# #

17 Δεκ 2016

Μια πολιτικός με ......αρχ....





Δεν τα λυπάσαι τα ανθρωπάκια Ζωή ;

Υπάρχει άραγε κάποια σκοπιμότητα στο να υιοθετούν τμήματα της ελληνικής Αριστεράς το αμερικανοΝΑΤΟϊκό αφήγημα για τον πόλεμο στη Συρία;;;

Γιατί τόσος «θρήνος» για το Χαλέπι από τα δυτικά ΜΜ«Ε»;;;


Αφορμή για το παρακάτω σημείωμα αποτέλεσαν οι διαρκώς εντεινόμενες από τα δυτικά Μέσα Μαζικής «Ενημέρωσης» και από διάφορες, ελεγχόμενες από τη Δύση «ανθρωπιστικές» οργανώσεις, μεταδόσεις περί δήθεν «βιαιοτήτων» και «μαζικών εκτελέσεων» του άμαχου πληθυσμού της πόλης του Χαλεπίου από την πλευρά του κυβερνητικού στρατού της Συρίας και των συνεργαζόμενων με αυτόν πρώην «αντάρτικων» στρατιωτικών ομάδων.

Υπενθυμίζουμε ότι, χάρη σε μια συντονισμένη στρατιωτική επιχείρηση από τις δυνάμεις του κυβερνητικού συριακού στρατού, μονάδων της ρωσικής αεροπορίας που έχουν κληθεί επίσημα από το συριακό κράτος να συνδράμουν στην καταπολέμηση των τζιχαντιστών του ISIS και του Μετώπου Τζεμπάτ-Αλ-Νούσρα και αρκετών πρώην «αντάρτικων» στρατιωτικών ομάδων που, πλέον, συνεργάζονται με το επίσημο συριακό κράτος, ανακαταλήφθηκε εξολοκλήρου η πόλη του Χαλεπίου, η οποία θεωρείται πλέον απελευθερωμένη από τους τζιχαντιστές όλων των «αποχρώσεων»…

Είναι πασιφανής η «φρίκη» που έχουν πάθει τα δυτικά ΜΜ«Ε»,

Το ανέκδοτο του Γλέζου....

Το ανέκδοτο του Γλέζου στους αστυνομικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα ανέκδοτο ο Μανώλης Γλέζος κατάφερε να σπάσει τον πάγο κατά τη διάρκεια της διάλεξής του σε σπουδαστές αστυνομικούς και πυροσβέστες με θέμα: «Η προσφορά του ελληνικού λαού και των συμμετεχόντων στα Σώματα Ασφαλείας στον αγώνα εναντίον του ναζισμού»....
Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του είπε στους σπουδαστές ένα ανέκδοτο σχετικά με το «Τι είναι παράδεισος και τι κόλαση».  

«Παράδεισος είναι η χώρα εκείνη που...

16 Δεκ 2016

Στα "μπουζούκια" της επαρχίας...

7 τύποι που συναντάς στα μπουζούκια της επαρχίας

7 τύποι που συναντάς στα μπουζούκια της επαρχίας

Εδώ θα σκιαγραφήσουμε έναν έναν τους 7 τύπους που συναντάς στα μπουζούκια της επαρχίας. Γιατί οκ, δεδομένο είναι ότι έχεις περάσει "καλά" σε αυτά της Αθήνας, αλλά τη φάση στα μπουζούκια την ορίζει η επαρχία. Τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και επιδοτήσεων (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά) δεν πήγαν χαμένα σε αυτή τη χώρα διάολε!
Για τσέκαρε...

Άδωνις Γεωργιάδης: «Να διαγραφεί το χρέος των 200 εκατομμυρίων ευρώ της ΝΔ και να τα πληρώσεις εσύ ραγιά μου ψηφοφόρε»

Αποτέλεσμα εικόνας για Άδωνις Γεωργιάδης: «Να διαγραφεί το χρέος των 200 εκατομμυρίων ευρώ της ΝΔ κόσμου»

Είναι καμία φορά να απορεί κανείς με τους πολιτικούς μας, αλλά και με την άνεση με την οποία μιλάνε όταν φορτώνουν ή επιθυμούν να φορτώσουν επιπλέον χρέη στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών.
Έτσι και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο είπε πως η ΝΔ δε θα πληρώσει τα 200 εκατομμύρια του χρέους της και θα τα χρεωθεί το κράτος και ο κόσμος για το καλό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τα λόγια είναι περιττά…

Χαρείτε τον....

"Αφετε τους κλέπτας ελθείν προς με " είπεν ο κύριος Σόη-μπλε..

Να αθωωθούν όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας κ. Κρίνα, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.


Εις άφεσιν αμαρτιών και ζωήν αιώνιον είπεν ο κύριος ...Σόημπλε ..
Αμήν .Άλλωστε αγαπητοί είναι δυνατόν να μείνουμε χωρίς 'κλέφτας" ; 

Οι μόνοι σταθεροί επενδυτές σε αυτή την χώρα που μας απέμειναν είναι οι καταχραστές και οι κλέφτες.. Άμα τούς βάλουμε και αυτούς φυλακή τι θα γίνει;;

Σκεφτείτε το από οικονομική άποψη λοιπόν.

Το χρήμα σήμερα κοιμάται σε μπαούλα, σε στρώματα, σε τράπεζες του εξωτερικού και βεβαίως στα..

Δε μιλείτε μωρέ? Ου στα τσακίδια να πάτε!

Φωτογραφία του χρήστη Φωτογραφικη Εγκυκλοπαιδεια.

Παππούς, σε γνωστό καφενείο του κέντρου. 

Με το δεξί χέρι χτυπά το μπαστούνι στο πλακάκι, το αριστερό ανεβοκατεβαίνει στον αέρα και ξεσπαθώνει! 

''Δεν τα θέλω μωρέ τα ψίχουλά τους.. 
Όι γιατί δεν τα'χω ανάγκη, μα γιατί είναι κλεμμένα απ τα κοπέλια μου, που δεν έχουν να πληρώσουν τα ταμεία τους και σπουδάζανε και πέντε χρόνια ο καθένας! 

Και κάθονται και μαραζώνουν κι αρρωσταίνουν οι γυναίκες τους και καυγαδίζουνε και στενοχωριούνται τα εγγόνια μου..

Και μου'πε μωρέ το μικιό μικιό προχθές, παππού,

15 Δεκ 2016

Η ΙΣΛΑΝΔΊΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ «ΞΕΜΕΘΎΣΕΙ» ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ


Διορθωτικές κινήσεις για να αποφύγει την υπερθέρμανση της οικονομίας, η οποία κινείται εδώ και χρόνια με εκρηκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης και μηδενική ανεργία, πραγματοποιεί η κεντρική τράπεζα της Ισλανδίας.

«Είναι όπως όταν βρίσκεσαι σε ένα πάρτι και συνειδητοποιείς ότι πρέπει να χαλαρώσεις για λίγο», δήλωσε ο κεντρικός τραπεζίτης Μαρ Γκούντμουντσον αναφερόμενος στα επίπεδα ρεκόρ στα οποία κινείται το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών της χώρας λόγω της βελτίωσης το εμπορίου και του τουρισμού.

Η Ισλανδική οικονομία γνωρίζει σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης 5% όταν σχεδόν στο σύνολο της Ευρώπης το ΑΕΠ ...

H περιβόητη Σύμβαση Cooper: Πως «έδεσαν» χειροπόδαρα τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας… (ΦΩΤΟ)

ektakto-megalos-sinostismos-stin-anatoliki-mesogeio-tous-idrogonanthrakes-ksekinise-megalitero-paixnidi-diekdikisis-terastiou-ellinikou-fisikou-ploutou
Έχετε ίσως ακούσει για την περιβόητη Σύμβαση Κούπερ (COOPER). Τη σύμβαση που έχει υπογράψει η Ελλάδα και τη δεσμεύει ως προς τον ορυκτό της πλούτο. Το 1940 και μετά προέκυπταν ανάλογες συμβάσεις με αυτήν την λεγόμενης COOPER ή αλλιώς την σύμβαση εκπροσώπων του ελληνικού δημοσίου με τις ΗΠΑ και την Hugh Cooper & co...
 Η «Σύμβαση Cooper» επικυρώθηκε...

Θυμάστε αυτόν τον μικρούλη όταν φώναζε στα διόδια;

Θυμάστε τον Αλέξη Τσίπρα όταν φώναζε στα διόδια με τους «Δεν Πληρώνω»; Αυτά ήταν πριν γίνει πρωθυπουργός

Τώρα αυξάνει τα διόδια στην..

13 Δεκ 2016

Με ποιον μοιάζουν περισσότερο οι Τσιπρομητσοτάκηδες; Με τον Φ.Κάστρο ή με τον Μπατίστα;

Ας συγκρίνουμε τον Κάστρο και με κάποιους δικούς μας «σουπερ-δημοκράτες», που δικτάτορα τον ανεβάζουν και δικτάτορα τον κατεβάζουν. 





Στ’ αρχαία χρόνια γύρω απ’ τη σορό κάποιου ήρωα, που έπεφτε στη μάχη, γίνονταν πεισματώδεις συγκρούσεις, για να μην πέσει στα χέρια των εχθρών. Κάτι ανάλογο συνέβη και τώρα γύρω απ’ τη σορό του Κάστρο. Σχετικά με τον οποίο ετέθη το θέμα: Ήταν επιτέλους επαναστάτης ή δικτάτορας;

Κι εδώ προβάλλει ένα ερώτημα: 
Οι αξιότιμοι κ. κ. Μπους (πατήρ και υιός) ή ο κ. Κλίντον, που περιφέρει τη «σοφία" του, δίνοντας διαλέξεις ,για να πληρώνεται αδρά, είναι, υποτίθεται, σταυροφόροι της δημοκρατίας. Υπάρχει όμως περίπτωση, όταν αυτοί οι «πολύτιμοι» άνθρωποι αφήσουν τον μάταιο κόσμο, να συγκινηθεί ειλικρινά, έστω και ένας άνθρωπος πάνω στη Γη; Το πολύ-πολύ κάποιοι, στην καλύτερη περίπτωση, να..

Το γουργούρισμα της γάτας


Είναι γνωστό ότι οι γάτες είναι χαριτωμένες, αστείες και μας κρατούν συντροφιά. 
Αλλά γνωρίζατε ότι η συμβίωση με μία γάτα φέρνει μαζί και οφέλη στην υγεία μας; 
Έρευνα απέδειξε ότι η απόκτηση γάτας μπορεί πράγματι να μειώσει τον κίνδυνο ενός εμφράγματος.
Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα, που χρειάστηκε αρκετά χρόνια για να πραγματοποιηθεί και συμμετείχαν πάνω από 4.000 Αμερικανοί πολίτες, οι ιδιοκτήτες γάτες είχαν 30% μικρότερη πιθανότητα θανάτου από έμφραγμα σε αντίθεση με τους συμμετέχοντες που δεν είχαν την συντροφιά μιας γάτας. Το συμπέρασμα ήταν ότι οι ιδιοκτήτες γατών είχαν χαμηλότερους καρδιακούς παλμούς, λιγότερα επίπεδα στρες και χαμηλότερη πίεση αίματος.
Μια άλλη έρευνα απέδειξε ότι οι άνθρωποι που είχαν μια γάτα ως κατοικίδιο ήταν λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από ..

11 Δεκ 2016

Τι άλλο πρέπει να πει κάποιος για να συλληφθεί για προπαγάνδα υπέρ του εχθρού και εσχάτη προδοσία; video

Αποτέλεσμα εικόνας για portosalte

...

Η πιο επικίνδυνη στιγμή της ανθρωπότητας

«Η πιο επικίνδυνη στιγμή της ανθρωπότητας» - Ενα άρθρο-ποίημα του Στίβεν Χόκινγκ
Πριν μόλις λίγες ημέρες, έσπευσε σε νοσοκομείο της Ρώμης αισθανόμενος αδιαθεσία. Στα 74 του ο Στίβεν Χόκινγκ καταφέρνει ακόμα να κερδίζει την μάχη με την σπάνια νόσο ALS (αμυοατροφική πλευρική σκλήρυνση), ενάντια σε κάθε ιατρική εκτίμηση.
Η είδηση της μεταφοράς του στο νοσοκομείο έκανε τον γύρο του κόσμου, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα μπήκε σε κατάσταση... συναγερμού, αλλά ο Χόκινγκ για μια ακόμα φορά απεδείχθη δυνατός. Μια απλή αδιαθεσία στάθηκε αφορμή για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, πριν πάρει το εξιτήριο από το νοσοκομείο της ιταλικής πρωτεύουσας και το αεροπλάνο για το Κέιμπριτζ.
Κάποιες ώρες μετά, στην βάση του πλέον, ο σπουδαίος φυσικός κατάφερε να βρεθεί για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο, γράφοντας ένα εκτενές άρθρο στο Guardian
Οχι επιστημονικό, όπως αυτά που του εξασφάλισαν την έδρα του καθηγητή στο πιο διάσημο πανεπιστήμιο του κόσμου, όχι εκλαϊκευμένης επιστήμης, όπως αυτά που του χάρισαν παγκόσμια φήμη και αναγνώριση, όχι αυτοβιογραφικό, όπως αυτά που τον έχρισαν έναν μικρό ήρωα που πάλεψε (και ακόμα παλεύει) ενάντια στις πιθανότητες.
Το άρθρο του Χόκινγκ, αυτή τη φορά είναι αυστηρώς...