# #

12 Αυγ 2017

Οι διεφθαρμένοι μηχανισμοί της ΕΕ... Διατροφικό σκάνδαλο μεγατόνων

Τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο συγκλονίζει την ΕΕ και τους διεφθαρμένους μηχανισμούς της με θύματα τους καταναλωτές πάντα στο πλαίσιο του δόγματος μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού. 
Η κρίση των μολυσμένων αυγών, η οποία προέρχεται από το Βέλγιο και την Ολλανδία, καθώς και από τη Γερμανία (Κάτω Σαξονία) όπου ενέχονται μερικά ορνιθοτροφεία, έχει επιπτώσεις σε άλλες πέντε χώρες της Ευρώπης στις οποίες παραδόθηκαν τα αυγά αυτά: στη Γαλλία, την Ελβετία, τη Σουηδία, τη Βρετανία τη Ρουμανία και το Λουξεμβούργο. Πριν λίγο η ΕΕ ανανέωσε τον κατάλογο και τα χειρότερα έρχονται…
Το σοκ είναι τεράστιο καθώς η βρετανική υπηρεσία ασφάλειας των τροφίμων ανακοίνωσε πως σχεδόν 700.000 μολυσμένα αυγά έχουν εισαχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Το πιο ανατριχιαστικό είναι πως τα αυγά αυτά δεν ..

9 Αυγ 2017

θαυματουργή εικόνα χτυπιέται μόνη της σε πανηγύρι στην Καβάλα..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σύμφωνα με τους πιστούς, η εικόνα είναι θαυματουργή και όταν γιορτάζει τους χτυπάει


Βρισκόμαστε μέσα στον Αύγουστο αγαπητοί φίλοι όπου δεν σφίγγουν απλώς οι ζέστες, αλλά βρίσκονται και στα ντουζένια τους όλες οι θρησκευτικές πανήγυρεις ανα την επαρχία, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν την τιμητική τους όχι μόνο οι λαχειοφόρες αγορές που κληρώνουν φέτα, αλλά και τα προσκυνήματα παντώς τύπου.