# #

7 Ιουν 2014

Σας αρέσουν τα γλυκά? Φυσιολογικό....Όμως...

Οι 10 πολύ βλαβερές συνέπειες της ζάχαρης[λίστα]


Προσοχή η ζάχαρη κάνει κακό στην υγεία - Οι 10 βλαβερές συνέπειές της [λίστα]

Από μικρά παιδιά μαθαίνουμε όλοι ότι η ζάχαρη κάνει κακό στην υγεία. 

Σε κάθε... σκανταλιά οι γονείς προειδοποιούν τα παιδιά τους ότι θα καταστραφούν τα δόντια τους και ότι θα πάθουν χίλια άλλα δεινά. 
Και όπως αποδεικνύου οι σχετικές μελέτες δεν έχουν και άδικο.
Οι σημαντικότερες βλαβερές συνέπειες της υπερκατανάλωσης ζάχαρης στον ανθρώπινο οργανισμό, σύμφωνα με το Queen είναι οι εξής:

Οχι...Δεν είσαι προδότης Αντώνη....



Σιγά τον Θουκυδίδη....
Στείλ τον φυλακή Αντωνάκη τον...

Σε νέο εθνικό "Βατερλώ" οδηγεί τη χώρα ο Ε.Βενιζέλος....

Ο Ε.Βενιζέλος δεσμεύτηκε για την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ και αυτοί ως "αντάλλαγμα" δεν επικυρώνουν την συμφωνία της ΑΟΖ!

Σε νέο εθνικό "Βατερλώ" οδηγεί τη χώρα ο Ε.Βενιζέλος ο οποίος στήριξε την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ χωρίς το απαιτούμενο ανταλλαγμα της επικύρωσης της γνωστής συμφωνίας του 2009 με την οποία η κυβέρνηση Καραμανλή είχε οριοθετήσει την ΑΟΖ με το αλβανικό κράτος.
 
Στην συνέχεια η συμφωνία αυτή δεν έγινε δεκτή από το συνταγματικό δικαστήριο της Αλβανίας, κατοπιν τουρικών πιέσεων και παρεμβάσεων.
 
Την στιγμή που δεκάδες φορές η Αθήνα έχει δεσμευτεί δημοσίως μέσω του συνήθη υπόπτου ΥΠΕΞ Ε.Βενιζέλου ότι τον Ιούνιο τα Τίρανα θα..

Ένας επίγειος παράδεισος είναι (ήταν)....Γιατί σιωπούν τα ΜΜΕ...???


ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ


Ένας επίγειος παράδεισος είναι (ήταν) το ρέμα Καρατζά στον Κάκαβο της Β.Α. Χαλκιδικής. Πουθενά στον κόσμο δεν θα κατέστρεφαν μια τέτοια ιστορική περιοχή (πατρίδα του Αριστοτέλη, "Πύλη" του Αγίου Όρους) και ταυτόχρονα ένα τόπο με μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν άπειρες δυνατότητες ανάπτυξης και απασχόλησης των κατοίκων στο πνεύμα της αειφορείας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Το πόσο αξιόπιστη όμως, ως προς τους ελέγχους της νομιμότητας των εργασιών, μπορεί να είναι η Ελληνική Πολιτεία της σημερινής εποχής, αλλά και κατά πόσο δημοσιοποιούν το θέμα τα  ΜΜΕ, ιδιαίτερα τα μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης, καταφαίνεται και από την ..

Σοκ για τις γυναίκες όλου του κόσμου - Ενοχα για καρκίνο και Αλτσχάιμερ, κραγιόν και λιπ-γκλος


Σοκ για τις γυναίκες όλου του κόσμου - Ενοχα για καρκίνο και Αλτσχάιμερ, κραγιόν

Τον τρόμο στις γυναίκες σκορπά μια νέα επιστημονική έρευνα που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα κραγιόν και τα λιπ-γκλος που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να βάφουν τα χείλη τους, συνδέονται με τον ...

ΟΠΕΡΑ ΧΑΟΤΙΚ....

Πλυντήριο σκανδάλων η Βουλή με το καθεστώς ατιμωρησίας που θέσπισε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Debate in the House  /  ???????? ??? ?????
«Ανάμεσα στα επαγγέλματα που απελευθέρωσε η λαομίσητη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου συγκαταλέγεται πλέον και το προσοδοφόρο επάγγελμα του μιζαδόρου. 




Κρατικοί αξιωματούχοι που «λαδώνονται» ή στελέχη πολυεθνικών που «λαδώνουν» μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, αφού η κυβέρνηση μετέτρεψε τη δωροδοκία από κακούργημα σε πλημμέλημα, και μάλιστα με αναδρομική ισχύ! 
Με διάταξη που περιέλαβαν στο νέο μεσοπρόθεσμο, ανοίγει ο δρόμος για την παραγραφή και το κουκούλωμα εκατοντάδων ποινικών υποθέσεων διαφθοράς και δωροδοκίας, που σχετίζονται με ...

Τι θα πει..."Φταίει ο χοντρός"....???

Εγώ δανείζω, 
εγώ αποφασίζω, 
εγώ διορίζω, 
εγώ ξεδιορίζω!
theoxaris-xaris-paraitisi-660
Φταίμε κι εμείς, φταίτε και σεις, φταίει κι ο Χατζηπετρής!
“Έκανα την δουλειά που μου δώσανε, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Εγώ δεν πήρα αποφάσεις, άλλοι τις πήραν, και μάλιστα νόμιμα, εγώ τις υλοποίησα.”

Κουβέντες Γενικού Γραμματέα Εσόδων του κράτους, του Θεοχάρη.
Και αν αγαπάτε έφυγε μόνος με ψηλά το κεφάλι γιατί δεν έχει κανένας το ανάστημα να τον απολύσει. Αυτό πως σας φαίνεται; Διορισμένος από τον Θεό ήταν;

Aνασχηματισμός της πιτζάμας...να γελάει ο κάθε πικραμένος (παραμυθιασμένος)


Εντρομοι στου Μαξίμου ετοιμάζουν ανασχηματισμό της πιτζάμας και διαρρέουν ονόματα και σενάρια για να προλάβουν τις αντιδράσεις της επόμενης μέρας  μέσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Οι κρυφές συναντήσεις του Σαμαρά με την Ντόρα , οι ευθείες και ανοικτές αμφισβητήσεις από το ΠΑΣΟΚ στον Βενιζέλο δείχνουν ότι η συγκυβέρνηση δεν αντέχει. 
Υπάρχουν πιέσεις από την ...

Το τραγούδι τον ξεφτιλίζει κι αυτός καμαρώνει.Πιο γραφικός δεν γίνεται...

Ελληνικό συγκρότημα έκανε τραγούδι τον…ανεκδιήγητο Άδωνι Γεωργιάδη που παρά τη νευραλγική θέση του υπουργού Υγείας βρίσκει το χρόνο και γυρίζει απο τηλεπαράθυρο σε τηλεπαράθυρο… 
Το πιο καλό την υπόθεσης είναι ότι το ...

Βασιλικός κώλ@ς....

Σάλος στο διαδίκτυο: Ο Ομπάμα «ακούμπησε» την Βασίλισσα Ελισάβετ (βίντεο)
Σάλο προκαλεί στα διεθνή μέσα αλλά και τα social media η κίνηση του Μπάρακ Ομπάμα να ακουμπήσει την Βασίλισσα όπως θα έκανε με οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο.
Μόνο που η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι…

Πιερία: «Θεϊκά» παράλια

Σε τούτη την εκτεταμένη ακτογραμμή της μακεδονικής γης που θεωρείται μία από τις πιο ενδιαφέρουσες της Μεσογείου, οι πλαγιές του θεοκατοίκητου Ολύμπου σβήνουν ομαλά στη θάλασσα αποκαλύπτοντας, σαν δώρα των θεών, κατάφυτα ακρογιάλια και υπέροχες παραλίες.

Αφήνοντας πίσω το ίσωμα της θεσσαλικής πεδιάδας και οδηγώντας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, η στιβαρή σιλουέτα του Ολύμπου έρχεται ολοένα πιο κοντά και κυριαρχεί στην τοπιογραφία.
Ο αυτοκινητόδρομος τρέχει πάνω στη στενή λωρίδα γης που απλώνεται ανάμεσα στις πλαγιές του μυθικού βουνού και στο γαλάζιο της θάλασσας, διασχίζοντας μερικά από τα ομορφότερα τοπία της πατρίδας μας....

Θέλω να γίνω....Μπουκόφσκι!!!

Η δουλειά κάνει τους άντρες....

Charles-Bukowski-04-1-300x226









Ο Τσάρλς Μπουκόφσκι βρήκε κάποια φορά δουλειά στην κρεαταγορά του Λος Άντζελες.
Βρέθηκε εκεί ξημερώματα, αγουροξυπνημένος, μετά από ένα επικό μεθύσι, έναν καβγά στο μπαρ και μια «ερωτική συνομιλία» -μπορεί και βωμολοχία- με μια κυρία περασμένης ηλικίας, σ’ ένα μοτέλ με ύποπτους λεκέδες στα σεντόνια και στους τοίχους.
Ήταν σαράντα πέντε χρονών, αλλά έμοιαζε ήδη εβδομήντα πέντε, καθώς το συκώτι του είχε μεταβολίσει τόνους αλκοόλ και τα πνευμόνια του είχαν γίνει σαν απολιθωμένο δάσος.
Ο υπεύθυνος της βάρδιας σαν τον είδε έβαλε τα γέλια.
«Θα τα βγάλεις πέρα, γέρο;» τον ρώτησε.
«Η μάνα σου δε με έλεγε έτσι χθες το βράδυ», του είπε ο Μπουκόφσκι.
Ο τύπος συνοφρυώθηκε και έστειλε το «γέρο» στη πιο δύσκολη..

Εσύ τι λες...???

Υπάρχει θεός;

...

Ιεραπόστολοι στην ...Αφρική !!!

...

6 Ιουν 2014

Νέος επικίνδυνος ιός..........ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ο μαλακοϊός !!!

Ανησυχητικά είναι τα νέα που έρχονται από τον χώρο της Υγείας, αφού λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο κρούσμα του ιού MERS στη χώρα μας, ένας άλλος ιός, ακόμα πιο επικίνδυνος, έκανε την εμφάνισή του κι απειλεί να πάρει τη μορφή πανδημίας.
Ο ιός έγινε αντιληπτός από τους επιστήμονες την ημέρα των...

Xρυσαυγίτες απείλησαν τις καθαρίστριες (βίντεο)!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμορίτες της Χρυσής Αυγής απείλησαν τις καθαρίστριες (βίντεο)
Συμμορίες χρυσαυγιτών, το πρωί της Τετάρτης, περιφέρονταν κοντά στην κατάληψη που έχουν κάνει οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, απειλούσαν τις απολυμένες γυναίκες και έβριζαν.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής που παριστάνει την… πατριωτική και…

Το ΚΚΕ, ως υπηρεσία του καθεστώτος...???



Υπάρχει και αυτό το κόμμα- περιβόλι ασυναρτησίας στην υπηρεσία του καθεστώτος. 
Ο καθένας εφ' ώ ετάχθη.
 Για να ασχοληθεί κανείς με την πολιτική του ΚΚΕ, πρέπει να ανατρέξει στις ρίζες του νεωτερικού "διαφωτισμού" ή στον Άνταμ Σμιθ, πατέρα της σύγχρονης "οικονομικής ανάλυσης". Και να συμπληρώσει την αναδρομή με το σημερινό του ρόλο. 
Ο νεαρός Μαρξ υιοθέτησε την έμπνευση του πατέρα της οικονομικής "επιστήμης" ότι "όλα είναι οικονομία". Και, αυθαίρετα, "εμβάθυνε" την ανακάλυψη με το "όλα είναι εργασία". Ανακάλυψε και την "ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων", ως κινητήρια δύναμη της ιστορίας, αγνοώντας την ιστορία και προσπερνώντας την πραγματικότητα. 
Έβαλε ως ορόσημο της νέας εποχής τη "βιομηχανική επανάσταση", αγνοώντας την προηγηθείσα "επανάσταση του πιστωτικού- αεριτζίδικου χρήματος", κι έχτισε πάνω σε όλα αυτά ένα ιδεολογικό παραμύθι. Χάρις σε αυτή τη σύγχυση, ανακάλυψε ότι η "αστική τάξη ήταν επαναστατική". 
Η ουσία της λέξης "Δημοκρατία"  απουσίασε και παραχαράχτηκε σε όλες τις "αναλύσεις και τα ιερά κείμενα του μαρξισμού".  Το παραμύθι αυτό υιοθέτησε και ο ..

4 συνήθειες που καταστρέφουν τις βιταμίνες στο σώμα σας..


Γνωρίζετε ότι αν αργήσετε να πιείτε το χυμό σας θα χάσει ένα μεγάλο μέρος των βιταμινών του ή ότι το καφεδάκι που πίνετε μετά το φαγητό σας στερεί κάποιες βιταμίνες; 

Αποφύγετε τα συχνά λάθη που καταστρέφουν τους πολύτιμους σύμμαχους της υγείας σας.... 

Στείλτε μέιλ στον πρώτο υπουργό μεταλλαγμένων του Ελλαδιστάν...

ΕΠΕΙΓΟΝ: Λέμε ΟΧΙ στα μεταλλαγμένα!
Περισσότεροι από 20.000 πολίτες έχουν στείλει «ΟΧΙ στα μεταλλαγμένα» στο email του υπουργού κ. Μανιάτη, μέσα σε 4 μόλις μέρες. 
Στις 12 Ιουνίου αναμένεται να εγκριθεί από το συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος η πρόταση του υπουργού, η οποία παρέχει το νομικό δικαίωμα στις πολυεθνικές μεταλλαγμένων, όπως η Monsanto, να «συναποφασίζουν» πού και..

Η Ελλάδα η 4η πιο δυστυχισμένη χώρα στον κόσμο!



Την τέταρτη θέση ανάμεσα στις δέκα πιο δυστυχισμένες χώρες του κόσμου καταλαμβάνει η Ελλάδα, όπως δείχνουν τα στοιχεία έρευνας της Gallup.

Μάλιστα, η Ελλάδα βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από τη ...

H ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ……….. !!! Βιντεάκι αφιερωμένο εξαιρετικά στους Πάγκαλους,Γεωργιάδηδες,κλπ..κλπ..κλπ..



Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ » ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ » ΓΙΟΥΡΚΕΝ ΠΟΛΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ…………… 

Η Ο.Δ.Γ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ……….. 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!! 
ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΜΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ……………
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε...Καλώς τον Πύρρο!! Που σουνα δυνατέ "άντρα" μέχρι τώρα?

Η χτεσινή μέρα είναι ιστορική γιατί ακούστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινοβούλιο η φωνή του Πύρρου Δήμα. 
Ο Πύρρος Δήμας σηκώθηκε από την θέση του και είπε στον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο το εξής βαρυσήμαντο:

Πολύ φθηνά τα διαμερίσματα πωλούνται πλέον στην Λεπτοκαρυά...

Έπεσαν πολύ οι τιμές στα ακίνητα στην Λεπτοκαρυά....



ΠΩΛΕΙΤΑΙ....
Καινούργιο διαμέρισμα στην παραλία Λεπτοκαρυάς 45 τ.μ.  σε τιμή -έκπληξη...

Μαγιοβότανο ή νεπέτα - Το ηρεμιστικό και εντομοαπωθητικό!

Αν έχει τύχει να ξανακούσετε για το μαγιοβότανο, μάλλον θα ήταν σε κάποια "γατοσυζήτηση". Το βότανο αυτό είναι γνωστό για τη περίεργη εώς ναρκωτική επίδραση που έχει στα αιλουροειδή γενικά.
Στους ανθρώπους χρησιμοποιείται για τις ηρεμιστικές του ιδιότητες και για να αντιμετωπιστούν γαστρεντερικές διαταραχές και κρυώματα.



Το φυτό 
Το μαγιοβότανο ή νεπέτα ή καλαμινθή ή ακόμα πιο επιστημονικά "γλήχωμα το γαλεόφιλον" (γαλή=γάτα + φίλιον), έχει μακρά ιστορία στη βοτανολογία και τη παραδοσιακή θεραπευτική. Οι Αμερικανοί το ονομάζουν..

- "Μπαμπά ο ελέφαντας πετάει;" Κομμουνιστικό ανεκδοτάκι...!!

 


Είναι ο πατέρας ο κομμουνιστής με το παιδάκι του στο σαλόνι. Σε
κάποια στιγμή τον ρωτάει ο πιτσιρικάς:
       - "Μπαμπά ο ελέφαντας πετάει;"
       Και αυτός απαντάει:
       - "Όχι παιδί μου δεν πετάει"
       Ύστερα από 5 λεπτά πάλι το παιδί:
       ... - "Ο ελέφαντας σίγουρα δεν πετάει;"
       Και απαντάει πάλι:
       - "Ναι παιδί μου σίγουρα"
       10 λεπτά πιο μετά:
       - "Ρε πατέρα είσαι σίγουρος ότι δεν πετάει ο ελέφαντας;"
       Αγανακτισμένος ο πατέρας:
       "Ναι ρε παιδί μου λέμε. Ποιος σου είπε ότι πετάει; Που το είδες;"
       Και ο μικρός αφελέστατα:


       - "Να, το έγραφε ο Ριζοσπάστης"
       Οπότε ο πατέρας:

Όλα τα έχουμε δει από αυτόν και για όλα τον έχουμε ικανό...

γεωργιαδης

Όλα τα έχουμε δει από αυτόν και για όλα τον έχουμε ικανό.

Αυτή τη φορά σχολίασε τις δηλώσεις του Φάρατζ  οποίος προέβλεψε ότι η Ελλάδα θα βγει από την ευρωζώνη, ενώ είπε ακόμη ότι «Οι Έλληνες θα έχουν μία τεράστια υποτίμηση, πιθανότατα κατά...

Φάρατζ: Η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή

Ο επικεφαλής του ευρωσκεπτιστικού βρετανικού κόμματος δεσμεύθηκε πως όταν η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη ο ίδιος θα κλείσει 7ήμερες διακοπές στη χώρα μας!

Έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, επιστροφή της στη δραχμή και ανάδειξή της στην πρώτη θέση της λίστας με τους...

Έκτακτο: Νέος υπουργός Οικονομικών ο Νίκος Μπίστης!

Οριστική είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, η τοποθέτηση του Νίκου Μπίστη στη θέση του υπουργού Οικονομικών. 

Το θέμα Μπίστη έβαλε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για τον ανασχηματισμό ο Ευάγγελος Βενιζέλος που κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να δείξει τόλμη και μετά τον σοσιαλδημοκράτη Γιάννη Στουρνάρα να τοποθετήσει στο υπουργείο Οικονομικών έναν κουμμουνιστογενή.

Από πολλούς εκτιμάται ότι στην απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να πει το «ναι» στην πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου έπαιξε ρόλο ο ...

Καημένε νεορωμιέ-ραγιά....



Χωρίς άλλα σχόλια....αλλά...

Καθαρίστριες: Δυστυχώς, δεν μπορούν να καθαρίσουν για όλους μας !!!

Ο αγώνας που κάνουν οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών είναι ένα ράπισμα προς όλες τις πλευρές και πολλούς…αποδέκτες.

Ενάντια σε μία κυβέρνηση που αυθαιρετεί θέτοντας σε διαθεσιμότητα ανθρώπους και ψυχές.
Ενάντια σε μία Βουλή που καταργείται συνεχώς με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
Ενάντια σε έναν υπουργό,

Ούνα φάτσα-Ούνα ράτσα

karamanlis

Σε δείπνο στο σπίτι του κ. Αχιλλέα Καραμανλή προς τιμήν του κ. Τζέιμς Σταυρίδη παρακάθεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Σταυρίδης, ο οποίος διετέλεσε επικεφαλής του ΝΑΤΟ, αναλαμβάνει την έδρα Φλέτσερς στο πανεπιστήμιο Ταφτς στην Βοστώνη με την οποία έχει ιδιαίτερη σχέση η οικογένεια Καραμανλή.
Στο δείπνο θα παραβρεθεί και ο...

Ανεκδοτάκι ...Της ζoύγκλας(?)

Ενώ ένας σκύλος περιφέρεται στη ζούγκλα, βλέπει μια λεοπάρδαλη να κατευθύνεται προς το μέρος του, φανερά πεινασμένη.

"Ωχ μπλέξαμε!", σκέφτεται ο σκύλος.

Τότε βλέπει κάτι κόκαλα και αρχίζει να τα ροκανίζει με την πλάτη γυρισμένη στην λεοπάρδαλη. Ενώ εκείνη είναι έτοιμη να του χιμήξει, ο σκύλος λέει:

- Μμμμ... Πολύ νόστιμη αυτή η λεοπάρδαλη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άλλες εδώ τριγύρω...

video: Δημόσια πεολειχία από τις FEMEN έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


femen-3_0

Περίεργα τα πράγματα.....

Δείτε και το βιντεάκι και παίχτε ...ταμπούρλο...

Ρε Πύρρο μας δουλεύεις;

pyros-timh-voylisΤο μπάχαλο της βουλής παίρνει άλλες διαστάσεις με τη δράση κάθε «σφίχτη», σωτήρα και το ντου των χρυσαυγιτών. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε τούτη τη ζωή και έχουμε να δούμε και άλλες κακόγουστες θεατρικές παραστάσεις.
Σε αντίθεση με τους περισσότερους που λένε «Μπράβο Πύρρο» και σταματούν εκεί, εγώ θα συμφωνήσω μεν με τη κίνηση που έκανε και όντως μπράβο του, αλλά θα πάω και λίγο παρακάτω.
Ως άνθρωπος με αρκετά παραπάνω δύναμη από τους άλλους, έπραξες καλώς και προστάτεψες τον Τατσόπουλο. Όμως κε Πύρρο, μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε, να προστατεύεται τους συναδέλφους σας σε περίπτωση που μπορεί να φάνε ξύλο από άλλους;
Αν μόνο αυτό μπορείς να κάνεις, τότε καλά λεφτά παίρνεις για τη δουλειά του μπράβου. Τόσους έχεις να προστατέψεις…
Δεν είδα κε Πύρρο την ίδια ευαισθησία για τους...