# #

17 Ιουν 2017

Είναι να πέφτεις κάτω από τα γέλια.



Μετά τη νέα επιτυχία της Ελλάδας στη συμφωνία του Eurogroup έχει χαθεί πια το μέτρημα των επιτυχιών και θα πρέπει να δημιουργηθεί υπουργείο Επιτυχιών, για να κρατάει λογαριασμό.

Δεν ξέρω αν είναι πιο αστείο που η εκάστοτε κυβέρνηση μιλάει για επιτυχία, όταν υπογράφει αυτά που δεν ήθελε με τίποτα μέχρι να έρθει η «επιτυχία», ή ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι και πολίτες που ..

«Έπιασαν» τους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων -Ενημερώνουν με sms για τα πρόστιμα

Και με sms τα ραβασάκια σε ανασφάλιστους 

– Πρώτα το πρόστιμο και μετά η ασφάλιση

Αποτέλεσμα εικόνας για «Έπιασαν» τους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων -Ενημερώνουν με sms για τα πρόστιμα
Ταχυδρομικά και στα κινητά με sms  έχουν αρχίσει να παραδίδονται τα πρόστιμα στους ανασφάλιστους κατόχους αυτοκινήτων και μηχανών.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και την επόμενη εβδομάδα η η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα έχει στείλει συνολικά ραβασάκια σε 800.000 αποδέκτες που φαίνονται από τις διασταυρώσεις των αρχείων των ασφαλιστικών εταιρειών και του κράτους ότι δεν έχουν ασφαλίσει για αστική ευθύνη το  αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους. Όσοι πάρουν πρότιμο θα πρέπει να ξέρουν:

14 Ιουν 2017

Θα ήταν τέλεια η Ελλάδα, αν δεν υπήρχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Όλα κάτω από το χαλί



Το περιστατικό στο Δίστομο, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να προσπαθεί να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι και τον Μανώλη Γλέζο να παίρνει τον Γερμανό πρέσβη από το χέρι και να τον οδηγεί στο σημείο της κατάθεσης των στεφανιών, αναδεικνύει το πολύ χοντρό και άλυτο πρόβλημα της Ελλάδας.

Με αφορμή το περιστατικό, υπήρξαν σειρά άρθρων και σχολίων τα οποία είναι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Δεν χρειάζεται να πω ποιοι ..