# #

9 Ιουν 2012

Χαμογελάνε στο...πουλάκι




...Και το παιδάκι...???
Ψηφοφόροι του Βενιζέλου είναι ???

Ποιες είναι οι υπερ-τροφές του Ιουνίου;


Ποιες είναι οι υπερ-τροφές του Ιουνίου;
Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον και επίσημα και ο πρώτος μήνας της αγαπημένης μας εποχής μας φέρνει διάφορες τροφές που εκτός από απολαυστικές, είναι και άκρως δυναμωτικές για τον οργανισμό μας.
Κάθε εποχή πολλοί από εσάς ίσως διαπιστώνετε ότι η διατροφή σας αλλάζει και το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο του έτους την ανάγκη να αυξήσετε τα φρούτα και τα λαχανικά στη διατροφή σας. 
Οι επιλογές στα ράφια του μανάβικου ή του σούπερ-μάρκετ είναι πολλές και υπόσχονται να σας χαρίσουν ενέργεια όλη την ημέρα, παρέχοντας στον οργανισμό σας απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, βιταμίνες κ.ο.κ., ενώ εν μέσω ζέστης και υποχρεώσεων, μερικά δροσερά φρούτα ή μια φρέσκια σαλάτα φαντάζουν σαν τα ιδανικά γεύματα.
Μαζί, λοιπόν, με τις δικές σας αγαπημένες επιλογές φρούτων και λαχανικών, καταναλώστε και τις παρακάτω 7 υπέρ-τροφές, οι οποίες βρίσκονται στην εποχή τους και σύμφωνα με τους ειδικούς αποτελούν μερικές από τις πιο ευεργετικές τροφές του Ιουνίου, που θα μας κάνουν να ζήσουμε το καλοκαίρι με ακόμη περισσότερη ...

Τα διαχρονικά αρχαία Ελληνικά έθιμα και η κακή απομίμηση από τον Χριστιανισμό...



Υπάρχουν πάρα πολλές παραδόσεις και έθιμα στην σημερινή κοινωνία, που έχουν τις ρίζες τους στην αρχαία Ελλάδα.

  Σημαντικό στοιχείο, σχετικά με την διαχρονικότητα αυτών των εθίμων και παραδόσεων , είναι όχι μόνο η εισχώρηση και διατήρησή τους στην σημερινή κοινωνία ,αλλά οτι ακόμα και αρκετές θρησκείες ,  διατήρησαν τα σημαντικότερα απο τα έθιμα αυτά και τα οικειοποιήθηκαν .

Στον Ελλαδικό χώρο , η διατήρηση αυτών των παραδόσεων απο την Εκκλησία, ίσως και να έγινε γιατί πολύ απλά δεν ήθελαν να τα στερήσουν απο τους Έλληνες που έπαιζαν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή τους και γενικότερα στην Ελληνική κοινωνία των αρχαίων χρόνων.

  Mε το πέρασμα των αιώνων, το νόημα στα περισσότερα απο αυτά τα έθιμα και τις παραδόσεις άλλαξε, όπως και ο αρχικός λόγος δημιουργίας τους...

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στις μετρήσεις της Ιπποκράτους


Δημοσκοπήσεις, τις λεγόμενες «κρυφές» καθώς απαγορεύεται η δημοσιοποίηση τους, έχουν όλα τα κόμματα. Η Piazza έχει την δυνατότητα να γνωρίζει αυτή που έχουν στα χέρια τους τα στελέχη της Ιπποκράτους και δείχνει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Δυστυχώς ...

Η οικονομική διπλωματία των Σκοπίων...Αλήθεια ποιο μεγάλο ελληνικό syper market, μοσχοπουλάει προιόντα του κράτους των Σκοπίων στα Βαλκάνια, αναφέροντάς τα ως "μακεδονικά" προιόντα?



Η σκοπιανή κυβέρνηση είδε ότι δεν μπορεί να περάσει στη διεθνή διπλωματία το κίβδηλο συνταγματικό της όνομα «Μακεδονία» και προσπαθεί τώρα να κερδίσει την υπόθεση μέσα από τη διοχέτευση καθημερινών προιόντων που έχουν αυτό το όνομα.

`Ετσι κυκλοφορούν στην αγορά της Ευρώπης χαλβάδες,κρασιά,ρούχα με το «made in Makedonia».

 Σκοπός αυτής της τακτικής είναι ο μέσος πολίτης της Δύσης να εθιστεί με αυτό το όνομα,οπότε αυτόματα θα το συνδέσει με το κράτος των Σκοπίων και θα θεωρήσει επεκτατική την τίμια προσπάθεια της Ελλάδος να...

Η ιστορία των Ελληνικών χαρτονομισμάτων





Η λέξη δραχμή προέρχεται από το ρήμα δράττομαι. Στους αρχαίους ελληνικούς χρόνους ήταν μονάδα βάρους που αντιστοιχούσε σε μια χούφτα (όσα μπορούσε να αρπάξει ένα χέρι) οβολών από χαλκό ή σίδηρο.

 Στις αρχές του 7ου αιώνα ο Φείδων έκοψε στην Αίγινα νόμισμα ίσο προς έξι οβολούς (με όσους δηλαδή γέμιζε ένα χέρι) που ονομάστηκε δραχμή. Από τότε καθιερώθηκε η δραχμή, την οποία υιοθέτησαν...

Αποκάλυψη: Οι Γερμανοί θα στέλνουν μπράβους να μας δέρνουν!!!!


20120609-081906.jpg
(φωτό από το εξώφυλλο της περασμένης Κυριακής)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προσοχή, προσοχή, σας ομιλεί Το ΧΩΝΙ. Αυτή την Κυριακή:
Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές εταιρείες για το δάνειό σας; Το ΧΩΝΙ σας προσφέρει έτοιμο το εξώδικο που θα τους κόψει το βήχα. Κατεβάστε το ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ από τη σελίδα μας στο facebook, συμπληρώστε το όνομά σας και στείλτε το στην τράπεζα. Γλιτώστε τα έξοδα δικηγόρου και ζητείστε αποζημίωση 10.000 ευρώ!

• Ο Ακης και ο Μίλτος, νο 2: Νέο χειρόγραφο σημείωμα του Ά. Τσοχατζόπουλου για πρωθυπουργική παρέμβαση –μέσω του τότε υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου- ώστε να «καθαρίσουν» οι ..

Κραουνάκης.....Έδωσα μίζα για να πάρω επιχορήγηση...!!!!!!!


Έδωσε μίζα για να πάρει επιχορήγηση
Σε μια καταγγελία- σοκ προχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να δώσει «μίζα»,
για να πάρει την νόμιμη επιχορήγηση που δικαιούται η Μη Κυβερνητική Οργάνωση του! Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά άλλο να το ακούς και επίσημα από ένα καλλιτέχνη...
Όπως είπε μιλώντας στο Love Radio:

Ψηφίζω...ΑΟΖ

Μπορεί να φανταστεί κάποιος τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε διονυσιακό παροξυσμό να φωνάζει "σήκωσέ το το......δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω"; Τι θα πει ο μπαμπάς; Τι θα πει ο μίστερ Τζών;




Μπορεί να φανταστεί κάποιος τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε διονυσιακό παροξυσμό να φωνάζει "σήκωσέ το το......δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω";
Τι θα πει ο μπαμπάς; 
Τι θα πει ο μίστερ Τζών;




Μπορεί να φανταστεί κάποιος τον Γιωργάκη να φωνάζει "είναι βαριά ...... του τσολιά"; 
Τι θα πει η μαμά; 
Τι θα πει ο ραβίνος...

LIVE του Γιάνη Δόνδωρου για μια όμορφη βραδιά...


LIVE του Γιάνη Δόνδωρου στο "DIVINO" - Σαββατο 9 Ιουνίου


Ο Γιάννης Δόνδωρος, παρέα με τον Δημήτρη Κοντονή (ηλ.κιθάρα) και τον Βαγγέλη Σκυλοδήμο (ηλ.μπάσο - φωνητικά) από τους "ΕΞ ΕΛ", θα εμφανιστεί το Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 22.30, στο Cafe Bar "DIVINO", στη Νέα Φιλαδέλφεια. 
Η βραδιά είναι Unplugged Rock, με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα πάνω στο ελληνικό και ξένο ροκ πεντάγραμμο, συνοδευόμενο και από τραγούδια του δημιουργού και ερμηνευτή. 

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να περάσουμε μία όμορφη βραδιά!!! 

Η είσοδος είναι ελεύθερη!! 

Οι τιμές στα ποτά και τις μπύρες είναι ...

Να τι παθαίνει όποιος βλέπει παπαγάλους...

Την σύλληψη Πάγκαλου ζητάει ο Χάρρυ Κλυνν...


ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΡΑΪΚΟΥ



Η τεκμηρίωση του «Όλοι μαζί τα φάγαμε» θα περιλαμβάνεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου, το οποίο σύντομα θα κυκλοφορήσει σε e-book.
"Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας «πώς τα φάγατε τα λεφτά», που μας ρωτάει ο κόσμος είναι αυτή: 
Σας διορίσαμε. 
Τα φάγαμε όλοι μαζί. 
Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτική".
Θεόδωρος Πάγκαλος, Βουλή, 21.09.2010


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΑ ΕΛΛΕΝΗ ΡΑΪΚΟΥ
Θεσσαλονίκη 9/6/2012
Αξιότιμη κυρία Ράϊκου 

Ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος δεν είναι πλέον βουλευτής του ...

Πριν 10 χρόνια, αυτές τις μέρες....Μαλβίνα η προφητική

Τα λόγια της Μαλβίνας Κάραλη και η Σάτιρα της είναι ακόμη επίκαιρα στις μέρες μας, γεγονος που καθιστά την Μαλβίνα ώς την Πρώτη Αγανακτισμένη Ελληνίδα



Τεο

Η οργισμένη απάντηση ενός δασκάλου


«Άκουσε τα παιδιά που βόγκουν μες στα υπόγεια


Πατημένα απ’ τα βαριά σύννεφα


Που έχουν κατέβει πάνω στη γη..»
(Τάκης Βαρβιτσιώτης)

Κι ενώ στα χρόνια του μνημονίου χιλιάδες παιδιά «βόγκουν μες στα υπόγεια», εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά υποσιτίζονται, 
εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά ζουν στην ανέχεια και στη φτώχεια, 
με γονείς καταδικασμένους στην ανεργία ή με (άγρια) πετσοκομμένους μισθούς, και στα ματάκια τους είναι ζωγραφισμένη η θλίψη και η απογοήτευση, κι ενώ, 
αυτές τις μέρες, εκατοντάδες παιδιά που πάσχουν από καρκίνο δε βρίσκουν τα φάρμακά τους, 


έρχονται αυτοί της Νέας (αλητο)Δημοκρατίας και διαστρεβλώνοντας αναίσχυντα, ξετσίπωτα την πραγματικότητα, ρίχνουν χυδαία στην «εκλογική αγορά» αυτό το κατάπτυστο σποτ με τα καλοντυμένα παιδάκια και τον ηλίθιο «δάσκαλο»! 


Για να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν, νομίζοντας πως έτσι θα κερδίσουν ψηφουλάκια οι αχρείοι!

Γνωρίζουν ότι χάνουν τις εκλογές και μπρος στο φάσμα της ήττας τους εκμεταλλεύονται ασύστολα ακόμα και τα παιδιά (μας)!…

Ποιος νοσηρός νους και πιο ποταπό ...

Μας δουλεύουν κιόλας δηλαδή!!!!



Ο...άντρακλας !!!


Η αρετή της απάθειας

Ο κ.Πάκης, είναι ο εμπνευστής της ληστείας των 50 εδρών. Η ληστεία είναι μεγαλύτερη αυτής του Νόμου Σκανδαλίδη (40 έδρες). 
Ναι, Σκανδαλίδης λέγεται αυτός που κατηγορήθηκε πως  χρέωνε τα προεκλογικά του τηλεφωνήματά στο Δήμο Αθήνας. 
Αυτός που διασώθηκε και επανεκλέχτηκε πανηγυρικά μαζί με τους Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη. 
Ναι Λοβέρδος είναι ο σταθερός χορηγός μεγάλων ποσών (με τα λεφτά μας) των ψευτοφιλανθρωπιών της Αρχιεπισκοπής της Εκκλησίας, που μέσω ηγετικών στελεχών της, ψηφίζει, ευλογεί, προπαγανδίζει υπέρ της  ‘Χρυσής Αυγής’. 
Ναι Χρυσοχοΐδης είναι αυτός που μαζί με το Λοβέρδο με τρόπο κατάφωρα παράνομο διέσυραν δυστυχισμένες γυναίκες ως οροθετικές πόρνες. 
Ο κ.Πάκης λοιπον παρέμεινε απαθής όση ώρα ο Κασιδιάρης σε κρίση παροξυσμού χτυπούσε τη Λιάνα Κανέλλη αφού πρώτα είχε πετάξει νερό στη Ρένα Δούρου.
Ελάχιστοι άνδρες θα είχαν την ψυχραιμία του κ.Πάκη στις φλέβες του οποίου θα πρέπει να κυκλοφορεί ...

Λεπτοκαρυά....Δώστε μας βιβλία (κι ας είναι και παλιά...)!!!


ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ''ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΙΑΡΑ''




 

 ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΙΑΡΑ.


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ  ΞΕΚΙΝΗΜΑ.ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.


Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ  ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΝ.ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ


                                                                                       ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ (Υπεύθυνος προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Μακεδονία) : «Δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ – Αδελφό κόμμα η Χρυσή Αυγή»




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ (Υπεύθυνος προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Μακεδονία) : «Δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ – Αδελφό κόμμα η Χρυσή Αυγή»

Ε, βέβαια Παναγιώτη και μπράβο σου που το παραδέχεσαι δημοσίως. «Αδελφό κόμμα η Χρυσή Αυγή!!!» 


Τα ίδια ...

Πήγαινε με ένα γερο ανώμαλο παλικάρι μου να σου δίνει χαρτζηλίκι.


ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ.


Δεν γίνεται φίλε μου να είσαι ασφαλής κλεισμένος στη μικρή σου φωλιά. 
Γιατί έξω κυκλοφορεί δυστυχία, εξαθλίωση, άνθρωποι σε απόγνωση, θάνατος. 


Βρίσκεσαι στην όμορφη φωλιά σου, εκεινη που με κόπο έφτιαξες, τριγυρισμένος με όλα τα πράγματα που αγαπάς, αλλά η μεγάλη κρατική οντότητα στην οποία ανήκει και το δικό σου κρατίδιο έχει μετατραπεί σε zombieland! 


 Είναι πολύ ωραίο να σκέφτεσαι πως εσένα κάποιος πρέπει να σου εξασφαλίσει μαι ειδική μεταχείρηση αλλά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ακόμα και οι λίγοι μεγαλο-προνομιούχοι, τα μεγάλα κεφάλια που λέμε δεν έχουν φωλιές ασφαλείς πια. 


Το βλεπεις από τα σοφιστικέ συστήματα ασφάλειας στα σπίτια τους, τα θωρακισμένα αυτοκίνητα, τους μπράβους που τους ακολουθούν και στη τουαλέτα. Νομίζουν πως είναι προνομιούχοι και ασφαλείς αλλά σκέψου πόσο γελοία είναι η εικόνα κάποιου που τρέμει από το πρωί ως το βράδυ μην τον σκοτώσουν, μην απαγάγουν τα παιδιά του, ταμπουρωμένος πίσω από φυλακές πολυτελείας με γεμάτες τις τσέπες από λεφτά αλλά αδυναμία να κάνει μια βόλτα ελεύθερος που μπορεί να κάνει κι ο τελευταίο ζητιάνος.... 

Ερώτηση...«τι θα συμβεί αν επιστρέψουμε στην δραχμή» ???



Για τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ η επιστροφή στην δραχμή ισοδυναμεί με καταστροφή! 

Για ποιο λόγο, δεν λένε. Σερβίρεται σαν αξίωμα και οι εξηγήσεις περιττεύουν. Είναι καταστροφή, επειδή είναι …καταστροφή, πάει και τελείωσε!

«Καταστροφικό για την Ελλάδα χαρακτήρισε ο κ. Ευ. Μυτιληναίος το σενάριο επιστροφής στη δραχμή», διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ. Πουθενά εξήγηση να θεμελιώνει τον ισχυρισμό…

Τα ίδια και Παπαρήγα, η οποία μάλιστα δεν κουράζεται να μας προειδοποιεί: «Η επιστροφή στη δραχμή στις παρούσες συνθήκες είναι καταστροφική»!
Το πώς και το γιατί το κρατάει μόνο για τον εαυτό της.

Μιλάνε βέβαια και οι ευρωπαίου ιθύνοντες για καταστροφή, αυτούς όμως τους κατανοούμε. 
Π.χ., ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ υποστηρίζει ότι θα είναι: Καταστροφική για την ευρωζώνη η επιστροφή στη δραχμή. Δεν το λέει για την Ελλάδα. Θα συμφωνήσουμε μαζί του, με την έννοια ότι η αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, θα σημάνει την αρχή του τέλους μιας τυχοδιωκτικής, ηλίθιας και εγκληματικής απόπειρας να καθιερωθεί ενιαίο νόμισμα χωρίς ενιαία οικονομία και κράτος.

 Η ευθύνη ανήκει στους αρχιτέκτονες της Ε.Ε. και της ευρωζώνης, με θύμα την Ελλάδα και τις άλλες χώρες τους ευρωπαϊκού Νότου.

Υπάρχουν και κάποιοι που λένε ότι λόγω έλλειψης παρόμοιας εμπειρίας, η τίμια απάντηση στο ερώτημα «τι θα συμβεί αν επιστρέψουμε στην δραχμή» είναι απλά:

Αυτός είναι....

Το ωραιότερο νόμισμα του κόσμου: η Δραχμή!


Και όμως! Όποιον μελετητή της Ιστορίας της Τέχνης του Νομίσματος και να ρωτήσετε, όλοι θα σας απαντήσουν, με μια ψυχή, με μια φωνή, ότι το ωραιότερο νόμισμα του κόσμου είναι αυτό το ...

Τραγωδία χωρίς τέλος> Νεκρός ο αδελφός και η μάνα του 30χρονου που πυροβόλησαν οι ληστές στη Καισαριανή!


http://silvercity.gr/index.php















Καμία αρχαία τραγωδία δεν είχε τέτοια κατάληξη, όπως αυτή που συνέβει πριν λίγο στην Καισαριανή με το άδικο ξεκλήρισμά μιας ολόκληρης οικογένειας από 3-4 άγνωστους ακόμη δράστες!!. 

Ως γνωστό πριν από 6 μέρες, στις 2 Ιουνίου, λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες που πήγαν να κλέψουν ένα ΙΧ, πυροβόλησαν εναντίον δύο νεαρών αδελφών σε πυλωτή πολυκατοικίας επι της οδού Βουτσά 83 στην Καισαριανή, που κατέβηκαν να τους κυνηγήσουν.

Απο τα πυρά έπεσε αμέσως νεκρός ο 30χρονος σεφ, ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 32χρονος αδελφός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο αδέλφια ενώ είχαν πάει για ύπνο, άκουσαν τον συναγερμό τους αυτοκινήτου τους και βγήκαν στο μπαλκόνι να δουν τι συνέβαινε. Τότε είδαν τους δράστες να προσπαθούν να το κλέψουν.

Αμέσως, κατέβηκαν κάτω ενω ο ένας απο τους δύο πήρε μαζί του κι ένα κουζινομάχαιρο.

Μόλις όμως έγιναν αντιληπτοί, οι δράστες άρχισαν να τους πυροβολούν με καλάσνικοφ, τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν και σοβαρά τον άλλο κι εξαφανίστηκαν
. Ο 30χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες στο στήθος και την κοιλιά και ο 32χρονος μία σφαίρα στο στομάχι.

Μεχρι στιγμής...

Κο..κο...κο..κο...Δείτε το βίντεο, ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!!




grbloopers


Τα ίδια , βέβαια, γίνονται σε κάθε εκπομπή....


Έχουν καταντήσει γελοίοι...


Όταν χάνεις την ψυχραιμία σου...

7% η ΝΔ...Και πολύ σου είναι Αντωνάκη !!!

Είναι σποτ σοβαρού κόμματος αυτό;

Καλά, αυτοί στη Ν.Δ., δεν λένε να μάθουν.
Κάνουν ματ συνέχεια στον εαυτό τους.

Νόμιζα ότι μόνο ο Καραμανλής έχει αυτό το χάρισμα, αλλά και ο Αντώνης... μια απ' τα ίδια και χειρότερος!

Είναι σποτ σοβαρού κόμματος αυτό;



Βέβαια, υποτίθεται ότι το έχει φτιάξει ανώνυμος... αλλά δεν γεννηθήκαμε πίσω από το φεγγάρι...
 
Είναι δυνατόν να παρομοιάζεις το "μαζί τα φάγαμε" τραπέζωμα με ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το "μαγαζί"-εστιατόριο με τους ΜΠΡΑΒΟΥΣ ως την Ευρωπαϊκή Ένωση που μας πετάει έξω;

Το σημαντικότερο νόημα αυτού του βίντεο (χωρίς να το θέλουν βέβαια, αλλά βγαίνει υποσυνείδητα στους ΟΝΝΕΔήτες) είναι ότι "αφού τα έφαγες, τώρα πρέπει να τα πληρώσεις"! προχωρώντας ένα βήμα μπροστά το "μαζί τα φάγαμε" του Πάγκαλου.

Και είναι σαν να μας λένε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ περιθώρια διαπραγμάτευσης....!

Δηλαδή, "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" (και όταν λέμε μαζί, εννοούμε όοοοοοολοι μαζί) -

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΧΟΡΕΥΕΣ ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ?



Εντάξει ηρεμήσαμε λιγάκι από την αγανάκτηση? 

Το ρίγος (΄πως ειπώθηκε) από την εκδήλωση βίας live? 

Τους ατελείωτους σχολιασμούς για αυγά και ομελέτες? 

Άσε που εκείνο το σύσσωμοι (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, λαός ) με έχει συγκινήσει ιδιαίτερα. 

Μια και είναι η επόμενη μέρα μπορούμε να πούμε μερικές αηδίες έτσι? 

Δε πειράζει.

Ακούσαμε λοιπόν χτες αμέτρητες φορές τη λέξη βία. Η οποία λέξη προφερόταν μαζί με ένα συναίσθημα έκπληξης, όπως όταν βλέπεις ένα ΟΥΦΟ ας πούμε. 

Δηλαδή όλοι οι πενήντα+ , δηλαδή οι γονείς νεαρών που βρίσκονται στην ηλικία του κ.Κασιαδιάρη και κάτω, όπως και οι πολιτικοί εκπρόσωποι της νέας γενιάς, και οι δημοσιογράφοι που την ενημερώνουν, και ο απλός κοσμάκης (αυτό το κοσμάκης πόσο άλλοθι δίνει...) ανακάλυψαν χτες πως ένα μέρος της νεολαίας υπηρετεί ή ψηφίζει ένα κόμμα που προάγει τη βία και εμπνέεται από φασιστικές ιδέες. 

Και σκέφτηκαν ολοι πως ήταν ένα σφάλμα που έχουν αφήσει το αυγό του φιδιού να εκκολαφθει. Λες και η εκκόλαψη ενός τέτοιου φαινομένου γίνεται από τη μέρα στην άλλη σε μια κοινωνία που κατά τ΄αλλα λειτουργεί προωθώντας την ειρήνη, τη δικαιοσύνη, το πολιτισμό στους νέους αλλά μερικοί επειδή το χουν μέσα τους γίνονται φασίστες λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Όπως υποθέτω ψυχολογικά προβλήματα είναι η αιτία που ένα άλλο μέρος των νέων ζει βολτάροντας σε σκοτεινά μονοπάτια της νύχτας γεμάτα, βία επίσης, πορνεία, ναρκωτικά, εγκλήματα, περιθωριοποίηση, απόγνωση, χάπες, βελόνια, βίζιτες....

Αυτοί που σήμερα θα βγάζουν δεκάρικους για το φασισμό είναι οι ίδιοι που έθρεψαν το φίδι...


Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε απόγνωση. 

Δεν βλέπουν καμιά χαραμάδα ελπίδας. 

Τα μέχρι τώρα κυρίαρχα κόμματα το μόνο που υπόσχονται είναι η συνέχιση της δυστυχίας.


Μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει, τουλάχιστον μέσω σχολίων σε διάφορες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, σχετικά με τον «παλικαρά» και τις μπουνιές στην Κανέλη.

Υπάρχουν αυτοί που πραγματικά ανησυχούν για τον επερχόμενο φασισμό, αυτοί που παριστάνουν ότι ανησυχούν και οι οποίοι όψιμα ανακάλυψαν ότι υπάρχει και κάτι τέτοιο και αυτοί που υπερασπίζονται τον Κασιδιάρη.

Το λάθος που γίνεται είναι ότι προσπαθούμε να πάρουμε θέση και να κρίνουμε απομονώνοντας το περιστατικό αυτό από το σύνολο της πραγματικότητας αλλά και από τα ιστορικά γεγονότα, που δεν θα έλεγε κανείς ότι επαναλαμβάνονται σαν φάρσα αλλά μάλλον σαν τραγωδία.

Πρώτο από όλα κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον φασισμό συνδέοντας τον με άλλα γεγονότα.

Για παράδειγμα συγκρίνουν την βία του χρυσαυγίτη με την εξουσιαστική βία που εκφράζεται με την έλλειψη φαρμάκων  ή την ανέχεια. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα αυτά.

Προσωπικά περνάω...