# #

17 Αυγ 2013

Κονσέρτο για πίπα και ορχήστρα...




Μη σκέφτεστε χυδαία!
Η πίπα είναι ...

Η Αγγλία περνάει νόμο για υποχρεωτική στρατιωτική θητεία !! Γνωρίζεις πότε είχε ξαναγίνει αυτό?

Άλλες δυο φορές , λίγο πριν από τους δυο παγκόσμιους πολέμους !!
Εδώ οι Άγγλοι μαζεύουν υπογραφές για να το ..

Τα ονόματα των Αθανάτων του Ολύμπου έχουν συμβολικές σημασίες. Κάθε ονομασία των Θεών και μία Μυστηριακή έννοια...



Ο  Όλυμπος = το ιερό όρος της Ελλάδας και του Αρχαίου Κόσμου.  

Ετυμ: Όλυμπος = Ολόλαμπος, κατοικία των Θεών. Ουράνιος χώρος ή θόλος αξεπέραστης ομορφιάς. Τον Όλυμπο ονομάζουν ακόμη Αιγλήεντα ( = φωτεινός, λαμπερός), Πολυδειρά ( = πολυχάρανδρο ), Αιπύδα ( τραχύ, απότομο, ψιλό ) , Γέρο - Όλυμπο ( = Ιερό Όλυμπο ). 

Οι Θεοί του Ολύμπου ήσαν σύμβολα και όχι είδωλα. Οι πρώτοι Θεοί, δημιουργήθηκαν από την εξέταση του αχανούς σύμπαντος. 

Η αναζήτηση της κοσμογονίας, στηρίχθηκε σε δύο βασικές και απόλυτα λογικές σκέψεις:

αρχίζει το ματς..!!!



"πάμε δυνατά να τους σκίσουμε!"..


Ετοιμάζουν τουφέκια για προστατέψουν το σπίτι τους οι Ελληνες από τις κατασχέσεις

ΚΑΤΣΈΛΗ: 

ΑΝΟΗΣΊΕΣ ΛΈΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΆΡΑΣ! 

ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΌΠΛΑ ΑΝ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΊ.


«Με το τουφέκι παρά πόδα θα περιμένει τον δικαστικό επιμελητή ο ιδιοκτήτης, όπως έγινε στην Ισπανία και στην Ιρλανδία, εάν εφαρμοστεί η άρση αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας».
Με αυτά τα λόγια περιγράφει εικόνες του ..

Απο θαλαμηγό Ολγα και Μιχελάκης συντονίζουν για το ρεύμα στη Σαντορίνη?


Στα σοκάκια της Σαντορίνης αναζητούσαν οι κάτοικοι του νησιού του σκότους τους θρυλικούς υπουργούς Μιχελάκη και Κεφαλογιάννη που έφτασαν ως εδώ ως απεσταλμένοι-θεόσταλτοι του Σαμαρά.


Μόνο που δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Ούτε επίσης τον υπουργό-θρύλο Πάνο Παναγιωτόπουλο που κάνει λίγες αλλά εκλεκτές εμφανίσεις στη Σαντορίνη.
Ο αστικός μύθος θέλει τους Μιχελάκη και Κεφαλογιάννη να διαμένουν σε θαλαμηγό από το φόβο του ..

Δεν θα πέσουμε για ένα κωλόπαιδο που δεν είχε εισιτήριο!

Θα μπορούσε να είναι μια τραγική φανταστική ιστορία, όμως είναι καθημερινή πραγματική ιστορία.


Να μην γίνει πολιτική εκμετάλλευση ζητούν τα κυβερνητικά κοράκια. 
Όχι! Να περάσει σαν ένα «τυχαίο γεγονός». 
Έτυχε ένας κακός ελεγκτής να συνυπάρξει με έναν πιο κακό οδηγό λεωφορείου που μετέφερε ένα κωλόπαιδο που δεν είχε, ενδεχομένως εισιτήριο. 
Απλώς έτυχε να υπάρχει και μια κυβέρνηση που ξεσκίζει τους ανυπεράσπιστους, κόβει το ρεύμα από τους εξαθλιωμένους, εξανεμίζει τους μισθούς και γλύφει τους έχοντες πολλά λεφτά, τους μεγαλοφοροφυγάδες τους πλοιοκτήτες και τους βιομήχανους.
Ίσως να σκέφτονται οι «κύριοι» και οι «κυρίες» της κυβέρνησης ως δεύτερες Μαρίες Αντουανέτες: Μα αφού το παλικάρι δεν είχε 1,40 για εισιτήριο, γιατί δεν έπαιρνε ένα ταξί;

Ξεπουλάνε την ΕΥΔΑΠ στο 5% της αξίας της!


Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση να προωθήσει το επόμενο διάστημα την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ (Εταιρεία ‘Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης), όπως υποδηλώνουν μια σειρά εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων: 

από την τροπολογία που ενσωματώθηκε σ’ ένα άσχετο νομοσχέδιο για τον τουρισμό, στην οποία προβλέπονται ο συμψηφισμός των χρεών μεταξύ της ΕΥΔΑΠ και του Δημοσίου και η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας ώστε η ΕΥΔΑΠ να δοθεί στο νέο αγοραστή χωρίς τα «βαρίδια» ακόμη κι αυτών των σημερινών εργατικών αμοιβών, μέχρι την απόφαση τροποποίησης του καταστατικού της που έλαβε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ, ώστε πλέον να είναι δυνατή η πώληση ακόμη και ποσοστού άνω του 49% του μετοχικού της κεφαλαίου.
 
Να σημειωθεί ότι το Ταμείο Ξεπουλήματος -και κατά κόσμον ΤΑΙΠΕΔ- έχει στην κατοχή του ποσοστό ύψους 61,33%. Το κατά πόσο αυτό το ποσοστό τού δόθηκε με νόμιμο τρόπο -και διαθέτει, μάλιστα, το δικαίωμα να το ξεπουλήσει- είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα, που ευελπιστούμε να τύχει κάποια στιγμή της δέουσας δικαστικής διερεύνησης…

Πονηρό (?) ανεκδοτάκι...

 




Ένας ηλικιωμένος κύριος στο λεωφορείο, κάθεται δίπλα σε μια νέα κοπέλα και δεν έχει πάρει τα μάτια του από τα πόδια της.

Κάποια στιγμή της λέει:


- Αν σας δώσω ένα δεκάευρω θα σηκώνατε τη φούστα σας λίγο πάνω από το γόνατο;

- Γιατί όχι, λέει η κοπέλα.

Παίρνει το δεκάευρω και σηκώνει τη φούστα της πάνω από το γόνατο.

Λίγο αργότερα του λέει η κοπέλα:

- Αν μου δώσετε πενήντα ευρώ μπορώ να σας δείξω και το μέρος που έκανα εγχείριση σκωληκοειδίτηδος.

Πρόθυμος και κατενθουσιασμένος ο κύριος της τα δίνει.

Τότε αυτή,

16 Αυγ 2013

Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά

- Μαμά, άκου να σου πω τι έγινε σήμερα στο σχολείο με τις φίλες μου!
- Δώσε μου λίγο χρόνο σε παρακαλώ, το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Θα τα πούμε αργότερα.
8aa5d86c6efa5c856b1990d375cdb2f6_XL
Ό,τι πω και ό,τι γράψω δεν θα είναι σίγουρα αντικειμενικό. Αλλά έτσι κι αλλιώς σε όλα τα ζητήματα πάντα παίρνουμε μια θέση όταν δημοσιοποιούμε την άποψή μας- χωρίς φόβο και πάντα με πάθος.
Είμαι δασκαλοπαίδι. Ένα περήφανο δασκαλοπαίδι. Κάποτε η μαμά ενός φίλου μου με χαρακτήρισε έτσι, και από τότε λάτρεψα αυτήν τη λέξη, αυτοσυστήνομαι με αυτήν, μου φαίνεται τόσο γλυκιά και ταυτόχρονα τόσο αληθινή. Παιδί δασκάλων λοιπόν, καθηγητών για την ακρίβεια, έχω ζήσει από κοντά τον κλάδο, τις ευκολίες του, τις δυσκολίες του, τις στιγμές ευτυχίας που μπορεί να σου χαρίσει, τις αμήχανες στιγμές, τη ζάλη, την ευθύνη, το θυμό, τον εκνευρισμό, τη χαρά της γνώσης, όλα αυτά που μάλλον σου ακούγονται σαν βγαλμένα από ελληνική ταινία, αγαπητέ αναγνώστη.
Τη δεκαετία του ’90 που λες,

Η κυβέρνηση εκβιάζει με εκλογές τους ... δικούς της βουλευτές!


Του Γιώργου Δελαστίκ - "Επίκαιρα"

Από τη μια, μοιάζει με κακόγουστο αστείο. Από την άλλη, αποδεικνύεται άκρως αποτελεσματική. Αναφερόμαστε στην απειλή άμεσης προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών που εκτοξεύουν κάθε τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου, αν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τολμήσουν να μην ψηφίσουν κάποιο από τα κατάπτυστα νομοσχέδια που η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου φέρνει κάθε τόσο στη Βουλή κατ' εντολήν των Γερμανών.

«Ο λαός δεν θέλει εκλογές», διακηρύσσουν περισπούδαστα οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές. Ανοησίες. Πρώτα πρώτα, καμία κυβέρνηση ποτέ και πουθενά δεν προκηρύσσει πρόωρες εκλογές επειδή τις θέλει ο λαός. Όλες οι κυβερνήσεις επιλέγουν τον κατά τη δική τους άποψη ευνοϊκότερο χρόνο για το κόμμα τους όταν κάνουν εκλογές πριν συμπληρωθεί η τετραετία.

Δεύτερον,

Στο νησί της Μεγαλόχαρης

tinou1
tinou3
tinou5
tinou7
Οι γονυπετιολωρίδες ...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΧΑΜΠΕΡΙΑ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...

,ΤΟΥ "ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ" ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Το πραγματικό χρέος των ΗΠΑ είναι 70 τρισ. δολάρια.




Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ “παραμυθιάζει” εδώ και χρόνια την κοινή γνώμη σχετικά με το πραγματικό ύψος του δημόσιου χρέους, που είναι 70 τρισ. δολάρια και όχι 16,9 τρισ. δολάρια, αποφαίνεται ο πανεπιστημιακός Τζέιμς Χάμιλτον από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, και δεν είναι ο μόνος.

Ο Χάμιλτον υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση υπολογίζει λανθασμένα το χρέος της, εξαιρώντας ορισμένες...

Ολα τα μυστικά για την ανάβαση στο Μύτικα



Για κάποιον που δεν είναι ορειβάτης, αναρριχητής και πεζοπόρος επίπονων αποστάσεων -με την ευρύτερη έννοια- η ανάβαση στον Όλυμπο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Ειδικά η ανάβαση στην κορυφή του, το Μύτικα των 2918,8 μέτρων, ισοδυναμεί με κατόρθωμα. 
Ένα διαρκές τεστ, μία καταμέτρηση των ορίων του αναβάτη, που διαρκώς αυξάνουν όσο αυξάνει και η αδρεναλίνη κατά την ανάβαση, σε μία σχέση αντιστρόφως ανάλογη με την έλλειψη οξυγόνου στην κορυφή του βουνού  των θεών, του Ολύμπου. 

Εκεί ακριβώς που ορειβάτες ή απλά και λάτρεις της φύσης απ’ όλο τον κόσμο έρχονται κατά δεκάδες κάθε μέρα για να «γευτούν» και ν’ απολαύσουν αυτή τη μαγεία του Ολύμπου, που πέρα από τους μύθους και τη μυθολογική του διάσταση κρύβει εξαιρετικές ομορφιές, ένα απέραντο μεγαλείο, ένα δέος ακόμα και όταν απλά τον κοιτάς... 

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ή...

..ή   ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ...



Κανένα μνημονιακό έκτρωμα δεν μπορεί να πάει μπροστά αν δεν υπάρχουν "οι φύλακες", οι άνθρωποι που θα κάνουν πειθήνια τη δουλειά τους, τις περισσότερες φορές εισπράττοντας πενταροδεκάρες για τις υπηρεσίες τους. 
Υπάρχει μια στρατιά εργαζόμενων αυτή τη στιγμή που το καθήκον τους είναι ακριβώς αυτό. 
Να παριστάνουν τους νταβατζήδες των μνημονιακών επιλογών και να κλείνουν τα μάτια στη φρίκη που έχει απλωθεί παντού.

Παιδιά που δουλεύουν σαν σκλάβοι με καθήκον να τρομοκρατούν τους...

Πόσο κοστίζεις ρε;

15 Αυγ 2013

O μπουμπούκος κάνει το θαύμα του..25 ευρώ είσοδος στα Νοσοκομεία. Εξαιρούνται οι λαθρομετανάστες!!!!




Ανεβαίνει η τιμή του εισιτηρίου στα δημόσια νοσοκομεία από τα  5 ευρώ στα 25 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα. έρχεται να "γονατίσει" τους πολίτες, καθώς ενδέχεται σε 4 μήνες να βάζουν το χέρι ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης (a.k.a μπουμπούκος) άφησε...

Καταπληκτικές φωτογραφίες την στιγμή που ο Δίας "μαλώνει" τον ...Ποσειδώνα....!!!!


Όλυμπος...Μια άγρια και συνάμα πανέμορφη βραδιά στο καταφύγι του ΣΕΟ Λεπτοκαρυάς





....

Τι πραγματικά έγινε στο τρόλεϊ με τον 18χρονο; Αυτόπτης μάρτυρας....

ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: 

Να δικαιώσουμε ένα αδικοχαμένο παλικάρι εξαιτίας των έμμισθων εκτελεστικών οργάνων των ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ της ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ! ! 


Να δικαιώσουμε To όνομα του δολοφόνου ελεγκτή είναι Γιάννης Οικονόμου,πρώην πρόεδρος της ΟΝΕΔ μετέπειτα στο γραφείο της Δημοκρατικής Συμμαχίας και αποτυχημένος πολιτευτής...

Τον χώσανε ως ελεγκτή να...

Μέχρι χτες σας θαύμαζα. Σήμερα σας σιχαίνομαι....

Ανοιχτή επιστολή στην κ. Διβάνη

Όχι κυρία Διβάνη Δεν ήταν ο Θανάσης ένας τζαμπατζής επιβάτης. Ένα 18χρονο παιδί ήταν του οποίου η απελπισμένη πράξη αποδεικνύει ότι διέθετε ευαισθησία και αξιοπρέπεια, αισθήματα που προφανώς δεν σας προσδιορίζουν.

Τα βιβλία σας κατείχαν μια ξεχωριστή θέση στην βιβλιοθήκη μου.
Χτες τα πέταξα όλα στα σκουπίδια.
Πίστευα ότι ξεχειλίζοντας από συναίσθημα η γραφή σας ήσασταν ένας ευαίσθητος χαρισματικός άνθρωπος.
Διαψεύσατε και τους τρεις αυτούς χαρακτηρισμούς.

Δεν γνώριζα τον 18χρονο Θανάση. Πόνεσα και έκλαψα όμως γ αυτόν, γιατί τον ένιωσα παιδί μου. Όπως παιδιά μου νιώθω όλους τους νέους ανθρώπους που υποφέρουν απ το ανάλγητο αυτό σύστημα, μέλος του οποίου είστε κι εσείς.

Και τι τραγική ειρωνεία! Είστε μέλος της Εθνικής επιτροπής για τα δικαιώματα του ανθρώπου, διάβασα.
Αλήθεια τι πρεσβεύεται ακριβώς;

Η Παναγιά η Χρυσαυγίτισσα...

Η Παναγιά η Χρυσαυγίτισσα. Του Πιτσιρίκου
Με συγκίνηση, ευλάβεια, κατάνυξη -αλλά και πολύ χαβαλέ- εορτάζουν σήμερα οι πιστοί την Κοίμηση της Θεοτόκου. 

Η Παναγία είναι το πιο αγαπημένο ιερό πρόσωπο για τους Έλληνες επειδή είναι η μόνη που δέχεται δωροδοκίες -ο Θεός και ο Χριστός είναι αδιάφθοροι-, οπότε πάνε οι Έλληνες τον Δεκαπενταύγουστο και την δωροδοκούν με χρυσαφικά, χρήματα και λαμπάδες για να τους κάνει τα χατίρια.

Η ανοχή της Παναγίας στις δωροδοκίες κάνει τους Έλληνες να πιστεύουν πως η Παναγία είναι Ελληνίδα, ενώ είναι Εβραία.

Βέβαια, πολλοί Έλληνες περιμένουν πρώτα την Παναγία να κάνει το θαύμα της για να της δώσουν μετά το μπαξίσι και αυτό έχει καταγραφεί και στα δημοτικά τραγούδια, με κορυφαίο παράδειγμα τα «Δώδεκα Ευζωνάκια», όπου υπάρχουν οι στίχοι «Βοήθα Παναγιά μου να τα γλιτώσουμε, κι ύστερα όλα σου τα καντήλια θα στ’ ασημώσουμε».

Οι Έλληνες επικαλούνται συνέχεια την Παναγία και ο κάθε Έλληνας έχει τη δική του ατομική Παναγία, αφού, όταν τσακώνονται, λέει ο ένας στον άλλο ...

Στον καπιταλισμό δεν πεθαίνεις από χαζομάρα, δεν πεθαίνεις από παράτολμες επιλογές, δεν πεθαίνεις από λάθος. Πεθαίνεις από φτώχεια. Ας πεθαίνουν οι φτωχοί. Ας ζήσουν χίλια χρόνια οι τράπεζες.




Στις 13 Αυγούστου το βράδυ, ο 19χρονος Θανάσης Καναούτης έχασε τη ζωή του καθώς πήδηξε από το εν κινήσει τρόλεϊ στο οποίο επέβαινε, για να γλιτώσει από τον έλεγχο εισιτηρίων.
Κάποιος μπορεί να σκεφτεί: Μα καλά κι αυτός πήδηξε από λεωφορείο; Χαζός είναι; Για μαγκιά το έκανε; Και στην τελική, γιατί δεν έκοψε το εισιτήριο; Τι σόι τζαμπατζής είναι; Όχι κανένας αδίστακτος δολοφόνος με τρία χέρια, αλλά η –υποτίθεται- προοδευτική συγγραφέας, Λένα Διβάνη, αναφώνησε πρώτη, χωρίς καμία ενοχή ή δεύτερη σκέψη, την άποψή αυτή

Δεν έχει πολιτική, κοινωνική σημασία το γεγονός, είναι ένα ατυχές περιστατικό, που βασίζεται στην προσωπική απερισκεψία.

Το πώς αντιδρά ο καθένας σε αυτή την είδηση, το τι συμπεράσματα και σκέψεις κάνει με βάση αυτή, είναι ένα σημαντικό τεστ. Τεστ όχι μόνο συνείδησης και ανθρωπιάς αλλά και ιστορίας.


Λίγους μήνες πριν, δύο σπουδαστές στη Λάρισα πέθαναν από τις αναθυμιάσεις που προκάλεσε το αυτοσχέδιο μαγκάλι με το οποίο προσπάθησαν να ζεσταθούν.

Τότε ανέλαβαν άλλοι να εκπροσωπήσουν τη φωνή της εξυπνάδας και της λογικής. Μα καλά, είναι δυνατόν να μην ξέρουν ότι οι αναθυμιάσεις προκαλούν κακό στην υγεία; Νέα, μορφωμένα παιδιά, να κάνουν τέτοια χαζομάρα; 

Μόνο έτσι....



Μόνο έτσι θα ...ΣΩΘΟΎΜΕ!!!
Τάμα στην Μεγαλόχαρη Παναγίτσα...

Τι ΄Ελληνες είμαστε εξάλλου...

Στέναξαν οι εκκλησιές σήμερα...
Ασφυκτικά γεμάτα τα ...

Μετανάστης είσαι κι εσύ, ηλίθιε

Πίσω από τα κάγκελα της μισαλοδοξίας και του κομπλεξισμού σου, ταμπουρωμένος μέσα στο υπερεγώ σου, αποκλεισμένος από την ουσία της ζωής και του όποιου θεού σου, μιλάς για τη ζωή σα να τη ζεις, και για τους ανθρώπους της σα να τους ξέρεις. 
“Να φύγουν”, “είναι τρομοκράτες” και “να τους πάρετε σπίτια σας” ξέρεις να λες, και ας πάει να γαμηθεί ο πλανήτης ολόκληρος. Εσύ να είσαι καλα.
Εχεις ιδέα τι άντερα χρειάζεσαι για να αρπάξεις τη ζωή από τα μαλλιά και να την παλέψεις, όταν εκ των προτέρων ο υπόλοιπος κόσμος σε καταδικάζει;

Χωρίς εισιτήριο...



Μια χώρα που σκοτώνει τα παιδιά της για 1,4 ευρώ και ταυτόχρονα χαϊδεύει αυτούς που την κλέβουν δισεκατομμύρια,  δεν με χωράει. 

Μια «πατρίδα»-ληστής, γεμάτη σκατόψυχους «τζαμπαμάγκες», εγωιστές και χαιρέκακους ελλειμματικούς, εξαθλιωμένους πνευματικά «κυρ-παντελήδες»,

Αλλάζει ο χάρτης της εκπαίδευσης – σε υποχρεωτική μετακίνηση 6.028 εκπαιδευτικοί







Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Παιδείας τις λίστες των υποχρεωτικών μετατάξεων των εκπαιδευτικών από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. 
Το βάρος των υποχρεωτικών μετατάξεων πέφτει σε γυμναστές,

Οι ..αξιοκρατικές προσλήψεις Καψή-Κεδίκογλου στη ΔΤ!



Τα παραδείγματα επισημαίνονται από τους εργαζόμενους στο ραδιομέγαρο που επιμένουν στην εκπομπή του μόνου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού σήματος, αυτού της ΕΡΤ. 

Η ανακοίνωση Στουρνάρα-Μάναλη-Κεδίκογλου-Καψή πως τα δηλωθέντα στοιχεία των 577 προσλήψεων για τη ΔΤ ΘΑ ελεγχούν από ειδική επιτροπή που ΘΑ συσταθεί, προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων. 

Πότε ακριβώς θα ελεγχούν οι δηλώσεις-βεβαιώσεις; 
Όταν λήξουν οι 2μηνες συμβάσεις τους;

Ας δούμε τα παραδείγματα των προσληφέντων:

Εμετικές δηλώσεις "δημοσίων προσώπων" για την δολοφονία του 19χρονου

Σαν χέλια γλοιώδικα έχουν

 πουληθεί ...




Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο για την θέση που πήραν κάποια «δημόσια πρόσωπα» για τον χθεσινό θάνατο του 19χρονου στο Περιστέρι. Στο μαιλ μας έρχονται αρκετά σχετικά μηνύματα.

Για την εμετική θέση που πήρε ο για χρόνια κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος και στην συνέχεια έμμισθος του Αλαφούζου, του..

Αγαπώ αυτή τη χώρα και....




Άσσος-Κεφαλονιά
...

Ο..."΄Ελληνάρας" μάχεται


Έλληνες άνεργοι και συνταξιούχοι ενώ επιδίδονται στην μοναδική μορφή ταξικής πάλης που γνωρίζει καλά αυτός ο τόπος!!!

Ανεκδοτάκι....τσαχπίνικο!!!



- Ποιός είναι; ρωτά η γιαγιά
- Ο χάρος.


- Και τι θες; λέει ο παππούς
- Ήρθα να πάρω έναν από εσάς.


- Εμένα πάρε λέει ο παππούς, άσε τη γιαγιά να
ζήσει!!
– Όχι, λέει η γιαγιά, εμένα πάρε, άμα χάσω
τον παππού, πως θα ζήσω μόνη μου;


- Αποφασίστε, λέει ο χάρος και θα ξανάρθω...

Γράμμα ενός αγράμματου....




...

14 Αυγ 2013

Υπάρχουν τελικά οι Έλληνες Θεοί;





Λίγο πολύ όλοι τους ξέρουμε. Γνωρίζουμε την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Ερμή, την Αθηνά, τη Δήμητρα, τον Απόλλωνα, την Άρτεμη, τον Ήφαιστο, τον Διόνυσο, τον Δία, την Ήρα, τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και πολλούς άλλους..
Ξέρουμε επίσης και αρκετές από τις αρετές και τις ιδιότητές τους.


Η Αφροδίτη είναι η Θεά του έρωτα και του κάλλους, η Άρης ο Θεός του πολέμου, ο Ερμής ο Θεός Αγγελιαφόρος, η Αθηνά η Θεά της Σοφίας, η Δήμητρα η Θεά της Γεωργίας, ο Απόλλων ο Θεός του Φωτός και των Καλών Τεχνών, η Άρτεμη η Θεά του Κυνηγιού και της Σελήνης, ο Ήφαιστος ο Θεός της Μεταλλουργίας, ο Διόνυσος ο Θεός του Οίνου και του Θεάτρου, ο Ζευς ο Θεός του Κεραυνού, της Θύελλας, της Βροχής, της Γονιμότητας, η Ήρα η Θεά της Οικογένειας, η Εστία η Θεά του Οίκου, ο Πλούτων ή Άιδης ο Θεός του Κάτω Κόσμου, ο Ποσειδών ο Θε­ός της Θάλασσας Κ.Ο.Κ....

Γνωρίζουμε ακόμη και ωραίες ιστορίες - εδάφια της ανεξάντλητης Ελληνικής Μυθολογίας - όπου εμπλέκονται πάντοτε δυο ή περισσότεροι από Αυτούς.

Ξέρουμε για τον σφοδρό έρωτα ...

2013 στο...Ελλαδιστάν τους


Δείτε την Ελλάδα σας...Την "Ελλάδα μας"..Την Ελλάδα τους...

ΜΑΘΕ ΑΝ ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ. ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ...

surreal-Illustrations-by igor-morski (14)

Ακολουθούν οι κατηγορίες εργαζομένων που είναι στην ομάδα υψηλού κινδύνου για "αποχώρηση". Όπου "αποχώρηση" βλέπε "απόλυση"!
   
  Πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ
  • Οσοι έχουν μικρό βαθμό στο πτυχίο τους.
  • Οσοι δεν έχουν δεύτερο πτυχίο ή έχουν δεύτερο πτυχίο που δεν είναι ίδιας κατηγορίας με το βασικό τίτλο σπουδών.
  • Οσοι δεν έχουν ..

Θεότρελοι Ρώσοι...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΛΕΜΕ !!! ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΙΣΣΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΕ 641 ΕΥΡΩ ΤΖΙΡΟ !!!

Καλά μιλάμε πως το κράτος δουλεύει ρολόι ε...!
Έχουν πάρει φωτιά οι κρατικοί μηχανισμοί, ώστε να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ... 

"Σκύλιασαν" οι ελεγκτές της εφορίας σε όλη την επικράτεια για τον σκοπό αυτό. 

Οι δε έλεγχοι, ...των ελεγκτών ντε, έβγαλαν λαβράκια... 

Δείτε παρακάτω γιατί έφτασε η Ελλάδα να πέσει στα 
χέρια δανειστών, όπως μας λένε οι κρατικοί...ας πούμε υπάλληλοι...

amygdaleza στην «ωραιότερη χώρα του κόσμου»;



Όποιος διατείνεται ότι ζει στην «ωραιότερη χώρα του κόσμου» συστήνω να ταξιδέψει, έστω διαβάζοντας.

Όποιος νομίζει ότι ζει στη χώρα Συνεδρίου 2000 Φιλοσόφων συστήνω να ξυπνήσει και να κάνει μια εκδρομή προς την Αμυγδαλέζα στο «Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας» όπως περιγράφει το στρατόπεδο δημοσιογραφικός ευφημισμός μεγάλης Εφημερίδας [και μετά απορούν γιατί πέφτει η κυκλοφορία τους- αλλά αυτό είναι άλλο θέμα].

Τα λέω από καιρό γι αυτό το αίσχος. Τα έγραψα για τους μετανάστες, τα είπαμε και το χειμώνα εκείνο το βράδυ που μάζεψαν όποιον τους φαινόταν 'τοξικομανής' και μετέφεραν βίαια τους πεζούς του κέντρου της Αθήνας στο στρατόπεδο για υποχρεωτικές ιατρικές εξετάσεις.
Ας τα ξαναπούμε όμως:
Λαθραίοι άνθρωποι δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο πόλεμοι και φτώχεια και συνθήκες που ορίζουν ανάλογα την ισχύ και τη διαπραγμάτευση σε ποιο κράτος θα ζει ο καθένας μας.
Στο στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας έχουν γίνει αίσχη. Δεσμοφύλακες έκαψαν, για πλάκα, το πόδι έγκλειστου χρήστη που υπέφερε από στερητικό σύνδρομο. Δεσμοφύλακες δε μετέφεραν για ιατρική βοήθεια έγκλειστο και ..