# #

31 Ιουλ 2010

Προειδοποιηση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ...Σε όλα υπάρχουν όρια.!!!


30/7/2010 - Συνέντευξη Ν. Φωτόπουλου στον ΣΚΑΙ from pressgenop on Vimeo. Επειδή πληροφορούμαστε ότι οι κύριοι της ΤΡΟΪΚΑ που συζητούν σήμερα με την Ελληνική αντιπροσωπεία έθεσαν θέμα πώλησης λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων, με κάθε σοβαρότητα, προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην υποκύψει σ΄αυτές τις παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις.


Σε όλα υπάρχουν όρια.!!!
Την επιχείρηση του Ελληνικού λαού δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να την ξεπουλήσει.
Εμείς δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε.!!!
Για ότι συμβεί την ευθύνη δεν θα την φέρουμε εμείς.
Η ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
.....http://vathiprasino.blogspot.com/

BΡΕΤΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Mε ημερομηνία 27 Μαίου 2010 αλίευσα με καθυστέρηση ...

...σήμερα (29/7/2010) την ακόλουθη είδηση από το bbc news: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/8707355.stm
To Yπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου θα καταργήσει το σχέδιο για την ηλεκτρονική Εθνική Αστυνομική Ταυτότητα (Κάρτα Πολίτη) εντός 100 ημερών και όλες οι ταυτότητες που έχουν ήδη εκδοθεί θα ακυρωθούν, δήλωσε η Γραμματεύς του Υπουργείου Theresa May.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, η νέα κυβέρνηση του Η.Β. θα περάσει πρώτα την σχετική νομοθεσία για την κατάργηση του προγράμματος των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων από την Βουλή και σκοπεύει να έχει επιτύχει την κατάργησή τους μέχρι τον Αύγουστο. Προγραμματίζουν την ακύρωση της λειτουργίας των ήδη κυκλοφορούντων νέων ταυτοτήτων μέχρι την 3η Σεπτεμβρίου και, σύμφωνα με δηλώσεις υπουργών, θα καταστραφούν όλα τα ψηφιακά αρχεία των ταυτοτήτων αυτών. Επίσης όσοι αγόρασαν τις νέες ταυτότητες δεν θα αποζημιωθούν για τα χρήματα που κατέβαλαν για την αγορά τους.
Η κατάργηση έρχεται έπειτα από την αντίδραση των Βρεττανών πολιτών κατά της άνευ προηγουμένου καταστρατήγησης των προσωπικών ελευθεριών μέσω της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας, η οποία σημειωτέον είναι το αντίστοιχο αυτής που έχει προγραμματίσει να μας επιβάλλει υποχρεωτικά και η δική μας κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα: Περιέχει πολλά βιομετρικά δεδομένα, φωτογραφία, δακτυλικά αποτυπώματα και επιπλέον προσωπικά δεδομένα σε αόρατο ηλεκτρονικό τσιπ.
Nεώτερο δημοσίευμα της Guardian επίσης επιβεβαιώνει την πρόθεση της κυβέρνησης συνασπισμού του Η.Β. για την άμεση κατάργηση των ηλεκτρονικών βιομετρικών ταυτοτήτων: Guardian
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ» ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙ ΉΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

BΡΕΤΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

....http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ σε παρκο της Ιαπωνιας......Πολυ φευγατοι οι Ιαπωνες..

Εξορια ? ? ? .....Μπα αστο καλυτερα να φυγουμε μονοι μας..

Απαγορεύονται οι μίνι φούστες στα δημόσια κτίρια! ! !

Αν νομίσατε ότι η είδηση έρχεται για να περιγράψει κάποιον ξεχασμένο νόμο σε αγγλοσαξωνική χώρα (μιας και είναι οι συνήθεις ύποπτοι σε αυτά) πλανάσθε πλάνην οικτράν! Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί «φρέσκια»...

Δες τι κρεας................... τρως και συνεχισε να τρως

μαγειρικη σοδα εναντιον..........καρκινου ? ? ?

Ενα μεγάλο group του facebook ( Είμαστε ΠΑΣΟΚ, είμαστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, είμαστε ΠΟΛΛΟΙ) κλείνει!!!....

Ενα μεγάλο group του facebook ( Είμαστε ΠΑΣΟΚ, είμαστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, είμαστε ΠΟΛΛΟΙ) κλείνει!!!....

Προς τα μέλη του Είμαστε ΠΑΣΟΚ, είμαστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, είμαστε ΠΟΛΛΟΙ!
Φίλοι, φίλες Σύντροφοι-ες και συναγωνιστές-στριες ,
Αυτή είναι η τελευταία ανακοίνωση των groups, ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ (ΓΚΡΟΥΠ και ΣΕΛΙΔΑ) Οι λόγοι που οδηγούμαστε σε αυτή την απόφαση είναι πολλοί και σύνθετοι,...

Αν νομίζετε ότι οι συνδικαλιστές των μεταφορέων είναι "σκληροί" , περιμένετε να γνωρίσετε τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ...

Απειλούν ευθέως για Black Out...
Αν νομίζετε ότι οι συνδικαλιστές των μεταφορέων είναι "σκληροί" , περιμένετε να γνωρίσετε τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ...

Στην διαφαινόμενη πώληση του 40% των....

Το σχεδιο ειναι παλιο και ... το γνωριζαν ολοι στοο κοινοβουλιο. ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ? ? ?

Ειδικη εφευρεση για Ελληνες.....

            

Ποια μαγαζιά πάνε καλά στην κρίση ......

Τα ψαράδικα τη βγάζουν καθαρή. Δεν πουλάνε ψάρια, πουλάνε όμως τα λέπια για μωσαϊκά εστιατορίων.

Τα ενεχυροδανειστήρια, έχουν πολλή πελατεία όχι όμως για να πάρει πίσω το αμανάτι....

ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ? ? ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.......

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ...........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ! ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ! ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας: "Η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι σας"


By Aristotelis - Posted on 12 Ιούλιος 2010
11/09/2010 09:00
11/09/2010 22:00
Europe/Athens
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/09/2010

ΑΘΗΝΑ        : ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ   : ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.

ΩΡΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
Είμαι αυτός που ψήφισε ΚΑΝΕΝΑΣ στην ερώτηση ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Είμαι ένας σοσιαλιστής αναρχικός, αριστερόστροφος ακροδεξιός, φιλελεύθερος τρομοκράτης. Ανήκω στην κατώτερη μέση τάξη των βιοπαλαιστών. Και με την ευκαιρία της κρίσης....

3-4 ευρώ το λίτρο η βενζίνη....... ΑΥΡΙΟ


Με 3-4 ευρώ το λίτρο η βενζίνη ΑΥΡΙΟ, οι μοναρχικοί τραπεζίτες σκρουτζ θέλουν να μας προγράψουν επειδή ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το πετρέλαιο-ΔΕΝ υπάρχουν 'εναλλακτικές' ....

Σαρκοζί: Η γαλλική υπηκοότητα κερδίζεται

Ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί πρότεινε σήμερα από τη Γκρενόμπλ να υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρείται η γαλλική υπηκοότητα από "κάθε άνθρωπο ξένης καταγωγής που έχει εκούσια επιτεθεί κατά της ζωής ενός αστυνομικού", ενός χωροφύλακα ή κάθε άλλου προσώπου που ασκεί δημόσια εξουσία.

"Θα επανεξετάσουμε τους λόγους...

"Λύση" αλά Κόσοβο για την Κύπρο θέλει η Άγκυρα

"Λύση" αλά Κόσοβο για την Κύπρο θέλει η Άγκυρα


Της Αγγελικής Σπανού

Η ατμόσφαιρα επιβαρύνεται από την πίεση που ασκούν συντονισμένα η Άγκυρα και τα Ηνωμένα Έθνη για λύση του Κυπριακού με συνοπτικές διαδικασίες μέχρι το τέλος του έτους. 


Η τουρκική διπλωματία ενθαρρύνεται από την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου, που δημιουργεί δυσμενή για την Κυπριακή Δημοκρατία δεδομένα, εφόσον η Άγκυρα επιδιώξει την πλήρη αναβάθμιση του ψευδοκράτους.


Η ελληνική κυβέρνηση επιμένει να μην πυροδοτεί την ένταση με την κυβέρνηση Ερντογάν και να αποφεύγει τους υψηλούς τόνους. Ωστόσο, στο παρασκήνιο υπάρχει προβληματισμός και απογοήτευση, ενώ διατυπώνονται ανησυχίες για το επόμενο βήμα της Άγκυρας, εφόσον η Αθήνα εκπληρώσει τη δέσμευσή της για ανάθεση γεωτρήσεων ώς το τέλος του έτους σε ξένες εταιρείες που ενδιαφέρονται για εξόρυξη υδρογονανθράκων στα εθνικά χωρικά ύδατα.

Συνυποσχετικό για Χάγη
Σε κάθε περίπτωση, η ηγεσία της ελληνικής διπλωματίας έχει δώσει το πράσινο φως στον διαπραγματευτή Π. Αποστολίδη να κάνει ουσιαστικό διάλογο με τον τούρκο ομόλογό του Σινιρίογλου, προκειμένου να προχωρήσουν οι “διερευνητικές επαφές” και, αν αυτό καταστεί δυνατόν, να συνταχθεί συνυποσχετικό για την παραπομπή της διαφοράς σχετικά με την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία σκοπεύει να ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και αυτό έχει ήδη φανεί από τις δηλώσεις που έγιναν με αφορμή την έξοδο των ωκεανογραφικών.

Χωρίς συναίνεση
Η απουσία συναίνεσης στο εσωτερικό μέτωπο δυσκολεύει τους χειρισμούς στα εθνικά θέματα. Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος βάλλεται από τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων στην Κύπρο για τους χειρισμούς του και ενώ όλοι γνωρίζουν ότι το φθινόπωρο θα εκδηλωθούν πρωτοβουλίες που θα προκαλέσουν ραγδαίες εξελίξεις.
 
Οι εξελίξεις στο Κόσοβο αγγίζουν και το Κυπριακό, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά προβλήματα.
Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, σύμφωνα με την οποία η μονομερής ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου δεν συνιστά παραβίαση του διεθνούς δικαίου, αποτελεί αρνητική εξέλιξη για το Κυπριακό. Δημιουργείται προηγούμενο με την ανοχή της διεθνούς κοινότητας για αποσχίσεις περιοχών από νόμιμα κράτη. Δημιουργεί προηγούμενο για την απόσπαση από ξένες στρατιωτικές δυνάμεις εδαφών, τα οποία στη συνέχεια θα ανεξαρτητοποιούνται με τη σφραγίδα διεθνών οργανισμών, ακόμη και των Ηνωμένων Εθνών. 

Το Κόσοβο αναμένεται ότι θα υποβάλει αίτηση για ένταξη στον ΟΗΕ. Είναι προφανές ότι το κακό αυτό προηγούμενο ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν τρίτοι, είτε για να εκβιάσουν μελλοντικές συζητήσεις για λύση του Κυπριακού είτε για να τιμωρήσουν.

Παράλληλα ενθαρρύνεται η τουρκική πλευρά, η οποία διαχρονικά κινείται συστηματικά και μεθοδικά για την πολιτική αναβάθμιση του ψευδοκράτους. Εδώ και χρόνια οι συνήθεις ύποπτοι και εν δυνάμει μεσολαβητές υποστηρίζουν πως στην κατεχόμενη Κύπρο λειτουργεί ένα “μη αναγνωρισμένο κράτος”, που όμως έχει όλα τα χαρακτηριστικά διοίκησης.




Πηγή
..........http://helleniclegion.blogspot.com

Ανακοίνωση από το blog "MELISSOCOSMOS"....ΟΧΙ στα παράνομα ραντίσματα

Ανακοίνωση από το blog "MELISSOCOSMOS"

"Σας ενημερώνουμε ότι, την Δευτέρα 2 Αυγούστου 34 Site και Blog με μελισσοκομική θεματολογία, κάνουν ανάρτηση με ένα κοινό σύνθημα.

Οι μελισσοκόμοι λένε ΟΧΙ στα παράνομα ραντίσματα

Διαμαρτυρόμαστε για την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων, για την καταστροφή του περιβάλλοντος, και τον αποδεκατισμό των μελισσοσμηνών μας από τα παράνομα ραντίσματα.

Τα ονομάζουμε παράνομα, γιατί ποτέ και από κανέναν δεν τηρήθηκαν οι οδηγίες που προβλέπει το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και...
... Τροφίμων για τα ραντίσματα.

Διαμαρτυρόμαστε γιατί αυτά ΠΟΤΕ δεν έγιναν πριν η μετά τις κύριες ανθοφορίες, και ΠΟΤΕ δεν έγιναν μετά την δύση του ηλίου όπως προβλέπει το υπουργείο.

Διαμαρτυρόμαστε γιατί αν κι όλα τα παραπάνω δεν έγιναν ΠΟΤΕ εν τούτης και ΠΟΤΕ κανείς δεν τιμωρήθηκε γι αυτό.


Διαμαρτυρόμαστε για την εμβάπτιση των σπόρων σε νεονικοτινοειδή φάρμακα, που έχει σαν αποτέλεσμα οι ουσίες αυτές να μπαίνουν στους ιστούς των φυτών και να καταλήγουν και στο άνθος σκοτώνοντας τις μέλισσες και στους καρπούς των φρούτων καταλήγοντας στο πιάτο μας.

Σήμερα λεμέ STOP στους παράνομους ψεκασμούς, σήμερα ενημερώνουμε, σήμερα διαμαρτυρόμαστε, σήμερα αναρωτιόμαστε αν οι νόμοι στην Ελλάδα εκδίδονται για τα προσχήματα η αν εκδίδονται για να εφαρμόζονται, φτάνει πια η ασυδοσία και η ατιμωρησία, η ελληνική μελισσοκομική κοινότητα καταδικάζει τους παράνομους ψεκασμούς φυτοφαρμάκων και εντομοκτόνων. . .
Αλεπου του Ολυμπου... Συμφωνουμε και συμμετεχουμε στην κινηση ...

Μεγαλες προσφορες σε ολα τα μαγαζια.......................

παιρνεις  τη  μια   και την αλλη  κερδιζεις  χωρις πληρωμη.....2   σε   1   δηλαδη...............

το παλιοσκαρο...."Η ...Ελλας"

30 Ιουλ 2010

Η Ελλαδα γ@μ@ει τα παιδια της....ΓΚΙΟΛΒΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ

Αν αληθεύει ότι ο ανεφοδιασμός της αγοράς θα γίνει με στρατιωτικά βυτιοφόρα,
τότε ενδεχομένως να υπάρξει τεράστιο πρόβλημα από τις προσμίξεις με τις οποίες θα βρεθεί η βενζίνη που θα καταλήξει στα ρεζερβουάρ μας. Και αυτό γιατί στο παρελθόν τα οχήματα αυτά έχουν μεταφέρει, νερά, πετρέλαια, λύματα, διάφορα απόβλητα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
Ένα εξ ίσου σημαντικό πρόβλημα...

Oι παπαγαλοι κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους.....

Πληρώστε κορόϊδα! "Ιερή" αποστολή στη Ρωσία με κόστος 2500 τη βραδιά!

Οι χλιδάτοι δημόσιοι υπάλληλοι, τα πιράνχας με τα μαύρα...


Ιερή αποστολή στη Ρωσία με κόστος 2500 τη βραδιά

Ιερή αποστολή στη Ρωσία με κόστος 2500 τη βραδιά
Μπορεί ο κόσμος να προσπαθεί να τα φέρει βόλτα μετρώντας και ξαναμετρώντας τα κέρματα στο πορτοφόλι του, όμως υπάρχουν Μητροπολίτες που ζουν πλουσιοπάροχα και σπαταλούν για διαμονή 5 ημερών στη Ρωσία, το ποσό των 10.000 ευρώ.

Πριν από λίγες ημέρες οι υπηρεσίες της Ιεράς Συνόδου βρέθηκαν μπροστά σε ένα εξοδολόγιο αποστολής στην Αγία Πετρούπολη , άκρως σκανδαλώδες ακόμα και σε περίοδο μη κρίσης.
Ένας Ιεράρχης της νησιωτικής Ελλάδας που συμμετείχε σε συνέδριο για τον θρησκευτικό τουρισμό στην Αγία Πετρούπολη μαζί με τον συνοδό του, αρχιμανδρίτη της Εκκλησίας της Ελλάδος, έφερε αποδείξεις 9.800 ευρώ για διαμονή 5 ημερών. Αναλυτικά, τα έξοδα διαμονής ήταν 7.838 ευρώ, τα έξοδα μετακίνησης 655 ευρώ, για οδοιπορικά επιπλέον μετακινήσεων χρεώθηκαν στην Ιερά Σύνοδο 1139 ευρώ και για φαγητό 960 ευρώ!!!!
Δηλαδή με λίγα λόγια το ταξίδι εκπροσώπησης της Ελλαδικής Εκκλησίας κόστισε περίπου 1000 ευρώ την ημέρα για κάθε κληρικό, έξοδα που θυμίζουν μάλλον τον τρόπο ζωής κάποιου Σάχη των Αραβικών Εμιράτων και όχι ιερείς. Ο Μητροπολίτης διέμεινε στο λουξ ξενοδοχείο Grand Europe στην Αγία Πετρούπολη, όπου το απλό δωμάτιο με ημιδιατροφή κοστίζει, με τιμή πόρτας 490 ευρώ τη βραδιά. Βέβαια τα 490 ευρώ του απλού δωματίου πολύ απέχουν από τα περίπου 900 ευρώ τη βραδιά που κόστισε μόνο η διαμονή του Ιεράρχη.
Σημειωτέον ότι σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του πολυτελούς ξενοδοχείου, η νυφική σουίτα με πρόγευμα, γεύμα με γαλλική κουζίνα από διακεκριμένο chef και δείπνο με θέα την πόλη της Αγίας Πετρούπολης, σαμπάνια, χαβιάρι και θαλασσινά εδέσματα, κοστίζει 850 ευρώ τη βραδιά το άτομο, λίγο λιγότερο δηλαδή από ότι κόστισε σε έκαστο κληρικό η διαμονή στο πεντάστερο ξενοδοχείο.
Επίσης η απόδειξη που προσκόμισαν στη Σύνοδο ήταν απόδειξη γνωστού ταξιδιωτικού γραφείου, το οποίο θα έπρεπε λογικά να πετύχει καλύτερες τιμές από τις τιμές πόρτας, αφού τα μεγάλα γραφεία έχουν άλλες συμφωνίες με τα ξενοδοχεία. Πληροφορίες θέλουν την εν λόγω απόδειξη να προκάλεσε πανικό στις οικονομικές υπηρεσίες, αφού μέσα σε περίοδο λιτότητας το ποσό που ξόδεψε ο bon viveur μητροπολίτης είναι τουλάχιστον εξωφρενικό.
Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος Ιεράρχης πριν από λίγους μήνες είχε οργανώσει μεγάλη γιορτή στην επαρχία του, με πολλούς καλεσμένους στους οποίους προσέφερε αβραμιαία φιλοξενία. Στην Ιερά Σύνοδο η συγκεκριμένη γιορτή κόστισε 50.000 ευρώ, ενώ υπήρχαν και άλλοι χορηγοί για να καλυφθούν τα έξοδα τα οποία ήταν πάνω από 150.000 ευρώ!!!

ΙΧΩΡ

Μια παγκόσμια αιχμαλωσία


Τρύφων Ολύμπιος


Σε ένα μεστό άρθρο ο Matthias Chang (Μαλαίσιος με κινέζικη καταγωγή) κάνει μια εκτεταμένη ανάλυση μιας καταστάσεως που οδηγεί νομοτελειακά σε μια τελική παγκόσμια καταστροφή. Με αφορμή αυτό το άρθρο του Matthias Chang και ανασκευασμένο με δικές μου εκτιμήσεις, παραθέτω μια συνοπτική εικόνα για το τι ενδέχεται να συμβεί στην ανθρωπότητα και στην Ελλάδα με βάση και αίτιο την παρούσα οικονομική και νομισματική κρίση.


Η εγκατάλειψη του χρυσού
Γίνεται πλέον φανερό σε πολλούς ειδήμονες ότι οι ΗΠΑ θα αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους, τα οποία ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια δολλάρια. Παρά ταύτα οι “βαθμολογήτριες εταιρίες” των παγκοσμίων οικονομιών Moody’s, Standard & Poor’s, και Fitch Ratings βαθμολογούν την αμερικάνικη οικονομία....

Φορτηγατζης βουλωνει τα στοματα "πολιτισμενων" παπαγαλων

Ο κερατάς με την μεγάλη καρδιά!!


Η κυρία είναι στο κρεβάτι με τον εραστή της. Ξαφνικά ακούνε το αυτοκίνητο του συζύγου να παρκάρει έξω απ` το σπίτι. Ο εραστής τρέχει πανικόβλητος να κρυφτεί.
Η κυρία, πιο ψύχραιμη, του λέει:
- "Πήγαινε στη γωνία και κάτσε ακίνητος!"
- "Μα..."
- "Δεν έχει μα! Κάτσε εκεί που σου λέω!"
Πηγαίνει στο μπάνιο και φέρνει...

Διορισμοί τέλος και στους δήμους.................

Αναστέλλονται και οι προσλήψεις επιτυχόντων από παλαιότερους διαγωνισμούς στους ΟΤΑ. Οι διοριστέοι θα υπαχθούν στις ρυθμίσεις που ισχύουν για όλο τον δημόσιο τομέα 
Την αναστολή των προσλήψεων στους δήμους επιτυχόντων παλαιότερων διαγωνισμών προβλέπει εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, την οποία υπογράφει ο αρμόδιος υφυπουργός Γ. Ντόλιος.

Οι δήμοι εξαιρούνταν αρχικά ...

Φάρμακο από κάνναβη για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας!

Επιστημονικές μελέτες γράφουν νέα εποχή στην αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας!

Το Sativex, ένα φάρμακο με βάση την κάνναβη, εγκρίθηκε και θα κυκλοφορήσει και σε δεύτερη αγορά της Ευρώπης, την Ισπανία.
Το φάρμακο της εταιρείας GW Pharmaceuticals θα χορηγείται επικουρικά στους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας (MS) που δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στις υπάρχουσες θεραπείες καθώς οι κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι...

Υπαρχει τελικα ελπιδα....απο μας εξαρταται....ΑΝ σηκωθουμε απο τους καναπεδες ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Γενικά συμπεράσματα.

1) Τα προδικτατορικά λαικά αιτήματα για Δημοκρατία, Εθνική κυριαρχία
και Ανεξαρτησία, κοινωνική αλλαγή και πρόοδο, "ικανοποιήθηκαν"
σ΄ένα βαθμό, από τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.
Εκτονώθηκε η έντονη λαική δυσαρέσκεια και διασώθηκε το υπάρχον
πολιτικό σύστημα, που κινδύνευε με ανατροπές.
Οι "κατακτήσεις" ήσαν δ ο τ έ ς.

2) Οι προδικτατορικοί αγώνες εργατών, αγροτών, φοιτητών, οδήγησαν....

Το μεγαλυτερο σκανδαλο απο συστασεως Ελληνικου κρατους...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ! ! !

Το πρόβλημα δεν είναι ότι προσφεύγουμε στο ΔΝΤ και χάνουμε την κυριαρχία μας αλλά ότι μαζί χάνουμε και την αξιοπρέπειά μας.

Το πρόβλημα δεν είναι το χρηματικό αλλά το ηθικό μας χρέος.
Δεν είναι που μπήκαμε στην Ευρώπη, αλλά που μπήκαμε σκυφτοί παρακαλώντας για τα αποφάγια τους.
Δεν είναι που παρακαλούσαμε ...

Τι είναι η πολιτική επιστράτευση. To επιβεβαιωνει και ο Λοβέρδος!!!


Ο όρος πολιτική επιστράτευση σημαίνει την επίταξη προσωπικών υπηρεσιών, δηλαδή την αναγκαστική - υποχρεωτική παροχή των προσωπικών υπηρεσιών (εργασίας) που επιτάσσονται. Η πολιτική επιστράτευση αποτέλεσε και αποτελεί, για τις εκάστοτε κυβερνήσεις που την έχουν χρησιμοποιήσει, έναν τρόπο αντιμετώπισης μιας απεργίας. Με την πολιτική επιστράτευση οι εργαζόμενοι που απεργούν, υποχρεώνονται να σταματήσουν την απεργία τους και να παρέχουν αναγκαστικά τις υπηρεσίες τους, δηλαδή να εργαστούν υποχρεωτικά.

Η χρήση του μέτρου της πολιτικής επιστράτευσης είναι αντισυνταγματική.
Οι κυβερνήσεις που το εφάρμοσαν επικαλούνται το νομοθετικό διάταγμα 17/1974 «Περί πολιτικής σχεδιάσεως εκτάκτου ανάγκης», το οποίο όριζε ότι κατάσταση έκτακτης ανάγκης «είναι κάθε αιφνίδια κατάσταση προκαλούμενη είτε από φυσικά ή από άλλα γεγονότα είτε από ανωμαλίες κάθε φύσης και η οποία έχει ως αποτέλεσμα την παρακώλυση και την διατάραξη της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας». Το άρθρο 18 του εν λόγω νομοθετικού διατάγματος επέτρεπε την πολιτική επιστράτευση του προσωπικού (την επίταξη των προσωπικών υπηρεσιών) σε περίπτωση πολιτικής κινητοποίησης. Το ΝΔ 17/1974 εκδόθηκε πριν από το Σύνταγμα του 1975 με βάση το Σύνταγμα του 1952.
Σε όλα τα μεταπολιτευτικά συντάγματα (στο αρχικό και στις αναθεωρήσεις του) πουθενά δεν αναφέρεται ότι μπορεί να γίνεται επίταξη προσωπικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση απεργιών. Αντίθετα, ορίζονται με σαφήνεια (Σύνταγμα 2008, άρθρο 22 παρ. 4) οι περιπτώσεις που γίνεται τέτοια επίταξη. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι «ειδικοί νόμοι ρυθμίζουν τα σχετικά με την επίταξη προσωπικών υπηρεσιών σε περίπτωση πολέμου ή επιστράτευσης ή για την αντιμετώπιση αναγκών της άμυνας της χώρας ή επείγουσας κοινωνικής ανάγκης από θεομηνία ή ανάγκης που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, καθώς και τα σχετικά με την προσφορά προσωπικής εργασίας στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης για την ικανοποίηση τοπικών αναγκών».



ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:


Απο την ιστοσελίδα του Α. Λοβέρδου  28/2/2006
..........http://youpayyourcrisis.blogspot.com

Το φιλι της μαιμους........

A π ι σ τ ε υ τ ο........

Μεγάλο πρόβλημα στην παγκόσμια αγορά η ελληνική ανάκαμψη!(?)

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική αγορά εξαιτίας της ανάκαμψης των ελληνικών δεικτών σε συνδυασμό με την αύξηση του πληθωρισμού, την περιορισμένη πτώση της ανάπτυξης και τις ακόμα πιο περιορισμένης μείωσης του ΑΕΠ. Κρυφές εφεδρείες φαίνεται ότι είχε η ελληνική οικονομία αφού παρά τις προβλέψεις και τα σενάρια, όχι μόνο απομακρύνεται από την χρεοκοπία αλλά το κάνει και με πολύ μικρές απώλειες τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην κατανάλωση. Η μέχρι τώρα φοροδιαφυγή,....

Κλαψιάρηδες και άσχετοι διαπραγματεύτηκαν με την Τρόικα το Ασφαλιστικό!

Διαβάζοντας το "αφιερωμένο" στην Αθηνά Δρέττα άρθρο του Ν. Χασαπόπουλου στο "Βήμα της Κυριακής", εξοργίστηκα! Η προερχόμενη από το Συνασπισμό γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας ομολόγησε, ότι "Μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα" όταν διαπραγματευόταν με την τρόικα, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει, ότι δεν είχε ιδέα από το Ασφαλιστικό πριν βρεθεί στο αρμόδιο Υπουργείο! Και όμως, αυτή η άσχετη κλαψιάρα διαπραγματεύτηκε τις συντάξεις των Ελλήνων εργαζομένων με τα όρνια του ΔΝΤ! Να τη χαιρόμαστε!...

Λιαντίνης - Ζούμε σε βάρος των μελλοντικών γενεών.....Δειτε το βιντεο οπωσδηποτε

29 Ιουλ 2010

Ελληνες εραστες.............


Ενα είναι σίγουρο: οι περίφημοι Eλληνες εραστές έχουν κάνει άνω κάτω τις έρευνες που γίνονται παγκοσμίως, αλλά και εμάς που τους έχουμε δίπλα μας. Οσο για την ελπίδα βελτίωσης της σχέσης μας μαζί τους; Κάποιο φως φαίνεται στον ορίζοντα, σύμφωνα με τον Θάνο Ασκητή, λόγω της... οικονομικής κρίσης. Να και κάτι καλό...

Της Ολγας Μπατή


Είναι πολλοί εκείνοι που ακόμα θυμούνται τα καλοκαίρια της δεκαετίας του 1970... Τα κυκλαδίτικα νησιά έπλεαν μέσα σ' ένα εκτυφλωτικό φως, σαν βαρκούλες έτοιμες να κάνουν το δικό τους ταξίδι. Για επιβάτες είχαν ένα πολύχρωμο πλήθος απ' όλον τον κόσμο και για πλήρωμα εκείνα τα στιβαρά αγόρια με τα ηλιοκαμένα κορμιά και την άγια επιθετικότητα που τόσο λάτρεψαν οι τουρίστριες του Βορρά. Τότε όλα τα όριζε ένας πυρετός και ο απόηχος για τις ερωτικές επιδόσεις των Νεοελλήνων έφτασε στα πέρατα του κόσμου....

Χριστιανοπουλος...........Ειμαι εναντιον ...

Αίτηση ακύρωσης του μνημονίου που έχει υπογράψει η χώρα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κατέθεσαν σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, η ΑΔΕΔΥ και άλλοι φορείς...

Αίτηση ακύρωσης του μνημονίου που έχει υπογράψει η χώρα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατέθεσαν σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, η ΑΔΕΔΥ και άλλοι φορείς.


Συγκεκριμένα, ζητούν να κηρυχτούν...

Η Εκκλησία τής Ρωμιοσύνης, βαρύνεται με τα περισσότερα σκάνδαλα,..

“ΠΑΓΩΜΕΝΑ”
ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ


παραμένουν επί εξάμηνο
τα στοιχεία τής έκθεσης για την “Αλληλεγγύη”.

Προς χριστιανική συγχώρεση
οδεύει το μεγάλο σκάνδαλο.


     Η “Αλληλεγγύη” είναι η Μ.Κ.Ο. (μη κυβερνητική οργάνωση) τής Εκκλησίας τής Ρωμιοσύνης, που βαρύνεται με τα περισσότερα σκάνδαλα, όσα βέβαια απ΄ αυτά έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα και πάντοτε στο όνομα τής φιλανθρωπίας. Η έκθεση πεπραγμένων, που συντάχθηκε σε βάρος τής Μ.Κ.Ο., καταλογίζει ευθύνες τόσο για τη γενικευμένη δράση της, όσο και για τη δράση συγκεκριμένων προσώπων της.

     Αν και τα συμπεράσματα έχουν σταλεί εδώ και περίπου έξι μήνες στον Aρειο Πάγο φαίνεται, ότι γίνεται προσπάθεια κουκουλώματος. Τα διασταυρωμένα στοιχεία της έκθεσης φαίνεται, πως δεν είναι αρκετά για να κινήσουν την παράλυτη Δικαιοσύνη τής Τουρκορωμιοσύνης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.



    
     “Αλληλεγγύη”: Αγκαλιάζουμε τον κόσμο... για να του πίνουμε όλο το αίμα. Αντί για ρούχα και φαγητό σας στέλνουμε αποκριάτικες μάσκες και γούνες, σάπια κοτόπουλα κι άλλα σκουπίδια. Γεμίζουμε τις τσέπες μας, τα ράσα μας και τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας με τα δικά σας ευρώ. Βοηθείστε μας να πλουτίζουμε κι άλλο, για να σας κοροϊδεύουμε όσο πιο πολύ γίνεται. Κατέθεσε και συ σαν θύμα τον οβολό σου, μπορείς. Και ο θεός μας βοηθός μας. Κορόιδα...


     Η “Αλληλεγγύη” είναι ο οργανισμός, που αναλαμβάνει τις μεγάλες «ανθρωπιστικές» αποστολές εκ μέρους τής Εκκλησίας τής Ελλάδος και γι΄ αυτό το σκοπό τα μέλη του Δ.Σ. διαχειρίζονται πολλές φορές υπέρογκα ποσά, τα οποία κατά το παρελθόν, (όπως επισημαίνουν οι συντάκτες τής έκθεσης), αντί να έφθαναν στον προορισμό τους εξαφανίζονταν με μυστήριο τρόπο από τα ταμεία χωρίς να γνωρίζει κανείς μέχρι σήμερα, πού ακριβώς έχουν καταλήξει. Τυχαίο; Δε νομίζω...


   




Μ.Κ.Ο.: Μάσα καλά οργανωμένη.
Απ΄ τα κόκαλα βγαλμένη,
των παπάδων τα ιερά
και σαν πρώτα ξεφτιλισμένη,
χαίρε ω χαίρε Τουρκορωμιά....


     Ενα τέτοιο παράδειγμα είναι τα 5,6 εκ. ευρώ. που εκταμιεύτηκαν από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας τού Υπουργείου Εξωτερικών (ΥΠ.ΕΞ.), προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από την “Αλληλεγγύη” για τους δήθεν φιλανθρωπικούς της σκοπούς. Το ποσό αυτό κατατέθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2006 στην Τράπεζα Πειραιώς και τρεις ημέρες μετά έγινε ανάληψη ολόκληρου τού ποσού, χωρίς να φαίνεται πού δαπανήθηκε, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

     Η ευθύνη για τη διαχείριση των 5,6 εκ. ευρώ βαρύνει, σύμφωνα με την έκθεση, τον διευθύνοντα σύμβουλο τής Μ.Κ.Ο., κ. Δ. Φουρλεμάδη, ένα δημοσιογράφο και υπάλληλο τής Αρχιεπισκοπής, τον οικονομικό διευθυντή τής οργάνωσης και δώδεκα ακόμη  υπαλλήλους! Οι συντάκτες της εικάζουν, ότι το ποσό αυτό ο κ. Φουρλεμάδης το έδωσε σε εφοπλιστή, ο οποίος είχε δανείσει την οργάνωση με το ίδιο ποσό. (Εδώ αρχίζουν και οι εκ των έξω διαπλοκές...). Παράλληλα, ο  κ. Φουρλεμάδης βαρύνεται και για άλλες ατασθαλίες. Συγκεκριμένα, ενώ παρέλαβε και άλλες προκαταβολές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το (ΥΠ.ΕΞ.) γιά διάφορα άλλα προγράμματα, δεν εξετελέσθησαν ποτέ τα συγκεκριμένα έργα, τα δε χρήματα δεν επεστράφησαν ποτέ στο (ΥΠ.ΕΞ.), ούτε βρέθηκαν τα ποσά αυτά στους λογαριασμούς τής “Αλληλεγγύης”.
σ
σ
 








Οι ελεκτές ήρθαν, η διαφάνεια έφυγε...
Ήρθαν, αλλά έκαναν την πάπια ακόμα μία φορά...


     Άλλα παραδείγματα: τα 345 χιλ. ευρώ, που είχαν εκταμιευτεί για τα θύματα τού πολέμου τού Λιβάνου και τα 308 χιλ. ευρώ από τα 1.600.000 ευρώ, που προορίζονταν για τα θύματα τού τσουνάμι στην Ινδονησία. Όπως μάλιστα αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας, αντί ρουχισμού και φαρμάκων εστάλησαν απ΄ την χώρα τού Καραγκιόζη αποκριάτικες μάσκες και γούνες! (Βλ. Αποκριάτικες μάσκες και γούνες έστειλαν στους πληγέντες από το τσουνάμι!)

     Οι επιθεωρητές τής επιτροπής, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην έκθεση, ευθύνονται βαρέως και κατ΄ εξακολούθηση, διότι ενώ έλαβαν εντολή να διενεργήσουν οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο, αυτοί συγκάλυψαν το σκάδαλο συσκοτίζοντας με έντεχνο τρόπο την έρευνα. Εδώ και πολλά χρόνια τα γρανάζια της Ρωμιοσύνης, λειτουργούν μόνο για να μπερδεύουν τα ήδη μπερδεμένα...


 




Σχέδιο για τη βιωσιμότητα τής “Αλληλεγγύης” με προφανή κουκούλωμα των σκανδάλων επεξεργάζεται
o αρχιεπίσκοπος, με την αρωγή των θεσμών τής ευσεβούς Τουρκορωμιοσύνης.
 

 
     Έτσι οι συντάκτες τής έκθεσης καταλογίζουν στην Μ.Κ.Ο., στον κ. Φουρλεμάδη και στους λοιπούς, αμέλεια αλλά και δόλο. Στόχος των συντακτών τής έκθεσης είναι και η πρώην επίτροπος τού Ελεκτικού Συνεδρίου, κ. Γ. Λυμπέρη, η οποία προσέφερε αφιλοκερδώς τις «υπηρεσίες» της στην “Αλληλεγγύη” (σήμερα είναι σύμβουλος στο γραφείου τού νέου υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλου Γερουλάνου).  Με άδεια που έδινε η κυρία Λυμπέρη πραγματοποιούνταν παράνομες εκταμιεύσεις χρηματικών ποσών, εφ΄ όσον είχε αναλάβει καθήκοντα διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου. Η επιτροπή τής καταλογίζει βαριές ευθύνες, διότι, αν και γνώριζε καλά την νομοθεσία, έδινε εγκρίσεις για ανοίκειες πληρωμές.


   












Ο Καραγκιόζης και η Τουρκορωμαίικη οικογένειά του...


     Υπεύθυνοι για όλο αυτό το αίσχος τής Μ.Κ.Ο., που θα συνεχίζεται για πολύ ακόμη στο μέλλον, δεν είναι οι άνθρωποι της εκκλησίας ούτε και οι διαπλεκόμενοι κηφήνες τής Τουρκορωμιοσύνης, αλλά οι άθλιοι «αιμοδότες» πιστοί (κοινώς ποίμνιον) Τουρκορωμιοί συμπολίτες μας, που δίνουν απ΄ το υστέρημά τους ακόμη και το αίμα τους στους αφέντες τους παπάδες...

     Κι όπως έλεγε κι ο ήρωάς τους Καραγκιόζης: «να σου δίνει ώρες και να μας κόβει χρόνια πολυχρονεμένε μου πασά (στην περίπτωσή μας παπά)...».


Κωνσταντίνος Παραβάτης

     29.7.2010                                     ............http://www.freeinquiry.gr

Διακίνηση πρέζας με την κάλυψη των ΜΑΤ στα Εξάρχεια ? ? ?

Αυριο το πρωι........αν.......


..."Αύριο το πρωί αν αποσύρει η κυβέρνηση τα μέτρα, η μαλακία του εγκεφάλου σου θα τρέξει να χωθεί στον καναπέ της.
Θα τα ξεχάσεις όλα μονομιάς, θα το βουλώσεις, θα ησυχάσεις.
Θα είσαι ο ίδιος μαλάκας, ο παλιός ήσυχος μαλάκας"...                                                                        ...http://1klik-aristera.blogspot.com/

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ??? .............Αντε ντε...

ανεκδοτο για ηλιθιους ειναι ...οτι φταινε οι ιδιοκτητες φορτηγων για τα προβληματα λογω απεργιας

Στην πράξη θα κριθεί από σήμερα η επιστράτευση των φορτηγών και των βυτιοφόρων, στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση και έχει τεθεί σε ισχύ από τις 6 π.μ. Το υπουργείο Υποδομών επιμένει στον διάλογο, παρά το γεγονός ότι χθες ναυάγησε η μικρή πιθανότητα που είχε γεννηθεί την Τρίτη το βράδυ.
Μετά το αδιέξοδο της χθεσινής συνάντησης, ήταν θέμα χρόνου η λήψη σκληρών αποφάσεων, αφού η αγορά έχει στερέψει από καύσιμα και το πρόβλημα θα γινόταν οξύτερο ενόψει της μεγάλης εξόδου του Σαββατοκύριακου.
Το νομοσχέδιο, πάντως,...

«η κατάπτυστη απόφαση αποδείχνει ότι το μόνο που απομένει να κάνει η κυβέρνηση, είναι το άνοιγμα των τόπων εξορίας».

Σε άλλες εποχές παραπέμπει η ανακοίνωση του ΚΚΕ με την οποία εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την επιστράτευση των ιδιοκτητών φορτηγών. Όπως υποστηρίζει, «η κατάπτυστη απόφαση αποδείχνει ότι το μόνο που απομένει να κάνει η κυβέρνηση, είναι το άνοιγμα των τόπων εξορίας».

Η απόφαση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να επιτάξουν τα φορτηγά Δ.Χ. και να επιστρατεύσουν τους οδηγούς τους, αποτελεί φυσιολογική κίνηση μιας αδίστακτης κυβέρνησης που έχει ως στόχο να τσακίσει κάθε απεργιακό δικαίωμα και να κάνει επίδειξη πυγμής απέναντι στα λαϊκά στρώματα", αναφέρει το κομουνιστικό κόμμα.
"Επιβεβαιώνεται ότι για να μη βρίσκεται διαρκώς στα δόκανα των αδιεξόδων και της συστηματικής προσπάθειας των κυβερνώντων να τον διαχωρίζουν με διάφορα διλήμματα και τεχνητές αντιπαραθέσεις, ο λαός δεν έχει άλλο δρόμο από αυτόν της ενωμένης πάλης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής", καταλήγει η ανακοίνωση.                      ..........http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Δεν ξαναγινε...................

Μήπως γινόμαστε τελικά ομοσπονδία;.......................Όλοι στο παιχνίδι και ο Ελληνικός λαός στην άγνοια.

Σχέδιο Καλλικράτης: Φαινομενική πρόθεση, να λυθούν τα προβλήματα της περιφέρειας. Ποιοι είναι όμως οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν;

Χωρίζοντας διοικητικά την Ελλάδα σε 13 αυτοδιοικούμενα τμήματα αυξάνεται η ισχύς των εκλογικών ποσοστών των μειονοτήτων εκεί όπου αυτές υπάρχουν. Αν θεωρήσουμε δηλαδή ότι στη Θράκη έχουμε χ αριθμό αυτοαποκαλούμενων Τούρκων, αυτή η ποσότητα μεταφράζεται σε ένα μικρό ποσοστό επί του συνολικού Ελληνικού πληθυσμού με το παρόν σύστημα. Απομονώνοντας όμως διοικητικά τη Θράκη αυτό το ποσοστό γιγαντώνεται.
Βάσει της απογραφής του 2001 στη Θράκη...

Ουγγαρία: «Μπορούμε χωρίς το ΔΝΤ»

«Χαίρει υγείας η ουγγρική οικονομία, δεν χρειάζεται, πλέον, τη βοήθεια του ΔΝΤ», τόνισε σήμερα στη Βουδαπέστη ο υφυπουργός Οικονομίας Ζόλταν Τσέφαλβαϊ. «Αρα, μπορούμε να ξεπεράσουμε το ΔΝΤ, καλύτερα έτσι», πρόσθεσε αμέσως.
«Η προτεραιότητα της κυβέρνησης μας...

Η διαφορά μεταξύ δημοσιογράφου και blogger

Πολλά έχουν γραφτεί και συνεχίζουν με μεγαλύτερη ένταση να γράφονται για τις διαφορές μεταξύ των δημοσιογράφων και των bloggers.
Οι μεν δημοσιογράφοι εξάρουν το δικό τους επάγγελμα (λειτούργημα θαρρούμε το λένε), οι δε bloggers επαινούν τη δική τους ανεξαρτησία και ελευθερία έκφρασης.
Όμως τα πράγματα δεν σταματούν στα αυτοπαινέματα αλλά προχωρούν και στις αλληλοκατηγορίες. Οι δημοσιογράφοι κατηγορούν τους bloggers.....