# #

18 Αυγ 2012

Ο Σαμαράς ξεπούλησε τη χώρα για την πρωθυπουργία!



Ευθεία επίθεση προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Αχαΐας και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος. 
Με μήνυμά του που ανέβασε στο διαδίκτυο, εμμέσως πλην σαφώς, όπως εκτιμά το thebest.gr, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για συνδιαλλαγή με…

Σταματήστε τον κόσμο, η Ελλάδα θέλει να κατέβει!



Αρχίστε να γκρεμίζετε όλα τα αρχαία μνημεία και την αρχιτεκτονική της…

1. γκρεμίστε όλη την ελλαδα σε βάθος 100 μέτρα.
2. γκρεμίστε όλη την ιταλια σε βάθος 100 μέτρα.
3. αδειάσετε όλα τα μουσεια σας, απο όλον τον κόσμο.
4. γκρεμίστε καθε τι Ελληνικό απο όλο τον πλανήτη…

Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα απο απο παντού.
1.απο την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.
2.απο τα μαθηματικά σας( γεωμετριά, άλγεβρα,….)
3.απο την..

Eχετε δάνειο µε κυµαινόµενο επιτόκιο; Είστε θύµα χειραγώγησης


Επί µια δεκαετία τουλάχιστον, η αγγλική τράπεζα Barclays, χειραγωγούσε τα διατραπεζικά επιτόκια «προς τα πάνω». Βάσει  αυτού… «του χειραγωγηµένου» επιτοκίου, δανειζόσασταν και εσείς από τa ελληνικά χρηµατοπιστωτικά ιδρύµατα.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα (2000-2009) το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έβαινε διαρκώς µειούµενο και πληµµύριζε την αγορά µε υπερχειλή ρευστότητα. Παράλληλα, τα επιµέρους διατραπεζικά επιτόκια Libor και Euribor αποκλιµακώνονταν αντίστοιχα, δηµιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες χρηµατοδότησης για το σύνολο των πολιτών της ΕΕ.
Την ίδια εποχή, οι ελληνικές τράπεζες, αφενός µε όπλο την απελευθέρωση της καταναλωτικής πίστης, επί εποχής Καρατζά, ως ∆ιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και αφετέρου σύµφωνα µε τη «µόδα της εποχής» προέβαιναν στη δηµιουργία κάποιων νέων πιστωτικών προϊόντων. Τα νέα αυτά πιστωτικά προϊόντα παρουσίαζαν ελαστικότητα και ευελιξία στην επιτοκιακή τους επιβάρυνση, δηλαδή το επιτόκιό τους συµφωνούνταν κυµαινόµενο, προκειµένου ο εκάστοτε δανειολήπτης να απολαµβάνει τα οφέλη από τις αντίστοιχες µειώσεις των διατραπεζικών επιτοκίων αλλά και, εν µέρει, να µοιράζεται και να επιβαρύνεται µε τον ...

???


Φρειδερίκος Σαγκρέδο ...«Η Ελληνική γλώσσα είναι από ουσία θεϊκή.»


Αφιερωμένο στην πρώην Υπουργό "μας"....




* Μάρκος Τίλλιος Κικέρων (ο επιφανέστερος άνδρας της αρχαίας Ρώμης): «Εάν οι θεοί μιλούν, τότε σίγουρα χρησιμοποιούν τη γλώσσα των Ελλήνων.»

.....Επειδη εμεις οι Ελληνες και το ελληνικο Υπουργειο Παιδειας δεν σεβομαστε και δεν αγαπαμε την γλωσσα μας , υπαρχουν ξενοι που κατεχουν την ελληνικη γλωσσα και τον ανεκτιμητο θησαυρο μας πολυ καλυτερα απο μας....

Δειτε τι εχουν πει κατα καιρους  ανθρωποι της παγκοσμιας τεχνης και των γραμματων και....

Η εδραίωση της ηλιοκεντρικής θεωρίας - Η άβολη σχέση θρησκείας και επιστήμης [Γιατί καταδιώχτηκαν οι ηλιοκεντριστές;]





Σημ: Το παρακάτω άρθρο του Στράτου Θεοδοσίου  (απίστευτο και όμως αληθινό) δημοσιεύτηκε στο: 

"ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ"

Αληθινά, ποια είναι η σχέση μεταξύ θρησκείας και επιστήμης; ή μάλλον θρησκευτικού δόγματος και επιστήμης; 
Σύγκλιση ή αντιπαλότητα; Σχέση παράλληλη ή ασύμβατη; Είναι πραγματικά άβολη η σχέση θρησκείας και επιστήμης; 
Πάνω σ’ αυτό το ερώτημα, προκειμένου να δώσουμε μια εμπεριστατωμένη απάντηση
θα πρέπει αρχικά να αντιδιαστείλουμε τις δύο αυτές πρωτογενείς έννοιες.

Σε ένα θρησκευτικό δόγμα η πίστη πρέπει να είναι απόλυτη. Το δόγμα είναι μια αυτοαποδεικνυόμενη θεωρία και δύναμή του είναι η μη ύπαρξη της αμφιβολίας.
Αντιθέτως, στην επιστήμη, σύμφωνα με τη φιλοσοφική θεώρηση του Καρτέσιου, σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει, πρέπει να υπάρχει η αμφιβολία, προς αποφυγή τυχόν σφαλμάτων και προκαταλήψεων. 
Και έτσι μέσω της αμφιβολίας να οδηγούμαστε στην εύρεση μιας αδιαφιλονίκητης-αδιαμφισβήτητης αλήθειας.
 Επομένως, η καρτεσιανή αμφιβολία στην επιστήμη αποτελεί την κύρια μεθοδολογική αφετηρία, η οποία και μας οδηγεί στην απόδειξη.

Σ’ αυτήν την έννοια έγκειται η διαφορά του δόγματος με την επιστήμη, ή μάλλον η διαφορά των θρησκευτικών θεωριών ή δοξασιών με τις αντίστοιχες επιστημονικές θεωρίες.
Η θρησκεία είναι ...

O Τζιμάκος για το...φιλαράκι του

Άνοιξε κύκλος αίματος



thumb
Μία ημέρα μετά την απο­τρόπαιη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη πέρσι στις 10 Μαΐου οργανω­μένο τάγμα εφόδου πραγματοποίη­σε περιπολία θανάτου στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και εντόπισε και σκότωσε με μαχαίρι νεα­ρό μετανάστη, υπήκοο Πακιστάν, στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλλάρη και Κωνσταντινίδη, στα Κάτω Πατήσια. 
Η υπόθεση αποδόθηκε σε αντίποι­να. 

Η αστυνομία...

Πως να χορτάσετε... χωρίς φαγητό - Βίντεο




 
 
 ...

ΑΛΗΘΕΙΑ…πόσο από το Αιγαίο έχει απομείνει Ελληνικό;


Η κρίση των Ιμίων «γέννησε» τις «γκρίζες ζώνες». Μία ιδιότυπη έκφραση που δημιουργήθηκε για να περιγράψει το ιδιότυπο καθεστώς κυριαρχίας ή συγκυριαρχίας με την Τουρκία στα Ίμια. Από εκείνη τη χρονική στιγμή και μετά, οι συγκεκριμένες νησίδες προστατεύονται από το Ελληνικό Λιμενικό, το οποίο απαγορεύει την χωρίς άδεια προσέγγιση πλοιαρίων στα Ίμια, αλλά και απαγορεύει ολοσχερώς την αποβίβαση στα συγκεκριμένα ξερονήσια.

Αυτό το καθεστώς, όμως, φαίνεται πως δεν είναι το μοναδικό στο Αιγαίο. Μέχρι στιγμής έχουμε συγκεντρώσει σειρά από πληροφορίες που δείχνουν πως μεγάλο μέρος του Αιγαίου έχει βαφεί γκρι, ενώ ιδιαίτερες περιοχές μείζονος οικονομικής σημασίας (λόγω των υδρογονανθράκων που υπάρχουν σε αυτές) έχουν… 

ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ…με κυβερνήτες κάποιους κατσαπλιάδες !!!


Λένε ότι το μόνο σίγουρο είναι πως τα μέτρα που θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβρη θα πρέπει να εξοικονομήσουν 11,5 δισ. ευρώ.

Αηδίες! 

Τα 11,5 δισ. δεν αρκούν, διότι το μόνο σίγουρο είναι ότι υπολογίστηκαν με λανθασμένες προβλέψεις. Η απόκλιση από το προϋπολογισμένο ποσό έφτασε ήδη στο 1,5 δισ. ευρώ λόγω της αυξημένης ύφεσης που επίσης δεν είχε υπολογιστεί σωστά.

Άρα, δεν ξέρουμε ούτε τα μέτρα που θα ληφθούν, ούτε το ποσό που θα πρέπει να καλύψουν. Γενικώς, δεν ξέρουμε τίποτα, εκτός απ’ το ότι θα μας πάρουν τα κεφάλια και η εξαθλίωση θα γίνει μόνιμη κατάσταση για πολύ περισσότερους πολίτες.

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση δεν…

Η Εξήγηση του Δημοσίου Χρέους (σε λίγα λεπτά)

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΕΡΕΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΤΙ;


Του Θ.ΚΑΡΤΕΡΟΥ*
 
Ο Τσίπρας ήρθε από την Κρήτη πριν μερικές μέρες για να συναντηθεί με τον Πέρες! Ας συμφωνήσουμε σε κάτι πρώτα-πρώτα: Πρόκειται για πολιτικό γεγονός, για σημαντική είδηση, ανεξάρτητα πως τη διαχειρίστηκαν τα αποδεκατισμένα αυγουστιάτικα ΜΜΕ –και γιατί τη διαχειρίστηκαν έτσι. Διότι να συναντά ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ τον ηγέτη ενός κράτους που η πολιτική του εδώ και δεκαετίες αποτελεί κόκκινο πανί για την ελληνική ριζοσπαστική αριστερά, όπως και για κάθε προοδευτική δύναμη στην Ελλάδα, στην περιοχή και στον κόσμο, δεν είναι ασφαλώς για τα ψιλά. Έχει τη σημαία του, όπως και να το δει κανείς.


Απόδειξη οι αντιδράσεις που προκάλεσε γενικά και ειδικά μέσα στην αριστερά. Η αυστηρή ανακοίνωση του βουλευτή Τάσου Κουράκη εκφράζει πολύ κόσμο –ας μην κοροϊδευόμαστε. Και η άποψη που διακινείται, ότι ...

"Τι να ΜΗΝ κάνετε".


QUIZ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ



Επειδή τώρα τελευταία πολλά άτομα ελκύονται στην εκμάθηση χειρισμού μονοκινητήριων αεροπλάνων μόλις μου ήρθε το παρακάτω e-mail που αφορά  ένα από τους βασικούς κανόνες για την ασφάλεια των πτήσεων σκέφτηκα να σας το αναρτήσω πάραυτα. Όσοι έχουν υπηρετήσει στην Αεροπορία θα βρουν αμέσως το λάθος στην φωτογραφία....

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ... ΘΕΟ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ...


Γελοιογραφία του 1998 άκρως προφητική...

17 Αυγ 2012

Πτωχεύσαμε τον Μάρτιο και μας έμεινε και το χρέος....Πρωτοφανές !!! Βίντεο




...έχει και συνέχεια...

Η επιμήκυνση της ανοησίας....


Προεκλογικά διασκεδάσαμε με το δίλημμα «καταγγελία ή επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου». Αντιπαρατεθήκαμε μόνοι μας, τσακωθήκαμε μεταξύ μας, φωνάξαμε και παθιαστήκαμε, ξεχνώντας ότι το αντισυμβαλλόμενο μέρος, οι πιστωτές μας, δεν συμμετείχαν σ’ αυτή τη συζήτηση, αλλά την παρακολουθούσαν με εκνευρισμό και απορία.

Μετεκλογικά, αφού φάνηκε στην πράξη ότι το δίλημμα «ακύρωση ή αλλαγή του μνημονίου» είναι εξωπραγματικό, βρήκαμε άλλο παιχνίδι για να περάσουμε την ώρα μας, την επιμήκυνση της προσαρμογής:

Να απλωθούν τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ, σε τέσσερα χρόνια αντί για δύο και…

Ξένιος Ζευς: Η μεγάλη κομπίνα!!!


Οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι λαθρομετανάστες, οι Παριανοί, οι Αθηναίοι, οι εκλογές και το … «colpo groso» του Αντώνη!!!

 

Πέρασε κι αυτός ο Δεκαπενταύγουστος! Η μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού! Με μια διαφορά όμως!
Ο Ελληνας κάθισε στο σπίτι του!

Και κάθισε στο σπίτι του γιατί μερικές εβδομάδες πριν, επέλεξε με την ψήφο του την συνέχιση του εγκληματικού Μνημονίου και την διατήρηση στην εξουσία, όχι μόνο όσων πολιτικών μας έφεραν με τις πράξεις τους και τις παραλήψεις τους ως εδώ, αλλά επιπρόσθετα έδωσε ρόλο, ακόμα και στους μέχρι χτες κολαούζους της εξουσίας, που ήταν ευχαριστημένοι με τα … ψίχουλα της μοιρασιάς!!!

Αλλά ας κάνουμε μια διαδρομή στα γεγονότα του 15Αυγουστου:

Διαμαρτύρονται οι Παριανοί, ότι δεν έχουν Αστυνομία! Αν είχαμε –λένε- τότε δύσκολα θα συνέβαινε το έγκλημα του Πακιστανού και η αιματηρή ληστεία στην Τράπεζα! 

Θα με συγχωρήσουν οι φίλοι μου στην Πάρο, αλλά όταν τον Μαιο του 2012 έδιναν 16.97% στη ΝΔ και ένα μήνα μετά , τον Ιούνιο του 2012, της έδιναν σχεδόν 30% (29.60%) τι περίμεναν με αυτό άραγε;

Όπιο....


Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν σαφέστατος κι ειλικρινής με το αγανακτισμένο ποίμνιο· 

επικαλέστηκε την Παναγία για τα δεινά του ελληνικού κράτους, υπενθυμίζοντας τα οθωμανικά κατάλοιπα που χειραγωγούν ακόμα τον ανδρικό πληθυσμό κι την απουσία σοβαρότητας κι υπευθυνότητας στο εκκοσμικευμένο κομμάτι του συλλογικού θυμικού, το οποίο απαιτεί μεταρρυθμίσεις, άρση της μονιμότητας, περικοπή γελοίων επιδομάτων, περιορισμό του τεράστιου κράτους που εξακολουθεί να είναι σπάταλο, εγωπαθές, ανάλγητο κι αμετροεπές, δίνοντας τροφή για σχόλια σε πάσης φύσεως αντιδημοκράτες, αναρχοφασίστες, ακροαριστερούς και ...

Ποιό "Ελληνικό" κανάλι θα παρουσίαζε χάρτη με την Ελλάδα ως τουρκική επαρχία;


Και όμως, αυτό το καταπράσινο τοπίο, πράσινο σαν το φόντο των ομιλιών του Σημίτη, του Μαντέλη, του Τσοχατζόπουλου, του Παπανδρέου και του Τσουκάτου, προβλήθηκε σε μερικώς ελληνόφωνο μέσο. Σε ποιό; Μα φυσικά στον …

Ποιοι είναι οι καλύτεροι δημοσιογράφοι της Ελλάδας???



Οι καλύτεροι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα είναι αυτοί που έτρεχαν να πουν πως το κοριτσάκι στην Πάρο έπεσε στα βράχια μόνο του...

οι ίδιοι που μετά παρουσιάζαν τον πακιστανό δράστη ως το ...καλύτερο παιδί...και το μετέτρεπαν σε ένα βράδυ από 21χρονο... σε 19χρονο...

οι καλύτεροι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα είναι αυτοί που βάφτιζαν ρατσιστικό τον φόνο του Τυνήσιου στην Θεσσαλονίκη που τελικά τον είχε σκοτώσει ...ομοεθνής του...

αυτοί που έλεγαν για ρατσιστικό έγκλημα στις Καρυές και μετά αποκαλυπτόταν πως ο Γεωργιανός δολοφονήθηκε σε φασαρία με...

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! Βίντεο


 


Ο δεύτερος  σε μέγεθος πολιτικός απατεώνας που παρήγαγε η Ελληνική πολιτική σκηνή (πρώτος με διαφορά ο νεραϊδοχτυπημένος αρχιμαφιόζος ΓΑΠ) Αντώνης Κομανέτσης, προτίθεται στη συνάντησή του με την Μέρκελ να ζητήσει επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής!

Που το παράδοξο της υποθέσεως; 

Έχετε τελειώσει!!! Έχετε στεγνώσει!!!


ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ - Ε, λοιπόν ΟΧΙ!!!



 Ε, λοιπόν ΟΧΙ!!! 

Όχι κύριοι και κυρίες που επί 40 χρόνια ξεσκίζετε απροκάλυπτα, ανενδοίαστα, ξεδιάντροπα και ασυνείδητα μία ολόκληρη χώρα, εξαθλιώνοντας ένα λαό στο όνομα της δικιάς σας Δημοκρατίας επισείοντας το φόβητρο μιάς πεθαμένης δικτατορίας που καμία ελπίδα δεν έχει πλέον να αναστηθεί.

                 ΟΧΙ!! Δεν μας ενδιαφέρει η όποια τύχη σας πολιτική ή προσωπική. Φοβισμένα ανθρωπάρια είσαστε πλέον που εκλιπαρείτε σαν τραγικοί επαίτες την ...

Βάλαμε το Λύκο να φυλάει τα πρόβατα.


Γιατί ιστορικά ο «Μεγα-Εγκληματίας» θανάτωνε και τον Στενό Κύκλο, ενίοτε μέχρι και τα παιδιά του θύματος;




Απλό: για να μην υπάρχουν Μάρτυρες του εγκλήματός του...για να μην υπάρξει καμία πιθανότητα καταδίωξής του...και Τιμωρίας του....
Ο «Μεγα-εγκληματίας» διακρίνεται για τον «ψυχρό λεπτομερή επαγγελματισμό» και την «μεθοδικότητα» της «δουλειάς» του. Διακρίνεται από τον «μικρο-εγκληματία» ως προς το «Μέγεθος» (ποσοτικά και ποιοτικά) των παραπάνω. Ιστορικά συνδέθηκε με Γενοκτονίες, βίαιη ιδιοποίηση εδαφικών εκτάσεων, βίαιη Κατάληψη Εξουσίας, Οργανωμένο Έγκλημα, Εθνικές Προδοσίες.

Η ιστορία ως γνωστόν επαναλαμβάνεται. Και οι «ανεπίδεκτοι μαθήσεως» είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν.
Τα τέσσερα Ρωσικά «αερόστρωμνα αποβατικά» (ZUBR),  «κάποιοι κατόρθωσαν» να τα θέσουν «εκτός μάχης».
Το φιλόδοξο πρόγραμμα των «Γερμανικών υποβρυχίων» είναι γνωστό πόσο έκθετη άφησε την ναυτική αμυνα της χώρας με όλη αυτή την ολέθρια πορεία που ακολούθησε.
Να ήταν τα μόνα! Ελέω Τρόϊκας σειρά πλοίων του Πολεμικού μας Στόλου βρέθηκαν...

Νερό, τσάι και ξηροί καρποί εναντίον διαβήτη


Νέες μελέτες μαρτυρούν ότι απλές διατροφικές επιλογές μπορούν να κρατήσουν σε… απόσταση ασφαλείας τον διαβήτη. 
Η «συνταγή» της υγείας περιέχει νερό, (πολύ) τσάι αλλά και ξηρούς καρπούς.
Το νερό
Ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ ανακάλυψαν, όπως αναφέρουν με δημοσίευσή τους στο επιστημονικό περιοδικό «Αmerican Journal of Clinical Nutrition», ότι οι γυναίκες που προτιμούν να πίνουν νερό και αποφεύγουν τα αναψυκτικά ή τους χυμούς, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη.
Συγκεκριμένα οι επιστήμονες σημειώνουν ότι η αντικατάσταση των ποτών που περιέχουν ζάχαρη με νερό μπορεί να κρατήσει μακριά το μεταβολικό σύνδρομο, ένα επικίνδυνο οργανικό σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από ένα σύνολο επιμέρους μεταβολικών διαταραχών οι οποίες περιλαμβάνουν μεγάλη περιφέρεια μέσης, υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων, χαμηλά επίπεδα της «καλής» HDL χοληστερόλης , υψηλή αρτηριακή πίεση και υψηλό σάκχαρο του αίματος.
Ωστόσο, όπως υπογραμμίζεται στη μελέτη, εάν ένα άτομο καταναλώνει ποτά με ...

Το χρυσόμαλλο δέρας δεν ήταν γέννημα της φαντασίας των αρχαίων Ελλήνων..


Φωτογραφία για Το χρυσόμαλλο δέρας δεν ήταν γέννημα της φαντασίας των αρχαίων Ελλήνων..
Το χρυσόμαλλο δέρας δεν ήταν καθαρά αποκύημα της φαντασίας των αρχαίων Ελλήνων, αλλά βασιζόταν σε ιστορικά δεδομένα! 

Μπορεί, δηλαδή, ο Πηλέας να ανέθεσε στον Ιάσονα να φέρει το πολυπόθητο χρυσόμαλλο δέρας, ένα ισχυρό σύμβολο εξουσίας, αλλά γιατί το δέρμα ενός τόσο κοινού ζώου θεωρείτο τόσο σημαντικό;

"Η απάντηση είναι εύκολη, αν διερευνηθεί ο τρόπος απόληψης του χρυσού από τα χρυσοφόρα ποτάμια την εποχή του Χαλκού. Ιδιαίτερα ο ποταμός Φάσις στην περιοχή της Κολχίδος (σημερινή Γεωργία) ήταν γνωστός για τις ποσότητες ψηγμάτων χρυσού που μετέφερε.

Αρχικά, η απόληψη αυτού του πολύτιμου μετάλλου γινόταν με προβιές, κυρίως προβάτων, τις οποίες βουτούσαν οι μεταλλευτές μέσα στο ποτάμι, όπου και εγκλωβίζονταν τα ψήγματα του χρυσού. Στη συνέχεια οι προβιές στέγνωναν και τινάζονταν για να συλλεχθεί ο ...

Τοις μετρητοίς τα φάρμακα σε 14 νομούς της χώρας!!!!


Τοις μετρητοίς τα φάρμακα σε 14 νομούς της χώρας
Χωρίς πίστωση δίνουν φάρμακα τις τελευταίες ημέρες στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ οι φαρμακοποιοί σε 14 νομούς της χώρας, ενώ αυξάνονται οι φαρμακευτικοί σύλλογοι που αποφασίζουν να σταματήσουν την πίστωση, εξαιτίας της καθυστέρησης που παρατηρούν στην εξόφλησή τους από τον οργανισμό.
Ο ΕΟΠΥΥ οφείλει στους φαρμακοποιούς συνολικά 117 εκατ. ευρώ για συνταγές του Μαΐου και 145 εκατ. ευρώ για συνταγές του Ιουνίου. Οι ασφαλισμένοι ήδη καταβάλλουν τοις μετρητοίς την αξία των φαρμάκων τους, στις 14 αυτές περιοχές της χώρας.
Εξάλλου, από τις 10 Αυγούστου έχουν σταματήσει την πίστωση προς τους ασφαλισμένους-ασθενείς οι φαρμακευτικοί σύλλογοι Εύβοιας και Φλώρινας και από τις 16 Αυγούστου οι σύλλογοι Γρεβενών, ...

Δειλία και ανυπαρξία της ελληνικής κυβέρνησης η...κάτι πολύ χειρότερο?


Φωτογραφία για ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Απειλούν με θερμό επεισόδιο στον Έβρο οι Τούρκοι.
Τούρκοι καταδρομείς έτοιμοι να ανοίξουν πυρ κατά των Ελλήνων Συνοριοφυλάκων..

Παρολίγον θερμό επεισόδιο στις όχθες του Έβρου χθες το βράδυ. 

Ομάδα Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχείρησε να εμποδίσει την "απόβαση" δεκάδων λαθρομεταναστών στην επικράτειά μας στοχοποιήθηκε από τούρκους καταδρομείς. 

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση κρατάει κλεισμένο τον Στρατό εντός των στρατοπέδων, οι τούρκοι έχουν μεταφέρει στον Έβρο ειδικές μονάδες τους για να περιπολούν τη νύχτα κατά μήκος της ανατολικής όχθης του ποταμού.

Χθες το βράδυ ομάδα Ελλήνων αστυνομικών εντόπισε βάρκα γεμάτη λαθρομετανάστες και προσπάθησε να εμποδίσει την αποβίβασή τους. Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε περίπολος του τουρκικού στρατού στην απέναντι όχθη. Οι τούρκοι όπλισαν τα αυτόματα τυφέκια τους και τα έστρεψαν κατά των Ελλήνων, οι οποίοι φέρουν μόνο πιστόλια των 9mm, είναι δηλαδή άοπλοι στην κυριολεξία. Τελικά οι ...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ...


Φωτογραφία για ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ...
Δε ντρέπεσαι ρε Θεομπαίχτη, να ζεις αγκαλιά με το ψέμα;

Δε ιδρώνει το αυτί σου ρε πολιτικέ απατεώνα, να θεωρείς ηλίθιους τους Έλληνες;

Δε ντρέπεσαι ρε ανάξιε, να παρασιτείς στην εξουσία, στην οποία σκαρφάλωσες με το ψέμα και την απάτη;

Ποια είναι η διαφορά σου ρε σκουπίδι της πολιτικής, από τον ολετήρα ΓΑΠ;

Από ποιον πήρες το δικαίωμα ρε πολιτικέ αλήτη, να καταδικάζεις έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση και στην αβεβαιότητα;

Η Coca Cola αφαίρεσε την Ελλάδα από τον παγκόσμιο χάρτη!



Καιρός είναι να την αφαιρέσουμε και μεις μια και καλή από το τραπέζι μας....

 
 
 
Στο κέντρο του Λονδίνου, στο hotspot του σημείου των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 στο στέκι London 2012 του Hyde Park υπάρχει ένας μεγάλος παγκόσμιος χάρτης ο οποίος απεικονίζει όλες της χώρες εκτός από την ...Ελλάδα.

Στο Pin Trading Centre όπου περνάνε χιλιάδες λάτρεις του αθλητισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων λείπει η κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων. Την επιμέλεια του χάρτη την ...

Πιθανότητα κατάρρευσης ...100%


Βαρουφάκης: Πιθανότητα κατάρρευσης 100%
Στο 100% πλέον ανέρχεται η πιθανότητα κατάρρευσης της χώρας σύμφωνα με τον Γιάννη Βαρουφάκη, αν δεν αλλάξει άμεσα η πορεία και δεν υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση με στόχο το moratorium και τη μείωση του χρέους.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο γνωστός οικονομολόγος εκτίμησε ότι η Γερμανία δεν θα ...

Ο χορός της ...αρκούδας




...Μόλις ξεκίνησε το πάρτι των κτηνών 

Ο Νέρωνας των Αθηνών

Ο Νέρωνας των Αθηνών (Θεόδωρος Πάγκαλος)


Απορεί κανείς με όλους τους Έλληνες, οι οποίοι δεν καταθέτουν μαζικά αγωγές συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον ενός ανθρώπου, ο οποίος καταστρέφει ασύστολα τόσο τους ίδιους, όσο και το μέλλον των παιδιών τους – καταδικάζοντας δυστυχώς την Ελλάδα σε διεθνή εξευτελισμό.

Όταν ένας αυτοκράτορας και κατά φαντασία ποιητής βάζει φωτιά στην πόλη του, για να μπορέσει να εμπνευστεί, τότε πρόκειται προφανώς για ένα άτομο με μία πολύ βαριά ψυχική ασθένεια – ένα άτομο που δεν έχει κανένα νόημα να επικρίνει κανείς, αλλά είναι υποχρεωμένος να ...

Ο Ελληναράς ζει στην Τουρκία...

Η καλόγρια , η πουτάνα και η. .νιόπαντρη !!!



Καλημέρα σας κυρίες μου, είπε ο Σέρλοκ Χολμς όταν συνάντησε στο δρόμο τρεις κυρίες να τρώνε απολαυστικά από μια μπανάνα η κάθε μια.

- Είναι γνωστές σου; τον ρώτησε ο Dr. Watson.

- Όχι, απάντησε ο Σέρλοκ Χολμς, ποτέ δεν έχω ξανασυναντήσει, την καλόγρια, την πουτάνα και την νιόπαντρη που μόλις πέρασαν!

- Θεέ και κύριε, απόρησε ο Watson, πως τα κατάλαβες όλα αυτά;

- Στοιχειώδες αγαπητέ μου, απάντησε με το γνωστό του χαμόγελο ο δαιμόνιος ντεντέκτιβ.
Η καλόγρια κρατούσε τη μπανάνα με ...το ένα χέρι και με το άλλο την έκοβε κομματάκια και την έβαζε στο στόμα. Η πουτάνα πάλι την κράταγε με τα δύο της χέρια και την έβαζε βαθιά στο στόμα της αφού πρώτα έγλυφε την κορφή με τη γλώσσα της.

- Εκπληκτικός συλλογισμός, παρατήρησε ο Watson, και η τρίτη πως κατάλαβες ότι ήταν νιόπαντρη;

Πρέπει να χει πολύ ψάρι εκεί πέρα...!!!


Μπανάνα η ερωτική, μια μυθική εξωτική τροφή...




DSC04365
Μπανάνα η ερωτική, μια μυθική εξωτική τροφή.

 Αποκτά φαλλικό συμβολισμό, κάνοντας τηνJosephine Baker να χορεύει στολισμένη με μπανάνες, στο Παρίσι του 1925. Στην Αμερική του 1971, όταν αναπτύσσεται η βιομηχανία της μπανάνας ο Γούντυ Άλλεν υπογράφει την ταινία Bananas, με ήρωα έναν Νεοϋρκέζο και τις ιστορίες του, σε μια χώρα της κεντρικής Αμερικής (!), ‘’την δημοκρατία της μπανάνας’’ (‘’μπανανία’’).
Στην Ελλάδα οι μπανάνες τη δεκαετία του 1960 -1970 ήταν ένα σπάνιο, εξωτικό φρούτο, περιζήτητο και πανάκριβο. Ακόμη και σήμερα, ενώ έχουμε κατάλληλο κλίμα, δεν φημιζόμαστε στην σύγχρονη Ελλάδα, για την καλλιέργεια της μπανάνας, αλλά για τις μπανανόφλουδες που κατά καιρούς πετάμε και πατάμε...

16 Αυγ 2012

Το πρώτο δάκρυ . . .

Φίλτατε ...δεξιέ



Τελικά φίλτατε << δεξιέ >> πατριώτη αποδείχθηκε ότι ο άκρατος νεοφιλευθερισμός , είναι η μετενσάρκωση του ακραίου Σταλινικού κομμουνισμού που φοβόσουν. 

Τώρα την θέση του ολοκληρωτικού κρατισμού την καταλαμβάνει η χυδαία τραπεζοκρατία και η γνωστή παρέα των διεθνών τοκογλύφων , με τα κατά τόπους τσιράκια τους όπως π.χ η … δική μας εσωτερική τρόικα- νεογιωργάκηδες. 

Κι εσύ ? 

Ο Μήτρος ο Τζατζάς και η απαγωγή του...γερουσιαστή !!!


...«Χαλάσανε την κλεφτουριά,
χαλάσαν τους λεβέντες,
Φάγαν το Μήτσο το Τζατζά…».





*Σκίτσο του Μήτρου Τζατζά

Ποιος ήταν ο Τζατζάς;

Ο Μήτρος Τζατζάς κατάγονταν από την Κρανιά Ραψάνης Ολύμπου. Στους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 και 1913, αν και υπάγονταν στις εφεδρικές ηλικίες που στρατεύονταν, αυτός φυγοδίκησε και ευθύς αμέσως άρχισε τις ληστείες. Μέχρι το 1918, συνεργαζόμενος με το ληστή Βελώνη, είχε διαπράξει σωρεία ζωοκλοπών και ληστειών και κατέγραψε στο ενεργητικό του και το φόνο ενός κτηνοτρόφου.
 Το Μάρτιο του 1920 ξεγελάσθηκε από τις διαβεβαιώσεις του ειρηνοδίκη Ραψάνης και του διοικητή Χωροφυλακής Τσαμπούλα ότι δεν θα καταδιωχθεί αν παραδοθεί, εμφανίσθηκε, αλλά συνελήφθη και κλείσθηκε στις φυλακές της Λάρισας.


Εκεί μετά από εγκλεισμό ενός μηνός δωροδόκησε ένα...

Το...λίπος



Το λέμε και ξύγκι στον τόπο μου...

Ενα αμερικάνικο (κι ελληνικό ) όνειρο που πέρασε και πάει !!!


Το "Περιβόλι της Παναγίας", άντρο μισογυνισμού και σκοταδισμού...Βίντεο


"Της Παναγίας" χτες, και σκέφτηκα ν' αφιερώσω μια ανάρτηση στο "Περιβόλι" της, το υποτιθέμενο "άγιο" όρος. 

Θα μπορούσα ν' αποκαλέσω το ρασοφορεμένο Άθωνα άντρο σεξισμού, ή σεξιστικού ρατσισμού, ή σεξουαλικού ρατσισμού, αλλά τούτο ενδεχομένως θα παρερμηνευόταν από κάποιους. 

Διότι το Περιβόλι της Παναγίας διάκειται στοργικά απέναντι στους άρρενες ομοφυλόφιλους που είναι καλοδεχούμενοι. Άρα το πρόβλημα της "Παναγίας" είναι η σωματική ανατομία των γυναικών και όχι οι σεξουαλικές προτιμήσεις ατόμων με αρσενική ανατομία. 
Περίεργο μια "παναγία" γυναίκα να είναι τόσο μισογύνισσα! 

Το επόμενο video προσφέρει τροφή για σκέψη και προβληματισμό:

Αχ αυτά τα ...παπούδια !!!

Ό, τι και να γράψεις, Θεόδωρε Πάγκαλε, δεν εξαγνίζεσαι!


Και ο Θόδωρος Πάγκαλος στο παιχνίδι της παραπλανητικής τιμολόγησης του ".99"

 












Ώστε το e-book "Μαζί τα Φάγαμε", που έγραφες εν μέσω εθνικής κρίσης όταν ήσουν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ενώ είχες άλλα σοβαρότερα καθήκοντα, κάνει 3,99 και όχι 4 ευρώ, ε; 






Δε φτάνει που το πουλάς, αντί να το προσφέρεις δωρεάν ως όφειλες, αν είχες λίγη τσίπα, μια και δεν πρόσφερες τίποτα το αξιόλογο στη χώρα μας στα 30 χρόνια της πολιτικής σου αργομισθίας, προσπαθείς να μας παραπλανήσεις κι από πάνω ότι είναι φθηνότερο, χρησιμοποιώντας το απατηλό τρικ του παγκόσμιου marketing που θέλει τις τιμές να τελειώνουν σε ".99" για να εξαπατούν τους αφελείς καταναλωτές!

Αυτός είσαι Θεόδωρε Πάγκαλε! Δε σου αρκούν όσα κατέχεις,  ή κατείχες, και θέλεις γι' άλλη μια φορά να κερδοσκοπήσεις εις βάρος των αφελών ή περίεργων που θα κατεβάσουν την ηλεκτρονική σου σαβούρα, παραπλανώντας τους ακόμη και ως προς την τιμή! 

Αυτό λεγεται mind manipulation, Θόδωρε, και ως πολιτικάντης που ήσουνα, προφανώς ξέρεις από τέτοια... 

Ε και?



Η μάχη των εντυπώσεων και της ενοχοποιήσεως των Ελλήνων πολιτών από τους επίγονους του γιωργάκη συνεχίζεται αμείωτη. 

Η τουριστική φοροδιαφυγή – μας λένε τα ΜΜΕ – ότι σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδος αγγίζει το 80%. 

Ε και?