# #

26 Φεβ 2022

¨Μου φέρνετε αναγουλα από την υποκρισία και τον κυνισμό σας¨

 

"Απευθύνομαι στους "ειρηνηστες" και πονόψυχους που έχουν κατακλύσει το FB τελευταία μέρα.

Επειδή μάλλον οι περισσότεροι έχουν παρωπιδες στα μάτια η κατέχουν πολύ επιλεκτική μνήμη, θα σας υπενθυμίσω.

Ξέρετε, αγαπητοί, ο πόλεμος δεν ξεκίνησε χθές, ο πόλεμος κρατάει 8 χρόνια τώρα, πέρα το ότι μέχρι τώρα δεν σας ενδιέφερε καθόλου.
Που είσασταν όλοι εσείς όταν ο ουκρανικός στρατός χτυπούσε πόλεις και χωριά;;
152 παιδιά ....

Το ναζιστικό τάγμα «AZOV» του ουκρανικού στρατού, δολοφόνησε τους Έλληνες της Μαριούπολης!

 


Το συγκεκριμένο άρθρο είναι του 2014, όταν οι φασίστες Ουκρανοί δολοφόνησαν 15,000 ρωσόφωνους αλλά και πολλούς Έλληνες με την προτροπή και την ευλογία της Δύσης αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης.

Σήμερα....Ο Μητσοτάκης θέλει να επιτεθεί κατά της Ρωσίας με τους φασίστες συμμάχους του, αλλά και ο Τσίπρας προσπαθεί να μαζέψει Ελληνες να διαδηλώσουν έξω από την Ρώσικη πρεσβεία στην Αθήνα, θέλοντας να δείξει την υποταγή του στους Δυτικούς.. 



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του news break.gr οι δράστες της δολοφονίας των Ελλήνων αμάχων σε χωριό κοντά στην Μαριούπολη, είναι το ναζιστικό τάγμα του ουκρανικού στρατού, «AZOV».

Πρόκειται για ένα αδιαμφισβήτητο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο πρέπει να αφυπνίσει την χώρα μας αλλά και την διεθνή κοινότητα. Οι δικαιολογίες περί «μεθυσμένων σε ταβέρνα» και επέμβασης του ουκρανικού στρατού, είναι μία άθλια προπαγάνδα!

Από πότε ο στρατός παρεμβαίνει για να αντιμετωπίσει «μεθυσμένους σε ταβέρνες»;

Το συγκεκριμένο τάγμα λοιπόν διενεργεί εδώ και κάποιες ημέρες παιδομάζωμα ...

25 Φεβ 2022

Γιατί θα κατασκευαστεί ο αγωγός EAST-MED

 

του Δρα Αντωνίου Ε. Φώσκολου*

Πριν μιλήσω για το κύριο θέμα που προέκυψε από το πολύ επιπόλαιο Non paper που ανήγγειλε ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Anthony Blinken για την τύχη του αγωγού East-Med, θα κάνω ένα παραλληλισμό που αφορά την διένεξη μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας που αφορά την Ουκρανία. 

Εχθές η εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων του ΥΠΕΞ της Ρωσίας κυρία Ζαχάροβα, δεξί χέρι του ΥΠΕΞ κυρίου Λαβρώφ, είπε ότι η διαμάχη μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας που αφορά την Ουκρανία, σχετίζεται με το ποια χώρα, ΗΠΑ η Ρωσία, θα ελέγχει την ενεργειακή αγορά της Ευρώπης και ιδιαίτερα την τροφοδοσία της σε φυσικό αέριο. Θα είναι το πανάκριβο υγροποιημένο σχιστολιθικό αέριο των ΗΠΑ η το Ρωσικό φυσικό αέριο που προέρχεται από την χερσόνησο του Γιαμάλ της δυτικής Σιβηρίας; Και αυτή είναι η αλήθεια.

Μια πολύ παρεμφερής περίπτωση είναι αυτή μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά που αφορά πάλι την τροφοδοσία της Ευρώπης με Καναδικό φυσικό αέριο. Αυτό θα προερχότανε  από την Αλμπέρτα του Καναδά. 

Ο αγωγός  φυσικού αερίου με προέλευση από την Αλμπέρτα θα όδευε προς Χάλιφαξ, Νέας Σκωτίας. Αυτός ακυρώθηκε διότι οι Ινδιάνοι από όπου θα περνούσε ο αγωγός ξεσηκώθηκαν ..

24 Φεβ 2022

Χώρες που έχουν βομβαρδίσει οι ΗΠΑ (για ειρήνη, δικαιοσύνη, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) από το 1950

 Αποτέλεσμα εικόνας για Χώρες που έχουν βομβαρδίσει οι ΗΠΑ (για ειρήνη, δικαιοσύνη, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) από το 1950

Κορέα και Κίνα 1950-53
Γουατεμάλα 1954
Ινδονησία 1958
Κούβα 1959-1961
Γουατεμάλα 1960 
Κονγκό 1964....

Η ειρήνη κινδυνεύει από όσους περικυκλώνουν στρατιωτικά τη Ρωσία

 


Προϋπόθεση για να διασφαλιστεί η ειρήνη και να αποφευχθεί ο πόλεμος, οι σφαγές, οι συγκρούσεις, οι ξεριζωμοί ανθρώπων, είναι να ηττηθεί η αμερικανική και Νατοϊκή επιθετικότητα στην Ουκρανία. 

Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός με την ακροδεξιά – νεοναζιστική πολιτική έκφραση του Κιέβου, είναι αυτός που βάζει φωτιά στην περιοχή. 

Αυτός είναι υπόλογος για το γεγονός ότι η Ανατολική Ευρώπη κινδυνεύει από μια ανάφλεξη με απρόβλεπτες συνέπειες. Αυτός άλλωστε είναι ο διαχρονικός – εγκληματικός ρόλος του ΝΑΤΟ εδώ και εβδομήντα χρόνια.

Η ειρήνη κινδυνεύει από όσους περικυκλώνουν στρατιωτικά τη Ρωσία εδώ και τρεις δεκαετίες, από όσους αθέτησαν τις δεσμεύσεις για μη επέκταση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς, από όσους οργάνωσαν και .....

23 Φεβ 2022

Έχουν σχέδιο και το ακολουθούν όσες ζωές και να χαθούν ή να καταστραφούν!

 




Προσπαθούν να «λήξουν» την πανδημία σε όλο τον κόσμο καθώς έχουν καταλάβει την ματαιότητα των μέτρων που επέβαλαν οι κυβερνήσεις.
Ο ιός είναι εδώ και θα είναι εδώ με τις μεταλλάξεις του για χρόνια!
Το γνωρίζουν αυτό!
Όπως γνωρίζουν ότι η μόνη λύση ήταν και θα είναι τα ισχυρά συστήματα υγείας!
Ούτε τα lockdown, ούτε οι μάσκες και δυστυχώς ούτε τα εμβόλια θα τον σταματήσουν ποτέ!
ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!
Οι σοβαρές χώρες λοιπόν...

22 Φεβ 2022

H χώρα που νίκησε την πανδημία

 


Η γραμμή του τερματισμού της πανδημίας βρίσκεται στο «έβγα» του αεροδρομίου της Κοπεγχάγης, αμέσως μετά τους ιμάντες των αποσκευών, εκεί όπου οι συγγενείς περιμένουν να υποδεχθούν τους επιβάτες. 

Μόλις προχωρήσεις προς τον –ενσωματωμένο στο ίδιο κτίριο- σταθμό του μετρό, η μάσκα δεν είναι πλέον υποχρεωτική. Και νιώθεις γυμνός, εσύ που προέρχεσαι από χώρα που ακόμη μαστίζεται.

Προηγουμένως, έχεις περάσει από έναν πρόχειρο «περίπτερο» για έλεγχο Covid, αλλά αυτός είναι προαιρετικός με εξαίρεση επιβάτες που προέρχονται από συγκεκριμένες χώρες και ως εκ τούτου βαράει μύγες. 

Είναι, επίσης, δωρεάν. 

Όπως ήταν δωρεάν τα μοριακά και ράπιντ τεστ από τον πρώτο καιρό της πανδημίας. Αρχικά μόνο για τους κατοίκους Δανίας και σύντομα για όλους ανεξαιρέτως. Μόνο εγώ υποβλήθηκα σε 3-4 ελέγχους στα ταξίδια μου στην Κοπεγχάγη. Και δεν πλήρωσα ούτε μία κορόνα.

Κορόνα στο κεφάλι της,

21 Φεβ 2022

Ο Βλ. Πούτιν αναγνώρισε τις περιοχές των αυτονομιστών της Ουκρανίας

 


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αναγνώρισε επίσημα τους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία, μέσω διαγγέλματος.

Με επίσημο διάγγελμά του ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναγνώρισε την ανεξαρτησία του Ντονμπάς προκαλώντας παγκόσμια ανησυχία.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προχώρησε στην ανεξαρτησία του Ντονμπάς αναγνωρίζοντας τις «δημοκρατίες» του Ντονέτσκ και του ..

Δημότης Δίου-Ολύμπου: "Απευθύνομαι σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους"

 


Σήμερα - τώρα συνεδριάζει το ΔΣ του δήμου μας και ένα από τα θέματα είναι η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος για να ενταχθούν έργα που δεν είχαν προβλεφθεί πριν λίγους μήνες.

Δεν γνωρίζω είναι αλήθεια τα άλλα 3 έργα αλλά το τέταρτο το γνωρίζουμε όλοι.

Απευθύνομαι σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους:

θα ψηφίσετε να ενταχθεί τώρα στο τεχνικό πρόγραμμα ένα έργο που έχει...