# #

6 Αυγ 2016

Καραμανλής: Η πιο ανόητη λύση.



Παίρνει κάθε μήνα τον παχυλό μισθό της Βουλής, κάθεται στα πίσω έδρανα με τα φιλαράκια του, δε μιλάει ποτέ, δεν κάνει ποτέ ερωτήσεις, δε ζητά το λόγο. 

Δεν κάνει τίποτα, πέρα απ' το να πληρώνεται! 


Σήμερα κάποιοι μιλούν για τη «Λύση του Κωνσταντίνου Καραμανλή». Θα ήταν λύση, μόνο για τον ίδιο όμως: Να συνεχίσει να πληρώνεται χωρίς να κάνει πολλά, να τον λατρεύουν ως Ανώτατο Άρχοντα και να παραμείνει διακοσμητικός και τεμπέλης. 

O πιο άβουλος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης που ..

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο...Πως χαιρέτησαν τον Χίτλερ οι αθλητές της ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς του 1936

Αιντε να δούμε και τις αγάπες του Μεταξά με τον Χίτλερ....


Αφού έχουμε Ολυμπιακούς αγώνες και όλοι κάνουνε συνειρμούς με την αρχαιότητα ή διάφορες διακρίσεις Ελλήνων αθλητών, εγώ θα πρωτοτυπήσω!
.
Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν την είσοδο των Ελλήνων αθλητών, στο στάδιο του Βερολίνου, κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 1936, την ίδια χρονική στιγμή που στη Γερμανία μεσουρανούσαν ο Αδόλφος Χίτλερ και οι Ναζί. 

Οι αθλητές μας σεβάστηκαν τους διοργανωτές και τους...

5 Αυγ 2016

Η ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ : Ξυλοδαρμό σε Σακκα, Σεϊσίδη.....Ελεύθεροι ναρκέμποροι και λαθρέμποροι!


Άγριο ξυλοδαρμό και παραβίαση δικαιωμάτων κατά τη σύλληψη και κράτηση του χθες στη Σπάρτη καταγγέλλει ο Μάριος Σεϊσίδης μέσω του δικηγόρου του Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος διαψεύδει τόσο τα περί "ληστών με μαύρα" όσο και πως ο πελάτης του κρατούσε όπλο ή προέβαλε αντίσταση.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του δικηγόρου:

"Ανέλαβα σήμερα την υπεράσπιση του συλληφθέντος χθές Μάριου Σεισίδη, που για δέκα χρόνια ζούσε στοχοποιημένος έχοντας χαρακτηριστεί από τους μηχανισμούς της Ασφάλειας και από παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε. ως μέλος της συμμορίας των «ληστών με τα μαύρα», και επικηρύχθηκε τον Οκτώβριο 2009 με ποσό 600.000 € από τον τότε Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Παρά το ότι οι τρείς από τους τέσσερις έχουν αθωωθεί αμετάκλητα (Δημητράκης πλην αυτής που συνελήφθη, Σίμος Σεϊσίδης, Γρηγόρης Τσιρώνης από όλες) και ο τέταρτος δεν έχει ακόμα δικαστεί, ασφάλεια και Μ.Μ.Ε. επιμένουν να μιλούν για «ληστές με τα μαύρα» ακόμα και στα σημερινά δελτία. Πρόκειται για μοναδική εμμονή σε μονομέρεια πληροφόρησης, παράβλεψη δικαστικών αποφάσεων, καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας και εμφανείς επικοινωνιακές και όχι μόνο σκοπιμότητες. Η υπεράσπιση του Μάριου Σεϊσίδη μαζί με το κίνημα συμπαράστασής του θα δώσουν τη μάχη της αλήθειας και εύχονται να περιμένουν οι κάμερες και τα πρωτοσέλιδα με τον ίδιο ζήλο της πρώτης ημέρας σύλληψης και την ώρα της τελικής απόφασης.
Οσον αφορά τις χθεσινές συνθήκες σύλληψης και κράτησης στη Σπάρτη, ο Μάριος Σεϊσίδης κατήγγειλε ήδη ότι μαζί με τον Κ. Σακκά : 1) Καταδιώχθηκαν με πυροβολισμούς από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ παρότι ούτε έφεραν ούτε χρησιμοποίησαν όπλο, ούτε προέβαλαν αντίσταση η βία. 2) Απαιτήθηκε από την αστυνομία να δώσει δακτυλικά του αποτυπώματα, στοιχεία του κλπ χωρίς προηγουμένως να του επιτραπεί, όπως ζήτησε, να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του, πράγμα που αρνήθηκε, όπως είχε δικαίωμα. Απάντηση ήταν ο άγριος ξυλοδαρμός του από πολλούς αστυνομικούς μαζί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Ζήτησε ήδη την ποινική δίωξη των ενόχων και την εξέτασή του από ιατροδικαστή. Φαίνεται να μην έχουν αλλάξει πολλά στα αστυνομικά ήθη.
Για τις κατηγορίες που θα του αποδοθούν θα ακολουθήσει ανακοίνωση μετά τη γνώση της δικογραφίας.
Αθήνα, 5/8/2016
Ο συνήγορος υπεράσπισης
Κώστας Παπαδάκης"



Νωρίτερα μάθαμε ότι τυχαία συνέλαβαν Σακκά και Σεϊσίδη....Καρφωτή καραμπινάτη από τους ποινικούς λέμε εμείς, που το παίζουν "επαναστάτες"!

Την ίδια στιγμή βέβαια ελεύθερο να πλεύσει είναι πάλι το Noor1 να κουβαλάει τόνους "ασυνόδευτης" ηρωίνης.

Ελεύθεροι λαθρέμποροι καυσίμων. Ελεύθερος ο..

Στην Ελλάδα δεν έχουμε ούτε έναν/μία καλλιτέχνη, ηθοποιό, διανοούμενο να υψώσει φωνή στο 4ο Ράιχ;

Η ΔΙΆΣΗΜΗ ΓΑΛΛΊΔΑ ΗΘΟΠΟΙΌΣ ΣΟΦΊ ΜΑΡΣΌ (SOPHIE MARCEAU), ΞΕΒΡΆΚΩΣΕ ΚΙ ΈΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΙΈ ΕΜΠΌΡΩΝ ΌΠΛΩΝ, ΓΆΛΛΟ ΠΡΌΕΔΡΟ ΟΛΆΝΤ!


 

Η Sophie Marceau απέδειξε ότι είναι πολύ μεγάλη καλλιτέχνης, που διαθέτει "αδένες"!

Αρνήθηκε το μεγαλύτερο και πιο πολύτιμο παράσημο της Γαλλικής Δημοκρατίας, την ανώτατη διάκριση της "Λεγεώνας της Τιμής"!

Aυτή είναι η δική μας Γαλλία! 

Με την ίδια διάκριση, ο Ολάντ είχε "τιμήσει" πριν λίγες ημέρες τον καλύτερο πελάτη της πολεμικής βιομηχανίας της Γαλλίας,

Ντ’ Αλέμα...Στήσαμε Παγίδα Στην Ελλάδα Και Την Κλέψαμε Δώσαμε 250 Δις Από Τα Οποία 220 Πήγαν Απ Ευθείας Στην Γερμανία (VIDEO)


Το άρθρο είναι… αφιερωμένο σε όλους αυτούς που δείχνουν με το δάκτυλο την Ελλάδα… 

Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας.

Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε ΚΑΘΑΡΑ, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό τις ιταλικές τράπεζες.

«Δώσαμε στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να..

Ο Αριστερούκλης.... Νέος Στυλιανός




Έκανε το ΟΧΙ ....

ΝΑΙ ,
και μάλιστα μπουσουλώντας στα τέσσερα.....ο ζηλιάρης!!

Απλά το μυστρί έγινε ψαλίδι....

Συμπτωματικά η πράκτορας της Μοσάντ Einat Wilf κι ο Γερμανός σύζυγός της βρέθηκαν στις τρεις τελευταίες επιθέσεις στην Ευρώπη (Νίκαια, Παρίσι, Μόναχο) και διέδωσαν πρώτοι με βιντεοσκοπήσεις τα τραγικά γεγονότα.



Είναι η Einat Wilf... γεννημένη στην Ιερουσαλήμ, στις 11 Δεκέμβρη 1970 (45 χρόνων).







Ο σύζυγός της είναι ο Γερμανός φωτογράφος Richard Gutjahr. Αυτός που διέδωσε τις εικόνες από την “τρομοκρατική” επίθεση στη Νίκαια (οι σοβαροί αναλυτές ξεσπούν σε γέλια με τον χαρακτηρισμό “τρομοκρατική”), αλλά εντελώς συμπτωματικά τράβηξε εκείνα τα “εκπληκτικά” (!) βίντεο στις αντίστοιχες επιθέσεις (πάντα “τρομοκρατικές”), στο Παρίσι και Μόναχο.

Αν κάποιος είναι λάτρης της επιστημονικής φαντασίας, των ζωδίων, της μοίρας και της τύχης, θα πειστεί πως το ζευγάρι, ο Richard κι η Einat, είναι θύματα της τύχης. Λατρεύουν τα ταξίδια και συμπτωματικά βρέθηκαν στις τρεις “τρομοκρατικές” επιθέσεις και μιας κι είναι του επαγγέλματος, τράβηξαν και...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΑ "ΛΕΙΒΗΘΡΑ" ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ;



Είχα την τύχη να επισκεφθώ πριν λίγο καιρό την περιοχή του Ολύμπου από την πλευρά της Πιερίας και να ΔΩ με τα μάτια μου το περίεργο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ των "ΛΕΙΒΗΘΡΩΝ". 

Πρώτα όμως θα σας πω λίγα λόγια για τον ιστορικό αυτό τόπο όπου έχει ιδιαίτερη αρχαιολογική αξία και ταυτοχρόνως είναι ένα ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ εργαστήριο ισχυρών μαγνητικών πεδίων που επιδρά σε κάθε αντικείμενο ΚΑΙ  μόνο για λίγα μέτρα στο ανηφορικό τμήμα του δρόμου που οδηγεί προς τους πρόποδες του βουνού των ΘΕΩΝ. 

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν την γεωμαγνητική επίδραση του σημείου αυτού με την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ και δίνουν μια άλλη εξήγηση του ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ λέγοντας ότι είναι μία ακόμη ένδειξη της ΙΣΧΥΟΣ του ΒΟΥΝΟΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ....

Ελληνική Πρωτοβουλία STOP TTIP CETA TiSA: Οι 32+ 1 δήμοι που κήρυξαν τις περιοχές τους Ελεύθερες Ζώνες από TTIP & CETA

Στην Πιερία.....;;;


 ΔΕΙΤΕ στον χάρτη της Ελλάδας του 33 Δήμους που κήρυξαν τις περιοχές τους Ελεύθερες Ζώνες
Ελληνική Πρωτοβουλία STOP TTIP CETA TiSA
δίκτυο οργανώσεων, συλλογικοτήτων και ενεργών πολιτών

Οι 32 δήμοι που κήρυξαν τις περιοχές τους Ελεύθερες Ζώνες από  TTIP & CETA | TTIP CETAFREE ZONES μέχρι και  31/7/2016 είναι οι εξής:

«Η Χ.Κλίντον εξόπλισε το ISIS και τους υπόλοιπους ισλαμιστές στην Συρία» (βίντεο)


Όπως φαίνεται τα e-mail που διέρρευσε ο ιστότοπος wikileaks που αποδείκνυαν ότι το κόμμα των Δημοκρατικών εσκεμμένα υποστήριξε την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον έναντι του Μπέρνι Σάντερς ήταν μόνο η αρχή καθώς τώρα ο Julian Assange αποκαλύπτει ότι μέσα στα 30.000 μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που έχει διαρρέυσει υπάρχει πολύ πιο ζημιογόνο υλικό για την πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ καθώς αναφέρεται η συμμετοχή της στην μεταφορά οπλισμού προς τις ισλαμιστικές οργανώσεις της Συρίας συμπεριλαμβανομένου και του ISIS.

Όπως αναφέρει και ο Jim Hoft κατά την διάρκεια της ακρόασης της Χ.Κλίντον σχετικά με το αιματηρό περιστατικό της Benghazi η Clinton αρνήθηκε ενόρκως ότι είχε την οποιαδήποτε γνώση για την ύπαρξη ενός προγράμματος μεταφοράς προς τους Σύρους «επαναστάτες» έναν χρόνο πριν την επίθεση στην Benghazi. 

Τώρα ο Assange λέει ότι στην συλλογή των χακευμένων emails που η ομάδα του τον έχει προμηθέψει 17,000 από αυτά «αφορούν μόνο την ..

Ήταν συνεργάτης των ΝΑΖΙ; Η σκοτεινή περίοδος του Κων/νου Καραμανλή.....







Ένα αποχαρακτηρισμένο – από το 2006 – απόρρητο έγγραφο της CIA (δείτε το εδώ) που εμπλέκει τους δύο πρώην πρωθυπουργούς Κωνσταντίνο Καραμανλή και Κωνσταντίνο Τσαλδάρη με τους ναζί, παρουσιάζοντάς τους ως πράκτορές των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων και συνεργάτες του Μαξ Μέρτεν, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για έγγραφο – μαρτυρία διπλωματικού υπαλλήλου σύμφωνα με το οποίο ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αλλά και ο Κωνσταντίνος Τσαλδάρης εμφανίζονται σε λίστα των πρακτόρων των ναζί κατά την περίοδο της κατοχής. Ωστόσο η σχετική λίστα με τους πράκτορες δεν περιλαμβάνεται στο απόρρητο έγγραφο της CIA.
Η αλήθεια είναι οτι πρόκειται για μια παλιά ιστορία που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα την δεκαετία του 60 και αφορούσε τον Καραμανλή και είχε μείνει στην ιστορία ως σκάνδαλο Μέρτεν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο εγγραφο της CIA, όσοι αναγράφονται στη λίστα φέρονται να είχαν συνεργαστεί και με τον Μαξ Μέρτεν, τον σφαγέα της Θεσσαλονίκης, στην εξόντωση των Εβραίων της πόλης.

Το άκρως απόρρητο έγγραφο, το οποίο έχει πλέον αποχαρακτηριστεί και έχει αναρτηθεί στη σελίδα της CIA, έχει ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου του 1962.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο τότε σύμβουλος της πρεσβείας Ιωάννης Μοσχόπουλος, αποκάλυψε πως κατά τη δίκη στο Ισραήλ του ναζί και υπεύθυνου για τις δολοφονίες εκατομμυρίων Εβραίων Άντολφ Άιχμαν, παρουσιάστηκε έγγραφο, μεταξύ των στοιχείων, με ένα πίνακα των ναζί στον οποίον αναγράφονταν οι συνεργάτες – πράκτορές τους στην Ελλάδα. Σε αυτόν τον πίνακα ήταν και τα ονόματα του...

4 Αυγ 2016

Δήμος Δίου Ολύμπου..."Σε τι ποσό ανέρχονται σήμερα οι οφειλές της ΔΕΥΑΝΟ προς ΔΕΗ¨κ.Δήμαρχε;"

Φωτογραφία του χρήστη Συνδυασμός Ευθύνης - Γιώργος ΦαρμάκηςΥποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δίου Ολύμπου.
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ !!!







Το ακούσαμε κι αυτό!! Πώς για την διακοπή του νερού στον Πλαταμώνα λόγω μη πληρωμής της Δ.Ε.Η. φταίνε οι προηγούμενες διοικήσεις της ΔΕΥΑΝΟ που δεν φρόντισαν να εισπράξουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές οι οποίες σύμφωνα με τον δήμαρχο ανέρχονται σε 2 εκ. ευρώ και οφείλονται όπως λέει σε εξυπηρέτηση μικροπολιτικών. 

Προφανώς ξεχνάει να μας πει ότι αυτές οι οφειλές δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο 2007-2010 επί δημαρχίας κύριου Χονδροπουλου που προεκλογικά καλούσε τον κόσμο να μη πληρώνει το νερό γιατι είναι δημόσιο αγαθό. Κάτι παρόμοιο που κάνανε οι δικοί σας σύμβουλοι στις τελευταίες εκλογές στην..

Τα ναζιστοειδή έχουν «επέτειο»…

Ο «πατριώτης» Μεταξάς - το ίνδαλμα των Κασιδιάρηδων - απαθανατίζεται με το συρφετό του να του αποδίδει τιμές σε άψογο ναζιστικό χαιρετισμό...

«Εμείς ήμασταν το καθεστώς εκείνο το οποίο εμείς εκφράζουμε ιδεολογικά, το καθεστώς της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά».
(Ν. Μιχαλολιάκος, ΣΚΑΪ, 24/10/2012).
    Θυμίζουμε:
    1) Ο Μεταξάς ήταν αυτός που το 1936, λίγους μήνες πριν κηρύξει επίσημα τη φασιστική δικτατορία, είχε διοριστεί πρωθυπουργός από τον βασιλιά Γεώργιο και είχε λάβει στη...

Ποιος θα είναι ο,η επόμενος;



http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/


Δε χρειάζονται σχόλια....

Άντε σιγά-σιγά να ξεσφραγιστούμε χριστιανοί...

!!!!!!!!!

Διαβάστε το ολόκληρο....




Αλλιώς δε θα μας βοηθήσει ο...

Ελλαδιστάν...Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ

3 Αυγ 2016

Η Τουρκια μπορει να ριχνει τα Ρωσικα αεροπλανα αλλα η Ελλάδα.....Βίντεο



Η Hala Gorani από το CNN ρωτά τον αρχηγό του ΝΑΤΟ για τις παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου από την Τουρκία. 

Η Τουρκια μπορει να ριχνει τα Ρωσικα αεροπλανα αλλα η Ελλάδα.....

Δείτε τον Αρχηγό του ΝΑΤΟ να κανει αβαβα...

Το BREXIT θα μείνει στην ιστορία ως η πιο αριστουργηματική απεξάρτηση μιας χώρας από το σάπιο σύστημα

Το πολιτικό αριστούργημα του brexit..




Και καθώς οι φωνές της προπαγάνδας άρχισαν να ουρλιάζουν πιο δυνατά μετά από το BREXIT, η Βρετανία προσπαθεί να βρει το βηματισμό της σε μια προσπάθεια να απεξαρτήσει την οικονομία της από το μολυσματικό σύστημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Μια ισχυρή χώρα, με σημαντικό πληθυσμό αρχίζει να ανασυντάσσει το παραγωγικό της σύστημα, να τονώνει τις επιχειρήσεις της με σημαντικές μειώσεις φόρων,

Κυριάκος....."ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"



...

Νέα παγίδα του «πλαστικού» χρήματος για μισθωτούς και συνταξιούχους από τους εκπληκτικούς μαιμού αριστερούς

 Η παγίδα του «πλαστικού» χρήματος για μισθωτούς και συνταξιούχους

Ιδιαίτερα αυστηρή θα είναι η εφορία στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που δεν θα δαπανούν το ελάχιστο απαιτούμενο όριο εισοδήματός τους με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας ή άλλου τραπεζικού μέσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιβάλλεται φόρος που θα ανέρχεται ακόμη και στο 45% του ποσού το οποίο δεν δαπανήθηκε με πλαστικό χρήμα, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο το ποσό αυτό ως εικονικό εισόδημα που θα προστίθεται στο δηλωμένο εισόδημα του φορολογούμενου.

Πιο συγκεκριμένα, το φορολογικό νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή εντός των επόμενων ημερών θα προβλέπει ότι μισθωτοί και συνταξιούχοι ηλικίας έως 75 ετών που δεν κατοικούν σε περιοχές με πληθυσμό έως 3.000 κατοίκους θα πρέπει να δαπανήσουν με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή άλλο τραπεζικό μέσο τουλάχιστον ένα ποσοστό του εισοδήματός τους με βάση την παρακάτω κλίμακα:

Ο νέος εθνικός ήρωας της Βουλγαρίας...



Εντάξει...
Βοήθησε κι ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο και τον πανέξυπνο Γιωργάκη..

Αλλά...

Τι δεν καταλαβαίνεις....;



Σκοπός των υπαλληλίσκων(Αλέξης ,Κυριάκος,Βενιζέλου-Φώφης,και των παραποταμιών τους)του τραπεζικού συστήματος της Μέρκελ είναι να μην μπορείς ούτε καν να επιβιώσεις.

Καθημερινά νέοι νόμοι-μαιμού υπογράφονται από το μικρό Αλέξη που εξουθενώνουν κυριολεκτικά τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους και διαλύουν εντελώς τον ιδiωτικό τομέα...

2 Αυγ 2016

H εξαφάνιση της Λιθουνίας

λιθουανια1

Η τραγωδία που βιώνουν οι λαοί των κρατών που προέκυψαν από την Σοβιετική ‘Ενωση διαγράφεται «ανάγλυφα» στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της Βαλτικής. Γνωστές περισσότερο για την «πρωτοπορία» του στο αντικομμουνιστικό και αντισοβιετικό «πογκρόμ», με απαγορεύσεις κομμάτων, οργανώσεων, ακόμη και αναφορών στο σοβιετικό παρελθόν και τον σοσιαλισμό, σε συνδυασμό με την ηρωοποίηση των ναζί και των ντόπιων συνεργατών τους – γεγονός το οποίο μακράν δεν τις εμπόδισε να γίνουν τα αγαπημένα «παιδιά» της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τουΝΑΤΟ – η Εσθονία, η Λετονία και η Λιθουανία, οι πάλαι ποτέ «χαϊδεμένες» σοβιετικές δημοκρατίες, αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρα προβλήματα φυσικής επιβίωσης του πληθυσμού τους. Τα πράγματα είναι τόσο χάλια, που ακόμη και οι προπαγανδιστικές «καμπάνιες» των αρχών, το μόνο που καταφέρνουν είναι να τα φέρνουν στην επιφάνεια…
Για παράδειγμα, πρόσφατα,

Εδώ ξέχασαν ολόκληρο δημοψήφισμα και τί ψήφισαν, θα θυμηθούν τώρα;


54 (με σήμα το μυστρί)..

     Γιατί δηλαδή ο άλλος βάζει τίτλο "300", 
     ..κι αμέσως όλοι καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες;
     Εμείς δεν θάπρεπε να βάζουμε σκέτο "54" χωρίς επεξηγήσεις,
     ..και όλοι να καταλαβαίνουν ότι εννοούμε την "πρώτη φορά τα ξαναεγκαινιάζουμε όλα"κυβέρνηση;

     Γιατί 54;  

Ηθελα νά 'ξερα ποιος μαλάκας έβγαλε επιτάφιο καλοκαιριάτικα


Αν είναι να κάνετε πλάκες στο ΠΑΣΟΚ, για όλα είσαστε ικανοί...

Πάρα πολύ "χριστιανικό" πράγμα οι μηνύσεις.

Κυβέρνηση υποκριτών, αντιπολίτευση δοσίλογων δεκανικιών, λαοπλάνοι δήμαρχοι και παπαδαριό τα έβαλαν με τους Αναρχικούς



Βρε θεούσα, στο θεό που πιστεύεις (το χρήμα δηλαδή), πες μου: 

Τι κακό έκαναν οι συλληφθέντες που διαμαρτύρονταν σαν αντίδραση, για τη μήνυση της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης κι ενώ οι μπάτσοι εκκένωσαν ένα κτίριο στο οποίο έβρισκαν προσωρινό κατάλυμα πρόσφυγες; Γιατί κανείς λογικός άνθρωπος, ακόμα και οι εκπρόσωποι της αστικής "δικαιοσύνης" δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι ώστε να σπιλώσουν τους αγώνες τους.

Πάρα πολύ "χριστιανικό" πράγμα οι μηνύσεις. 
Βέβαια από την Ιερά Εξέταση υπάρχει πρόοδος. Ποιό "κομμούνι" είπε "ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν"; Χιτώνες ρε! όχι κτήρια. Άμα περισσέψει χιτώνας θα τον δώσουν οι φαρισαίοι. Ουαί υμίν...

Αθώοι λοιπόν για το αδίκημα της υβριστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής λατρείας αλλά 19 από τους 26 καταδικάστηκαν για την πράξη της απείθειας,

1 Αυγ 2016

Συνεχίζει ακάθεκτος ο νεαρός...

«Ανθισμένη παπαδιά μητροπολίτισσα Θεσσαλονίκης»...«Προσβάλλεται η εκκλησία, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου»!







Όλα τα δίκια έχει η «Ανθισμένη παπαδιά μητροπολίτισσα Θεσσαλονίκης», -όπως αποκαλεί τον δεσπότη Ανθιμο ενυπόγραφο κείμενο σε ενημερωτική ιστοσελίδα- να δηλώνει εξοργισμένος γιατί μερικοί αναρχικοί «εις το όνομα του διαβόλου» μπήκαν σε μια εκκλησιά της μητρόπολης του δημιουργώντας ένα μικροεπεισόδιο σαν αντίδραση γιατί έπειτα από μήνυση της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης οι δυνάμεις καταστολής εκκένωσαν ένα κτίριο ιδιοκτησίας της, στο οποίο έβρισκαν προσωρινό κατάλυμα πρόσφυγες, μετανάστες και αλληλέγγυοι τους.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ότι υπήρξαν πολλές προσαγωγές με 26 απ' αυτές να μετατρέπονται σε συλλήψεις. Οι κρατούμενοι με την κατηγορία «διατάραξη θρησκευτικής συνάθροισης» βρίσκονται στην ΓΑΔΘ και αύριο θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. 




«Δεν το χωρά ο νους μου … Τέτοια πράγματα δεν έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα», δήλωσε στα ΜΜΕ ο αρχιρασοφόρος.

Φυσικά και δεν είναι εύκολο να συλλάβει το μυαλό του δεσπότη ότι μπορούσε να δημιουργηθεί εκ μέρους των αναρχικών μια τέτοια ακτιβιστική ενέργεια. (Τώρα, αν είναι σωστή η λάθος είναι μια άλλη συζήτηση).

Πιο εύκολο του έρχεται να αντιληφθεί ότι ο ίδιος βρέθηκε κατηγορούμενος –απαλλάχτηκε τελικά με βούλευμα- για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση βιασμού ανηλίκου στο «Παπάφειου» Ορφανοτροφείο Θεσσαλονίκης, στο οποίο είναι πρόεδρος του Δ.Σ. και ο ίδιος προσπάθησε να την...

Οταν τις ύαινες τις τρώνε οι γύπες

image002Οι τράπεζες, τα κόκκινα δάνεια και η χρεωκοπία του λαού

Όταν ο ευφυέστατος και πολυμήχανος Γιώργος Παπανδρέου εξήγγειλε τη γενική επίθεση εναντίον του βιοτικού επιπέδου του λαού και την προσφυγή στους προστάτες δανειστές σύσσωμη η αστική τάξη της χώρας στρατεύθηκε στην «εθνική» προσπάθεια. 

Έβλεπαν ότι το προηγούμενο μοντέλο λεηλασίας του κοινωνικού πλούτου, που παράγουν οι εργαζόμενοι, εξάντλησε τη δυναμική του και ξεκίνησαν ένα νέο γύρο αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων ώστε να μακροημερεύσουν την κερδοφορία τους, σε νέο πλαίσιο, έστω και αν ήταν αναγκασμένοι να πληρώσουν ακριβά ασφάλιστρα ζωής στους ξένους συμμάχους και εταίρους σε αυτήν την  προσπάθεια.
Σκέφτηκαν ως συνήθως. Δε βαριέσαι, θα πληρώσουν οι κάτω τον λογαριασμό και εμείς από τη χασούρα πάλι κέρδος θα βγάλουμε. Αμ δε! Τα ασφάλιστρα ζωής αποδεικνύονται πολύ ακριβά και καλούνται να πληρώσουν και οι ίδιοι.
Πρόσφατα υπέβαλε την παραίτηση του ο ..πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς, ο κ. Μ. Σάλλας, και έγινε αποδεκτή ¨εν χορδαίς και οργάνοις» συνοδευόμενη με τους σχετικούς λιβανωτούς. 
Ο άνθρωπος, που κατεξοχήν εκπροσωπούσε το «ελληνικό όνειρο,¨ υποχωρούσε κατά κράτος μπρος στο αμερικάνικο. 
Αυτός, που από καθηγητής πανεπιστημίου (εφαρμόζοντας τις γνώσεις του…) έγινε πρόεδρος στην Πειραιώς και από το Δεκέμβριο του 1991 με 200 άτομα προσωπικό και μερίδιο μόλις 0,1% της ελληνικής τραπεζικής αγοράς, έφτασε σε πάνω από ..

Ομολογία Τσίπρα: Είμαστε το ανάχωμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ…




Έχουμε αναλύσει διεξοδικά και πολύ κουραστικά (διότι το στρώμα των «χρήσιμων ηλιθίων» που μεθάει με αυταπάτες είναι μεγάλο) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ιδεολογικό επίπεδο, αποτελεί την «αριστερή συνείδηση» του κεφαλαίου και τον «αριστερό ρήτορα» της πλανητικής Νέας Τάξης… 

Σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ επίπεδο:
 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται, μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο, να διασώσει το καταρρέον κυβερνητικό οικοδόμημα, να νοθεύσει και να διαφθείρει τη αγωνιστική λαϊκή συνείδηση, να ανακόψει και να χειραγωγήσει εκλογικά τον εκρηκτικό λαϊκό θυμό. Δηλαδή να αποτελέσει το ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ και το ΑΝΑΧΩΜΑ της λαϊκής οργής, την ασφαλιστική δικλίδα του καθεστώτος. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πάρα πολλές φορές, ανοικτά και κυνικά, απευθύνεται στους ληστές και δήμιούς μας, κραυγάζοντας: 

Nομίζω πως πρέπει να του αλλάξουν τα χάπια του μικρού Αλέξη

Ο Τσίπρας στην Εύβοια για τα εγκαίνια των πυρκαγιών

tsipras kordela
Πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει την πυρκαγιά στην Εύβοια είναι η κρατική μηχανή, αφού βρέθηκαν χρήματα και της έγινε service, ενώ πέρασε και ΚΤΕΟ.

Η κυβέρνηση δήλωσε πως η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, αφού η Εύβοια είναι νησί, οπότε, όταν οι πύρινες λαίλαπες φτάσουν στην θάλασσα, θα σβήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, την φωτιά στην Εύβοια την έβαλαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για να πάρει η Ελλάδα την ασφάλεια και να πληρώσει το χρέος.

Φόβος για ανθρώπινες ζωές δεν υπάρχει,

31 Ιουλ 2016

Οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες

740full-attenberg-screenshot
To Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (BFI) επέλεξε πρόσφατα τις 10 καλύτερες ταινίες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, από την εποχή Μιχάλη Κακογιάννη και του Θόδωρου Αγγελόπουλου μέχρι το λεγόμενο «weird wave» του Γιώργου Λάνθιμου και της Ραχήλ Τσαγγάρη.
Η Christina Newland του BFI που επιμελήθηκε την λίστα, γράφει στο συνοδευτικό κείμενο:
«Ο ελληνικός κινηματογράφος, ως επιχείρηση και ως τέχνη, έχει χαρακτηριστεί από την αντιπολίτευση και αγωνίζεται να επιβιώσει εδώ και μισό αιώνα. Την ίδια στιγμή που η τέχνη του κινηματογράφου σε άλλες χώρες ανθίζει -συχνά παρά τα δικτατορικά καθεστώτα και εν καιρώ πολέμου- η βιομηχανία του κινηματογράφου στην Ελλάδα παραπαίει. Χωρίς κρατικά κεφάλαια και αυστηρά ελεγχόμενοι από την προπαγάνδα της εποχής, ακόμα και οι πιο αποφασισμένοι σκηνοθέτες βρήκαν δεκάδες εμπόδια από το πολιτικό τοπίο της χώρας.
Μετά το τέλος της ναζιστικής κατοχής,

Τα τελευταία 17 χρόνια που δραστηριοποιείται στη χώρα μας δεν δημοσιεύει ούτε καν ισολογισμό!!!!!!

Ποιος Γερμανικός κολοσσός με τζίρο 1,5 δισ. στη χώρα μας, είναι ...Ο.Ε.


Ποιος Γερμανικός κολοσσός με τζίρο 1,5 δισ. στη χώρα μας, είναι ...Ο.Ε.

Αν σας έλεγαν ότι μια γερμανική Ομόρρυθμη Εταιρία (Ο.Ε.) λειτουργεί στην Ελλάδα 17 χρόνια και ο τζίρος της ξεπερνά το 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ θα το πιστεύατε;

Και όμως είναι αλήθεια και μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες εγκαινίασε επένδυση 130 εκατομμύριων ευρώ. 
Θα πείτε πειράζει που είναι Ο.Ε και όχι Α.Ε. ή κάτι άλλο; 
Μάλλον ναι γιατί θα πρέπει να ξέρουμε πόσα χρήματα Ελλήνων καταναλωτών ταξιδεύουν κάθε χρόνο για Βερολίνο. 
Γιατί όπως θα διαβάσετε παρακάτω οι Ο.Ε΅. δεν υποχρεούνται να δημοσιέυουν ισολογισμό.
Πρόκειται για την ...

Τα καλυτερότερα παιδιά σ ένα....«μυστηριώδες» ντερλίκι..(δείπνο)



Ένα «μυστηριώδες» δείπνο έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, στο σπίτι του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου, στην Κηφισιά, με αντικείμενο την επίλυση του προβλήματος του μεσαίου χώρου.

Όπως γράφουν τα «Νέα», στο σπίτι του πρώην υπουργού στις 13 Ιουνίου, βρέθηκαν οι Κώστας Σημίτης, Γιάννης Στουρνάρας, Θεόδωρος Πάγκαλος, Αννα Διαμαντοπούλου,

Βαρουφάκης:«Ήρθε η ώρα των απολύσεων και της αποκατάστασης της Δημοκρατίας»

Μέσω του προσωπικού του blog σχολιάζει ο Γιάνης Βαρουφάκης τη νέα ομολογία αποτυχίας του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα. 
Ο επικεφαλής του DiEM25 ζητάει παραιτήσεις σε ΔΝΤ, ΕΚΤ και Κομισιόν και μια ολοκληρωτική στροφή με «άμεση ανακούφιση χρέους, τέλος στη λιτότητα και αποκατάσταση της Δημοκρατίας».
Γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης:
Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε με μια συζήτηση στο ελληνικό Κοινοβούλιο την οποία κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (οι βασικοί, αλλά όχι οι μόνοι, υποστηρικτές της Τρόικα στην Ελλάδα) για να με καλέσουν σε εξεταστική επειδή τόλμησα να αντιμετωπίσω την Τρόικα όταν ήμουν υπουργός Οικονομικών τους πρώτους έξι μήνες του 2015. 
Η τρόικα η οποία είχε σκηνοθετήσει ένα bank run πριν αναλάβω το υπουργείο, που με είχε απειλήσει με κλείσιμο τραπεζών την τρίτη μου ημέρα στο υπουργείο και που έκλεισε τελικά τις τράπεζές μας τώρα έκανε κίνηση για να μου... χρεώσει το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls. Όπως ένας κλασικός τραμπούκος η τρόικα αποδείχθηκε εξαιρετικά πρόθυμη να κατηγορήσει τα θύματά της και να δυσφημήσει όποιον τολμάει να αντισταθεί στους τραμπουκισμούς της.
Η αντίδρασή μου στις κατηγορίες της τρόικα και την απειλή να βρεθώ στο εδώλιο ήταν απλή: "Ελάτε, θα σας αντιμετωπίσω". Τους προκάλεσα σε όποιο χώρο θέλουν: σε ένα αμφιθέατρο, σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, ακόμη και σε δικαστική αίθουσα. 
Στο τέλος δείλιασαν και η κοινοβουλευτική διαδικασία ηττήθηκε, καθώς μερικοί από εκείνους (ένα μικρό κόμμα, το οποίο είναι συνήθως αγκαλιά με την τρόικα) ψήφισαν...

Ζωή...«θα παραπέμψω τον Τσίπρα για εσχάτη προδοσία»

Image result for ζωή κωνσταντοπούλου
















Με μια σχετική δημοσίευση, φαίνεται να κάνει στοιχειώδης υποθέσεις πάνω στις επόμενες κινήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Συγκεκριμένα, ο ΒΗΜΑτοδότης αναφέρει τα εξής:
«Ας κάνουμε μια υπόθεση όχι και τόσο μακριά από την πραγματικότητα. 

Ας υποθέσουμε ότι στις εκλογές (όποτε αυτές κι αν γίνουν) εισέρχεται στη Βουλή το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 
Τι πρόκειται να συμβεί; 

Πρώτον, θα...