δώστε μας χρόνο να μαζέψουμε όλο τον χρυσό και τους καλύτερους σκλάβους.Δώστε μας μόνο μια ανάσα για να μη μας καταπιούν οι αγριάνθρωποι, οι απολίτιστοι, οι στασιαστές, οι υπονομευτές του ευρώ και οι οπαδοί της δραχμής».


Υποτελείς στην Υψηλή Πύλη

thumb

«Δεν υπάρχουν ιδιωτικά νησιά εκτός από ορισμένα. Τα περισσότερα είναι ακατοίκητα στη μέση του αρχιπελάγους. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν δημιουργούνται προβλήματα εθνικής ασφάλειας, μερικά από αυτά τα νησιά μπορούν να έχουν εμπορική χρήση. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για ξεπούλημα, αλλά για τημετατροπή αχρησιμοποίητων εκτάσεων σε ένα κεφάλαιο που μπορεί να αποδώσει εισοδήματα σε μια δίκαιη τιμή».
Τάδε έφη ο ...

Υπάρχει χρόνος…για όλους τους ήρωες που κρύβουμε μέσα μας.


Ο χρόνος ξεκινά από...τώρα



Υπάρχει ακόμη χρόνος…για όλους εμάς που καθίσαμε στο πεζούλι της ιστορίας κοιτώντας τα παπούτσια μας. 

Την πίκρα της ήττας την γευτήκαμε και την απογοήτευση για ακόμη ένα στημένο παιχνίδι στο οποίο αν και δεν παίξαμε γίναμε θεατές της εξ αρχής χαμένης κερκίδας . 
Την ζήσαμε την νύχτα εκείνη που αγνοούσαμε ότι υπάρχει,  κι όμως φθάσαμε κι εμείς να μετράμε τα σανίδια του ταβανιού για να διώξουμε την οργή που έκλεψε ακόμη και τον ύπνο μας. 

Όμως,

Άνωθεν εντολή για παράδοση άνευ όρων στην τρόικα


Άνωθεν εντολή για παράδοση άνευ όρων στην τρόικα, καταγγέλλει πως δόθηκε μόλις οκτώ μέρες μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης ο Ν. Νικολόπουλος
Κριτική στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την τρικομματική κυβέρνηση άσκησε εκ νέου ο διαγραφείς από την ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, σε δηλώσεις του στο ρ/σ Flash.
Ο τέως υφυπουργός Εργασίας κατηγόρησε τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη ότι «υλοποιούν κατά γράμμα όσα απαιτούν οι τροικανοί» και ότι «δεν σέβονται ούτε καν την υπογραφή που ...

23 Αυγ 2012

Σκληρές διαπραγματεύσεις Σαμαρά- Γιούνκερ


Ο..."΄Ελληνάρας" μάχεται

Έλληνες άνεργοι και συνταξιούχοι ενώ επιδίδονται στην μοναδική μορφή ταξικής πάλης που γνωρίζει καλά αυτός ο τόπος!!!

πηγη

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ



Ευχαριστούμε τον συγγραφέα του κειμένου για την αποστολή




Στο λαβύρινθο των αυταπατών περιμένει ο Μινώταυρος



Του Χρήστου Κάτσικα*


       H συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση πλατιών λαϊκών στρωμάτων ενάντια στη βάρβαρη και υποτελή πολιτική των κυρίαρχων αστικών κομμάτων, ΠAΣOK και NΔ, εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Mάη με την πιο πλατιά αποδοκιμασία και καταδίκη της πολιτικής τους, οδηγώντάς τα σε εκλογική συντριβή και δεινή πολιτική ήττα.
       Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μετακίνηση ψηφοφόρων της τελευταίας τριακονταετίας με την ταυτόχρονη καταβύθιση των δύο κομμάτων που εναλάσσονταν το διάστημα αυτό στην κυβερνητική εξουσία.
     Ένα μεγάλο τμήμα ψηφοφόρων, ιδιαίτερα αυτών που αποδεσμεύτηκαν από το ΠAΣOK, κατευθύνθηκε προς τα αριστερά και αυτό αποτελεί κατ’ αρχήν το πιο ουσιαστικό και θετικό στοιχείο της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Mάη. Tο φαινόμενο αυτό που εκδηλώθηκε σε αυτή την κλίμακα, δεν προέκυψε αυτόματα, δεν διαμορφώθηκε την τελευταία περίοδο, αν και πήρε τη μορφή χιονοστιβάδας λίγες μέρες πριν τις εκλογές, πατώντας πάνω στην πρόταση «αριστερής κυβέρνησης» του ΣYPIZA (1).



ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΦΙΚ

Οταν ο Δίας κατάλαβε τι είχε κάνει ο...

Υπάρχουν όρκοι και όρκοι...



Ενα παραμύθι για παιδιά άνω των 12 ετών. Εκδόσεις: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

...Η ”νομιμη” Νεα Οδος ΑΕ και ο ”παρανομος” μαγαζατορας της Υδρας!!

Εστιάτορας στην Ύδρα ”συλλαμβάνεται”, σύμφωνα με  το ΣΔΟΕ, να μην κόβει αποδείξεις στους πελάτες. 

Το  ΣΔΟΕ  διατάσει σύλληψη του φερόμενου ως παραβάτη και μεταφορά του σιδηροδέσμιου στην Αθήνα για τα περαιτέρω!!

Κινητοποιείται η τοπική κοινωνία για να αποτρέψει αυτή την κατάσταση και να απαιτήσει την απελευθέρωση του “κακούργου”!

Μάλιστα σε ένδειξη διαμαρτυρίας κόβεται το νερό και το ρεύμα του τοπικού αστυνομικού τμήματος όπου κρατούσαν τον καταστηματάρχη.  
Ακολουθεί μια φοβερή κινητοποίηση όλου του κρατικού μηχανισμού. Δυνάμεις των ΜΑΤ μεταφέρονται από την Αθήνα και φροντίζουν να τηρηθεί ο Νόμος και η Τάξις!

Δύο χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2010, αυθαίρετες και  κατεδαφιστέες κρίνει  η πολεοδομία Καπανδριτίου τις… 

Να του κάτσει το ψαροκόκαλο στον λαιμό...



Πριν από μερικά χρόνια στην Τζιά ένας παραθεριστής ξύπνησε πρωί πρωί για να πάει στον ψαρά, να δει τι φρέσκο έφερε με το καΐκι του. Λίγα βήματα πριν την ψαροκασέλα τον πρόλαβε γιγαντόσωμος υπουργός του ΠαΣοΚ που συχνάζει στο νησί. Υπήρχαν οκτώ κιλά μπαρμπούνια και ο πολιτικός θέλησε να τα αγοράσει όλα.
Του λέει λοιπόν ο δεύτερος πελάτης, ο οποίος ήταν λεπτοκαμωμένος και βραχύσωμος: