# #

9 Ιαν 2021

Ο Μπάιντεν είναι ο καλός

 

Joe Biden: Εγώ ήμουν αυτός που πρότεινε να βομβαρδίσουμε το Βελιγράδι...




Ποιος είναι το αφεντικό στην Ευρώπη και ποιος δεν δίνει σε κανέναν λογαριασμό.

 

Τι σημαίνει η συμφωνία Μέρκελ-Πούτιν για κοινό εμβόλιο



Στις 20 Δεκεμβρίου 2020 η ρωσική τηλεόραση (Β΄κανάλι) μετέδωσε ότι ο Γερμανός υπουργός Υγείας επικοινώνησε με τον Ρώσο ομόλογό του και τον ρώτησε αν θα ήταν διατεθειμένος να συνεργαστούν (τα δυο υπουργεία και οι δυο χώρες) ώστε να παράγουν από κοινού (στη Γερμανία) εμβόλιο κατά του κορονοϊού. “Θα σας απαντήσω σύντομα”, ήταν η αντίδραση του Ρώσου.

Σύμφωνα με την απλή λογική η επικοινωνία ήταν απλώς το χρήσιμο “παιχνίδι” προετοιμασίας της κοινής γνώμης. Το όχι και τόσο απλό θέμα είχε ήδη συζητηθεί και αποφασιστεί σε επίπεδο Πούτιν-Μέρκελ. Οι δυο υπουργοί συνετά το ...

8 Ιαν 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ! Με βίντεο του... 2015 δύο κανάλια ανακάλυψαν "παραβιάσεις" για τα Θεοφάνεια στην Νάξο

 




Με βίντεο του 2015 παρουσίασαν σήμερα κεντρικά κανάλια τη Νάξο ως περιοχή με «ευτράπελα» στον εορτασμό των Θεοφανείων, που δήθεν δεν τηρήθηκαν τα μέτρα έκαναν τον καθαγιασμό των υδάτων και έριξαν το Σταυρό στη θάλασσα, στην Αγία Άννα.

Μάλιστα «πρωταγωνιστής» των θρησκευτικών συμβάντων φέρεται να είναι ο..

Εμβολιαστείτε γιατί χανόμαστε

 


6 Ιαν 2021

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ εκεί και εδώ! ΕΙΚΟΝΕΣ από το εξωτερικό...



Εικόνες από την Ελβετία που έχει πληθυσμό 8,57 εκατομμύρια.  

Εκεί που έχουν περίπου 6,5 χιλιάδες νεκρούς λόγω κορονοϊού η αγορά είναι ανοικτή και ο κόσμος κυκλοφορεί κανονικά, ενώ εδώ  που θα σπάσουμε το φράγμα των 5.000 νεκρών  κλείνουμε 2,5 μήνες καραντίνας και η οικονομία ρημάζει;

Δείτε το βίντεο..

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΟΚ (σε δημόσιο Νοσοκομείο) «ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ οι παρενέργειες από το εμβόλιο...»

 


Μέγα θέμα -που επηρεάζει κατά πολύ και την όλη υπόθεση και μέχρι τώρα διαδικασία του εμβολιασμού- δημιουργείται από την αποκάλυψη εγγράφου που διακινείται σε νοσοκομείο και αναφέρει ότι δεν είναι γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες παρενέργειες από το εμβόλιο – ακόμη και «θανατηφόρες».

Οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, στο νοσοκομείο Καρδίτσας, στο πλαίσιο του εμβολιασμού του υγειονομικού προσωπικού, μοιράστηκε έντυπο συναίνεσης, στο οποίο όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν καλούνται να υπογράψουν ότι συναινούν «παρ’ όλο που μέχρι τώρα δεν είναι γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο ακόμη και θανατηφόρες».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε,

4 Ιαν 2021

ΦΑΡΜΑΚΟ για τον κορονοϊό!

 



Η Ομοσπονδιακή Βιοϊατρική Υπηρεσία (FMBA) ανακοίνωσε, στις... 30 Δεκεμβρίου, ότι το σκεύασμα έχει δοκιμαστεί προκλινικά, σε εθελοντές, μετά από άδεια του Υπουργείου Υγείας και είναι αποτελεσματικό, κατά 99,99%!

Δεν αντιμετωπίζει, απλώς τα συμπτώματα, αλλά σκοτώνει εντελώς τον ιό και θα παραχθεί σε μορφή ...

ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ – Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο – Ξεσηκωμός για το νέο lockdown

 


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι μικροπωλητές στην Περιφέρεια ΑΜΘ, μετά και την ανακοίνωση της επιβολής νέων περιοριστικών μέτρων τα οποία επιτείνουν ακόμη περισσότερο τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Οι μικροπωλητές, δηλώνουν πρόθυμοι να κλείσουν την Εγνατία Οδό την ..

3 Ιαν 2021

Κείμενο αφιερωμένο στον κόσμο της τάξης μας που ψήφισε τον πορφυρογέννητο

 

Γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας, πόσο λαρτζ τύπος, με τα χρήματα των δημοτών της Αθήνας, είναι ο δήμαρχος Κ. Μπακογιάννη, με αφορμή ότι δαπάνησε από τα ταμεία του δήμου 74.400 ευρώ για πρωτοχρονιάτικα βαρελότα. 
(Για να έχετε μια ιδέα πόσο ανοιχτοχέρης είναι, σκορπώντας ξένα χρήματα ο πορφυρογέννητος, να παραθέτουμε ότι η ίδια δαπάνη το 2019, επί δημαρχίας του Γ. Κομίνη ήταν 14.000 ευρώ).

Γιατί επανερχόμαστε σ' αυτό το θέμα; 

Ο λόγος είναι ότι διαβάσαμε μια μαρτυρία ποια είναι η στάση της δημοτικής αρχής στην οποία προΐσταται το τέκνο της Ντόρας, απέναντι σε φτωχούς, δυστυχισμένους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη ένα πιάτο φαγητό. 

Το παρακάτω κείμενο, λοιπόν, το αφιερώνουμε στους ψηφοφόρους του Κ. Μπακογιάννη, οι οποίοι προέρχονται από την τάξη μας και όμως επέλεξαν σαν δημοτικό τους "άρχοντα" έναν ανάλγητο τύπο που τον μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι φανφάρες και το θεαθήναι, σκορπώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ...

Οικία στην παλιά Λεπτοκαρυά...

 


 Το κτίσμα της φωτογραφίας ήταν μια επιβλητική κατοικία στην παλιά Λεπτοκαρυά. Ανήκε...

Κοίτα κάτι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι που διδάσκουν ήθος και αξιοπρέπεια στους αυριανούς επιστήμονες!

 


Τώρα όμως υπάρχει μια εξέλιξη την οποία δεν μπορεί να προσπεράσουν αδιάφορα.

Πόσο μάλλον που οι περισσότεροι/ες απ' αυτούς/ες είναι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ως εκ τούτου εξυπακούεται ότι πρέπει να διδάσκουν στους αυριανούς επιστήμονες ήθος και αξιοπρέπεια. Δεν είναι δηλαδή δυνατόν ο ίδιος ο πρωθυπουργός να τους αποδίδει δημοσίως -έστω και έμμεσα- ότι είναι μαριονέτες και έχουν διακοσμητικό ρόλο, να τους φτύνει κατάμουτρα κι αυτοί να λένε ότι ...

Το εμβόλιο είναι θρίαμβος του καπιταλισμού. Όπως και τα πάρτι στο Ντουμπάι

 Το εμβόλιο είναι θρίαμβος του καπιταλισμού. Όπως και τα πάρτι στο


Λίγο πριν την άφιξη του «έτους 2» του κορονοϊού, οι περισσότεροι Έλληνες, αλλά και οι πολίτες της Ευρώπης, έκαναν ίσως το πιο «άνοστο» ρεβεγιόν της ζωής τους, καθώς η απαγόρευση συνωστισμών με σκοπό την μείωση των κρουσμάτων του δεύτερου κύματος της πανδημίας είχε ως αποτέλεσμα να βάλει στοπ στα ξέφρενα πάρτι όμοια των προηγούμενων ετών. 

Έκαναν υπομονή και το άντεξαν κι αυτό. Από την πρώτη ημέρα του νέου έτους, όμως, διαπιστώθηκε εκ νέου ότι τα μέτρα η τήρηση κοινωνικής αποστασιοποίησης δεν είναι για όλους. 

Λίγες ημέρες πριν έμαθαν ότι ούτε τα εμβόλια είναι για όλους. Ή μάλλον, είναι για όλους, αλλά προηγούνται οι λίγοι.

Προσωπικότητες που αυτοχαρακτηρίζονται ως οι κοσμικοί των Αθηνών, είχαν την πολυτέλεια του νόμου να ...

Στην εντατική με εγκεφαλομυελίτιδα 32χρονη γιατρός μετά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

 


Οι αρχές στο Μεξικό έκαναν γνωστό ότι μελετούν την περίπτωση μιας 32χρονης γιατρού, που νοσηλεύεται, αφότου έλαβε το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech κατά του κορονοϊού.

Η γιατρός, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενός δημόσιου νοσοκομείου, στην πολιτεία Νουέβο Λεόν, στο βόρειο τμήμα του Μεξικού, αφότου εμφάνισε δυσκολία στην αναπνοή, σπασμούς και δερματικό εξάνθημα.

«Η αρχική διάγνωση είναι εγκεφαλομυελίτιδα», ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ.

Το υπουργείο πρόσθεσε πως η ..