# #

18 Ιουν 2022

Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει πρωτοφανή μέτρα τα οποία θα προκαλέσουν ακόμα και κοινωνικές εξεγέρσεις. Έρχεται τον χειμώνα πρωτοφανής Αρμαγεδδών

 

Οι διακοπές παροχής φυσικού αερίου από τη Μόσχα και το αμερικανικό «κάζο» με το LNG φέρνουν την ΕΕ στα πρόθυρα οικονομικού Αρμαγεδδώνα.




Οι τελευταίες εξελίξεις με του περιορισμούς και τις διακοπές των παραδόσεων φυσικού αερίου σε μία σειρά από ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία, που είναι και οι μεγαλύτερες οικονομίες της ΕΕ σε συνδυασμό με την διακοπή κατά 74% στην ροή υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG προς την ΕΕ, δημιουργούν ένα εφιαλτικό σενάριο για την Ευρώπη και για τον επερχόμενο χειμώνα.

Η Ρωσία μεθοδικά αναγκάζει την ΕΕ να εξαφανίσει τα στρατηγικά της αποθέματα προ του χειμώνα.

Οι αμερικανικές εξαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στην Ευρώπη σταματούν μέχρι τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν οι αρχές του Freeport, του λιμένα, όπου γίνεται η μεταφόρτωση του φυσικού αερίου από ΗΠΑ προς ΕΕ ως αποτέλεσμα της έκρηξης πριν δύο ημέρες που κατέστρεψε μεγάλο μέρος των λιμενικών εγκαταστάσεων!

Την ίδια στιγμή η Γαλλία είχε την ίδια τύχη με τις Ιταλία και Γερμανία καθώς η Μόσχα διέκοψε την ροή φυσικού αερίου και το Παρίσι δεν παραλαμβάνει καμία ποσότητα.

Η διαχειρίστρια του γαλλικού δικτύου μεταφοράς φυσικού αερίου GRTgaz ανακοίνωσε ότι δεν λαμβάνει ρωσικό αέριο μέσω αγωγού από τις 15 Ιουνίου έπειτα «από τη διακοπή της φυσικής ροής μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας».

Σημειώνεται επίσης ότι η ρωσική εταιρεία ενέργειας Gazprom άρχισε νωρίς από προχθές το πρωί να μειώνει τον όγκο του αερίου που προμηθεύει στη ...

17 Ιουν 2022

Νεκρός Έλληνας μισθοφόρος στη Ουκρανία!!!

 Δείτε τη λίστα με τις χώρες από τις οποίες προέρχεται ο μεγαλύτερος αριθμός μισθοφόρων



Τέσσερις συνολικά οι Έλληνες μισθοφόροι των Ουκρανών

Οι δύο διέφυγαν και ένας έχει μείνει να πολεμά

Φίλινγκς: Το νέο ζαχαροπλαστείο του δικού μας Αλέξανδρου που συζητιέται στο Παγκράτι

 Φίλινγκς: Το νέο ζαχαροπλαστείο που συζητιέται στο Παγκράτι

Λευκό πλακάκι, κρεμ, πορτοκαλί και ροζ χρώματα, ένας φοίνικας (στο logo), ένα ανοιχτό εργαστήριο και πολλά «φίλινγκς». 

Αυτό το τελευταίο, έτσι γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες, είναι το όνομα του νέου, μοντέρνου ζαχαροπλαστείου που άνοιξε μόλις πριν δύο ημέρες στο Παγκράτι. «Το διαλέξαμε γιατί σημαίνει συναισθήματα αλλά αναφέρεται και στις διαφορετικές γεμίσεις (fillings) που χαρακτηρίζουν κάθε γλυκό» λέει ο ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης του ...