# #

12 Απρ 2015

Ακόμα δεν το πιάσατε το νόημα; Αφού μας το λένε ξεκάθαρα....

 Το Reuters μας πουλάει τρέλα. 
Διαβάζω και ξεραίνομαι από τα γέλια. 

"Η Ελλάδα ενδέχεται να έχει χάσει την καλύτερη ευκαιρία για μια μακροχρόνια συμφωνία, αποξενώνοντας τους εταίρους της στην ευρωζώνη τη στιγμή που τους χρειάζεται περισσότερο".






Γιατί τους χρειαζόμαστε περισσότερο αγάπη μου καλή; 
Τι ευκαιρία είναι αυτή; Η Siemens μοιράζει δώρα; 
Κούλη! Έλα,
θα αλλάξουμε κουζίνα.

"Με το χρέος να διαμορφώνεται στο 175% του ΑΕΠ και την οικονομία να πασχίζει να εξέλθει από την εξαετή ύφεση, η Αθήνα χρειάζεται όλες τις καλές προθέσεις που μπορεί να συγκεντρώσει για να μειώσει το βάρος. Χρωστά το 80% του χρέους της στον επίσημο τομέα, μετά το PSI του 2012".

Ω ναι! Από καλές προθέσεις οι δανειστές, άλλο τίποτα. Από την καλή τους την καρδιά τα έκαναν όλα. Τα μνημόνια μυρίζουν "καλοσύνη". Βρωμοκοπάνε.
Μπλα μπλα μπλα ... "Απλά δεν υπάρχει όρεξη πλέον στην ευρωζώνη για ένα μεγάλο παζάρι και συμφωνία για το χρέος προς το ΔΝΤ και την ΕΚΤ".
Ενώ όρεξη για περικοπές συντάξεων και μισθών υπάρχει μπόλικη. Όπως κι όρεξη για απολύσεις και λιτότητα. Δε σφάξανε.


"Η αποκήρυξη της ευρωπαϊκής συνταγής για λιτότητα από τον Αλέξη Τσίπρα, οι απαιτήσεις για γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις και το φλερτ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντμίρ Πούτιν, η τακτική καθυστερήσεων από τον Γιάνη Βαρουφάκη στις διαπραγματεύσεις για τις μεταρρυθμίσεις και τα αρχικά αιτήματα για κούρεμα χρέους έχουν «στραγγίξει» τα αποθέματα συμπάθειας για την Αθήνα".

Πεθαίνω από τα γέλια! 
Δηλαδή πριν μας συμπαθούσαν, αφού όμως είδε ο Αλέξης τον Πούτιν, μας αντιπάθησαν!!! Καλόοο. Ε τότε, να μην πάρουμε τα νατοϊκά τα όπλα, να τα κρατήσουμε τα λεφτά μας. Όπως επίσης, αφού δε μας συμπαθείτε, - αμοιβαία τα αισθήματα - να μην σας πληρώσουμε τα τοκογλυφικά δάνεια, τι λέτε γι αυτό;

"Μέλη της ευρωζώνης όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και η Φινλανδία επιθυμούν να παραμείνει το ΔΝΤ ως μοχλός πίεσης για τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις και την δημοσιονομική πειθαρχία γιατί δεν εμπιστεύονται τους Έλληνες ότι θα κρατήσουν το λόγο τους, ούτε ότι η Κομισιόν θα τους πιέσει να το κάνουν".

Α ώστε το παραδέχονται φάτσα - φόρα. Δεν τους ενδιαφέρει το χρέος. 
Το χρέος που η Γερμανία κι άλλες χώρες, με πρώτες τις ΗΠΑ, έχουν απείρως περισσότερο, είναι ΑΦΟΡΜΗ, πάτημα, για να μας έχουν "υπό". Ακόμα δεν το πιάσατε το νόημα; Αφού μας το λένε ξεκάθαρα. Και να πληρώσουμε, πάλι θα έχουν απαιτήσεις! Τους κακόμαθε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Να μη μιλήσουμε δηλαδή, αλλά να εκτελούμε εντολές που συμφέρουν μονάχα αυτούς και να κάτσουμε ήσυχοι για να μας φάνε. 
Είδες όμως μια κακή συνήθεια που έχουμε; Όταν πάνε να μας καταπιούν, να διαμαρτυρόμαστε; 
Πρέπει να είμαστε ευγενικοί, να δώσουμε τα μαχαιροπήρουνα στους κανίβαλους τοκογλύφους, να τους ευχηθούμε "bon appetit" ώστε να μη τους σταθούμε στο λαιμό. Κι όσο μας τρώνε τόσο να τους μεγαλώνει η όρεξη. 

Ο Dr. Hannibal Lecter επικροτεί το άρθρο του Reuters πάντως. Κι ο Σαμαράς με το υπόλοιπο από τη ΝΔ: Ποτάμι - ΠΑΣΟΚ κλπ. Τα μεγάλα στομάχια συναντώνται.

Αμάν και πότε να ξυπνήσουμε και να ζήσουμε επιτέλους ελεύθεροι. Κι ας λυσσάξουν δε πειράζει, ξύδι. Ρήμαξαν τον πλανήτη για τα συμφέροντα τους. Ακόμα να τους στείλουμε στο διάολο κι ακόμα παραπέρα; .

mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.