# #

11 Φεβ 2012

Απίστευτο...Κοινή πορεία των οπαδών Παναθηναικού-Ολυμπιακού-Πανιωνίου αύριο στο Σύνταγμα !!!

 
Σύμμαχοι απέναντι στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ελλάδας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου.
Όπως προκύπτει από συνδεσμιακές πηγές, στελέχη από τα κορυφαία κλαμπ των τριών ομάδων ετοιμάζουν κοινή πορεία προς το Σύνταγμα, όπου ...

Β. Μεϊμαράκης: Μακάρι να πάρει 40% η Αριστερά



thumb
Μια αν μη τι άλλο πρωτότυπη τοποθέτηση έκανε σε πηγαδάκι δημοσιογράφων ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, λίγο μετά την αποστροφή Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, πως η πολυδιασπασμένη Αριστερά παρουσιάζει εφήμερη άνοδο, που αγγίζει το 45%.
«Μην φοβάστε την Αριστερά, μακάρι να πάει 40%, θα αυξηθεί και η διαπραγματευτική ισχύς της χώρας.
 Θα πάμε, δηλαδή, σε λογικές φόβου του κομμουνισμού; 

Εκατοντάδες πολίτες "πολιόρκησαν" τα γραφεία των βουλευτών της Πιερίας..Δείτε φωτογραφίες..



thumb
Ογκώδης συγκέντρωση και μαχητική αντιμνημονιακή πορεία πραγματοποίησαν σήμερα στο κέντρο της Κατερίνης οι «πολίτες κόντρα στο ρεύμα».
Παρά το χιόνι που έπεφτε συνεχώς, εκατοντάδες πολίτες, άνδρες και γυναίκες, έδωσαν το βροντερό παρών.
 Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας, και κατέληξε στα γραφεία των βουλευτών της Πιερίας, όπου τα «πολιόρκησαν», φωνάζοντας συνθήματα και  εκσφενδόνισαν μπάλες χιονιού στις πινακίδες τους...

Φοβάμαι την εξέγερση....



Ας του κάνουμε λοιπόν το όνειρο μαύρο και 


τον εφιάλτη πραγματικότητα...



Ποιοι δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση...Μέχρι στιγμής...



thumb
Αντάρτικο φαίνεται πως ετοιμάζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ παρά το ξεκάθαρο μήνυμα των Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά ενώπιον της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αντίστοιχα περί κομματικής πειθαρχίας αλλά και διαγραφών από το κόμμα αν δεν ακολουθήσουν την κομματική γραμμή.
Αρκετοί βουλευτές είναι αυτοί που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα, ενώ πολλοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα καταψηφίσουν τελευταία στιγμή. Τεταμένο το κλίμα μέχρι κα την τελευταία στιγμή.
Διαβάστε αναλυτικά τα ονόματα και τις τελευταίες εξελίξεις. Συνεχής ενημέρωση
Ποιοί δε θα ψηφίσουν από το ΠΑΣΟΚ

S&P: με το που υπογράψετε, εισέρχεστε σε καθεστώς χρεοκοπίας!


Η ανακοίνωση της S&P αναφέρει αναλυτικά:

«Ο S&P ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησής της, η εφαρμογή CAC που επηρεάζουν τον χρόνο και το ύψος της αποπληρωμής του χρέους σε ελληνικά ομόλογα, θα αποτελέσει selective default.

Σε περίπτωση που το ελληνικό Κοινοβούλιο περάσει νομοθεσία που επιτρέπει την τροποποίηση του ελληνικού κρατικού χρέους που υπόκειται στο ελληνικό δίκαιο, ώστε να περιλαμβάνει αναδρομικά CACs, θα...

Ψηφίζεις ναι σε διαγράφω ,ψηφίζεις όχι ,πάλι σε διαγράφω. Πιο Αντωνάκης... δεν γίνεται.


Ο  περίεργος τύπος, αρχηγός κόμματος,που διέγραψε την Ντόρα επειδή …..ψήφισε τοπρώτο μνημόνιο απειλεί με διαγραφή όποιους δεν ….ψηφίσουν το δεύτερο που είναι χειρότερο από το πρώτο.













Έτσι ζήτησε Κομματική πειθαρχία ενόψει της αυριανής ψηφοφορίας του Μνημονίου ο απίστευτος Αντωνάκης  από τους βουλευτές της παράταξης, και χαρακτήρισε ως αυτονόητη τη κομματική πειθαρχία για την προσεχή ψηφοφορία στη Βουλή, προειδοποιώντας ότι, όσοι κάνουν τους τζάμπα μάγκες δεν θα είναι καν ...

Πρόταση μομφής ετοιμάζουν Αριστερά-Καμμένος-Κουρουμπλής


Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις ικανές να μπλοκάρουν και την ψηφοφορία της Κυριακής..



Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου ετοιμάζουν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , βουλευτές που συγκροτούν το αντιμνημονιακό μέτωπο εντός του Κοινοβουλίου.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία συλλογής υπογραφών, που στόχο έχει τη...

Θα σας κάνουμε ρε παλιοπούστηδες αυτή η εικόνα, να σας κυνηγά σε όλη σας την ζωή.



Να πάτε ρε άθλια τσιράκια των τοκογλύφων να πείτε σε αυτόν τον άνθρωπο κατάμουτρα ότι "αν δεν ψηφιστούν τα νέα μέτρα δεν θα έχει πλήρη σύνταξη, πετρέλαιο και θα τουρτουρίζει στο κρύο μέσα στο ίδιο του το σπίτι, και φάρμακα επειδή δεν έχει να τα πληρώσει, εκτός από την καταρρακωμένη εθνική υπερηφάνεια του".
Να πάτε να του πείτε ότι επειδή κατακλέψατε τον τόπο, τώρα του ζητάτε να ξαναπληρώσει με έναν αισχρό και εκβιαστικό τρόπο στους υπερτοκογλύφους τα κλεμμένα σας, αφαιρώντας το..μέλλον από τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Μια εικόνα...χίλιες λέξεις !!! ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ...ΣΕΙΣΜΟΣ


Να μη μας παραμυθιάζουν  οι "άσπονδοι φίλοι"
(ξέρετε...Οι μικροί Γιωργάκης και Αντωνάκης..)

Ο ένας κατηγορούσε τον άλλον σήμερα . . .
στην τηλεοπτική αηδία που έπαιξε σ όλα τα κανάλια τους....
Συμφώνησαν όμως σ ένα θέμα...

ΛΑΟΣ: Κωμωδία χωρίς τέλος με Α.Γεωργιάδη, Μ.Βορίδη !!! Τίτλος...Οι φραμπαλιάρηδες !



Το ΛΑΟΣ, βρήκε τρόπο για να κρατήσει τουλάχιστον δύο υπουργούς του, τους πιο σημαντικούς, μέσα στην κυβέρνηση, αλλά ταυτοχρόνως να κάνει πειστικό το επιχείρημα και τη νεόκοπη (ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα) αντι-μνημονιακή πολιτική του:

 Τόσο ο Μάκης Βορίδης, όσο και ο Άδωνης Γεωργιάδης για να παραμείνουν υπουργοί θα παραιτηθούν από τα κομματικά τους αξιώματα, αλλά και του βουλευτικού τους αξιώματος, ακολουθώντας, υποτίθεται, περίπου την ίδια πορεία που ακολούθησε και ο Δ.Αβραμόπουλος!

Ο Α.Γεωργιάδης θα ..

Στο παγκόσμιο μπορντέλο....




...Όπου η τσατσά (ΗΠΑ) το παίζει δήθεν αδιάφορη....


Η πουτανίτσα είναι η Ελλαδίτσα (κάποτε Ελλάδα...). η οποία έχει στήσει κώλο για τα καλά...
Της αρέσει φαίνεται....Χμμ..Η αρχή είναι δύσκολη πάντα...Μετά....

Ύπουλη κίνηση Γ.Παπανδρέου: Μεταμφιέστηκε "Αντώνης Σαμαράς" και μίλησε στη ΚΟ της ΝΔ!


Image

Απίστευτο!

 Ο Γιώργος Παπανδρέου εκμεταλλευόμενος τις απόκριες είχε το θράσος να ντυθεί "Αντώνης Σαμαράς", και να εμφανιστεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ως πρόεδρος του κόμματος, όπου μίλησε με το γνωστό πάθος του υπέρ του εθνοκτόνου Μνημονίου!

Προσπάθησε να πείσει τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας  με τον γνωστό τρομολάγνο τρόπο που χρησιμοποιεί εδώ και δυόμιση χρόνια, εξαπέλυσε συκοφαντίες κατά όσων αντιδρούν στο Μνημόνιο αποκάλεσε «τζάμπα μάγκες» όσους αντιδρούν στο Μνημόνιο και τέλος για να γίνει ακόμα πειστικότερος έκανε μια επίθεση στον … εαυτό του λέγοντας ότι "Ο Γ.Παπανδρέου μας έκανε την ζημιά με το δημοψήφισμα και τότε όλοι στράφηκαν εναντίον μας".

Επρόκειτο καθαρά για μια αυτοκριτική, την έχει ξανακάνει ο Γ.Παπανδρέου, ο οποίος απλά ήθελε να πει ότι μέχρι εκείνη την στιγμή όλα έβαιναν καλώς στη χώρα, απλά έκανε το λάθος με το δημοψήφισμα.

Ο Γ.Παπανδρέου ντυμένος «Αντώνης Σαμαράς» δεν ήταν βέβαια ιδιαίτερα πειστικός, αφού οι βουλευτές της ΝΔ δεν πίστευαν ότι ο πρόεδρός τους θα μπορούσε να απορρίψει και να «φτύσει» ολόκληρη της πολιτική της παράταξης από το 2010 μέχρι σήμερα, υιοθετώντας, τρόϊκα, Παπαδήμο, Μνημόνιο, παλαιό και νέο και να προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους πολίτες μιλώντας για «καταστροφές και άδεια ράφια αν δεν υπογραφεί η εκχώρηση της λαϊκής κυριαρχίας», αλλά επειδή δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι έχει συμβεί και που πραγματικά βρισκόταν ο Α.Σαμαράς άκουγαν αμίλητοι.

Ας δούμε τα κύρια σημεία από την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, ντυμένου Αντώνη Σαμαρά στην Κ.Ο. της Ν.Δ. για να αντιληφθείτε το θράσος του εν λόγω πολιτικού (σ.σ.: του Γ.Παπανδρέου, όχι του Α.Σαμαρά. Ο Α.Σαμαράς αγνοείται που βρίσκεται...):

Ο κεφαλικός φόρος στο κράτος της βάρβαρης Παπαδημοκρατίας


Ο κεφαλικός φόρος στο κράτος της βάρβαρης, Ενημέρωση, Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου Οδηγός Αγοράς Ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμν, rethimno, agora, rethymnopress, rethymno, press, Ρεθεμνιώτης, Ρεθεμνιώτη, Παπαδημοκρατίας, Apopseis, RethymnoGuide, gnwmi, apopsi, αποψεις, γνώμη, άποψη, Γνωμες, Αποψεις, Πεποιθησεις, Πρόσωπα, Συνεργάτες, ΑΡΘΡΑΌπως και η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών, έτσι κι εγώ δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η επιβολή του χαρατσιού επί των ακινήτων, ειδικά σε μια χώρα με τεράστιο ποσοστό ιδιοκατοίκησης και ειδικότερα η  εκβιαστική είσπραξή του μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ είναι άδικη κι ως εκ τούτου αντισυνταγματική.
 Όπως όμως η αχαρακτήριστη ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει απερίσπαστη να επιβάλλει οριζόντια μέτρα πανικού «επί δικαίων και αδίκων», έτσι και η κίνηση κατά του χαρατσιού λειτουργεί με την ίδια «οριζόντια» λογική:
 Η τυχόν οριστική ευόδωση του στόχου για την κατάργηση του χαρατσιού θα προστατεύσει μεν από το απεχθές αυτό μέτρο τους αδύναμους, αλλά ταυτόχρονα θα...

«Ενημέρωση»… σε δραματικό ενεστώτα!!!




Δια χειρός Αλιθέρση

Ανελέητος ο  βομβαρδισμός  των «Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».  Η έντασή  του  εντείνεται όλο και περισσότερο όσο πλησιάζει η ώρα,
για να γίνει… «νόμος του κράτους» το ξεπούλημά του!!!

Όσο πλησιάζει η ώρα, που με αγωνία οι «μεγάλοι» περιμένουν, να πεταχτούν και «δια νόμου» άνεργοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι στο λάκκο των λεόντων!
Όσο πλησιάζει η ώρα, οι πολιτικοί τους… υπάλληλοι-βουλευτές να μας γυρίσουν εκατό χρόνια πίσω! 

«… Μέτρα διάσωσης»!!!
Έτσι αποκαλούν την επερχομένη καθολική πείνα, δυστυχία, και εξαθλίωση!
Έτσι αποκαλούν το κουρέλιασμα των ονείρων των νέων μας!
Έτσι αποκαλούν το ξεπούλημα της ίδιας μας της πατρίδας!
Έτσι αποκαλούν τα χρήματα που θα εισπράξουν οι ...

Τα σπασμένα τηλέφωνα των δημοσιοκάφρων...


ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ



Πλυθείτε κι ελάτε Κυριακή!
Όλα τα δάχτυλα Κριστίν!
............

Πίκρα, σαρκασμός, αυτολύπηση. Μεγάλη Ελλάδα!!!

Από το περίφημο “Ταξί, ελεύθερος; Οχι ΄Ελληνας!!!”


που ακουγόταν στους δρόμους της Αθήνας σε όλη την


 περίοδο της χούντας μέχρι σήμερα.



Απολαύστε όσα σταχυολογήσαμε. 
Πίκρα, σαρκασμός, αυτολύπηση.
Μεγάλη Ελλάδα!

..........

Δείτε τα 2 βίντεο και κάντε τις συγκρίσεις....και την αυτοκριτική σας !!!


ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ

Η άποψη του Nigel Farage του UKIP (UK) στο Ευρωκοινοβούλιο για τη χώρα μας:

και η άποψη της Τζαβέλλα του ΛΑΟΣ για το
 ίδιο θέμα:
Μια ιδέα του www.olympia.gr

Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ



Από όλη τη  χώρα συρρέουν κάθε λογής προτάσεις από τους ενθουσιασμένους  Πολίτες για τους άξιους πολιτικούς τους που ετοιμάζονται να υπογράψουν …χωρίς να διαβάσουν…
τη νομιμοποίηση του επαχθούς χρέους και των αποικιοκρατικών δανειακών συμβάσεων
τη πληρωμή τόκων κατά προτεραιτότητα την ώρα που λιμοκτονούν οι Έλληνες
την υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο και την απαγόρευση προσφυγής σε τρίτους για δανεισμό
την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας αξίας τρισεκατομμυρίου άνευ όρων
Δείτε συγκινητικά μηνύματα καλόπιστης κριτικής προς την εξουσία:
Παράλληλα αναφέρονται προετοιμασίες για την υποδοχή των βουλευτών στη Βουλή αλλά και στις εκλογικές τους περιφέρειες μετά την κουραστική διαδικασία του ξεπουλήματος της χώρας:

Πολύ ενδιαφέροντα τα σχόλια του Καμμένου εναντίον Σαμαρά και Antinews...


Καμμένος εναντίον Antinews , Σαμαρά στο Facebook


Mε μια πολύ επιθετική ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα πριν από λίγο εξαπολύει επίθεση προς το γνωστό φιλοσαμαρικό site antinews , στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο λέει ότι με τις κωλοτούμπες του υπονομεύει την παράταξη κι άλλα πολλά .

 Δείτε αναλυτικά τι γράφει ο Π.Καμμένος :

 Καλημέρα,
Όπως κάθε μέρα στις 5 το πρωί μπήκα στο google για να κάνω αναζήτηση για να προλάβω διάφορα ευφάνταστες αναρτήσεις που με αφορούν τις τελευταίες ημέρες και που την μια μέρα με παρουσιάζουν ομιλητή στα Φιλιατρά, την άλλη ,εχθές σήκωσαν επιστολή –μαϊμού που απευθύνομαι δήθεν στον Βορίδη και τον Καρατζαφέρη και καθημερινά να δω έναν ανώμαλο από τον Καναδά που διορθώνει την Βικιπαίδεια στο όνομα μου αναφέροντας με ως ρατσιστή και σχεδόν δολοφόνο με το πριόνι μειονοτήτων και άλλα τινά.


Είδα λοιπόν στο Αντινιούζ πρωτοσέλιδο άρθρο με τον τίτλο “Από τον Τατούλη στον Καμμένο”.

Πριν το διαβάσω προσπάθησα να καταλάβω τι μπορεί να εννοεί?

Θυμήθηκα ότι στην φανταστική επίσκεψη στα Φιλιατρά ο ποιητής περιέγραφε για “κλεισμένη συνάντηση με τον Τατούλη” και αποφάσισα να ασχοληθώ με τα νέα από την ανήθικη πίεση των Γερμανών και των υπαλλήλων τους προκειμένου να εξασφαλίσουν τα τοκογλυφικά τους δάνεια με εμπράγματες ασφάλειες παράνομα και αντισυνταγματικά.

Επανήλθα όταν είδα να αναπαράγεται σε ομάδα επιδοτούμενων της προηγούμενης εβδομάδος και αποφάσισα να απαντήσω από εδώ γιατί στην ιστοσελίδα του φίλου μου Βασίλη Ζήση τον τελευταίο καιρό τα σχόλια μου μπλοκάρουν στην έγκριση…

Αδέξιε Δεξιέ,

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία άφιξης "γερμανών αστυνομικών"!


 ''''''ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!''''''''....ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ...





ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ''ΓΕΡΜΑΝΟΙ''' ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ...


ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ Κ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ....ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ , ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ....'''''''''

Καταπέλτης η Κανέλλη στο CNN: Να φύγουμε τώρα από το ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)


kanellicnnΚαταπέλτης ήταν για άλλη μια φορά η βουλευτής του Κ.Κ.Ε Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στο CNN.

 H κα Κανέλλη τάχθηκε δημοσίως υπέρ της εξοδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

"Είναι καταστροφή η παραμονή μας στην Ευρωζώνη", είπε η βουλευτής.

"Εγώ και πολλοί άλλοι θέλουμε μια ωραία έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Θέλουμε τη ζωή μας πίσω", είπε, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα "παράπλευρη απώλεια του δυτικού καπιταλισμού".
 Η Λιάνα Κανέλλη ζήτησε την άμεση διεξαγωγή εκλογών: "Αυτό που χρειαζόμαστε είναι εκλογές τώρα. Δεν υπάρχει νομιμοποίηση για να υπογράψουμε το μέλλον δύο-τριών γενεών. Κανείς δεν εξέλεξε τον Λουκά Παπαδήμο. Επιλέχθηκε", ανέφερε. "Θα αντισταθούμε μέχρι την τελευταία μας πνοή".
Πρόσθεσε μάλιστα ότι για το χρέος της χώρας δεν ευθύνονται οι Έλληνες πολίτες: "Δανείσατε χρήματα με την ελπίδα να τα πάρετε πίσω, όχι με το να πάρετε τη ζωή των Ελλήνων πίσω, ως τιμωρία. Το χρέος δεν είναι των Ελλήνων πολιτών, δεν πήραν οι Έλληνες πολίτες τα χρήματα", υπογράμμισε...