# #

24 Μαρ 2018

24.03.99 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ


ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  Η ΛΕΥΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΗ”!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Η ΛΕΥΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΗ”!!!
Οι βομβαρδισμοί διήρκησαν 78 ημέρες ,οπού τουλάχιστον 2,500 χιλιάδες άτομα πέθαναν και περισσότερα απο 12,500 τραυματίστηκαν ..
Η επίθεση στη Σερβία ξεκίνησε στις 24 Μαρτίου 1999 στο Pancevo και η τελευταία επίθεση, η οποία έλαβε μέρος κοντά στο Kosovska Kamenica ήταν στις ..

Μην ξεχνάς... αύριο η Ώρα του μαλάκα!


OXI στην ώρα του μαλάκα!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των ΜΜΕ και των πολιτικών τους



Ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας!

ΟΧΙ στην υποκρισία! 

OXI, δεν συμμετέχουμε στην ανοησία, ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα!


"Ώρα της Γης 2018"‎, η μεγάλη απάτη!

ΟΧΙ στη νομιμοποίηση της απάτης ΔΕΗ και σια... Μας θέλουν συνένοχους για να αυξάνει τα κέρδη το υπερεθνικό κεφάλαιο!

Το Σάββατο 24 Μάρτη 2018, στις ..

Πρωτοφανές...ο «θανάσιμος εχθρός» του ΝΑΤΟ να μεσολαβεί μεταξύ δύο μελών του ΝΑΤΟ, για να επιστραφούν 2 ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ!!!!!!


Πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει, ο «θανάσιμος εχθρός» του ΝΑΤΟ να μεσολαβεί μεταξύ δύο μελών του ΝΑΤΟ, για να επιστραφούν 2 ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ! 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είπε στον Α.Τσίπρα ότι θα θέσει το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αιχμαλώτων στη συνάντηση που θα έχει με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, στις ..

21 Μαρ 2018

Η τουρκική επίθεση στην Αφρίν είναι ένα Χολυγουντιανό σόου του ΝΑΤΟ....

Οι ΗΠΑ καταγγέλλουν επίθεση εναντίον τους στη Συρία!



 
Σύμφωνα με το CNN, ο Αραβικός στρατός της Συρίας, ο στρατός μιας κυρίαρχης χώρας του ΟΗΕ, που οι Αμερικανοί περιγράφουν ως "δυνάμεις συριακού καθεστώτος" κινήθηκαν και παρατάχθηκαν απέναντι στις στρατιωτικές δυνάμεις των Αμερικανών που βρίσκονται παράνομα στο έδαφος της Συρίας.

Οι "δυνάμεις" που περιγράφουν οι ΗΠΑ περιλαμβάνουν μαχητές φιλικών χωρών της Συρίας που έχουν προσκληθεί για βοήθεια σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο από τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας, τη νομιμότητα της οποίας δεν αμφισβητεί κανένας διεθνής οργανισμός ή χώρα.

Μαζί με τον Αραβικό στρατό της Συρίας έχουν συμπαραταχθεί οι Μαχητές της οργάνωσης Χεζμπολάχ, η Παλαιστινιακή "Ταξιαρχία Ιερουσαλήμ", οι Φρουροί της Ιρανικής Επανάστασης κι...

Τυρί από τα LIDL....Ανάκληση συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και φέτας από τον ΕΦΕΤ

Στην ανάκληση συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας από την αγορά προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. 
Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί, κατόπιν διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, διαπίστωσε την εμπορία συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας, σε λευκές πλαστικές συσκευασίες των 500 γραμμαρίων σε συνθήκες κενού αέρος, vacuum, με αλλοιώσεις των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους, γλοιώδους υφής, δυσοσμίας και ανάπτυξη μυκήτων.
Πρόκειται για προϊόντα τα οποία πωλούνται με την εμπορική ονομασία ..

Λεπτοκαρυά....Όλοι μαζί να καθαρίσουμε την παραλία μας(για αρχή)



Διασυλλογική εθελοντική δράση στην παραλία της Λεπτοκαρυάς
την Τρίτη 27 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί ραντεβού μπροστά από το πάρκινγκ της παραλίας ("Κοχύλι).

Μετά από πρόσκληση της Αντιδημάρχου κας Ελένης Σαλιώρα και του Προέδρου της δ.κοινότητας κου Χρήστου Κατσιούλα , πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου συνάντηση των περισσότερων συλλόγων του χωριού μας ,όπου αποφασίστηκε στα πλαίσια μιας γενικότερης συλλογικής προσπάθειας η ...

18 Μαρ 2018

Αν δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα, η Τουρκία έχει κηρύξει υβριδικό πόλεμο στην Ελλάδα…


Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας τρόμου! Μία χώρα «ζόμπι» που τρέφεται κλέβοντας ζωή – οικονομική, εμπορική, γεωπολιτική, πολιτισμική – από τους γείτονές της και πέρα από αυτούς. Δεν χορταίνει ποτέ. Όσο τρώει από την πίτα των άλλων, τόσο γιγαντώνεται και ζητάει κι άλλο…
Σαν να μην έφτανε αυτό, στο τιμόνι της χώρας-ζόμπι βρίσκεται ένας παλιός μικρός εμποράκος, που για να επιβιώσει πούλαγε ως έφηβος λεμονάδες σε κακόφημα σοκάκια. Με τρόπο μαγικό, ο μικρός «εμποράκος» εξελίχθηκε σε πρωθυπουργό και συνταγματικό σουλτάνο.
Δυστυχώς, η παραπάνω ιστορία δεν είναι σενάριο ταινίας, αλλά η πραγματικότητα με την Τουρκία. Πραγματικότητα που ζει η Ελλάδα και η Κύπρος καθημερινά με τη γείτονα.
Ωστόσο, επειδή ο σημερινός συνταγματικός σουλτάνος της Τουρκίας έχει ταπεινή καταγωγή,

“Αλλάζουμε ΑΦΜ” και συνεχίζουμε την κατεδάφιση...!!!

Φωτογραφία του Vassilis Tsanakas.

“Αλλάζουμε ΑΦΜ”

Tο κεντρικό σύνθημα του Κινήματος Αλλαγής.


Ανέκδοτο αγώνα στην φορολόγηση των κομμάτων ξεκινάει η Φώφη, ο Σταύρος και ο...