# #

19 Σεπ 2015

Η διαδικτυακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου...Βίντεο


Η Λαϊκή Ενότητα διοργάνωσε ζωντανά διαδικτυακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο twitter την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 με 22:00, με το The Press Project να την ...

Ραντεβού στα Τσιπράδικα....-Η νέα κυβέρνηση της Αποικίας θα τραβήξει την σκανδάλη.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Από την 21η Σεπτεμβρίου οι δανειστές στήνουν τον λαό στον τοίχο

-Η νέα κυβέρνηση της Αποικίας θα τραβήξει την σκανδάλη.Όχι μην πάει το μυαλό σας στα καζάνια που ετοιμάζονται για το νέο τσίπουρο και στα γλέντια που ακολουθούν κάθε σταγόνα του θεϊκού Ελληνικού ποτού. Αφού κι αυτό ουσιαστικά στην παρανομία θα γίνεται με εντολές των "συμμάχων" της ΕΕ.

Το ραντεβού είναι για την επομένη των εκλογών στα Τσιπράδικα κόλπα που θα συμμετέχουν άπαντες, και στα οποία όποιος κι αν εκλεγεί, στην όποια κυβέρνηση δεν θα έχει κανέναν, μα κανέναν λόγο στην διακυβέρνηση της χώρας.

Ως καλοί λαγοί οι υποτελείς των οικονομικών επιτελείων μάς ενημέρωσαν πριν τις εκλογές για κάποιες αλλαγούλες  που θα επέλθουν για τους οφειλέτες του δημοσίου.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

1) Όσοι έχουν πάνω από 1500 ευρώ μισθού ή σύνταξη, το κράτος θα παίρνει το 50%. Από 1501 ευρώ και πάνω θα παίρνει το..

18 Σεπ 2015

Έκλεισε το ένα από τα 2 εργοστάσια Ζάχαρης στη Σερβία... Ζήτω ο Αλέξης!!

Ακόμη ένα χτύπημα για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης


Η διοίκηση προχώρησε σε προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του ενός από τα δύο εργοστάσια στη Σερβία – Νέο πλάνο βιωσιμότητας καταθέτει στην Πειραιώς

Σε προσωρινή (;) αναστολή της λειτουργίας του ενός από τα δύο εργοστάσια που διαθέτει στη Σερβία προχώρησε η διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Οι σέρβοι τευτλοκαλλιεργητές προτίμησαν τον ανταγωνισμό - ένα σερβικό και ένα ιταλικό ζαχαρουργείο - για να παραδώσουν τα τεύτλα τους, φοβούμενοι ότι δεν θα πληρωθούν,

Ο Νταβάς Μπέης και ο Μικρός Αντρέας...Ως πότε θα επιλέγουμε εξολοθρευτή;

kartesios170915
Νταβάς Μπέης Vs Μικρού Αντρέα. 
Καλοί άνθρωποι και οι δύο, νοικοκυραίοι, μνημονιακοί. Σε νοιάζονται. Μας νοιάζονται. 
Ο ένας κάνει εκκαθαρίσεις στο αυτί και στη μύτη του με το νυχάκι του μικρού δαχτύλου. 
Ο άλλος έκανε εκκαθάριση στο κόμμα ΤΟΥ. Σαν να καθάριζε τη μύτη του από περιττούς συντρόφους.
Και οι σύντροφοι που ως κακάδια εκδιώχθηκαν,

Ο σ. Βούτσης, η παραλλαγή του κ. Βορίδη...;Μετά τη διακυβέρνηση Σημίτη, κατά την οποία η «ισχυρή Ελλάς» δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια φούσκα ψευδούς ευμάρειας, ακολούθησε η διακυβέρνηση  Καραμανλή, κατά την οποίαν όλες οι παθολογίες της μεταπολίτευσης έφθασαν σε ένα ζενίθ που έφερε την Ελλάδα στο ναδίρ.

Η υποτέλεια στους ξένους, η διαφθορά, υψηλή και χαμηλή, καθώς και η διαπλοκή έφεραν τη χώρα στο χείλος της αβύσσου. Απισχνασμένη γελάδα η Ελλάδα, ήταν πλέον έτοιμη για σφαχτάρι. Φαίνεται οξύμωρο, αλλά δεν είναι. 

Διότι η Ελλάδα εξακολουθούσε να είναι μια πλούσια χώρα, που όμως το γάλα της θα έπρεπε να ...

Ο ναζισμός ποτέ δεν πεθαίνει, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει

Welcome to European Nazi Union


Ίσως τελικά το να γίνουν κιμάς κάποιοι αθώοι  σταματήσει "ειρηνικά" το κύμα προσφύγων που θα "μολύνει" τις άριες ευρωπαϊκές φυλές.


Ξεπέρασαν τον εαυτό τους η ακροδεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας και η πάντα φιλοναζιστική Κροατία στην επιβολή της τάξης των συνόρων τους με την Σερβία. 

Οι Κροατικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν έναν..

Πρωθυπουργό έχουμε....

16 Σεπ 2015

Θεραπεύει τα πάντα.....

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ..θεραπεύει τα πάντα εκτός από το θάνατο»
Το λάδι του Μαύρου Κύμινου ονομάζεται “ λάδι των Φαραώ”, διότι βρέθηκε σε τάφο του Tutankhamen και άλλων αιγυπτίων Φαραώ.

Είναι γνωστό ότι είχε χρησιμοποιηθεί από την Κλεοπάτρα για τις ιδιότητες του στην υγεία και την ομορφιά. 
Ο έλληνας γιατρός Διοσκουρίδης το χρησιμοποιούσε για τους πονοκεφάλους, την ρινική συμφόρηση, τον πονόδοντο και τα εντερικά παράσιτα. 
Ο Ιπποκράτης, ο παππούς της σημερινής επιστημονικής ιατρικής το θεωρεί πολύτιμο στις ηπατικές και πεπτικές διαταραχές. Το έλαιο από μαύρο κύμινο παράγεται από το σπόρο του αιγυπτιακού φυτού Nigella sativa μετά από ήπια ψυχρή πίεση. Το λάδι του sativa nigella είναι τόσο ευεργετικό γιατί περιέχει πάνω από εκατό συστατικά όπως αρωματικά έλαια, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και ένζυμα.
Οφέλη  με μαύρο κύμινο:
The Black κύμινο (kalongi) σπόροι (μια θεραπεία για όλες τις ασθένειες,) “μια λύση σε πολλά προβλήματα”
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να..

Υπάλληλοι των δανειστών θα λειτουργούν το ελληνικό Κράτος - Αδίκημα η πολιτικοποίηση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

Διά νόμου το Κράτος θα σκοτώνει την Δημοκρατία..

Άλλοι θα είναι στην Βουλή 

και άλλοι θα είναι η πραγματική Βουλή!!!!!


Οι Βρυξέλλες χωρίς κανένα εμπόδιο συνεχίζουν να οδεύουν προς τον στόχο τους να καταστήσουν και Συνταγματικά την Ελλάδα ως αποικία. Η υπηρεσιακή κυβέρνηση Θάνου, δουλεύει ασταμάτητα το πρόγραμμα με το οποίο το Κράτος αποδεσμεύεται εντελώς από την οποιαδήποτε κυβέρνηση επιλέξει ο λαός, φτιάχνοντας ένα τεχνοκρατικό ναζιστικό μόρφωμα που θα διοικεί και θα ορίζει την ζωή των Ελλήνων αλλά και τα εθνικά θέματα.
Το πρόγραμμα αυτό είχε μπει μπροστά το 2012 με υπουργό τον κ. Μανιτάκη, ο οποίος και στην υπηρεσιακή κυβέρνηση έχει αναλάβει να το συνεχίσει μετά από εντολή που έλαβε από τις Βρυξέλλες μέσω προεκλογικής περιόδου.
Πατώντας στο Μνημόνιο 3, το οποίο έχει υπερψηφιστεί από την ελληνική βουλή, οι δανειστές θέτουν ως όρο να δημιουργηθεί μία ομάδα τεχνοκρατών, η οποία θα είναι πλήρως αποδεσμευμένη από την οποιαδήποτε εκλεγμένη δημοκρατικά κυβέρνηση πατώντας στην αιτιολογία ότι η...

Η αλήθεια για την κατεδάφιση των συντάξεων από το 3ο μνημόνιο...ΔΙΑΒΑΣΤΕMια από τις πολ­λές αλή­θειες, που έλει­ψαν χθες από το debate του Αλέξη
Τσί­πρα και Βαγ­γέ­λη Μει­μα­ρά­κη, ήταν η αλή­θεια για τις συ­ντά­ξεις.
Να υπεν­θυ­μί­σου­με λοι­πόν ότι οι μνη­μο­νια­κές κυ­βερ­νή­σεις ΝΔ-ΠΑ­ΣΟΚ με
τα δύο προη­γού­με­να μνη­μό­νια μεί­ω­σαν τις συ­ντά­ξεις κατά 35-50% και άλ­λα­ξαν
το χα­ρα­κτή­ρα της κοι­νω­νι­κής ασφά­λι­σης από δη­μό­σιο σε ατο­μι­κό-κε­φα­λαιο­ποι­η­τι­κό.

Επί­σης, να υπεν­θυ­μί­σου­με ότι με το 3ο μνη­μό­νιο, που ψή­φι­σαν μαζί στη Βουλή ο
ενα­πο­μεί­νας ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟ­ΤΑ­ΜΙ και οι ΑΝΕΛ, προ­ω­θού­νται
τα πα­ρα­κά­τω μέτρα για το ασφα­λι­στι­κό:

 Μεί­ω­ση των πόρων του κρα­τι­κού προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού, που θα δια­τε­θούν για
τις κύ­ριες συ­ντά­ξεις, κατά 0,25% το 2015 και 1% του ΑΕΠ το 2016 και
μετά, δη­λα­δή πε­ρί­που κατά 2 δις ευρώ το χρόνο.

 Πε­ρι­κο­πή του μη αντα­πο­δο­τι­κού μέ­ρους της κα­τώ­τε­ρης σύ­ντα­ξης καθώς και
του ΕΚΑΣ σε όλους τους..

Γιατί το σχολείο της Σκοτίνας δεν μπορεί να λειτουργήσει με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς  ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΚΟΤΙΝΑΣ   Με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Καλαϊτζής ρωτήθηκε για τους λόγους που  λόγω εργασιών συντήρησης και επειδή ακούστηκαν ασάφειες και αποδόθηκαν ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή, επικαλούμενος ότι η μελέτη ήταν ελλιπής, θεωρώ υποχρέωση μου να σας ενημερώσω για το ιστορικό του θέματος και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Λόγω λοιπόν της 
ύπαρξης πλακιδίων αμιάντου στις αίθουσες του ορόφου και στην καπνοδόχο του σχολείου,

15 Σεπ 2015

Στην Κατερίνη το «34ο Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου ΙΚΟ»Το 34ο Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου (ΙΚΟ) διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα της εταιρείας «ΖΕΥΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ», στο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2015.
Πρόκειται για ένα συνέδριο στο οποίο συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι φορείς παραγωγής και διακίνησης ακτινιδίων απ όλο τον κόσμο όπως..

Γιατί αποχώρησε ο Σαμαράς από την προεδρία της ΝΔ?

Να λοιπόν γιατί ο Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας… 
Και μέχρι τέλους πρόδιδε την Ελλάδα χωρίς μάλιστα κουκούλα στους δανειστές…

Όχι γιατί έχασε τις εκλογές με κατεβασμένα τα παντελόνια… 
Όχι γιατί δεν επιθυμούσαν να τον βλέπουν όλοι πλέον στο κόμμα εκτός από τα πιστά σκυλιά του… Όχι γιατί αν είχε παραμείνει η ΝΔ θα κινδύνευε να μείνει ακόμα και εκτός Βουλής στις ερχόμενες Εκλογές και θα υπήρχε ορατός ο κίνδυνος διάλυσης..

Αποχώρησε...

61,3 του Ελληνικού Λαού είπε ΟΧΙ ....Δεν το ξεχνάμεΤο Δημοψήφισμα και την εντολή του Ελληνικού Λαού κάποιοι την έγραψαν κανονικά, κι αυτοί ήταν οι βουλευτές που μετά από μερικές μέρες ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο και πάνε για τοπ 4ο...το 5ο...

Αυτά είναι τα 100 πιο εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα και οι 100 κορυφαίες αγορές


Μεγάλες αλλαγές συντελέστηκαν στον «χάρτη» των εξαγωγών», σύμφωνα με ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), επί των προσωρινών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.
Τα κορυφαία εξαγόμενα προϊόντα
Με βάση τα προσωρινά στοιχεία του εξαμήνου Ιανουαρίου-Ιουνίου 2015 κατά μεγάλες κατηγορίες προϊόντων, η μείωση των ελληνικών εξαγωγών οφείλεται στη σημαντική υποχώρηση των εξαγωγών καυσίμων κατά -26,1%, η οποία υπερκαλύπτει τις αυξήσεις σε όλες τις άλλες μεγάλες κατηγορίες προϊόντων, δηλαδή τις μεγάλες αυξήσεις στις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων κατά 18% βιομηχανικών προϊόντων κατά 12,2%, αλλά και τις μικρότερες αυξήσεις των εξαγωγών πρώτων υλών (+5,6%) και της κατηγορίας είδη και συναλλαγές μη ταξινομημένες κατά κατηγορίες (+11,4%).
Αναλυτικότερα,

14 Σεπ 2015

Άντε γ@μήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου...Αυτό να τους πεις....


Αντιμνημονιακή ψήφος είναι να απέχεις έμπρακτα στη ζωή σου από όλη αυτή τη φάρσα, με όποιο κόστος

Να πεις δεν πληρώνω κι ελάτε να με μαλώσετε. 

Να κλείσεις τη τηλεόραση και να τη χρησιμοποιείς μόνο για μόνιτορ. 

Να γυρίσεις στο αφεντικό σου την ώρα που σου κάνει τη νιοστή προσβολή και να του πεις άντε γ@μήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου.

Να βλέπεις τους απατεώνες που σου αραδιάζουν κάθε είδους μπούρδα και να λες απλά, είναι απατεώνες.

Να μάθεις στη ζωή σου να ζεις με τα χρήσιμα κι όχι με τη σαβούρα κάθε είδους.

Να ξυπνάς το πρωί χωρίς να τρέμεις για το κάθε εκβιαστή που θα απειλήσει τη ζωή σου.

Να μάθεις τα παιδιά σου να είναι άνθρωποι με θάρρος κι αντοχές κι όχι εξαρτήματα ανόητων εξαρτημάτων

Να μπορείς να βρεις τη τροφή σου, το νερό που θα πιεις, τη φωλιά που θα μείνεις σαν τ΄αγρίμια ....

Το σκάνδαλο της δεκαετίας με... εντολή Σαμαρά

Σαμαράς, Γεωργιάδης, Βορίδης

Συμμέτοχη σε μια πρωτοφανή απάτη σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, της δημόσιας υγείας και των λειτουργών της, καθώς και των ασθενών, φέρεται να είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τεράστιες ευθύνες να βαρύνουν τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και τον νυν υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη, αλλά και τον προκάτοχό του, Άδωνι Γεωργιάδη.

Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου διενεργήθηκε ο πλειστηριασμός του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»,

Αν θέλετε να χάσετε τρία κιλά σε 5 ημέρες...

θαύμα στο γυαλί
 
ΑΝ θέλετε να χάσετε τρία κιλά σε 5 ημέρες, πίνετε αυτό το χυμό που παρασκευάζεται από ένα μικρό κομμάτι ...

Η «Λαϊκή Ενότητα»: Εφιάλτης του κ.Τσίπρα και προεκλογικός στόχος πολέμου του ΚΚΕ

-Μα γιατί συγκεντρώνετε τις επιθέσεις σας στην «Λαϊκή Ενότητα»;                                           Ρώτησε η συμπαθητική κοπελίτσα του «πρωινάδικου» της ΕΡΤ  τον φεγγαροπρόσωπο  βουλευτή του Κ.Κ.Ε.  - Και μάλιστα με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Λαφαζάνη; πρόσθεσε ο συνεργάτης της στην εκπομπή.Αντί απάντησης στην ερώτηση, ο προσκεκλημένος τους γλίστρησε σε γενικεύσεις στον γνωστό δίσκο: με το κάλεσμα στον λαό, να εμπιστευθεί μόνο τις ίδιες του τις δυνάμεις και το ΚΚΕ…

Το ερώτημα –που έμεινε αναπάντητο- ίσως ν’ απασχολεί όσους τηλεθεατές βλέπουν αλλά και σκέπτονται μαζί. Συνοδευόμενο μάλιστα από την απορία γιατί το ΚΚΕ να απολαμβάνει πρόδηλης εύνοιας από τα κανάλια, όλα φιλοκυβερνητικά πλέον. Το χρησιμοποιούν μάλιστα και σαν άμεσο «αντίδοτο» στην παρέμβαση εκπροσώπου της  Λα.Ε., όποτε συμβεί να έχει προσκληθεί και δικός της εκπρόσωπος .

Η απάντηση είναι απλή....