# #

5 Απρ 2014

Μπουκόφσκι: Η Ιδιοφυΐα του πλήθους

charles-bukowski
«Οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη».
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ, ΜΙΣΟΣ, ΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ που αρκεί για να προμηθεύσει οποιονδήποτε στρατό μια οποιαδήποτε μέρα, και οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του, και οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη, και οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη…

«η λευτεριά δεν είναι πέσε πίτα να σε φάω, είναι κάστρο και το παίρνεις με το σπαθί σου»

Όχι, δε θέλω να σας απασχολήσω με τα κασιδιαρομπαλτακοσαμαροβενιζελάκια σήμερα. «Αυτούς έχετε, αυτούς εμπιστεύεστε» που θα έλεγε και η παλαιά διαφήμιση απορρυπαντικού. Δυστυχώς παρακολουθούμε αποσβολωμένοι τη γελοιότητα ενός ολιγαρχικού συστήματος που οι «εξουσίες» είναι ΟΛΕΣ της πλάκας- και ν’ αφήσετε τις νουθεσίες περί γενικεύσεων, γιατί η κατάσταση είναι πλέον τραγέλαφος.

Το πρόβλημα είναι πλέον καθαρά δικό μας, έχουμε την αποκλειστική ευθύνη διότι ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τοιούτους δυνάστες.


Αν μπούμε σε μια κοινωνική ψυχανάλυση –πράγμα δύσκολο- μπορούμε να ερμηνεύσουμε τη νάρκωση και την πλήρη αποχαύνωσή μας από μερικές λεπτομέρειες που δεικνύουν την τραγική αφασία. Λοιπόν το «μυστικό» της νάρκωσής μας το βρήκα σε δύο …

Καταγγελίες σοκ για τον Πάπα Φραγκίσκο: Η ρωμαιοκαθλολική εκκλησία συνδέεται μέχρι και με τελετουργικά φόνων μικρών παιδιών..

papas

Κτηνώδεις και απάνθρωπες πράξεις σκιάζουν για ακόμη μία φορά την ρωμαιοκαθολική εκκλησία. Ανώτατα μέλη της συνδέονται, σύμφωνα με στοιχεία εισαγγελέων, με διεθνή δίκτυα εκμετάλλευσης, κακοποίησης και τελετουργικών φόνων ακόμη και ..

«ο Σαμαράς δεν ήξερε τι έκανε ο Μπαλτάκος» -που είναι στενός συνεργάτης του 30 χρόνια-




Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Παναγιώτης Μπαλτάκος εμφανίζεται σε βίντεο να συνομιλεί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, παρουσιάζοντας μια κυβέρνηση-παρακράτος που δίνει διαταγές στην Δικαιοσύνη-, και, στη συνέχεια, δηλώνει πως μιλούσε με τους χρυσαυγίτες επειδή προσπαθούσε να σώσει τη χώρα.


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, και ένας βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καταγγέλλουν πως ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ εκβιάζονταν από τον Μπαλτάκο πως, αν δεν ψήφιζαν τα νομοσχέδια, η Νέα Δημοκρατία θα συνεργαζόταν με την Χρυσή Αυγή.

Οπότε, οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ τα ψήφιζαν τα νομοσχέδια.

Για να ..

Παπανδρέου ο 3ος ή “Γιώργος ο Μοιραίος”

ΓΑΠ: το μόνο που έπρεπε να κάνει ανάποδα, δεν το έκανε!

63778
Αν ζούσαμε σε μια πραγματική μοναρχία και όχι στην …”κληρονομική δημοκρατία” που ζούμε, δεν θα αναφερόμασταν στον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά στον Παπανδρέου τον 3ο (ή στον Γεώργιο τον 2ο).
Κι αν ζούσαμε στο Βυζάντιο (από το οποίο  οι πολιτικάντηδες της χώρας μας έχουν αντιγράψει δυστυχώς τα χειρότερα) ένα θα λέγαμε:       “Γιώργος ο Μοιραίος”…

4 Απρ 2014

Όταν ο εκπαιδευτικός τιμά το λειτούργημά του

Παραίτηση εκπαιδευτικού λόγω...αξιολόγησης 


Ηρθε παραίτηση για το θέμα της αξιολόγησης στον εκπαιδευτικό κόσμο και στα σχολεία της Ηπείρου.
Παραιτήθηκε ο εκπαιδευτικός Αναστάσιος Τόκας από τη θέση του Προϊσταμένου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στα Ιωάννινα,αφού έπρεπε να εφαρμόσει τον νόμο για την αξιολόγηση και αυτοαξιολόγηση υπο το νέο πλαίσιο λειτουργίας στα σχολεία,κάτι που ήταν αντίθετο με στην συνείδησή του
Η παραίτησή του υπεβλήθη στις 01.4 και έγινε αποδεκτή απο το ΠΥΣΔΕ στις 3/4

"Με καλεί  ουσιαστικά το Υπουργείο  να υλοποιήσω και να επιβάλλω στους υφισταμένους μου,

Ελπίζουμε να τηρηθεί η υπόσχεση για τα διόδια....

Τη δέσμευση ότι αν εκλεγεί θα «σηκώσει» τις μπάρες των διοδίων, ανέλαβε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου κατά την περιοδεία της στο νομό Πιερίας.

«Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνουμε στην Περιφέρεια είναι να σηκώσουμε τις μπάρες των διοδίων. Εμείς θεωρούμε ότι η μετακίνηση των πολιτών είναι αναφαίρετο δικαίωμα και οι... 

Δημοσκόπηση για τον Δήμο Κατερίνης.....Δείτε ποιος προηγείται

Ποιον ψηφίζετε για Δήμαρχο Κατερίνης?


Δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα..

Να που πάει η δόση: Δανείζουν τους… εαυτούς τους και πληρώνει ο λαός!

Επαναλαμβάνουμε: Οι καλοκάγαθοι «πιστωτές» τα δάνεια και τις δόσεις που «δίνουν» δεν τα δίνουν στον ελληνικό λαό. Τα δίνουν στον εαυτό τους! Οι δόσεις για τις οποίες πανηγυρίζει η κυβέρνηση, η δόση που χρησιμοποιήθηκε - όπως και οι προηγούμενες - ως «δικαιολογία» για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, δεν έχει καμία σχέση με τα λαϊκά στρώματα. Επιστρέφει – ολόκληρη – σε δανειστές και τοκογλύφους!  


   Επαναλαμβάνουμε: Οι πιστωτές δίνουν δάνεια για να εισπράττουν αυτοί τους τόκους από τα προηγούμενα δάνεια και για να εξασφαλίσουν ότι οι επόμενοι τόκοι θα φέρουν νέα δάνεια κοκ. Αυτός ο φαύλος κύκλος, που τον βαφτίζουν «βιωσιμότητα του χρέους», ισοδυναμεί με βίο αβίωτο για τον λαό.


   Επαναλαμβάνουμε:  

ΝΕΡΙΤ: 2.600 ευρώ σε δημοσιογράφο για να διαβάζει μηνύματα!

Από τη «σπάταλη» ΕΡΤ στη χρυσοφόρο ΝΕΡΙΤ Ετσι μένω κι εγώ Ελλάδα

Ευτυχώς που έκλεισαν την «αμαρτωλή» ΕΡΤ για να νοικοκυρέψουν τη δημόσια τηλεόραση, όταν αυτή βγει ποτέ κανονικά στον αέρα. Με τη δημοσιοποίηση του κοστολογίου μιας και μόνο εκπομπής, που θα βγει στον αέρα για δύο μήνες, φαίνεται η πρόθεση των αρμοδίων που τρέχουν το νέο φορέα όχι μόνο να μην πατάξουν την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος (που κατήγγειλε ο Σίμος Κεδίκογλου στις 11 Ιουνίου, λίγες ώρες πριν πέσει το «μαύρο»), αλλά και να «χρυσώσουν» συνεργάτες που η μόνη τους δουλειά θα είναι να διαβάζουν SMS.

Μάλιστα με την...

3 Απρ 2014

Βίντεο από συνάντηση του Σαμαρά με τον Θεό παρουσιάζει το Μαξίμου


Σε μια προσπάθεια να διασωθεί ο Αντώνης Σαμαράς που έχει γελοιοποιηθεί εντελώς μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με την στιχομυθία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, το Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζεται να ανεβάσει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο από τις συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Θεό. 

Στο βίντεο εμφανίζεται ο ..

Το Σεπτέμβριο ξεκινά η αξιολόγηση των καθηγητών, δασκάλων και νηπιαγωγών




Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του esos.
Αρχικά ο υπουργός Παιδείας είπε πως..

Μέχρι το μνημόνιο είχαμε δημοκρατία. Κουτσή, στραβή, αστική, πάντως δημοκρατία είχαμε.



Η πινελιά που είναι όλα τα λεφτά είναι ότι ο Μπαλτάκος μιλάει χαμηλόφωνα, σχεδόν ψιθυριστά, τηρεί τους συνωμοτικούς κανόνες, φτάνει να κάνει μέχρι και την κίνηση του τηλεφώνου των υπουργών προς τους δικαστές με το χέρι, για να μην το πει με λόγια.
Ατελείωτο ρισπέκτ.

Και στο φόντο οι πενήντα - εξήντα εικόνες με τον Χριστό και την Παναγία (τους), αυτή η αγία πινακοθήκη.

Σε οποιοδήποτε κράτος στο οποίο δεν θα είχαν καταρρεύσει πλήρως οι θεσμοί του αφενός και σε οποιοδήποτε πολιτικό σύστημα ο μιθριδατισμός δεν είχε πιάσει δυσθεώρητα ύψη αφετέρου, θα είχε προκληθεί πολιτικός σεισμός και θα είχε τεθεί -από τα ΜΜΕ έστω-

ΑΔΩΝΙΣ : Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ !!!

...
Βιντεάκι ...Πολύ γέλιο..

Παράνομο χαρακτηρίζουν το σύστημα αυτοαξιολόγησης οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


Ερώτηση για την άμεση ανάκληση των εγκυκλίων του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι οποίες αφορούν την «Αυτό-αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου» κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 
Στην ερώτησή τους, οι βουλευτές υπογραμμίζουν τον απόλυτα παράνομο χαρακτήρα της από 24/3/2014 εγκυκλίου (Α.Π.: 44375/Γ1), με την οποία-μετά τις μαζικές αρνήσεις των Συλλόγων Διδασκόντων να συμμετέχουν στην απαράδεκτη αυτή διαδικασία- εντέλλονται οι διευθυντές των σχολικών μονάδων να ορίσουν οι ίδιοι τις ομάδες εργασίας των εκπαιδευτικών για την αυτό-

Ομολογία Σαμαρά: Πήρα τηλέφωνο για τις προφυλακίσεις της Χρυσής Αυγής!!!! (βίντεο)



Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ξεκάθαρα και χωρίς προσχήματα: 

"Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή... " 

Αν δεν είναι χούντα αυτό, τότε, τι είναι;

Αντί για την κυβέρνηση, παραιτήθηκε ο κ. Μπαλτάκος.


Ο κ. Μπαλτάκος έγινε "διάσημος", πριν λίγες μέρες, δηλώνοντας :"Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω".
Η ουσία της "χαλαρής" συζήτησης είναι ίδιον δικτατορικών καθεστώτων:
Ο Μπαλτάκος ομολογεί ξεκάθαρα ότι όλα αυτά είναι μεθόδευση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά γιατί «φοβάται για τον εαυτό του» και επειδή η Χρυσή Αυγή «του κόβει απ' το να έχει προβάδισμα απ' το ...

O Ελέφαντας το παίζει...αδιάφορος

Μπαλτάκος-Κασιδιάρης....Αυτό είναι το κόλπο.

Αυτό είναι το κόλπο. 



Τώρα που πέρασε το νομοσχέδιο και οι δανειστές με τον Σόιμπλε πήραν αυτό που ήθελαν θα παρασύρουν τον λαό σε βλακείες. 

Θα ξεχάσει τους “ναι σε όλα” Καραμανλήδες, Ντόρες, Βενιζέλους, Σαμαράδες, Κυριάκους και το κακό συναπάντημα. 

Τώρα θα φωνάζουν για τον ασήμαντο Δένδια και τον ανύπαρκτο Αθανασίου. Τραχανάς που χύθηκε. 

Όλα αυτά με ένα ...

Γεωργιάδης....."Οκαλύτερος είναι ο ...Μπαλτάκος"!!!!!!!!!!





Τα σχόλια δικά σας ....

Καρατζαφέρης: Μπουρδ... η Νέα Δημοκρατία

Τα 5 καλύτερα φυσικά αντιβιοτικά που καταστρέφουν τους Υπερ-ιούς




 Ο Sir Alexander Fleming ανακάλυψε την αντιβακτηριδιακή δύναμη της μούχλας την Penicillium notatum το 1928. Αν και ήταν ένας φυσικός θεραπευτικός παράγοντας αποτελεσματικός στο να καταστρέφει τον Χρυσίζοντα Σταφυλόκοκκο και άλλα ισχυρά βακτήρια. Η φαρμακευτική βιομηχανία άρπαξε την γενναιοδωρία της φύσεως και έγινε «χρησιμοποιώντας πολλαπλές άλλες εφευρέσεις των μεγάλων Φαρμακευτικών Εταιρειών» ο εφιάλτης των μοντέρνων αντιβιοτικών, προκαλώντας τόσα προβλήματα στην ανθρωπότητα, όσα προσπαθούσε να θεραπεύει.

Λόγω της αλόγιστης χρήσεως των αντιβιοτικών, οι υπέρ-ιοί έχουν γίνει ανθεκτικοί σε όλα τα φάρμακα εκτός από τα πλέον ισχυρά, των οποίων οι παρενέργειες είναι συχνά επικίνδυνες. Η φύση με την άπειρη σοφία της διαθέτει μερικές από τις πλέον αποτελεσματικές ουσίες με αντιβακτηριδιακές, αντιιικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, όλες ικανές να προστατεύουν το ανθρώπινο σώμα με ασφάλεια και βαθιές θεραπευτικές δυνάμεις....

Καμμένος ...«Με τι αντάλλαγμα? Χάλασε η συμφωνία και βγήκαν τα βίντεο;».

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΥΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. ΣΑΜΑΡΑ
Ο ΠΑΝ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΜΕ VIDEO «ΚΑΙΕΙ» ΣΑΜΑΡΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΔΕΝΔΙΑ
ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ
Η παραίτηση του Παναγιώτη Μπαλτάκου, Γενικού Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και «δεξιού χεριού» του Αντ. Σαμαρά, μετά και την ομολογία του ότι το video με τον Κασιδιάρη της ΧΑ, που ενοχοποιεί Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, είναι αληθές, αποκτά απρόβλεπτες πολιτικές διαστάσεις, ενώ μπορεί να έχει εξίσου απρόβλεπτες και συνταρακτικές πολιτικές προεκτάσεις.
Πολιτικοί κύκλοι υπογραμμίζουν ότι η ομολογία και η παραίτηση του Παν. Μπαλτάκου θέτει εκ των πραγμάτων και ευθέως θέμα για τον ίδιο τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά.
Οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν ότι η παραίτηση του Παν. Μπαλτάκου δεν πλήττει μόνο την κυβέρνηση αλλά και ίσως να προκαλέσει την πτώση της και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Η υπόθεση Μπαλτάκου κάνει το ποτήρι των εγκληματικών πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης να ξεχειλίσει.
Η κυβέρνηση Σαμαρά, εφαρμόζοντας όλο και πιο αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές οικονομικής και κοινωνικής διάλυσης, κινείται, ταυτόχρονα, για να τις εφαρμόσει, σε όλο και πιο αυταρχικές και ακροδεξιές κατευθύνσεις, προσπαθώντας να παραμείνει στην εξουσία με την υφαρπαγή των ψήφων της Χρυσής Αυγής, την ώρα που θα θέτει την τελευταία στην πράξη εκτός νόμου.
Αυτήν την ώρα,

2 Απρ 2014

Ενώ τα μπατζάκια τους καίγονται....Βλέπουν το δέντρο(το δάσος έχει γίνει αόρατο)

Ποινική δίωξη στον Ηλία Κασιδιάρη για το βίντεο Μπαλτάκου

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για υποκλοπή και χρήση υποκλαπέντος υλικού με βάσει το αρ. 370 Αʼ του Ποινικού Κώδικα.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει επισύρουν ποινές κάθειρξης έως δέκα έτη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ διώκεται ...

RUSSIA TODAY: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

.."Εμάς όμως μας αρέσει...την βρίσκουμε άγρια....και χωρίς βαζελίνη"
Σχόλιο Αριστοφάνη



 Το βίντεο του RT που συνοδεύει το άρθρο αποδόμησης του success story

‘People are just being murdered’:

ΥΠΕΎΘΥΝΑ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΆ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΆ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΑΚΟΎΧΑ ΠΟΤΆ!




Τα ανθρακούχα αναψυκτικά είναι υπεύθυνα για θανάτους που οφείλονται σε εγκεφαλικά ή σε καρδιακά επεισόδια καθώς και για την ασθένεια του μεταβολικού συνδρόμου, τονίζουν Αμερικανοί επιστήμονες,

Δείτε το video Κασιδιάρη - Μπαλτάκου!

...

Η καταγγελία του Κασιδιάρη κατά του Μπαλτάκου-Ολόκληρος ο διάλογος.ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Γ.Γ.ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!



Τον ισχυρισμό ότι έχει στην κατοχή του ηχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, διατύπωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματος του.
Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε απομαγνητοφωνημένο, όπως είπε, το κείμενο στο οποίο ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει στον ίδιο ότι ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και καταφέρθηκε κατά των υπουργών Δένδια και Αθανασίου, όταν ο ανακριτής πήρε απόφαση να μην ..

Ο πανικόβλητος "κ." Βενιζέλος

Ο βίος η πολιτεία αλλά κυρίως το θράσος του κ. Βενιζέλου είναι γνωστά σε όλους μας εδώ και καιρό. 

Τελευταία όμως δείχνει σημάδια πανικού μια και καταλαβαίνει ότι μετά την απαξίωση όλων μας απέναντι στο πρόσωπο του έρχεται και η ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει για πολλά από τα πεπραγμένα του. 

Φυσικά δεν μπορούν να του ζητηθούν ευθύνες για τον περίφημο νομό έκτρωμα που εμπνεύστηκε για την ασυλία και την παραγραφή των αδικημάτων του συναφιού του αλλά σίγουρα θα πρέπει να μας πει για το στικάκι που κράταγε για πολύ καιρό στο γραφείο του με την λίστα Λαγκάρντ καθώς να αποδείξει ότι δεν ήταν...

Κενές θέσεις στις λαϊκές αγορές του Λιτοχώρου και της Λεπτοκαρυάς













ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνουμε ότι:

            1. Στην Λαϊκή Αγορά  Λιτοχώρου υπάρχουν οι παρακάτω κενές θέσεις:

Η ανάπτυξη των Σαμαροβενιζέλων....



...

Δείτε το video των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. και ΕΛΜΕ σχετικά με την αξιολόγηση και την αντιδημοκρατική εκτροπή του Υπουργείου Παιδείας

..

images (5)“Το σχολείον διήρχετο μίαν κρίσην αναζητούν

διέξοδον εξ ενός αδιεξόδου…”.


Δείτε το video των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. και ΕΛΜΕ σχετικά με την αξιολόγηση και την αντιδημοκρατική εκτροπή του Υπουργείου Παιδείας...

1 Απρ 2014

Ο Σπηλιωτόπουλος σκίζει αφίσες του Σακελλαρίδη!



  Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, με μία μεγάλη ομάδα εθελοντών, έπειτα από δράση που πραγματοποίησαν, προκειμένου να κατεβάσουν τις αφίσες του κ. Σακελλαρίδη που ρυπαίνουν την Αθήνα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Έχει ήδη περάσει μισός μήνας από τότε που ο ευαίσθητος σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας κ. Σακελλαρίδης γέμισε αφίσες παντού την πόλη,
προκειμένου να διαφημίσει το πρόγραμμα του. Οι αφίσες βρίσκονται παντού .Από την άλλη ο ευαίσθητος κατά τα άλλα σε ζητήματα νομιμότητας, Δήμαρχος της Αθήνας Γ. Καμίνης, δεν έχει επιβάλει κανένα απολύτως πρόστιμο για τη ρύπανση που προκλήθηκε στην πόλη και ούτε έστειλε τα συνεργεία του Δήμου να
καθαρίσουν. Οι αφίσες κυριαρχούν, ρυπαίνουν, υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής και βεβαίως δείχνουν ασέβεια στον πολίτη.

Για αυτό και εμείς με μια μεγάλη ομάδα εθελοντών, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να κατεβάσουμε τις αφίσες, να πάρουμε την Αθήνα στα χέρια μας με
συγκεκριμένες δράσεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η ρύπανση του περιβάλλοντος, η ασέβεια στον πολίτη και η υποβάθμιση της ζωής μας».

Η δήλωση - απάντηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το κατέβασμα αφισών της Ανοιχτής Πόλης:

Αξιότιμη κυρία Αμανατίδου..."Μηχανότρατα και Ψαροτούφεκο"

Του συλλόγου "Τρίτωνες Κατερίνης" 
Φίλων Ελεύθερης Κατάδυσης & Υποβρύχιας Αλιείας

Προς τη Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κα Αμανατίδου Ευαγγελία

Ο Γόνος που πρέπει να γίνεται Γονιός.

Αξιότιμη κυρία Αμανατίδου,

Αφού κερδίσατε τη συμπάθειά μας με την παραπάνω φράση κατά την ομιλία σας στην ενότητα Ευρώπη Θάλασσα και Αλιεία 2014-2020, κατά την Ημερίδα  'Θερμαϊκός η Θάλασσά μας' που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα θέλαμε να επιστήσουμε την εντονότερη προσοχή σας στα θέματα του Θερμαϊκού και συγκεκριμένα της Πιερίας. 

Μιας περιοχής όπου δραστηριοποιείται ελεύθερα ο στόλος των αλιευτικών σκαφών τύπου ΄΄Μηχανότρατας΄΄ προερχόμενος από τη Ν. Μηχανιώνα ενώ στην ίδια περιοχή, οι ερασιτέχνες της υποβρύχιας αλιείας*, γνωστοί ως...

Σου την έσκασα....

31 Μαρ 2014

Οι γνωστές κότες δεν μας διέψευσαν για ακόμα μια φορά...



Όλη η Ελλάδα εξάλλου το γνώριζε κι αυτή τη φορά...

Οι Συγκλονιστικότερες φωτογραφίες όλων των εποχών.!


Αν μία φωτογραφία αξίζει, όπως λένε, χίλιες λέξεις, οι παρακάτω φωτογραφίες αξίζουν και τις χίλιες -ίσως και παραπάνω. 

Δεν είναι απλά φωτογραφίες που συγκινούν ή συναρπάζουν, αλλά ζωντανά παράθυρα στα καλύτερα και χειρότερα στιγμιότυπα της ανθρώπινης ζωής που θα σας συγκλονίσουν και θα σας μείνουν αξέχαστα χάρη στη δυναμική τους. 

Κάποιες από τις παρακάτω φωτογραφίες μπορεί να σας ταράξουν, άλλες μπορεί να σας γεμίσουν χαρά. Σε κάθε περίπτωση, θα σας θυμίσουν ότι ο κόσμος χρειάζεται πάντα λίγη περισσότερη αγάπη, ανοχή και κατανόηση.
Δείτε τις φωτό..

Stephen Lendman: "Η Ελλάδα είναι χώρα ... ζόμπι

ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ...



"Χώρα ζόμπι" χαρακτήρισε την Ελλάδα ο διάσημος συγγραφέας, blogger και ιδιοκτήτης ενός από τους πιο σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς γνώμης στις ΗΠΑ, ο Stephen Lendman.

Το τραγικό είναι ότι o συγγραφέας (με σημαντική επιρροή στις ΗΠΑ) συγκρίνει την Ελλάδα με την Ουκρανία και θεωρεί ότι "Μπορεί να εξελιχιθεί η Ουκρανία σαν την Ελλάδα: Μία χώρα ζόμπι" ("The loan guarantees a Greek-style depression. Greece is a zombie country. Ukraine faces the same thing,")


Δηλαδή θεωρεί ότι μέχρι τώρα ακόμα και η Ουκρανία ήταν...

Λίγο πριν το τέλος των ανδρεικέλων.....

Ακόμα και οι κατσικοκλέφτες είχαν περισσότερο φιλότιμο...








1.Πραξικόπημα:
ΓΓφφθξτσ ρ6θνρ457gΓ1.Πραξικόπημα: Η κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή ένα πολυσέλιδο πολυνομοσχέδιο πολυβόλο. Ουδείς βουλευτής πρόλαβε να το διαβάσει όλο. Η διαδικασία με την οποίαν έγινε η συζήτηση (!) ήταν κατεπείγουσα.
Το νομοσχέδιο,επίλογος του δεύτερου μνημονίου και πρόλογος του τρίτου, υπερψηφίσθηκε  στο πλαίσιο ενός ακόμα κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, από μια κυβέρνηση που έχει κάνει την αντικοινοβουλευτική πρακτική, ρουτίνα.
Θα ελεγχθεί για αυτό όταν πέσει, διότι θα πέσει, όπως θα ελεγχθεί και για τα σκαστά σκάνδαλα (όπως εκείνο του ..

Είναι και ο θάνατος πράγμα φυσικό. Όπως το μήλο στη μηλιά, το κυανού της θάλασσας, η αυγή που προβαίνει, ο ίσκιος του όρους.

kingcroesus
Αυτός λοιπόν είναι ο παράλογος νόμος της φύσης που ορίζει να ‘σαι νεκρός και όταν ζεις, να ζεις και όταν έχεις πεθάνει. Και αυτός οργανώνει την βαθύτερη δομή της πραγματικότητας,
Ο αληθινός ποιητής δεν ημπορεί παρά να βιώνει την αντίφαση αυτής της σύστασης των πραγμάτων με όλη την τραγική της ακολουθία.
Κι άλλη φορά μου πέρασε από το χέρι, η πηγή της ζωής που ζούμε είναι ο θάνατος που φέρνουμε μέσα μας, Αλίμονο σε κείνον που ο θάνατος θα φύγει από μέσα του. Ένα πτώμα όσο και να αγωνίζεσαι να το κάμεις να πεθάνει, δεν θα τα καταφέρεις. Γιατί ο θάνατος έχει φύγει από μέσα του. Έχει ..

Ολόκληρο το ρωσικό σχέδιο για την Ουκρανία


Αναγνώριση της Υπερδνειστερίας ως ανεξάρτητου κράτους, τη δημιουργία ουκρανικής Συνομοσπονδίας με πέντε ή έξη αυτόνομες δημοκρατίες και μη ένταξη της Ουκρανίας και της Μολδαβίας σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, είναι τα τρία βασικά σημεία του ρωσικού σχεδίου προκειμένου να επανέλθει η σταθερότητα και η ασφάλεια στην περιοχή, η οποία διαταράχθηκε από την πραξικοπηματική καθαίρεση του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς στις 23 Φεβρουαρίου.
 
Τα βασικά σημεία του σχεδίου ...

Αποκάλυψη-Ο Μίχος και ο Μπαρμπαρούσης, οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προσέλαβαν "Μακεδόνα" δικηγόρο



Адвокат Македонец ќе ја брани Златна зора на суд

Advokat Makedonec ḱe Ja brani Zlatna zora na sud
Makedonec advokat ḱe brani pratenici Zlatnozorci. Nikos Mihos i Konstantinos Barbarusis od neonacističkata partiJa, go odbraa Tanasis Tartis za nivni praven zastapnik vo presret na soslušuvanjeto za nivno učestvo vo partiJata koJa se tovari..

Kαι για όσους δεν γνωρίζετε ...

Ο Νικήτας...δήλωσε για την διαγραφή του

Mε αφορμή τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Δεν υποκύπτω σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλλω στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων, για να ωφεληθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Δεν νομοθετώ με εντολή της τρόικας.
Το άρθρο 1 είναι δόλιο, γιατί συνδυάζει...

30 Μαρ 2014

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ...TAINIA



Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ (1980)

του Νίκου Τζίμα



Υπόθεση: Μια ταινία ύμνος στα δημοκρατικά ιδεώδη και τον αγωνιστή Νίκο Μπελογιάννη που υπερασπίστηκε με τη ζωή του τα λαϊκά συμφέροντα, τη δημοκρατία, την ειρήνη, την εθνική ανεξαρτησία, την ταραγμένη περίοδο της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Ο κομμουνιστής Νίκος Μπελογιάννης έγινε παγκοσμίως γνωστός ως "ο Άνθρωπος με το Γαρύφαλο", από την φωτογραφία που τράβηξε ο ..

Τα αίσχη των «Τσολάκογλου»

Αντίγραφο+από+17ψεκασμοί

Επιτύμβια πλάκα αναθέματος στο πολιτικό μνήμα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου αποτελεί, όπως όλα δείχνουν το πολυνομοσχέδιο που θα ψηφίσει σήμερα η κυβερνητική πλειοψηφία και οι βουλευτές που κρατάει στο χέρι της η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 
Ο πολιτικός τάφος τους δεν θα είναι βέβαια η σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή, όπου σύσσωμοι οι «καραγκιόζηδες» βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα την υπερψηφίσουν, παρά το θέατρο που έπαιζαν τις τελευταίες μέρες ακόμη και κάποιοι υπουργοί των δύο κομμάτων υποκρινόμενοι ότι διαφωνούν με διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.
Φαρμακοποιοί, αρτοποιοί, κτηνοτρόφοι, ταξιτζήδες,

Και ω του θαύματος.....

Ο γιατρός με χτύπησε καθησυχαστικά στην πλάτη και μου είπε, «κύριε Χάρρυ πρέπει να μείνεις μια–δυο μέρες στο κρεβάτι».
 Τον ρώτησα αν αντί για κρεβάτι γινόταν να ξαπλώσω στον καναπέ, «…γρίπη, ξεγρίπη, αλλά δεν το μπορώ το κρεβάτι, γιατρέ μου». «Εντάξει» μου είπε, «μπορείς, αλλά ξάπλα και ηρεμία».
Του υποσχέθηκα ότι θα ηρεμήσω. Ήταν πρωί του Μάρτη κοντά στην χαραυγή και ξύπνησα να πάρω την αντιβίωση… Το τηλεκοντρόλ δίπλα μου και η τηλεόραση των 58 ιντσών με το δι βι ντι και το σαράουντ ντόλμπι στέρεο να μου φωνάζει, «Χάρρυ άνοιξέ με, σε παρακαλώ, ένα σκασμό λεφτά έσκασες για να με αποκτήσεις, πότε θα κάνεις απόσβεση;»

Είσαι ό,τι τρως : Το ντοκιμαντέρ που θα σας αλλάξει τη ζωή!


«Είσαι ό,τι τρως!«: Η σοφή φράση του Ιπποκράτη πραγματικά αντικατοπτρίζει την σημασία της καλής διατροφής και δίαιτας στην ποιότητα ζωής μας.

Ένα ισχυρό ντοκιμαντέρ που μας δείχνει τη σκοτεινή πλευρά της παραγωγής τροφίμων. Τα πράγματα δεν θα αλλάξουν έως ότου οι άνθρωποι θέλουν την αλλαγή!

Η ταινία εξετάζει την εταιρική γεωργία στις Ηνωμένες Πολιτείες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η αγροτική βιομηχανία παράγει τρόφιμα που είναι ανθυγιεινά, με έναν τρόπο που είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον και κακοποιεί τόσο τα..