# #

23 Απρ 2016

Μόνο βλάκες πληρώνουν την σημερινή εποχή φόρους σε ένα κράτος που είναι επίσημα προτεκτοράτο ξένης χώρας, και μάλιστα αδίστακτης


Αυτά που λέμε εμείς εδώ και κάτι χρόνια τα λέει φέτος το «Der Spiegel»...
Μόνο βλάκες πληρώνουν την σημερινή εποχή φόρους σε ένα κράτος που είναι επίσημα προτεκτοράτο ξένης χώρας, και μάλιστα αδίστακτης. 
Oι φόροι εμπεριέχουν αντισταθμιστικά οφέλη. Εάν δεν σου προσφέρει τίποτα ένα κράτος για ποιό λόγο να πληρώνεις;

Σε ποια χώρα ζούμε;

..

Απίστευτο.....

Ιταλός πρωθυπουργός – Στήσαμε παγίδα στην Ελλάδα και την κλέψαμε, δώσαμε 250 δις από τα οποία 220 πήγαν απ ευθείας στην Γερμανία

Το άρθρο είναι… αφιερωμένο σε όλους αυτούς που δείχνουν με το δάκτυλο την Ελλάδα…
Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας.

Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε ΚΑΘΑΡΑ, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές,

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί τη Χρυσή Αυγή – 600.000 ευρώ σε ομαδοποίηση φασιστικών κομμάτων μόνο το 2016

voigt_mixal_fioreVoigt, Μιχαλολιάκος και Fiore: τρεις ναζί επιδοτούμενοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σύμφωνα με έρευνα του σουηδικού αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού Ιδρύματος Expo (ιστοσελίδα expo.se), η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδότησε με 600.000 ευρώ, για το έτος 2016, την ομαδοποίηση φασιστικών κομμάτων ..

Μήνυση Μητσοτάκη σε Τσίπρα


Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μήνυση στον Αλέξη Τσίπρα επειδή του ...

Δεν παλεύονται αυτοί οι πόντιοι ! Δείτε



Δεν παλεύονται αυτοί οι πόντιοι !
Tην Τετάρτη 20/4/2016, αντιπροσωπεία συλλόγων πήγε στο Ε.Κ. και.... Δείτε τα βίντεο:

Κάθε φορά που βάζεις 50 ευρώ βενζίνη....


έχε υπόψη σου, ότι:


Η τελική τιμή λιανικής διαμορφώνεται από :

22 Απρ 2016

Ο Μητσοτάκης είναι τόσο γελοίος που κάνει τον Τσίπρα να μοιάζει συμπαθής.

apoxi

Η πρόσφατη Ιστορία της χώρας μας έχει διδάξει πως χρειάζεται κάθε φορά μια νέα κυβέρνηση για να περάσει το νέο Μνημόνιο. Η κυβέρνηση Παπανδρέου πέρασε το Μνημόνιο και έπεσε στις εκλογές. Η κυβέρνηση Σαμαρά πέρασε ένα Μνημόνιο και έπεσε στις εκλογές.
Η κυβέρνηση Τσίπρα πέρασε ένα Μνημόνιο και θα πέσει στις επόμενες εκλογές, για να έρθει μια νέα κυβέρνηση να περάσει το νέο Μνημόνιο.
Το θέμα είναι πότε θα γίνουν οι επόμενες εκλογές.
Το γεγονός πως οι πάντες έχουν αντιληφθεί πια πως δεν έχει απολύτως καμία σημασία ποιο κόμμα είναι στην κυβέρνηση, μπορεί και να δώσει χρόνο στον Αλέξη Τσίπρα.
«Αφού δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι στην κυβέρνηση, άσε τον Τσίπρα και την παρέα του να υποδύονται την κυβέρνηση γιατί τους άλλους τους φάγαμε και σαράντα χρόνια στη μάπα».
Δεν αμφιβάλλω πως πολλοί Έλληνες σκέφτονται έτσι. Είναι ολοφάνερο πως οι Έλληνες έχουν παραιτηθεί.
Από την άλλη,

Θέλεις Παπαδόπουλο προδότη;



Εν έτει 2014, διαπιστώνεται πως ο Μαλάκας παραμένει διαχρονικά πιστός στις ιστορικές του συνήθειες: 
την εθελοδουλεία, την αναπαραγωγή της κυρίαρχης κουλτούρας, την «εθελοντική» στράτευση του στην πλευρά των καταπιεστών. 
Έτσι, µόλις 40 έτη µετά την πτώση της τελευταίας εν Ελλάδι δικτατορίας, συναντούμε ακόμη νοσταλγούς της δολοφονικής φάρσας που ακούει στο όνομα «δικτατορία των συνταγματαρχών». Ακούμε συχνά για τα «παραμύθια του Πολυτεχνείου» (ακόμη κι από θεσμικούς παράγοντες του Κράτους ,όπως ο πρώην υπουργός Υγείας,  Ά.Γεωργιάδης) που µάλιστα  βρίσκουν υποστηρικτές σε ένα διευρυμένο, αν και πιθανότατα μειοψηφικό, μέρος της ελληνικής κοινωνίας. 
Το κλισέ «ένας Παπαδόπουλος µας χρειάζεται» είχαµε συνηθίσει να το ακούµε από γραφικούς παππούδες που νοσταλγούσαν τις µέρες που ήταν είτε ρουφιάνοι, είτε βασανιστές, είτε ευνοούµενοι µε διάφορους τρόπους (όπως θα δούµε παρακάτω) από το στρατιωτικό καθεστώς. Κανείς δεν έδινε σηµασία, είτε διότι οι ιστορικές µνήµες της οδυνηρής επταετίας ήταν πρόσφατες, είτε διότι η µετέπειτα κοινοβουλευτική δηµοκρατία άνοιξε τον κρατικό µπουφέ για µεγάλο µέρος του πληθυσµού, δηµιουργώντας το ολοδικό της πελατειακό κράτος, διεφθαρµένων υπερκαταναλωτών και χειροκροτητών ψηφοφόρων.
Με την οικονοµικοπολιτική κρίση, όµως,

Πάρτι με μαύρο χρήμα - Πολιτικοί ξέπλεναν μίζες μέσω στοιχηματικών εταιρειών της Μάλτας


21 Απρ 2016

Αριστερά ρε Αλέξη....

«Εκείνοι τουλάχιστον δεν έκλεψαν», «δεν έκαναν περιουσίες» και άλλα παραμύθια για την χούντα.

Τα απίστευτα σκάνδαλα της διεφθαρμένης χούντας




Μια εξωφρενική «μόδα» των τελευταίων ετών τείνει να περιβάλλει με ιδιότυπο φωτοστέφανο τους πραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου 1967! 


Απόρροια του αναπόφευκτου θυμού, αναμεμειγμένου όμως με άγνοια ή και σκοπιμότητα, η πολιτική (;) αυτή «μόδα» παράγει τη θεωρία ότι κατά την επταετή δικτατορία τέθηκε σε γύψο και... η διαφθορά. Ότι η χούντα φρουρούσε, σαν κέρβερος, το δημόσιο χρήμα και τις αρχές της «χριστής διοίκησης»


Οι ίδιοι οι συνταγματάρχες δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι στον 21ο αιώνα έμελλε να μνημονεύονται με ... επαίνους. «Εκείνοι τουλάχιστον δεν έκλεψαν», «δεν έκαναν περιουσίες», «ε, ρε Παπαδόπουλο που χρειάζονται τα σημερινά λαμόγια»...

Μέρα πού ναι σήμερα.....Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες!!!!!!!!!



....

Η Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ


Ακόμα χειρότεροι κι από τους προηγούμενους οι συριζαίοι , αν και αυτό κάποτε θεωρούνταν ακατόρθωτο....

Οι οικογένειες που συνεργάζονταν με τη χούντα...;;;



Οι σχέσεις των οικογενειών Βαρδινογιάννη, Ωνάση, Λάτση, Νιάρχου, Μποδοσάκη,
Γουλανδρή κ.α με τους δικτάτορες.
Δείτε το απόσπασμα από το...

20 Απρ 2016

Έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και οι Έλληνες ετοιμάζονται να κάνουν πρωθυπουργό του προτεκτοράτου και τον ζαβό γιο του Μητσοτάκη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εθνικός ευεργέτης



Έξι χρόνια μετά το Καστελόριζο και την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης για το πρώτο Μνημόνιο, ο Γιώργος Παπανδρέου το γιόρτασε με μια συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Φυσικά, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι αυτός τα έκανε όλα σωστά και όπως 
έπρεπε.

Σύμφωνα με τον Παπανδρέου, οι άλλοι ήταν κακοί: οι Ευρωπαίοι, ο Καραμανλής, οι άλλοι.

Στη συνέντευξη, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε πως τον παρεξήγησαν σε όλα. Αυτός εννοούσε άλλα από αυτά που καταλάβαιναν όλοι οι άλλοι.

Επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε πως δεν ήθελε το ΔΝΤ.
Όπως είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, το ΔΝΤ το ήθελε η Γερμανία. Αυτός δεν το ήθελε καθόλου.

Βέβαια, ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο τότε επικεφαλής του ΔΝΤ, έχει διαψεύσει τον ..

Διατροφή για αντιγήρανση;


Καθώς μεγαλώνουμε, στην προσπάθειά μας να καθυστερήσουμε τα αποκαλυπτικά σημάδια του χρόνου, καταφεύγουμε σε διάφορες εύκολες, αλλά δαπανηρές και αμφιβόλου αποτελέσματος λύσεις, που μας προσφέρονται από τη βιομηχανία καλλυντικών. Δοκιμάζουμε κάθε λογής κρέμες και διορθωτικά προϊόντα, χωρίς να έχουμε συνειδητοποιήσει πως ό,τι τρώμε και πίνουμε είναι πολύ περισσότερο σημαντικά για μια πιο υγιή και νεανική όψη της επιδερμίδας μας. 

Δείτε με ποιο τρόπο, κάνοντας τις κατάλληλες διατροφικές επιλογές, μπορούμε να καθυστερήσουμε τα σημάδια του χρόνου:

Η δωσίλογη κυβέρνηση Σύριζα/Ανελ προχωράει ακάθεκτη

Το έγκλημα του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου από την «αριστερή» κυβέρνηση και η μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο μέσα στην ΕΕ.



ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ
Η δωσίλογη κυβέρνηση Σύριζα/Ανελ προχωράει ακάθεκτη, παρά τη λαϊκή γενική κατακραυγή, στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά –και όχι μόνο–όπως πριν είχε ξεπουλήσει τα αεροδρόμια[1] και αύριο των τρένων της χώρας, σαν να ήταν κάποια δικά τους προσωπικά αντικείμενα που τα βγάζουν στο «σφυρί» και όχι ιδιοκτησία του Ελληνικού λαού. 
Είναι βέβαια περιττό να υπενθυμίσουμε τις βαρύγδουπες απατεωνίστικες φανφάρες των σημερινών δοσίλογων ..

Εγκληματίες....Μεγάλη μείωση στις αναπηρικές συντάξεις. Απείραχτες οι βουλευτικές συντάξεις


«Mεγάλη είναι η μείωση που προβλέπεται στις αναπηρικές συντάξεις. Συγκεκριμένα, η εθνική σύνταξη, δηλαδή τα 384 ευρώ θα καταβάλλονται ολόκληρα, μόνο αν η αναπηρία είναι πάνω από ..

Ζωή....«Πρέπει να φύγουν»


Το νέο της κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» παρουσίασε την Τρίτη το βράδυ στο «Χυτήριο» στον Κεραμεικό η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης.


Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου, οι ηθοποιοί Χάρης Σιώζος και Βάσια Παναγοπούλου, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης, η..

19 Απρ 2016

Το καλύτερο θα ήταν να πάμε μαζικά στις κάλπες , να ψηφίσουμε Γιώργο Παπανδρέου και να κουφάνουμε το σύμπαν.


Όποιος θυμάται τι συνέβαινε στην Ελλάδα τέτοιες μέρες πριν από 6 χρόνια -που η Ελλάδα έμπαινε στο πρώτο Μνημόνιο-, θα πρέπει να απορεί κάπως με την χαρωπή κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα, καθώς βρισκόμαστε πια ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο Μνημόνιο.

Το 2010, οι Έλληνες ήταν έτοιμοι να πάρουν τα όπλα. Έτσι τουλάχιστον έλεγαν.
Σήμερα, με την χώρα να έχει διαλυθεί, οι Έλληνες το έχουν ρίξει στην πλάκα.
Από τα οργισμένα «Το Μνημόνιο δεν θα περάσει» του 2010, φτάσαμε στα «ώχου μωρέ, πάλι για το Μνημόνιο λένε;

18 Απρ 2016

«Βαγγέλη σέξι, σκίσε τον Αλέξη»...ΤΕΛΟΣ



Μόνο γέλια και έμπνευση για θεατρική κωμωδία μπορεί να αποτελέσουν τα όσα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε και τα οποία προηγήθηκαν μέχρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρήσει σε απόφαση διάλυσης της κομματικής του νεολαίας.

Δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε αναδρομή στους τραμπούκους και δολοφόνους που ξεπήδησαν μέσα από την ΟΝΝΕΔ στα 42 χρόνια της ύπαρξης  της.  Ούτε έχει κανένα νόημα να σχολιάσουμε τα όσα τραγελαφικά έγιναν το Σαββατοκύριακο κατά το οποίο επρόκειτο να στηθούν κάλπες για να εκλέξουν οι νεολαίοι της Ν.Δ αντιπροσώπους για το συνέδριο του κόμματός τους. 

Αλλωστε το βιντεάκι και ο δημοσιογραφικός σχολιασμός που το συνοδεύει αρκεί κάποιος να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη για την κωμική παράσταση που είχε σαν αποτέλεσμα κάτω από τον γενικό χλευασμό να...

Τελευταία παράσταση των κυβερνητικών κλόουν πριν εξαπολύσουν τον Αρμαγεδδώνα

Αν οι Τσιπραίοι δεν ετοιμάζουν ηρωική έξοδο από την κυβέρνηση, επειδή εκτιμούν πως δεν μπορούν να περάσουν από τη Βουλή τον αντιασφαλιστικό και φορομπηχτικό Αρμαγεδδώνα και προτιμούν να παραδώσουν τα ηνία σε μια κυβέρνηση τεχνοκρατών ευρύτερης μνημονιακής στήριξης, τότε αυτά που εκτυλίσσονται από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης είναι νέτα-σκέτα κακόγουστο θέατρο «σκληρής διαπραγμάτευσης», για να πουν στον ελληνικό λαό -όταν εξαπολύσουν τον Αρμαγεδδώνα- πως έκαναν ό,τι μπορούσαν, ότι διαπραγματεύτηκαν σκληρά μέρα και νύχτα, σε όλα τα επίπεδα. 
Και στο επίπεδο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα/κουαρτέτο και στο επίπεδο της «πολιτικής διαπραγμάτευσης», την οποία ανέλαβε ο Τσίπρας αυτοπροσώπως, ταξιδεύοντας σε Παρίσι και Βρυξέλλες (όπου κατάφερε να συναντήσει μόνο τον πάντα διαθέσιμο..

Δεν έχουν τις σηκωμάρες που είχαν στα νιάτα τους.....τότε με τον Αντρέα



 Τα δυνατά της υποσχέθηκε να βάλει η Φώφη Γεννηματά ώστε να ανορθώσει το προοδευτικό κέντρο, την κεντροαριστερά, την σοσιαλδημοκρατία, την ανανεωτική αριστερά και την οικολογία που τώρα τελευταία έχουν πέσει λίγο. Κάτι τα χρόνια, κάτι η κούραση, κάτι το άγχος είναι λογικό να μην έχουν τις σηκωμάρες που είχαν στα νιάτα τους. Τότε με τον Ανδρέα Παπανδρέου …

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα



«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»
Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 19.04.2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00 μ.μ, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

H Εβραϊκή Βίβλος, η Χριστιανική και το Κοράνι....



Είμαι από τους λίγους Έλληνες που έχουν διαβάσει ολόκληρη την Εβραϊκή Βίβλο, τη Χριστιανική και το Κοράνι.
Ένας φίλος μου, μουσουλμάνος απ’ τη Θράκη, με αποκαλεί "ταφσίρ", δηλαδή κάτι σαν "μεγάλο ερμηνευτή των Γραφών"...
Το Κοράνι ήταν γραμμένο στα αραβικά και απαγορευόταν αυστηρά η μετάφρασή του σε άλλες γλώσσες. Αν δεν κάνω λάθος, ο Κεμάλ ήταν ο πρώτος που έσπασε την απαγόρευση και διέταξε τη μετάφρασή του στα τούρκικα.
"Κοράνι" σημαίνει ...

17 Απρ 2016

O..... Ποντίφικας


Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος; 

Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας τον θυμίζουν!


"διάβαζαν ευχές όταν πετούσαν τα πτώματα των
παιδιών μας στο ποτάμι ή τους...

Λεπτοκαρυά-.....Δίπλα στο κύμα παραθερίζουν τα αδέσποτα

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες....


Δεν υπάρχει....
 Αυτά μόνο στη Λεπτοκαρυά....

Δημήτρης Χατζής για το Μακεδονικό..."Καμία έκπτωση ή υποχώρηση στα εθνικά μας ζητήματα και στην πολιτιστική μας κληρονομιά"


H Ομογένεια κήρυξε πόλεμο στη ψευδοΜακεδονία.



Η καθηγήτρια και δημοσιογράφος Νάνσυ Μπίσκα από τη Νέα Υόρκη, μίλησε στο Πόντος TV Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την παγκόσμια κινητοποίηση της ελληνικής Ομογένειας, μέσω συλλογής υπογραφών, για να αρθεί η προσωρινή αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία» από τις ΗΠΑ.
Η Νάνσυ Μπίσκα, για χρόνια ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στη Νέα Υόρκη, αφού υπογράμμισε ότι η πρωτοβουλία δεν είναι μόνο της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ αλλά όλου του ομογενειακού Ελληνισμού, υπό την αιγίδα του αρχιεπισκόπου Δημητρίου και την υποστήριξη του Τάγματος των Αχέπα, επεσήμανε την αλλαγή που υπάρχει στην αμερικανική εξωτερική πολιτική που ευνοεί αυτή ..

ISIS...Στόχος η Ακρόπολη;

Ακρόπολη: Αν είσαι και... τουρίστας, χωρίς τσάντα θα ανέβεις
Ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης, το κορυφαίο σύμβολο του δυτικού πολιτισμού, θωρακίζεται μπροστά στο ενδεχόμενο να αποτελέσει πιθανό στόχο τρομοκρατών.

Οι πρόσφατες «τυφλές» επιθέσεις στις Βρυξέλλες δεν σήμαναν συναγερμό μόνο στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών, που δρομολόγησε μία σειρά από μέτρα, με στόχο την προστασία του μνημείου.

Από τις 28 Μαρτίου,