# #

3 Σεπ 2011

Τα ονόματα των μυστικών κονδυλίων...Υπαρχουν εισαγγελεις σ αυτην την χωρα ???

 Σας ..αποκαλύπτω λοιπόν ότι είναι όλοι ανεξαιρέτως οι Υπουργοί Τύπου, με όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, οδό και αριθμό.

..

Ο κύριος Μόσιαλος είπε ότι καταργούνται τα μυστικά κονδύλια που τσέπωναν κάποιοι λεγόμενοι «δημοσιογράφοι»..

 Άρα υπήρχαν μυστικά κονδύλια.. Άρα κάποιοι έδιναν τα μυστικά κονδύλια και κάποιοι τάπαιρναν τα μυστικά κονδύλια, τουλάχιστον από την εποχή της χούντας έως και σήμερα..

 Γιατί τάδιναν και γιατί τάπαιρναν τα μυστικά κονδύλια; Ποιοί τάδιναν και ποιοι τάπαιρναν τα μυστικά κονδύλια;..

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;..

ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ 

 

Πίσω από τη δημόσια επίδειξη συμφωνίας στη συνάντηση κορυφής του Παρισιού με τίτλο «Φίλοι της Λιβύης», κρύβεται ένας σκληρός αγώνας δρόμου μεταξύ Αγγλίας, Ιταλίας, και Γαλλίας, για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Λιβύης.

Πίσω από την συνάντηση, στην οποία συμμετέχουν κυβερνήσεις, ΜΚΟ, το λιβυκό Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο, και διεθνείς οργανισμοί, και που το θέμα της είναι υποτίθεται η μεταπολεμική μετάβαση της Λιβύης, κρύβεται απλά η διάθεση των πρωταγωνιστών για περισσότερο πετρέλαιο.

Η γαλλική Liberation μιλάει για τη πρωτοκαθεδρία της Γαλλίας σε αυτόν τον αγώνα δρόμου, και για ένα διπλωματικό μπλίτζκριγκ που ακολουθεί το στρατιωτικό στοίχημα που έπαιξε η χώρα.

 ‘Ένα στοίχημα που είχε σκοπό τα οικονομικά και μόνο οφέλη για τις γαλλικές επιχειρήσεις πετρελαίου.

Μάλιστα, η εφημερίδα έχει στα χέρια της ένα έγγραφο, υπογεγραμμένο από το Μεταβατικό Συμβούλιο (NTC).
Όλοι γνώριζαν από καιρό, ότι οι αντικαθεστωτικοί θα προτιμούσαν να συναλλαγούν με εταιρίες τα κράτη των οποίων τους βοήθησαν στρατιωτικά.

 Πιο συγκεκριμένα, θα τους έδιναν τα άκρως κερδοφόρα συμβόλαια εκμετάλλευσης του λιβυκού πετρελαίου.

Το έγγραφο που έχει η Liberation, αποδεικνύει ότι τέτοιες συμφωνίες οριστικοποιήθηκαν πριν από αρκετούς μήνες.
 Μάλιστα, όπως διευκρινίζει η εφημερίδα, υπάρχουν συμφωνίες από την 3/4/11, δυο μόλις εβδομάδες μετά την απόφαση Νο1973 του Σ.Α. του ΟΗΕ. Το NTC φαίνεται να απέστειλε επιστολή στον Εμίρη του Κατάρ, ως ενδιάμεσου με τη Γαλλία, όπου σημειώνεται ότι αν η Γαλλία αναγνωρίσει επίσημα το Συμβούλιο, τότε θα της δοθεί το 35% του λιβυκού αργού πετρελαίου. Άρα, ο  πόλεμος της Λιβύης, έγινε βασικά για το Παρίσι!


Αυτή η διπλωματική και ενεργειακή νίκη της Γαλλίας έχει ανησυχήσει την...

Να κι ο Κωστακης....Δεν του καίγεται καρφί...!!!
Συνεχίζει να κινείται στους ίδιους ρυθμούς ο Κώστας Καραμανλής!


 Ίδιος με την περίοδο που είχε τα ηνία της χώρας. Ανέμελος, ευδιάθετος και φυσικά μαυρισμένος!!!
Η ...

ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ??? ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥΗ Άγκυρα θα αποκλείσει την Αν. Μεσόγειο...

Σειρήνες τουρκο-ισραηλινής εμπλοκής φαίνεται πως ηχούν στη Μεσόγειο.

 Η Άγκυρα φαίνεται πως θέλει να ανεβάσει το θερμόμετρο στην περιοχή και για να αντιδράσει εναντίον του Ισραήλ αλλά και για να εμποδίσει την Κύπρο να σταματήσει τις θαλάσσιες έρευνες της.  

Η έντονη αντίδραση της Άγκυρας, μετά την ανακοίνωση της έκθεσης του ΟΗΕ για την επέμβαση των ισραηλινών κομάντος στο πλοίο Μαβί Μάρμαρα, δεν ικανοποίησε την Άγκυρα η οποία ανεβάζει έντονα τους τόνους.

Όμως η ανακοίνωση της Άγκυρας κρύβει δυο σημεία που αφορούν άμεσα την Κύπρο και την Ελλάδα.. Ο Νταβούτογλου ανακοίνωσε πως «η Τουρκία με το στόλο της θα....

"Εκκλησιαστικοί ταγοί έχουν δείξει δείγματα φασιστοειδούς συμπεριφοράς μεσαιωνικού τύπου" για τα "Κορίτσια με τα μαύρα"

Πρόκληση! Με πληρωμένα οδοιπορικά και διαμονή τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Εθνική ΣυνδιάσκεψηΑγαπητοί Σύντροφοι και Συντρόφισσες , ως γνωστόν, το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη 2011 θα πραγματοποιηθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη του Κινήματος, η οποία είναι ένα κορυφαίο πολιτικό γεγονός και αποτελεί την ολοκλήρωση του δημοκρατικού διαλόγου που πραγματοποιήθηκε μέσα από μια σημαντική διαδικασία με τη συμμετοχή των στελεχών, των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ καθώς και των φορέων της Κοινωνίας. Η Εθνική Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00π.μ έως και αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Σε συνέχεια της επιστολής που σας στείλαμε τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011 σχετικά με τη συμμετοχή των στελεχών του Κινήματος στην Εθνική Συνδιάσκεψη και τη μετακίνηση των μελών των:
• Περιφερειακών Επιτροπών  • Νομαρχιακών Επιτροπών και • Επικεφαλής των Δευτεροβαθμίων Συνδικαλιστικών παρατάξεων ΠΑΣΟΚ,σας ενημερώνουμε ότι θα καλυφθούν και οι διανυκτερεύσεις των...

Στο Μαξίμου ψάχνουν για τον νέο ύμνο ... του ΠΑΣΟΚ!!!

Φήμες φέρουν τις τελευταίες μέρες τον πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου να προβληματίζεται έντονα για το αν θα προκηρύξει εκλογές αφού αυτή την στιγμή το ΠΑΣΟΚ δεν έχει οράματα, προτάσεις αλλά το κυριότερο ...
"συμβολικό" τραγούδι που να το αντιπροσωπεύει!


Όπως είναι γνωστό, για τα μέχρι τώρα σύμβολα του δηλ. το “Καλημέρα ήλιε” και το “Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες” υπάρχει απαγόρευση (από την Μυρσίνης Λοίζου και τον Ηλία Ανδριόπουλο) να μη χρησιμοποιούνται στις .....
δημόσιες κομματικές εκδηλώσεις! 

Έτσι ο κ. Παπανδρέου ζήτησε εναγωνίως την βοήθεια των υπευθύνων για να βρουν το τραγούδι που θα γίνει ο νέος ύμνος του κόμματος για να προκηρύξει μετά εκλογές!!!

Αυτή την στιγμή φτάνουν σωρηδόν στο Μέγαρο Μαξίμου προτάσεις από ειδικούς και μη, οι οποίες προτείνουν τραγούδια που εκφράζουν τις τάσεις αλλά και τους προβληματισμούς, της Ελληνικής κοινωνίας!

Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι προτάθηκε ήδη το γνωστό τραγούδι του μεγάλου βάρδου του..

Ένας πρωθυπουργός διεκπεραιωτής που έχει ηττηθεί...Η μάχη εχει ήδη κριθεί και απλώς δεν ξέρουμε πόσο βιαστικοί είναι και μέχρι που θα φτάσουν.


 Από την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην συνδιάσκεψη προκύπτει ότι έχει πάρει τις εντολές της τρόικα της ευρωζώνη του μνημονίου και του ντόπιου κεφαλαίου και τις ονομάζει «αναγκαίες».
 Και ως τέτοιες τις πολιτικοποιεί και τις εντάσσει στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο ανεβάζει σε κάποιο βάθρο πατριωτισμού όπου θεωρητικά συνομιλεί με την Ιστορία και διαμορφώνει μια νέα Ελλάδα.
Στην πράξη όμως το ΠΑΣΟΚ εκτελεί τις εντολές της τρόικα της ευρωζώνης του μνημονίου και του ντόπιου κεφαλαίου.

Το κρίσιμο στην σφαίρα των ιδεών είναι ότι δεν υπάρχει ούτε όραμα, ούτε καν σκαρίφημα, ούτε καν μια ιδέα για το σε ποια Ελλάδα πηγαίνουμε. Και δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα πουθενά ούτε στην Ευρώπη ούτε στην Ελλάδα.
Υπάρχουν μόνο οι εντολές της τρόικα της ευρωζώνης του μνημονίου και του ντόπιου κεφαλαίου ως σχέδιο το οποίο Παπανδρέου επέλεξε να πολιτικοποιεί και να διεκπεραιώνει.
Και το ερώτημα είναι τι παριστάνει το ΠΑΣΟΚ σε αυτό τον δρόμο και ποιο σχέδιο έχει για τον εαυτό του.
Το σημείο είναι κομβικό και δημιουργείται το ερώτημα:

Οι στημένες προβοκάτσιες των Aμερικανών για το άσυλοΑπο το Wikileaks μαθαίνουμε οτι οι ΗΠΑ ενδιαφερόταν για το άσυλο και είχε βάλει στόχο τη κατάργησή του.
 Έτσι στα τέλη του 2009 ο αµερικανός πρεσβευτής συνοψίζοντας τη θεώρησή του για το άσυλο στη χώρα µας σε εµπιστευτικό τηλεγράφηµα σχολίαζε:

"Το µόνο µέρος στην Ελλάδα όπου η ελευθερία της σκέψης είναι σοβαρά περιορισµένη είναι οι ίδιες οι πανεπιστηµιουπόλεις»"

Τα τηλεγραφήματα του Wikileaks σχετικά με τις ανησυχίες των αμερικανών για το άσυλο μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή word, εδώ 
Στα ΝΕΑ επίσης διαβάζουμε οτι
"Λίγο καιρό πριν από την αποστολή τού εν λόγω εµπιστευτικού τηλεγραφήµατος, σειρά βίαιων επιθέσεων σε πανεπιστηµιακούς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είχε πυροδοτήσει τις συζητήσεις για την κατάργηση του ασύλου.

Αυτό που γίνεται κατανοητό είναι ότι αμερικανοί δεν περιορίστηκαν σε τηλεγραφήματα και ανησυχίες αλλά προχώρησαν πιο πέρα, έβαλαν δηλ. σε εφαρμογή το σχέδιο τους για τη κατάργηση του.
Με ποιο τρόπο; 

Wikileaks: Ο Καρατζαφέρης ζητούσε επαφές με Αμερικανούς και την εβραϊκή κοινότητα και “τυχαία” συνάντηση με ΕρντογάνΦρικτά πράγματα αποκαλύπτονται από τη Wikileaks όσον αφορά τον γνωστό κολοτούμπα!!

 Σε συνάντηση της Τζαβέλα με αμερικάνο αξιωματούχο στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 ο Καρατζαφέρης ξεβρακώθηκε κανονικά μπροστά τους:

 Παρακαλούσε, μέσω της Τζαβέλα, για συνάντηση μαζί τους υποσχόμενος πως μετά τις εκλογές, αφού θα έχει υποκλέψει την ψήφο των ηλιθίων, θα έβγαζε ανακοίνωση υπέρ της αποζημίωσης των εβραίων για το εβραϊκό νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης σαν κίνηση καλής θέλησης προς την εβραική κοινότητα

 έλεγε στους αμερικάνους ότι έχει δώσει εντολή να πέσουν οι τόνοι από τα στελέχη του… 

 θύμιζε ότι είχε συναντηθεί με λαθρομετανάστες…


 και τέλος επιζητούσε μια συνάντηση με τον Ερντογάν που όμως θα φαίνονταν “τυχαία” για να μην πονηρευτούν οι ηλίθιοι που τον στηρίζουν…


Διαβάστε τα χάλια του και μόνοι σας:...

«Εργα» της «συναίνεσης» είναι αυτά που «πληρώνει» ο εργάτης, ο υπάλληλος, ο αγρότης, ο μικροεπαγγελματίας, ο άνεργος.


Συναίνεση


  
 
Ο Λοβέρδος, ο Ρέππας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Μπακογιάννη, ο Χατζηδάκης, ο Βενιζέλος, ο ΛΑ.Ο.Σ. (και όχι μόνον αυτοί) μιλούν για «συναίνεση» και «συνεργασία». 
Εκδοτικά συγκροτήματα είτε επαινούν τη «συναίνεση» στην Παιδεία και τη θεωρούν ως «γενική πρόβα» μιας ευρύτερης «συναίνεσης»,
είτε εισηγούνται τη «συναίνεση» εξακολουθητικά, αφού όπως λένε - προσπαθώντας να πείσουν το ακροατήριό τους και να στρώσουν το έδαφος - «χρειάζεται συνεργασία», «ευρεία συνεργασία», «συνεργασία κυβερνητική».

*
Πέρα, όμως, από το τι «χρειάζεται» ο τόπος, υπάρχει και το τι βιώνει ο τόπος.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι: Αυτό που βιώνει ο τόπος είναι κάτι που προέκυψε ανεξάρτητα από αυτό που εισηγούνται οι πλασιέ της «συναίνεσης»; 

Η θέση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα δεν είναι προϊόν της πολιτικής «συναίνεσης» μεταξύ του αστικού πολιτικού κόσμου;

`Η να το πούμε διαφορετικά:

Η «συναίνεση», η οποία εμφανίζεται ως ελιξήριο για το λαό, δεν είναι πανταχού παρούσα εδώ και δεκαετίες σε όλες τις κεντρικές, τις στρατηγικές επιλογές της τάξης των καπιταλιστών και των κομμάτων τους;
*
Ας θυμηθούμε: 

Τα χαμένα ιδανικά κ τα καλά...γαμήσια!!! Αέναη μαλάκυνση, υποβαθμισμένη νοημοσύνη ή απλά μια πραγματικότητα;

 Καθομαι κ προβληματίζομαι κοιτώντας τι γίνεται γύρω μας. Μήπως, όμως, είμαι απλά ένας ακόμη μαλάκας;
 Μήπως παραείμαστε ευαισθητοι για να ζούμε σε αυτή τη σάπια κοινωνία των αχρείων κ πνευματικά αθλίων κ ηλιθίων;

Τα τελευταια 15 χρόνια που ασχολούμαστε ενεργά με την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα, έχουμε δει πολλά κ έχουμε βγει από τα ρούχα μας πολλάκις. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

 Εκλογικεύμενες αντιλήψεις περί μίζας, γλειψίματος κ αναξιοπρέπειας, πολιτικες προσιδιασμένες στο σύγχρονο σαδομαζο lifestyle κ ιδεοληψίες πλήρως αστήρικτες κ άλογες συνέθεταν τη μαζική αντίληψη των πολιτών περί πολιτικής κ κοινωνικής ζωής. Φτάσαμε στο σημείο η αξιοπρέπεια να θεωρείται βλακεία κ η ιδεολογία αναρχοκομμουνιστικό...

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο
 

      Γράφει ο Γιάννης Περακάκης*
    
    Όταν πριν λίγες μέρες ξεκινήσαμε αυτό το ιστολόγιο είχαμε βάλει σαν υπότιτλο "Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο".


 Αιτία είναι η έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους, υπηρεσίας που εποπτεύεται από την Βουλή.


 Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα και τα γεγονότα ήρθαν να μας επιβεβαιώσουν.

       Ποιός έχει δίκιο σ' αυτή την περίπτωση;  Το γραφείο προϋπολογισμού δεν κάνει δα και καμμιά επαναστατική αποκάλυψη. Εκθέτει αυτά που λίγο-πολύ γνωρίζουν  όλοι όσοι ασχολούνται στοιχειωδώς με τα οικονομικά. Τι λέει δηλαδή. Λέει ότι το έλλειμμα θα είναι φέτος μεγαλύτερο κατά 1% του ΑΕΠ από αυτό που είχε προϋπολογισθεί. Και που oφείλεται αυτό;

Κ α λ ά μ α ς κ ά ν ε τ ε!! Αφού γινήκαμε γιουσουφάκια αγάδων...

...Μας πάτε γαμιώντας και δέρνοντας μέχρι την Κόλαση.
Πατριωτικά και συντροφικά.


...Γουστάρετε να μας έχετε στο γύψο εφ΄όρου Ζωής.
Αλληλέγγυα και διεθνιστικά.


...Μας κόβετε τις μερίδες στο μισό.
Διαιτητικά και οικονομικά.


...Λεηλατείτε τα πάντα.
Συνεταιρικά και ευρωπαϊκά.


...Ασελγείτε επί νέων και νεανίδων...

Ολοι στις πλατειες σημερα ..3 του Σεπτεμβρη !!! Να παρουμε πισω τη ζωη μας...Βιντεο

Επερώτηση Βόμβα Αυστριακού ευρωβουλευτή Andreas Mölzer:"Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του"Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , ο Αυστριακός ευρωβουλευτής Andreas Mölzer, έκανε την εξής γραπτή ερώτηση :

Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις
27 Ιουνίου 2011
E-006139/2011
Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης
προς την Επιτροπή
Άρθρο 117 του Κανονισμού
Andreas Mölzer (NI)


 Θέμα: Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του
 Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου κατηγορήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι απέκτησε μια περιουσία εκμεταλλευόμενος εμπιστευτικές πληροφορίες για την ελληνική δυσχερή θέση.
 Κατά το έτος 2009, η συντηρητική κυβέρνηση αγόρασε τις συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης (Credit Default Swaps) στην αξία του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, οι οποίες πωλήθηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στον Παπανδρέου με κέρδος σχεδόν...

Έκλεισε την ομιλία του υπό τις αποδοκιμασίες της ΠΑΣΠ...

Ελεγε..ελεγε...Εκτος τοπου και χρονου ο Γιωργακης!!! Ποτε δεν θα γινει ουτε καν ...Γιωργος...!!!


Υπό τις έντονες αποδοκιμασίες της ΠΑΣΠ, που φώναζε συνθήματα υπέρ της Δημόσιας Παιδείας, έκλεισε την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου.


 Ζαλισμένος από το εκρηκτικό κλίμα που δημιούργησαν οι νεολαίοι του Κινήματος, ξεκάθαρα εχθρικό προς εκείνον, την πολιτική του και την Άννα Διαμαντοπούλου, κινήθηκε να...

Ο αδιαπραγμάτευτος δωσιλογισμός του ΠΑΣΟΚ
«Το ΠΑΣΟΚ καλείται και πάλι να βγάλει τη χώρα από την επιτήρηση και την εξάρτηση. Και θα τα καταφέρουμε. Σήμερα θα κάνουμε το επόμενο βήμα για την πρόοδο της χώρας.Η υπόσχεση της αλλαγής θα γίνει πράξη ξανά».
Αυτά τα τραγικά και προκλητικά προς τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό δήλωσε σήμερα  ο πρωθυπουργός του Μνημονίου Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ των Ιμίων.
Χρόνια μας πολλά, λοιπόν.
  Ένα πολιτισμένο έθνος που θέλει να λέγεται ευρωπαϊκό και σύγχρονο, οφείλει να κάνει την αυτοκριτική του και να συμβιώνει με τα τερατώδη λάθη του παρελθόντος του.
  Η 3η Σεπτέμβρη (sic) αποτελεί τη γενέθλια ημέρα του πραξικοπήματος που ακόμα κατατρώει τις σάρκες της Ελλάδας.  Οφείλουμε όλοι λοιπόν να αναρωτηθούμε σε ποιο βαθμό ο καθένας μας ευθύνεται για τις τραγικές συνέπειες.
  Είτε επειδή κάποτε τους ψηφίσαμε (ξέρω πολλούς που το κάνανε την εποχή του Σημίτη επί φιλελεύθερης στροφής ΠΑΣΟΚ), είτε επειδή κάποτε πλησιάσαμε έναν βουλευτή για μια υποθεσούλα, είτε επειδή κάποτε λαδώσαμε έναν εφοριακό ή έναν πολεοδόμο, είτε επειδή απλά δεν αντιδράσαμε ως οφείλαμε απέναντι στους φασίστες.
3η Σεπτέμβρη (και όχι Σεπτεμβρίου στη γλώσσα ΠΑΣΟΚ) και όλα δείχνουν να είναι στη θέση τους:

« Τι θα συμβεί αν;...» ...To χειροτερο σεναριο !!!


 Τι θα συμβεί αν;
Υπό τον τίτλο « Τι θα συμβεί αν;...» ομάδα οικονομολόγων της εφημερίδας Handelsblatt, με επικεφαλής τον Dirk Heilmann σκιαγράφησαν το „Worst-Case-Szenario", πώς δηλ. θα μπορούσε να επέλθει η διάλυση της ευρωζώνης.
Επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας των οικονομολόγων που το επεξεργάστηκαν ήταν ο καθηγητής Clemens Fuest, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
- Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, το Φεβρουάριο του 2012 η κρίση χρέους στην Ελλάδα οξύνεται, οι αντοχές και η προθυμία των Ελλήνων για μεταρρυθμίσεις έχουν φθάσει στα όρια τους, η κοινή γνώμη εξεγείρεται και η κυβέρνηση Παπανδρέου πέφτει αφού χάνει την ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή.
- Ο νέος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανακοινώνει τον Απρίλιο 2012 την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την...

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ 
 
 
 
Δύο μήνες μετά την μεγάλη μάχη του Συντάγματος που έδωσε ο λαός για να προστατέψει τις κοινωνικές κατακτήσεις, τα δημόσια αγαθά, την ίδια την δημοκρατία και να αποτρέψει την εκποίηση της χώρας στην τρόϊκα και στους τραπεζίτες, η δυναμική του λαϊκού ξεσηκωμού συνεχίζεται.

Τώρα, σε μια κρίσιμη συγκυρία, όπου η καταστροφική λαίλαπα των πολιτικών του Μνημονίου έρχεται να αφανίσει όλα τα λαϊκά στρώματα με τα νέα χαράτσια και να βυθίσει στη φτώχεια και το χάος την κοινωνία για πολλές δεκαετίες, η αντίσταση πρέπει να ενταθεί και να κλιμακωθεί.

Ο ίδιος ο λαός έχει πλέον την ευθύνη να απαλλαγεί από τον ζουρλομανδύα..

Το ζειμπεκικο της ...Πλατειας !!!

Τα λεφτά σας θα κάνουν φτερά....

ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ BLOGGERS


φίμωση στα blogs
Την ώρα που πολλά νοικοκυριά, είναι στα όρια της εξαθλίωσης και όχι δεν έχουν να πληρώσουν συνδρομή ίντερνετ, αλλά ούτε καν ρεύμα, δίνουν -σε συνεργασία με την ΕΕ και το ΕΣΠΑ- εκατομμύρια ευρώ για ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στο ίντερνετ, πχ για κινητά και tablets, i pod iDroid κτλπ, λέξεις άγνωστες σε ένα λαό που εξαθλίωσαν.

Όλες οι επιχειρήσεις και ειδικά εφημερίδες και ΜΜΕ είναι εδώ!
(κατεβάστε το έγγραφο)


ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

Το ποσό όπως βλέπεται ανέρχεται σε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ:
χειραγωγήσιμο ίντερνετ
Θέλουν τον πλήρη έλεγχο του Ίντερνετ γι'αυτό χρηματοδοτούν τα δικά τους ΜΜΕ και φιμώνουν τους bloggers.

Δείτε εδώ και την επίμαχη ανακοίνωση

ΣΑΦΗΣ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ BLOGGERS

ΥΓ: Κύριε Παπαϊωάννου ήδη εστάλησαν επιστολές χειρόγραφες απο το Λουξεμβούργο και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, σε πολίτες που κατήγγειλαν την προσπάθεια τρομοκρατίας και φίμωσης των bloggers...θα ανακοινωθούν άμεσα.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Ενωμένοι Bloggers

3 του Σεπτεμβρη....Ποιος γιορταζει σημερα ??? Δειτε το βιντεο οπωσδηποτε κι μετα ...κοψτε την τουρτα !!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.


 Άρχισε αποδω, μα φτάνει και σε σας σύντομα. Εκτός κι αν...


Κεντρικός ήρωας ο Πιγκουλίνος, εκπρόσωπος των χωρών P.I.G.S.

ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΟΥ- ΙΣΡΑΗΛΙωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος-Αμυντικός Αναλυτής

           
  «Ο κύβος ερρίφθη» (Alea jacta est) στην Ανατολική Μεσόγειο μετά από την απέλαση των Ισραηλινών διπλωματών, την κάθετη υποβάθμιση των τουρκο-ισραηλινών σχέσεων και την πλήρη διακοπή της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Ο γράφων είχε κατ’ επανάληψη υποστηρίξει τα τελευταία έξι τουλάχιστον χρόνια, ότι Άγκυρα και Τελ-Αβίβ βαδίζουν προς το διαζύγιο, καθώς τους χωρίζουν ιστορία, γεωγραφία, πολιτισμός και τελευταία η οικονομία.

  Ωστόσο προκαλεί έκπληξη, μαζί και θυμηδία, η φραστική διατύπωση που χρησιμοποίησε ο Τούρκος υπουργός των Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου λέγοντας:

Εγκαταλείπουν το καράβι τα τρωκτικά του ΠΑΣΟΚ;Ή τους πετάει ο καπετάνιος;ΤΡωκτικά ΠΑΣΟΚ
οικονομικός θάνατος της χώρας μας.


Ήρθε ο καιρός να καταλάβουμε πως το καλοκαίρι τελείωσε .
Γυρίσαμε στις δουλειές μας ,στα άπληστα αφεντικά που μας έχουν απλήρωτους 6 μήνες ,στα μνημόνια ,στις συναντήσεις με την Τρόικα και στο ανίκανο να μας βγάλει από την κρίση Ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Αρχές Σεπτεμβρίου και όπως όλα δείχνουν έρχονται δύσκολοι καιροί.

 Όχι πως δεν το ξέραμε αλλά ξαπλωμένοι ανάσκελα στην παραλία ελπίζαμε πως κάτι θα άλλαζε προς το καλύτερο. Δεν μπορεί λέγαμε μπόρα είναι θα περάσει και πίναμε μία γουλιά παγωμένο καφέ.

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η διακοπή των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.

Μην ξεγελιέστε δεν έγινε το ΠΑΣΟΚ απότομα ένα κόμμα με έντονο "αντιστασιακό" χαρακτήρα ,απλά ολοκλήρωσε το έργο του και τώρα προσπαθεί  να...

ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011-2012


Ο βοσκός, ο δήμαρχος , ο παπάς και οι δυο γυναικαρες...!!!
Ένας βοσκός αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα να δει πως είναι επιτέλους η μεγαλούπολη. Πάει σε ένα ξενοδοχείο και νοικιάζει ένα δωμάτιο.
Το βράδυ που κοιμόταν, ξαφνικά εμφανίζονται δυο γκόμενες από το σκοτάδι και αρχίζουν να τον χαϊδολογούν. Χωρίς να έχει άλλη επιλογή ο βοσκός, τι να κάνει, τις πηδάει.
Την άλλη μέρα πάει στη ρεσεψιόν να πληρώσει για το δωμάτιο.
- Τι χρωστάω; λέει ο βοσκός.
- Χρωστάς; λέει ο υπάλληλος, Πάρε και 40 Ευρώ.
Ξαφνιασμένος ο βοσκός πηγαίνει στο χωριό για να πει τι του έτυχε στην πρωτεύουσα. Πηγαίνει στο καφενείο και λέει με υπερηφάνεια τι του είχε συμβεί, όμως κανείς δεν τον πίστευε.
Λέει ο βοσκός:
- Αφού δε με πιστεύετε, στείλτε το δήμαρχο στην Αθήνα στο ίδιο ξενοδοχείο να διαπιστώσει αν αληθεύουν τα λεγόμενα μου.
Πράγματι πάει ο Δήμαρχος στο ίδιο μέρος. Το βράδυ που κοιμόταν πετάγονται μέσα από το σκοτάδι δύο γκομενάρες και τον χαϊδολογάνε. Τι να κάνει ο άμοιρος (αν και παντρεμένος) τις πηδάει.
Πάει να πληρώσει την άλλη μέρα:
- Τι χρωστάω; λέει ο Δήμαρχος.
- Χρωστάς; Πάρε και 40 Ευρώ, απαντά ο υπάλληλος.
Ενθουσιασμένος ο δήμαρχος πάει και λέει τα νέα στο καφενείο του χωριού, μα και πάλι κανείς δεν τον πίστευε.
Αγανακτισμένος ο δήμαρχος λέει:
- Αφού δε με πιστεύετε στείλτε τον παπά του χωριού.
Με τα χίλια ζόρια τον ψήνουν τον παπά και πάει (σίγουρος για το αντίθετο απο τα λεγόμενα) πάει στο ίδιο ξενοδοχείο. Το βράδυ που κοιμάται πετάγονται δύο ...

To φθινοπωρο ηρθε πολυ νωρις φετος...!!!

Η φωτογραφια της ...εβδομαδας!!!


2 Σεπ 2011

Επιτελους...Κανεις δεν τηρει τους νομους στην Ελλαδα...!!!


ειδα την φωτογραφια εδω

Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ...
- Πάντα είμαι άτυχος με τις κοπέλες! … γκρινιάζει πολύ στεναχωρημένος ο Λούλης.
- Τι έπαθες πάλι, τον ρωτά ο φίλος του.
- Να, χθες μετά από πολύ ψηστήρι, κατάφερα να βγάλω μια γκόμενα και να την πάω σε ένα ακριβό εστιατόριο.
Ο διάολος έβαλε και πάλι το ποδάρι του και εκείνη βρήκε μέσα στη σαλάτα της ένα μικρό σκουλήκι.
Φοβερά εκνευρισμένη καλεί το σερβιτόρο και του λέει: