# #

15 Ιουν 2016

Πόσο υπερβολικοί είναι τελικά οι ισχυρισμοί ότι τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ κυβερνούν τον κόσμο;

Όταν παλιότερα μίλαγε κανείς για την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τα συναφή υπερεθνικά κέντρα της παγκόσμιας εξουσίας, θεωρείτο αυτομάτως “συνωμοσιολόγος” από τους εκφραστές του “συνταγματικού τόξου” (οι οποίοι συλλήβδην έχουν προσκυνήσει αυτή την εξουσία και προδώσει τα έθνη τους)... αλλά και από την “συνεπή” αριστερά (στα δόγματα του 19ου αιώνα). 
Άσε που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι τους μιλάς για μια καινούργια μάρκα μπύρας... 
Μετά κι από την τελευταία σύνοδο της Μπίλντερμπεργκπου έγινε στο Ξενοδοχείο Taschenbergpalais στην Δρέσδη, στις 9-12 Ιουνίουπίσω από κλειστές πόρτες και με την προστασία βαριά οπλισμένων φρουρών, κάποιοι αναρωτιούνται ακόμα:

Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ !!!!!!



Πρώτοι στην Ε.Ε. σε δαπανές για όπλα - μπάτσους 


& τελευταίοι σε υγεία,

Τι κάνουν ένας γεωπόνος και δύο κηπουροί στο πάρκινγκ της Βουλής;

12... γραμματείς για το γκαράζ της Βουλής!

Απ’ όλα έχει ο μπαξές των προσλήψεων που ετοιμάζονται να κάνουν στη Βουλή: κηπουρούς, γεωπόνους, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, αλλά και σκηνοθέτες και αισθητικούς για το υπερ-κανάλι που στήνει ο πρόεδρος-καναλάρχης. 

Μηχανή μαζικής παραγωγής προσλήψεων και κατασκευής ενός πολυπλόκαμου κομματικού συστήματος στο Κοινοβούλιο στήνεται με τις προτάσεις για την αναθεώρηση του υπηρεσιακού Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων, τον οποίο προετοίμασε, υπό καθεστώς μυστικότητας, το επιτελείο του προέδρου του Σώματος Νίκου Βούτση με στόχο να ανοίξει ο δρόμος για να διοριστούν εκατοντάδες νέοι υπάλληλοι σε «προνομιούχες» υπηρεσίες όπως το Κανάλι της Βουλής, το γυμναστήριο, ακόμη και το γκαράζ του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά, συνάμα, και να ελεγχθεί πλήρως από τον συνασπισμό εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. η υπηρεσιακή ιεραρχία των κοινοβουλευτικών υπηρεσιών.


Ο υπηρεσιακός Κανονισμός της Βουλής αποτελεί το «μυστικό υπερόπλο», το οποίο χρησιμοποιείται διαχρονικά για να ανοίξουν διάπλατα παράθυρα για -κατά βάση- ρουσφετολογικούς διορισμούς «ημετέρων» που πλειοψηφικά ανήκουν στους κατέχοντες την εξουσία, αλλά για να διευκολυνθούν τα πράγματα και να μην υπάρξουν μείζονες αντιδράσεις μοιράζονται παραδοσιακά και κάποια…