# #

6 Ιαν 2018

Στη Λεπτοκαρυά σήμερα....

 Των Φώτων,λέει , κι ο λαός παραδοσιακά στη θάλασσα να δει πως αγιάζουν τα νερά και φέτος.
Από τις μοναδικές μέρες του χειμώνα που τα μαγαζιά της παραλίας είναι ασφυκτικά γεμάτα.


Ευτυχώς που ο Φορέας...

O Καμμένος κάηκε !!! Ερχεται ο ..Άδωνις


Αποτέλεσμα εικόνας για O Καμμένος ...κάηκε !!!

Δείτε μία από τις πολλές φορές που η κυβέρνηση θα…

FYROM....ένα κομμάτι γης που αφαιρέθηκε από τη Νότια Σερβία

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποιος βάφτισε τα Σκόπια «Μακεδονία»;

Μετονομάστηκε σε Βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας στις 3 Οκτωβρίου 1929 και στις 6 Απριλίου 1941 οι δυνάμεις του Άξονα ανέβηκαν στην Γιουγκοσλαβία και την διαμέλισαν. Το 1943 ανακηρύχθηκε η Δημοκρατική Ομοσπονδιακή Γιουγκοσλαβία από τους Γιουγκοσλάβους Παρτιζάνους. Το 1944, ο βασιλιάς τους αναγνώρισε ως νόμιμη κυβέρνηση, αλλά το Νοέμβριο του 1945 η μονολογία καταργήθηκε. Η Γιουγκοσλαβία μετονομάστηκε σε Λαϊκή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας το 1946, όταν διαμορφώθηκε η κομμουνιστική κυβέρνηση.

Στις 2 Μαρτίου του 1945,

Ενώ ο Τσίπρας και όλοι οι προηγούμενοι με τους λαγούς-εφιάλτες ξεπουλάνε την Ελλάδα...η Μαλβίνα στέλνει μήνυμα για το Μακεδονικό

Σχετική εικόνα

Γνωστό είναι πως τα ελληνόφωνα ανθελληνικά κανάλια παίζουν το παιχνίδι του ξεπουλήματος της χώρας.
Κάποτε ήταν η αξέχαστη Μαλβίνα που έδινε το δικό της δελτίο ειδήσεων. Και εδώ δεν χωρούσαν τα διάφορα κόλπα περί φασιστών, λαϊκιστών, ακραίων εθνικιστών και άλλες αηδίες που βολεύουν το σύστημα.
Πολύ θα την ..

31 Δεκ 2017

Ο πασάς διατάζει και τα γιουσουφάκια του εκτελούν





Η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια
Οπως μας λέει η σημερινή ειδησεογραφία το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης με την οποία χορηγήθηκε άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς τους οποίους το καθεστώς της Αγκυρας τους αποδίδει συμμετοχή στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλη του 2016.

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή ασύλου έλαβε αυτή την απόφαση τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος Τούρκος στρατιωτικός δεν ...

Παφίλης: Ναι σε σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για ΠΓΔΜ!!!!!!!!!!!!!


Τα Σκόπια όπως το Κόσσοβο είναι νεοταξίτα κρατίδια που προέκυψαν από τον βίαιο διαμελισμό της πρώην Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ για να εξηπερετίσουν τα νεοταξίτικα σχέδια της παγκοσμιοποίησης. Ηδη στο Κόσσοβο έχει εγκαθιδρυθεί η μεγαλύτερη ηλεκτρονική κατασκοπευτική βάση του ΝΑΤΟ. Στο λεγόμενο "Μακεδονικό"δεν έχουμε απέναντι μας τους ηγέτες των Σκοπίων. Αυτοί δεν είναι παρά ..