# #

8 Δεκ 2017

Ιδού γιατί τον κάλεσαν τον Σουλτάνο...



Γιατί τον κάλεσαν; 
Αυτή την απορία για την επίσκεψη του Σουλτάνου θα λύσουμε σήμερα.
Ένας από τους λόγους είναι ο αποπροσανατολισμός.

Ευτυχώς για Τσίπρα και λοιπούς Έλληνες κηφήνες - πολιτικούς, ο ανισσόροπος Τούρκος Χίτλερ συμπεριφέρεται όπως ακριβώς περίμεναν. Αλαζονικός, προκλητικός και εντελώς ανόητος. 

Έτσι αντί να ασχολούμαστε με ...

Άκου ρουφιανάκο... Τη φράση «όχι εγώ, αυτός», την έμαθες από πολύ μικρός. Και μαζί μ’ αυτήν, έμαθες να σκύβεις, να γλείφεις, να κολακεύεις, να κάθεσαι στα γόνατα του κάθε κοιλαρά...

Σύγκρουση Τσακνή - Μανδραβέλη για Μποφίλιου: «Άκου ρουφιανάκο»

Μια σύγκρουση άνευ προηγουμένου σημειώθηκε μεταξύ του πρώην προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή και του γνωστού αρθρογράφου, Πάσχου Μανδραβέλη. 

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της Νατάσσας Μποφίλιου σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. 

O γνωστός αρθρογράφος έκανε λόγο για «θολοκουλτούρα της μεταπολίτευσης» την οποία μάλιστα συνέδεσε και με τους «χουλιγκανισμούς», επικαλούμενος, ένα παλαιότερο άρθρο του Διονύση Τσακνή ο οποίος ανταπάντησε σε έντονο ύφος αποκαλώντας τον «ρουφιανάκο» και κάνοντας λόγο για...

Αν επιμείνει ο Ερντογάν στην επικαιροποίηση της συνθήκης της Λωζάνης, να αντιπροτείνουμε επικαιροποίηση της συνθήκης των Σεβρών (τρέλα αυτός, τρέλα και μεις!!)

ΤΑ SUPREMUM ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ…

1) Να περιμένεις από τον μηχανικό Τσίπρα να χτίσει σπίτι!

2) Να περιμένεις ότι ο Ερντογάν δεν θα ξεφουρνίσει εθνικιστικές κορώνες.


3) Να περιμένεις από την «εξωκοινοβουλευτική αριστερά» να διαδηλώσει κατά της επίσκεψης ενός λαθρέμπορου, ισλαμοφασίστα, λακέ των παιδόφιλων πετρελαιάδων του Κατάρ.

5) Να περιμένεις από έναν «κεραμιδόγατο» να υπερασπίσει την εδαφική ακεραιότητα και να δείξει ελάχιστη αξιοπρέπεια…

7 Δεκ 2017

Τα σιχάματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ κάνουν μαθήματα πατριωτισμού



Διαβάζοντας τις δηλώσεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ -που έχει αλλάξει όνομα για να μην πληρώσει τα χρέη- για την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, σκέφτομαι πως τους αξίζει να καούν στην κόλαση.

Αυτά τα σιχάματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αντί να έχουν χωθεί στις τρύπες τους και να παρακαλούν να τους ξεχάσουν όλοι για να μη σαπίσουν στη φυλακή, έχουν και το θράσος να..

Μία η Νατάσσα Μποφίλιου και ένας ο Γιάννης Αγγελάκας.. Οι υπόλοιποι "καλλιτέχνες" σκυφτοί και μίζεροι


Ο ' είναι ένας καλλιτέχνης που δεν διστάζει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Οπότε δεν μας εντυπωσίασε με την απάντηση που έδωσε σε όσους έβαλαν στο στόχαστρο τους την Νατάσσα Μποφίλιου με αφορμή τις απόψεις που διατύπωσε η τελευταία, σε δημοσιογράφο της Εφημερίδας των Συντακτών.

Ο τραγουδιστής και στιχουργός, λοιπόν, Γιάννης Αγγελάκας μιλώντας στο «Έθνος», δήλωσε: «Καλά θα κάνουν όλες αυτές οι γλοιώδεις αλεπούδες του..

6 Δεκ 2017

Η ανάγκη του εθνικού κρατικού νομίσματος και τι εξυπηρετεί;

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ανάγκη του εθνικού κρατικού νομίσματος και τι εξυπηρετεί;

Γιατί μιλάμε για εθνικό κρατικό νόμισμα; 
Τι είναι εκείνο που μας εξαναγκάζει να τοποθετηθούμε υπέρ του εθνικού κρατικού νομίσματος και εναντίον του ευρώ; 

Η ιδεολογία; 
Η συγκυρία; 
Η σκοπιμότητα;

Τίποτε απ’ όλα αυτά. Δεν ανήκουμε στην ομιχλώδη και άκρως επικίνδυνη κατηγορία των δραχμιστών. Κι ο λόγος είναι απλός. 

Δεν ανήκουμε σ’ εκείνους που έχουν ανάγει σε πανάκεια τη δραχμή. 
Δεν είμαστε καν υπέρ...

Σκάνε τα Paradise Papers και κανείς από όλους αυτούς δεν βγάζει κιχ.... Δίνει μια συνέντευξη η Μποφίλιου και πέφτουν να την φάνε.


Πολύ περίεργο δεν είναι να λυσσάς με την Μποφίλιου και να σωπαίνεις για τα Paradise Papers;;;


Κακό πράγμα η λύσσα...

Παρακολουθώ επί οκτώ χρόνια διάφορες προσωπικότητες της χώρας να ξεσπαθώνουν με μίσος και οργή κατά ανθρώπων που λένε την γνώμη τους.

Εντελώς συμπτωματικά, όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάποια σχέση με τα κόμματα και τους ολιγάρχες.

Άλλος ήταν βουλευτής με ένα κόμμα και προσπαθεί να γίνει ξανά βουλευτής με άλλο κόμμα, άλλος ήταν το γιουσουφάκι των ολιγαρχών μέχρι που τον πέταξαν γιατί ήταν μεγαλύτερο σίχαμα και από αυτούς, άλλος αποθέωνε συστηματικά κάθε κυβέρνηση από τον Σημίτη και μετά, άλλος είναι Συριζαίος που..

Αλβανία: Πραγματική απογραφή της ελληνικής μειονότητας στη Χιμάρα




Είναι η δεύτερη φορά που οι πολιτικές οργανώσεις της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία, εκτελούν διαδικασία δήλωσης της εθνικής καταγωγής τους με δηλωτική αίτηση, για να επιλυθεί επισήμως το ζήτημα της Χιμάρας, μια αδικία που κρατά 70 ολόκληρα χρόνια, καθώς οι αλβανικές κυβερνήσεις αρνούνται την εθνική καταγωγή των Χιμαριωτών, όπως σημειώνει δημοσίευμα του Smanalysis.


Ωστόσο, σύμφωνα με την πηγή, εδώ και δύο εβδομάδες, το παράρτημα της Ομόνοιας στη Χιμάρα, έχει διανείμει μέσω των οργανωτικών της δομών,  το έντυπο της διατύπωσης  για την αυτοδιάθεση των πολιτών ελληνικής καταγωγής της Χιμάρας, μια πρακτική που αναγνωρίζεται από την...

Λεπτοκαρυά....Λείβηθρα Ολύμπου










Αποτέλεσμα εικόνας για Το αιωνόβιο πλατανόδασος των Λειβήθρων.


Σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική μυθολογία, ο Δίας απόκτησε από τη νύμφη Θυία δυο γιους, τον Μάγνητα και τον Μακεδόνα. Ο Μάγνης βασίλεψε στα νότια του Ολύμπου, στη Θεσσαλία και η χώρα εκείνη ονομάστηκε από το όνομά του Μαγνησία. Ο Μακεδών βασίλεψε στα βόρεια του Ολύμπου και η χώρα ονομάστηκε Μακεδονία.
Ο Μακεδών παντρεύτηκε την Ωρείθυια, τη θυγατέρα του Κέκρωπα, του βασιλιά της Αττικής και απόκτησε ένα γιο, τον Πίερο. Ο Πίερος, βασίλεψε στα ριζά του Ολύμπου και η χώρα από το όνομά του ονομάστηκε ...

5 Δεκ 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ: «Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»!!!!!!!!!!!!!!!!1

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ: «Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 08.12.2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.30 μ.μ, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ωραία τα λέμε, ρε λεβέντες, αλλά...!



Οι μέρες, και τα χρόνια περνάνε και η χώρα εκποιείται ώρα την ώρα και κομμάτι κομμάτι, μπροστά σε ένα λαό θεατή του εξανδραποδισμού του!


Μπροστά σε ένα λαό που δείχνει να μην είχε καταλάβει, χρόνια τώρα, ότι εκτός από την ιδιωτική του περιουσία διέθετε και άλλη! 


Τη δημόσια! 
Αυτήν που οι μαυραγορίτες των, πρώην και νυν, «κυβερνώντων» την εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν και την εκποιούν, σαν να αποτελεί κομμάτι της περιουσίας που τους άφησε κληρονομιά ο πατέρας τους!

Αλλά βέβαια, οι δωσίλογοι που μας κυβερνούν χρόνια τώρα, με καθοδηγητές τα ξένα αφεντικά τους, μέτρησαν και ζύγισαν τις ανοχές αυτού του λαού και τις βρήκαν ικανές να αντέξουν το ξεπάστρεμα κάθε μορφής οικονομικού πυλώνα αυτού του τόπου!

Μέχρι που αποθρασύνθηκαν και αποφάσισαν να βάλουν χέρι και στην ιδιωτική περιουσία!
Με αποφάσεις εξπρές και ηλεκτρονικά κλικ!

Τότε το...

Η Πέμπτη Φάλαγγα είναι εδώ...

Των ραχιτικών διανοουμένων, καλλιτεχνών και δημοσιογράφων, που αποτελούν τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα της ευρώ-κατοχής μας, που αποτελούν μια θηριώδη και δωσίλογη πέμπτη φάλαγγα των μαφιόζων του χρήματος και του 4ου ράιχ, με «προοδευτικό» και «αριστερό» μανδύα…

Ξαμολήθηκαν τα τσιράκια του καθεστώτος μιας «ιδιότυπης» χούντας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, να στηλιτεύσουν με αθλιότητες επιπέδου γηπέδου για κους-κους, τη δήλωση μιας καλλιτέχνιδος για τις αρχές της, ενώ εκείνη, είχε τα κότσια, την ευαισθησία και την αγνότητα να μιλήσει επιτέλους για τ’ αυτονόητα που όφειλε να καταγγείλει και να βροντοφωνάξει κάθε ενεργός πολίτης, ανεξαρτήτως ιδιότητας (αλλά βλέπετε εδώ, μιλάμε για τη...

Ίβιτσα Ντάτσιτς(Υπουργός Εξ.Σερβίας): Ο βομβαρδισμός της Σερβίας ήταν έγκλημα πολέμου


Και το λέει ο Ντάτστις, ευρισκόμενος στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.


Την ίδια στιγμή ο Τσίπρας και οι υπουργοί του έχουν τρομοκρατηθεί από την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν( του κουμπάρου του Κωστάκη) στην Ελλάδα.

Και η Παμποντιακή Ομοσπονδία ζήτησε από τον Τσίπρα να τεθεί το θέμα της Γενοκτονίας στον Ερντογάν...
Τι λές τώρα.....
Οι σκυμμένοι στα τέσσερα πολιτικοί της πλάκας και οι τωρινοί και οι προηγούμενοι, να το παίξουν πατριώτες ξέρουν μόνο όταν δήθεν μαλώνουν μεταξύ τους στα μπουρδελοκάναλα να για ακούμε εμείς οι βελάζοντες ψηφοφόροι..

Αριστοφάνης

«Ντάτσιτς: Ο βομβαρδισμός της Σερβίας είναι ένα έγκλημα πολέμου εναντίον του λαού»


Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάτσιτς πιστεύει ότι πρέπει να γίνει δίκη εναντίον εκείνων που το 1999 διέταξαν και πραγματοποίησαν τον βομβαρδισμό της Σερβίας, επειδή εγκλημάτησαν εναντίον του σερβικού λαού.


Ο βομβαρδισμός της Σερβίας,

3 Δεκ 2017

Πλειστηριάζονται μόνο τα σπίτια των πλουσίων; ή εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης είστε άθλιοι.


Μόνο οι ολοκληρωτικά αφελείς και ηλίθιοι δεν μπορούν, πλέον, να αντιληφτούν την έπαρση παχυδερμίας, του αχαλίνωτου ψεύδους και της υποκριτικής κακοήθειας αυτής της κυβέρνησης… 

Μόνο τα παπαγαλάκια της, ιδιαίτερα αυτά της προπαγανδιστικής πορνείας της ΕΡΤ, αναπαράγουν υστερικά, την ΥΣΤΕΡΙΑ του κυβερνητικού ΨΕΥΔΟΥΣ, την έπαρση της κυβερνητικής δολιότητας και ΑΠΑΤΗΣ, καθώς τη διπροσωπία της «αριστερής» υποκριτικής αυθάδειας…


Έτσι και στο ζήτημα των Πλειστηριασμών Πρώτης Κατοικίας γινόμαστε μάρτυρες αυτής της αποκρουστικής, «αριστερής» διπροσωπίας… 

Από τη μια,
 με το ΕΓΚΛΗΜΑ των πλειστηριασμών πλουτίζουν οι τράπεζες (τα μαφιόζικα αφεντικά τους) και από την άλλη, σηκώνουν την γροθιά τους (όπως ο Χίτλερ) εναντίον του …κεφαλαίου: ότι δήθεν κατάσχουν σπίτια μεγαλοαστών!!! 

Αρπάζουν τα σπίτια του κοσμάκη και ταυτόχρονα κατακλύζουν τον ορίζοντα με την αφηνιασμένη προπαγάνδα του …