# #

14 Μαρ 2020

Αλλάζει από Δευτέρα ο τρόπος επικοινωνίας και συναλλαγής με τις ΔΟΥ, τα Τελωνεία και τα υποκαταστήματα του Χημείου

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι αλλάζει στις συναλλαγές από Δευτέρα λόγω κορονοϊού

Αλλάζει από Δευτέρα ο τρόπος επικοινωνίας και συναλλαγής με τις ΔΟΥ, τα Τελωνεία και τα υποκαταστήματα του Χημείου σε όλη τη χώρα λόγω κορονοϊού, με γνώμονα την προστασία των πολιτών και των εργαζομένων στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ. 

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργου Πιτσιλή, που θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ, η προσέλευση του κοινού περιορίζεται στο απολύτως απαραίτητο και η επικοινωνία θα γίνεται ως εξής:

Κορονοιός: Το Ιδανικό Σενάριο

Ο ιδανικός κόσμος είναι εδώ - σήμερα! Απολαύστε τον

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, ωκεανός, σπίτι, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Το ιδανικό σενάριο: Κλείνει από αύριο ο Κυριάκος τα σχολεία τις καφετερίες,τα εμπορικά,όλα, τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα και βλέπουμε. 
Επειδή οι γονείς δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά, παίρνουν (τουλάχιστον ο ένας) άδεια τηλεεργασίας από το σπίτι. 
Επειδή ο ιός επεκτείνεται ακόμη, υιοθετείται τηλεεργασία για όλους.
Φεύγουμε για τα χωριά , τα νησιά, τα βουνά. Τηλεεργαζόμαστε από εκεί. Επειδή τα γραφεία είναι άδεια λόγω τηλεεργασίας, περιορίζεται ο συνωστισμός στα γραφεία και στα μέσα μεταφοράς άρα αντιμετωπίζεται καλύτερα ο κορονοιός.

Τα άδεια γραφεία είναι άχρηστα, άρα τα ξενοικιάζουμε. Επειδή μειώνεται το κόστος της επιχείρησης από το ξενοίκιασμα των γραφείων αυξάνεται η κερδοφορία της. Καθώς εκπαιδεύονται όλοι στην τηλεεργασία, αντιλαμβάνονται και οι εργοδότες οτι τσάμπα έχουν τόσο κόστος για γραφεία κλπ και περιορίζεται ο χαμένος χώρος των γραφείων με τις επιχειρήσεις να μετακομίζουν σε μικρότερα με τα απολύτως αναγκαία τετραγωνικά.

Αντιλαμβάνονται επίσης οτι τσάμπα κουβαλάνε τους εργαζόμενους στο γραφείο αφού μια χαρά βγαίνει η δουλειά από το σπίτι και σταματάνε τα...

Οι ενδοτικοί το βλέπουν να ξαναζωντανεύει και τρομάζουν.

Ταγίπ, "δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό"...

Ταγίπ,
Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν έχει σχέση με την ποίηση αλλά, στην περίπτωσή του ταιριάζουν οι στίχοι από το καβαφικό ποίημα "Η πόλις". Ο Τούρκος πρόεδρος τρέχει από δω κι από κει, πότε στον Πούτιν πότε στη Μέρκελ και στον Μακρόν, εφήμερος από πόλη σε πόλη αλλά, χωρίς να του κλείνουν την πόρτα, τον αφήνουν στο κατώφλι.
Υπάρχει και το χειρότερο, γι’ αυτόν. Γαλλικό ιστολόγιο (Voltaire) υποστηρίζει ότι ο Ερντογάν ζητάει από τον Πούτιν και τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Ευρώπης Σαρλ Μισέλ να ...

Επιτέλους κάποιοι αξιωματούχοι άρχισαν νε μιλάνε γι αυτό που όλοι σκεφτόμαστε

Κίνα: Να πουν οι ΗΠΑ ό,τι γνωρίζουν για τον Covid-19

Πρώην Μαλαισιανός πρωθυπουργός: Oι ΗΠΑ διεξήγαγαν βιολογικό πόλεμο εναντίον της Κίνας.




















Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου εξωτερικών Λιτζιάν Ζάο ζήτησε από τις αμερικανικές αρχές να αποκαλύψουν τι κρύβουν σχετικά με την προέλευση του Covid-19.
Ο Ζάο υπαινίχθηκε ότι ο κορονοϊός μπορεί να έχει προσβάλει την Κίνα μέσω αθλητών του αμερικανικού στρατού.
Αναφερόμενος σε βίντεο με τον διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου Λοιμόξεων (CDC), Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, που παραδέχτηκε ότι οι ΗΠΑ είχαν αρκετούς θανάτους από το Covid-19 πριν μπορέσουν να ελέγξουν, ο Ζάο Zhao κάλεσε την αμερικανική υπηρεσία να πει την αλήθεια σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.
Που ήταν ο "Ασθενής Μηδέν"

13 Μαρ 2020

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» Ή ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ Η1Ν1 ΤΟ 2009;


 
Η ΠΑΝΕ ΓΙΑ …. «ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»;;;;



Με τα δημοσιεύματα που παρακολουθούμε την τελευταία εβδομάδα, είναι φανερό ότι γίνεται μία προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με έναν άγνωστο όπως τον αναφέρουν «κοροναϊό».

Και φαίνεται αυτό, διότι είχαμε το πρώτο δημοσίευμα στις 17 Ιανουαρίου και ανέφερε για δύο άτομα που πέθαναν στην Κίνα από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού, και από τότε ξέσπασε μία εντελώς παράλογη και δυσανάλογη προς το γεγονός ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ τρομο-κατάσταση, με δύο δημοσιεύματα περίπου ανά ώρα να αναφέρονται στον «κορονοϊό», μέσα στην ροή των ειδήσεων που δίδεται από τα μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε, ότι οι καθημερινές ειδήσεις που δημοσιεύονται από όλα τα ΜΜΕ, έντυπα, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, ηλεκτρονικά, προέρχονται από δύο ή τρεις βασικές πηγές που κάνουν την διανομή των ειδήσεων. Σε αυτή την ροή λοιπόν των ειδήσεων, δύο δημοσιεύματα ανά ώρα, αναφέρονται στον ΤΡΟΜΟ του άγνωστου «κορονοϊού».
Όλα ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα όταν το πρώτο δημοσίευμα που δόθηκε σε παγκόσμια είδηση από το “Royter”στις 17 Ιανουαρίου έγραφε το εξής, που είναι για γέλια:

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί κόμμα της Ελληνικής Αριστεράς αλλά ένα τσίρκο

Ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ και η ευνοϊκή συγκυρία της πιθανής του εξαΰλωσης που δεν πρέπει να χαθεί


Πέρασαν δυο βδομάδες περίπου λαθρομεταναστευτικής επιθετικότητας και νεοθωμανικής προκλητικότητας και οι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αποκάλυψαν πλήρως το πραγματικό εθνομηδενιστικό και φιλοϊμπεριαλιστικό τους πρόσωπο.

Ο αδελφός του πολύ Τζανακόπουλου συμμετέχει σε διαδήλωση στο Λονδίνο φωνάζοντας «Έλληνες φονιάδες των λαών» 
και όπως δήλωσε ο πρώην υπουργός και συμβίος της Μαρίας Αντουανέττας, Έφης Αχτσιόγλου, 
«Αισθάνομαι πολύ...
περήφανος για τον αδελφό Μου».
 
Πέρασαν περίπου δέκα μέρες αφότου οι εκτρωματικοί - στον εγκέφαλο – νεανίες της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητούσαν «Ανοιχτά σύνορα» γιατί «Με τους μετανάστες θα ζήσουμε μαζί» όπως υποστηρίζουν.

Υπάρχουν δεκάδες άλλες δηλώσεις των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που άφησαν αρνητικά το αποτύπωμά τους στο συλλογικό υποσυνείδητο του ελληνικού λαού με αποτέλεσμα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις – εταιρειών PULSE, Opinion Poll, ALCO κατά σειρά- ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 20-25% των ψήφων έχοντας πτώση σχεδόν του 1/3 των ψήφων του συγκριτικά με αυτές έλαβε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο ίδιος ο Τσίπρας,
 πασίγνωστος για τις πολιτικές απάτες του, «μαζεύτηκε» και....

Γιατί ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να πάει ισόβια...



Αυξάνονται τα ορφανά κρούσματα

Τι είναι τα ορφανά; 
Αυτά που δεν έχουν γονείς.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα κρούσματα κοροναϊού που δεν κόλλησαν από “γνωστούς” φορείς της ασθένειας. 


Οπότε δεν ξέρουμε ποιος, πότε, που, πως τους μετέδωσε τον ιό.

Αυτά τα κρούσματα είναι απόδειξη αποτυχίας της προσπάθειας περιορισμού της επιδημίας. Δυστυχώς αυτά τα κρούσματα θα αυξηθούν.


Ο ιός έχει ένα μεγάλο κακό εκτός από την θνησιμότητα. Έχει μεγάλη περίοδο επώασης (συνήθως 14 μέρες) που σημαίνει πως όλο αυτό το διάστημα κάποιος χωρίς συμπτώματα αλλά με τον ιό, μπορεί να κολλήσει πάρα πολλούς. Στη δουλειά, στο σπίτι, στα καταστήματα, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς...

Σήμερα ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον ιό αφού έκανε εξετάσεις γιατί παρουσίασε χαμηλό πυρετό.
Το Υπουργείο ήξερε πως ήρθε σε επαφή πριν δυο βδομάδες με την κυρία που είχε επιστρέψει από το εξωτερικό και ήταν...

12 Μαρ 2020

Αφιερωμένο στους μενουμευρώπηδες...Η Κίνα κέρδισε τον πόλεμο με τον Coronavirus... κι η Ε.Ε. των τραπεζιτών αλλού τυρβάζει!


[...] δεινότατον δὲ παντὸς ἦν τοῦ κακοῦ ἥ τε ἀθυμία ὁπότε τις
αἴσθοιτο κάμνων (πρὸς γὰρ τὸ ἀνέλπιστον εὐθὺς τραπόμενοι
τῇ γνώμῃ πολλῷ μᾶλλον προΐεντο σφᾶς αὐτοὺς καὶ οὐκ
ἀντεῖχον), καὶ ὅτι ἕτερος ἀφ’ ἑτέρου θεραπείας ἀναπιμπλάμενοι
ὥσπερ τὰ πρόβατα ἔθνῃσκον· καὶ τὸν πλεῖστον
φθόρον τοῦτο ἐνεποίει. [...]
ΘουκυδίδηςΙστορίαι, "Ο λοιμός"

Όταν λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου χρόνου του Πολεποννησιακού πολέμου
ενέσκηψε στην Αθήνα μια θανατηφόρα επιδημία

"Μετάφραση"Και το φοβερώτερον εις όλην αυτήν την ασθένειαν ήτο
όχι μόνον η αποθάρρυνσις των θυμάτων, όταν αντελαμβάνοντο,
ότι προσεβλήθησαν από την νόσον (διότι το πνεύμα των παρεδίδετο
αμέσως εις απελπισίαν και εγκατέλειπαν εαυτούς εις την τύχην
και δεν ανθίσταντο κατά της ασθενείας), αλλά και το γεγονός,
ότι νοσηλεύοντες ο είς τον άλλον,
εμολύνοντο και απέθνησκαν ωσάν πρόβατα.

Ενώ στην Ελλάδα, την Ευρώπη, την "πολιτισμένη" δύση και σ' όλες τις χώρες όπου οι λεγόμενες Κεντρικές Τράπεζες δεν ανήκουν στις κυβερνήσεις (όπως η δήθεν "Τράπεζα της Ελλάδας"), στις χώρες που ο κορονοϊός (Coronavirus) εξαπλώνεται, η Ανθρώπινη ζωή προσμετράται με το "κόστος στην οικονομία", η Κίνα εξέρχεται από τον εφιάλτη που της αποδόθηκε.

Ας σημειώσουμε τις πολιτικές και... πρακτικές μεθόδους αντιμετώπισης, ανάμεσα στο "δικτατορικό καθεστώς της κομμουνιστικής Κίνας" και τις μεγάλες "δημοκρατίες" της δύσης, ευχόμενοι να μην συμβεί στην Ελλάδα αυτό που βιώνει ο φίλος γειτονικός ιταλικός λαός. 

Ο ιταλικός λαός που εγκαταλείφθηκε από τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" -όπως έχουν βαπτίσει το 4ο Ράιχ: Απαγόρευση εξαγωγής φαρμάκων στην Ιταλία από Γερμανία-Γαλλία, εν μέρει "δημοσιονομική υπέρβαση προϋπολογισμού" με σημείωση του διευθυντηρίου πως αυτό θα τους οδηγήσει σε "Επιτροπεία" αντίστοιχη της Ελλάδας.


Στην Κίνα αποφάσισαν από την πρώτη στιγμή να σταματήσουν ολοκληρωτικά την οικονομία της χώρας σε όλα τα επίπεδα. 

Στην Ουχάν και την Χουπέι, από την πρώτη στιγμή τέθηκαν σε "κατάσταση έκτακτης ανάγκης": κλείσιμο αεροδρομίων, σιδηροδρόμων, αυτοκινητοδρόμων, εργοστασίων, δημόσιων υπηρεσιών, επιχειρήσεων, σχολεία, απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών, ψεκασμούς δρόμων και κτιρίων τρεις φορές την ημέρα. Στην υπόλοιπη Κίνα απαγόρευση εσωτερικών μετακινήσεων.

Στην Κίνα δεν υπήρξαν οι αηδίες που μας βομβαρδίζουν καθημερινά. Εκκλήσεις για «ψυχραιμία κι υπευθυνότητα, κανόνες ατομικής υγιεινής» (μόλις σήμερα στην Ελλάδα το κλείσιμο των σχολείων κι ενώ ιδιωτικές επιχειρήσεις σε υποχρεωτική άδεια το προσωπικό τους, οι δημόσιες υπηρεσίες με ατελείωτες ουρές συνεχίζουν να εξυπηρετούν τον ιδιωτικό τομέα και "πέσουν έξω οι δουλειές"). 
Κανένας πρωθυπουργός δεν τολμάει να αποφασίσει το αυτονόητο...

Εάν με την κρίση του 2008 χάσαμε τη μισή ζωή μας,σύντομα θα μιλάμε για μισθούς των 200,00 € και συντάξεις των 100,00€.

Αποτέλεσμα εικόνας για σύντομα θα μιλάμε για μισθούς των 200,00 € και συντάξεις των 100,00€,

Απίστευτα πράγματα...
Γύρω μας γίνεται μαύρος χαμός και κάποιοι σοβαροφανείς επιστήμονες, δίνουν συμβουλές στα πρωινάδικα, ποια ασφαλιστική κλάση να επιλέξουμε στον ΕΦΚΑ-ΟΑΕΕ για να λάβουμε καλή σύνταξη !!!!.

Εάν με την κρίση του 2008 χάσαμε τη μισή ζωή μας,

11 Μαρ 2020

Το θαύμα της χώρας που νίκησε τον κορωνοϊό χωρίς να ανήκει στον ΠΟΥ


4 κινήσεις-ματ: Το θαύμα της χώρας που νίκησε τον κορωνοϊό χωρίς να ανήκει στον ΠΟΥ
Με κάτι παραπάνω από 100 χιλιόμετρα να την χωρίζουν από την «μισητή» Κίνα και κάτι λιγότερο από 1.000.000 πολίτες της να ζουν ή να εργάζονται εκεί και να μετακινούνται σχεδόν καθημερινά, η ...

10 Μαρ 2020

Ενώ "οι δικοί μας" σφάζουν, πνίγουν και βομβαρδίζουν για τα πετρέλαια...στην Κούβα...


Η σοσιαλιστική Κούβα με 50 χρόνια εμπορικού εμπάργκο από τις ΗΠΑ, κατασκεύασε τρίκυκλα που φορτίζουν με ηλιακή ενέργεια και οι καπιταλιστές που τα έχουν όλα δικά τους, σφάζουν, πνίγουν και βομβαρδίζουν για τα πετρέλαια...
Μέχρι 6 επιβάτες το καθένα θα μπορούν να μεταφέρουν τα 23 πρώτα ηλεκτρικά τρίκυκλα με δυνατότητα διαδρομής ...