# #

17 Μαΐ 2014

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ....ΤΩΡΑ



Μεγάλη-τεράστια η καταστροφή από τις πλημμύρες στην Σερβία...
Η http://wwwaristofanis.blogspot.gr/ - αλεπου του Ολύμπου,και το Leptokarija Pierias, ξεκινάνε από σήμερα αγώνα για κατεπείγουσα ανθρ
ωπιστική βοήθεια για αποστολή στο Ομπρένοβατς της Σερβίας μια από τις πόλεις που έχουν καταστραφεί ολοσχερώς....

Δέκα φαγητά που σας κάνουν να μυρίζετε

Κάθεστε σε ένα λεωφορείο που είναι γεμάτο με επιβάτες, και ξαφνικά σας έρχεται μια μυρωδιά από "σάπιο αυγό". 

Παρατηρείτε ότι σιγά σιγά ο κόσμος αραιώνει, αλλά η μυρωδιά παραμένει. Καθώς στρίβεται το κεφάλι σας, η μυρωδιά είναι ακόμη εκεί. Θα ορκιζόσασταν ότι  έρχεται από εσάς!




Και ναι, συνειδητοποιείται ότι είστε εσείς που μυρίζετε έτσι, παρόλο που κάνατε ντους το πρωί και βάλατε και αποσμητικό.

Το τι τρώτε μπορεί να επηρεάσει άμεσα το πως μυρίζετε, και με περισσότερους τρόπους εκτός από την αναπνοή σας. Επιστημονικά, αυτός είναι ο τρόπος που το σώμα μεταβολίζει τις θειούχες ενώσεις που βρίσκονται σε πολλά τρόφιμα, όπως το σκόρδο, το κύμινο, και τα σπαράγγια.

Εάν έχετε ένα καυτό ραντεβού,

Β. Πούτιν: «Οι Έλληνες αυτόχθων πληθυσμός στην Κριμαία – Ήταν εκεί πολύ πριν από όλους μας»!

poutin large 3_26
Στο πλαίσιο συζήτησης για το θέμα των εθνικών μειονοτήτων της Κριμαίας, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι αν είναι να αναγνωριστεί το δικαίωμα του αυτόχθονος πληθυσμού σε οποιαδήποτε μειονότητα η πρώτη από αυτές θα πρέπει να είναι οι Έλληνες, οι οποίοι«βρίσκονταν εκεί πριν από εμάς και εσάς»!

Αναφερόμενος στο ζήτημα της αναγνώρισης των Τατάρων της Κριμαίας ως αυτόχθονα πληθυσμό της χερσονήσου ο πρόεδρος Β. Πούτιν δήλωσε ότι η συζήτηση θα πρέπει να γίνει με πολλή προσοχή.
Την ίδια στιγμή, σε αντιπαράθεση στους Τουρκοτατάρους που έφθασαν στην Κριμαία μόλις το 14ο αιώνα είπε ότι, «για παράδειγμα, οι Έλληνες θα μπορούσαν να...

Αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί!

SOS! Κάτω τα χέρια από τις ακτές μας
Η ακτογραμμή μας απειλείται από το επικίνδυνο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό. Ένα νομοσχέδιο που μεταξύ άλλων: επιτρέπει την ολοκληρωτική κατάληψη των παραλιών από επιχειρηματικές δραστηριότητες, απειλεί το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών στην παραλία, νομιμοποιεί αυθαίρετα κτίσματα επαγγελματικής χρήσης στην παραλία, ανοίγοντας το ...

Το debate του ..Τσίπρα



Δείτε την συνέχεια.....

Δύο μυστικές δημοσκοπήσεις...Λες?



Πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα έρχονται από μία μυστική δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές ξένης πρεσβείας (όχι δυτικής) που τέθηκε υπ'όψιν μας...

Σταυρος Θεοδωρακης, ο νεος, ο ωραιος, ο αφθαρτος...

Τελικά ΝΑΙ...Η Αριστερά φταίει για όλα


Λεπτοκαρυά....Γέμισε ο τόπος υποψήφιους.....




























Μετά τις ομιλίες-συγκεντρώσεις(αρκετά ακριβές για την σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας γενικότερα), πλημμύρισε ο πεζόδρομος κοστούμια και χαμόγελα....

16 Μαΐ 2014

Τροφές που προκαλούν διάρροια, κράμπες, φούσκωμα ή δυσπεψία.!!!



Ας δούμε ποιες τροφές μπορούν να μας οδηγήσουν σε διάρροια, κράμπες, φούσκωμα ή δυσπεψία.


Τηγανιτά: Προκαλούν διάρροια
Τα τηγανιτά, που είναι υψηλά σε λιπαρά, μπορούν να προκαλέσουν διάρροια. Πλούσιες σάλτσες και κρεμώδη επιδόρπια μπορούν επίσης να προκαλέσουν προβλήματα. Επιλέξτε ψητές τροφές και ελαφριές σάλτσες που ‘’προωθούν’’ τα λαχανικά αντί για το βούτυρο ή την κρέμα.


Εσπεριδοειδή:

Γιατί κατεβαίνει ο Μαρινάκης; (Βίντεο)


Τo Unfollow φιλοξενεί ένα άρθρο για τις εκλογές στο Λιμάνι του Πειραιά, που λέγεται«Μαρινάκης εναντίον Μελισσανίδη: Πόλεμος στο λιμάνι με στόχο τον Δήμο».
Εκεί οι Χαραλαμπόπουλος και Θεοδωρόπουλος, ξετυλίγουν το κουβάρι και συνδέουν υποδειγματικά τον Μαρινάκη, τον Κόκκαλη, τον Μελισσανίδη, τον Σαμαρά, τον Αρβανιτόπουλο την Μητρόπολη Πειραιώς, τον Μιχαλολιάκο και την...

Επιστολή - χαστούκι στον Βενιζέλο από 3,5 εκατ. Μακεδόνες!

Επιστολή - χαστούκι στον Βενιζέλο από 3,5 εκατ. Μακεδόνες!

Ενα χαστούκι, που θα πονάει για πάντα, στο µάγουλο του Βαγγέλη Βενιζέλου, έδωσαν οι Παµµακεδονικές Ενώσεις όλης της υφηλίου, 150 Μακεδονικές Οργανώσεις και 73 σύλλογοι και φορείς από όλη..

Συνδυασμοί Δημόπουλου και Δημητριάδη αλλά και Φαρμάκη...Ευχολογίων η συνέχεια




Οι συνδυασμοί «Ολύμπια Συμμαχία» και «Αλήθεια» των κυρίων Δημόπουλου και Δημητριάδη δημοσίευσαν δέκα μέρες και λιγότερο πριν από τις εκλογές τα υποτιθέμενα «προγράμματά» τους, που δεν είναι τίποτα άλλο κι αυτά από γενικόλογα ευχολόγια στόχων, προτάσεων και υποσχέσεων. 

Ως πρόγραμμα εκλογικού συνδυασμού δεν νοείται φυσικά ένας απλός κατάλογος που περιλαμβάνει προτάσεις, στόχους και υποσχέσεις, όπως είναι τα προγράμματα των συνδυασμών αυτών! 
Ως πρόγραμμα νοείται μια ανάλυση που περιλαμβάνει όχι μόνο τους στόχους και τις προτάσεις, αλλά και τον τρόπο και τα μέσα με τα οποία θα επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι και θα υλοποιηθούν οι προτάσεις και οι υποσχέσεις αυτές. 

Αν για παράδειγμα ένας υποψήφιος παρέθετε μαζί με τον κατάλογο των έργων που θέλει να προωθήσει και των προβλημάτων που θέλει να αντιμετωπίσει, αν συμπεριλάμβανε και ..

Ότι καταστρέφει τον πλανήτη , ΔΕΝ είναι επένδυση

SOS! Κάτω τα χέρια από τις ακτές μας
Η ακτογραμμή μας απειλείται από το επικίνδυνο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό. Ένα νομοσχέδιο που μεταξύ άλλων: επιτρέπει την ολοκληρωτική κατάληψη των παραλιών από επιχειρηματικές δραστηριότητες, απειλεί το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών στην παραλία, νομιμοποιεί αυθαίρετα κτίσματα επαγγελματικής χρήσης στην παραλία, ανοίγοντας το δρόμο να..

Πριν ψηφίσω μην ξεχάσω: 3.800 απολύσεις κάθε εβδομάδα μέσα στην κρίση!



- Πριν ψηφίσω, μην ξεχάσω: 
Πάνω από 988.000 έχασαν τη δουλειά τους από το 2008 μέχρι το 2013 
– Ξεπερνά το 92,6% το ποσοστό των νέων που είναι εκτός απασχόλησης και κατάρτισης.

Συνεχίζοντας την καταγραφή της πραγματικότητας την οποία αρνούνται πεισματικά να κάνουν τα στελέχη της κυβέρνησης, καταγράφουμε τους θλιβερούς αριθμούς που αποδομούν την υπέρμετρη αισιοδοξία της κυβέρνησης.
Για αυτό λοιπόν οι πολίτες που ετοιμάζονται να ασκήσουν το ιερό εκλογικό τους δικαίωμα, δεν πρέπει να ξεχνούν ορισμένους από τους οικονομικούς δείκτες τους οποίους οι «ευαγγελιστές» της προόδου αποκρύβουν επιμελώς και συστηματικά.
Οι θιασώτες του success story δεν μας λένε ότι:

Τσίπρας προς Ευρω-πέους..."θα διώξουμε άμεσα την τρόικα"

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε να βάλει…φωτιά προς το τέλος του debate που έγινε στις Βρυξέλλες με Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, Μάρτιν Σουλτς, Γκι Φέρχοφσταντ, Σκα Κέλλερ για την προεδρία της Κομισιόν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος προς τον Γιούνκερ τον ρώτησε να του πει τι έγινε πίσω από τις κουρτίνες στις Κάννες, χωρίς όμως να πάρει απάντηση.

«Τι έγινε στις διαβουλεύσεις των Καννών που ήσασταν μαζί με τον  Μπαρόζο. Πως αντικαταστάθηκαν νόμιμα εκλεγμένες κυβερνήσεις μέσα σε ένα βράδυ;», ήταν η ερώτηση του Τσίπρα. Κατά τα άλλα ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόνισε ότι στόχος του είναι να αποχωρήσει η τρόικα από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και να γίνει μια ευρωπαϊκή διάσκεψη για το χρέος.

«Θέλουμε Ευρώπη των λαών Θα ενισχύσουμε τη συμμετοχή Το Ευρωκοινοβούλιο να παίρνει αποφάσεις όχι πίσω από κλειστές πόρτες», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Κατά την έναρξη του debate είπε:

Χλωμή Μπλε Κουκκίδα...!!! Δείτε το βίντεο



Αγαπητοί μου φίλοι
Ας δώσουμε 4' από το χρόνο μας, να δούμε το όμορφο αυτό βίντεο.
Η καθημερινότητα και τα μικρά ή μεγάλα προβλήματά της δε μας αφήνουν το χρόνο να σκεφτούμε τόσο απλά, αλλά και όμορφα θέματα.
Η συνειδητοποίηση τους όμως είναι αυτή που μπορεί να μας δώσει την επίγνωση, να μας αλλάξει την οπτική των πραγμάτων και να μας προσφέρει πραγματική ποιότητα στη ζωή.

Η Χλωμή Μπλε Κουκκίδα είναι μια..

Τσίπρας στον Γιούγκερ...Ποιοι είστε εσείς, που αλλάζετε εκλεγμένες κυβερνήσεις, όπως κάνατε στην Ελλάδα και Ιταλία. Ποιοι είστε εσείς, που θέλετε να υπαγορεύετε τους δικούς σας όρους στα δημοψηφίσματα.


Καλά προετοιμασμένος ο Τσίπρας, του την έχωσε του Γιούνκερ, την κατάλληλη στιγμή. ‘Όλοι, την περίμεναν την απάντηση, αλλά δεν την άκουσαν ποτέ. Ο Γιούνκερ το κατάπιε και στο δικαίωμα (τζόκερ) που είχε για να απαντήσει, προτίμησε να αναφερθεί στα λόμπι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Η ερώτηση του Τσίπρα ήταν:

O Σουλτς βλέπει πανωλεθρία της ΕΛΙΑΣ και ο Βαξεβάνης τον Βενιζέλο στο κελί 33!

  
Ένα ακόμη σοκ από την Ευρώπη έρχεται να αποτελειώσει τοαστείο πολιτικό πείραμα της ΕΛΙΑΣ.
Μετά τις αποκαλύψεις των Financial Times για τον σκοτεινό ρόλο του Βενιζέλου στην διάρκεια εκείνης της μεγάλης νύχτας των Καννών, έρχεται ο Μάρτιν Σουλτς να απαξιώσει το νέο πολιτικό εγχείρημα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν Μάρτιν Σούλτς, σύμφωνα με το Spiegel, ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή για αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα καθώς δεν αναμένει υψηλά ποσοστά από την Ελιά και άρα το προεκλογικό του ενδιαφέρον για την Ελλάδα έχει περιοριστεί σημαντικά. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Μάρτιν Σούλτς, Αρμιν Μάχμερ, αποδίδει την ακύρωση της επίσκεψης στην...

Δείτε το βίντεο πριν ψηφίσετε...

Έλεος Θόδωρε...Μας έπεισες, μην προσπαθείς άλλο...Θα τψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ

Πάγκαλος και ΔΟΛ




Διαβάζοντας σήμερα δημοσίευμα βδομαδιάτικης εφημερίδας –«Το Ποντίκι»- καταλάβαμε τον λόγο που ο Θ. Πάγκαλος έχει πιάσει τώρα τελευταία μόνιμο στασίδι στα ΜΜΕ που ελέγχει ο ΔΟΛ.

Αναφερόμενο το δημοσίευμα στο χθεσινό πρωτοσέλιδο των «Νέων» που εξωραΐζει τις απόψεις του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνηση, υποβαθμίζοντας παράλληλα εντελώς τις χυδαίες βρισιές του, εναντίον ...

Οι Γαλάζιες Σημαίες υποστέλλονται στην Πιερία.


Οι τουρίστες θα μας ξανάρθουν άραγε;

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων την περασμένη εβδομάδα από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.), για τις ακτές και τις μαρίνες που πληρούν τις προϋποθέσεις απόδοσης του σήματος της Γαλάζιας σημαίας, μόνον θλίψη μπορεί να προκαλέσει στον κάθε κάτοικο της Πιερίας το γεγονός της απώλειας άλλων πέντε γαλάζιων σημαιών (των τελευταίων που είχαν απομείνει), στην Νότια Πιερία.
Θλίψη ακόμη και στους επαγγελματίες του τουρισμού (και μη) της Κατερίνης, παρά το γεγονός ότι η δημοτική αρχή τους ...

Πολύ σίγουρος ο Νικηφόρος...




Ο Νικηφόρος Τσινέρης υποψήφιος σύμβουλος με τον Δημητριάδη και την "Αλήθεια", κατεβαίνει στις εκλογές για να ...

Αυτό πρέπει να το διαβάσετε! Τα 14 τρόφιμα που καθαρίζουν το ΣΥΚΩΤΙ και σκοτώνουν τα τοξικά απόβλητα από το σώμα

Αυτό_πρέπει_να_το_διαβάσετε!-4e9a4d9fb4ad558a9f66905cf22c7825

Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που μπορούν να βοηθήσουν στο να καθαρίσει το συκώτι φυσικά, τονώνοντας τη φυσική ικανότητά του να καθαρίζει τοξικά απόβλητα από το σώμα.
Η σύγχρονη ζωή, οδηγεί ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων να καταπονούν το συκώτι τους. Όταν παρατρώμε ή τρώμε επεξεργασμένα ή τηγανητά τρόφιμα και κάθε φορά που είμαστε 
εκτεθειμένοι σε περιβαλλοντικούς ρύπους ή στρες, το συκώτι βλάπτεται και υπερφορτώνεται και τότε δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις τοξίνες και το λίπος με αποτελεσματικό τρόπο.

Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που μπορούν να βοηθήσουν στο να καθαρίσει το συκώτι φυσικά, τονώνοντας τη φυσική ικανότητά του να καθαρίζει τοξικά απόβλητα από το σώμα.

Η παρακάτω λίστα επικεντρώνεται κυρίως σε τρόφιμα που..

Βρυξέλλες – «Είμαι από την Ελλάδα, τη χώρα πειραματόζωο της πιο σκληρής λιτότητας»

Βρυξέλλες – «Είμαι από την Ελλάδα, τη χώρα πειραματόζωο της πιο σκληρής λιτότητας»
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις Βρυξέλλες Το ντιμπέιτ ανάμεσα στους Αλέξη Τσίπρα, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μάρτιν Σουλτς, Γκι Φέρχοφστατ και Σκα Κέλερ. Τη συζήτηση συντόνισε η Μόνικα Μαντζόνι, δημοσιογράφος και διευθύντρια του ιταλικού δημόσιου σταθμού RAI News24.
Ο Τσίπρας ανέφερε χαρακτηριστικά: 
Είμαι από την Ελλάδα, τη χώρα που επιλέγει ως πειραματόζωο της πιο σκληρής λιτότητας, που εύχομαι να μην ζήσει κανένας άλλος. Καλώ τους ευρωπαίους να κρίνουν αν αυτό είναι ιστορία επιτυχίας ή...

Υπεξαίρεσαν 250εκ. ευρώ – τους εκπροσωπεί ο Βορίδης και τους απαλλάσσουν Στουρνάρας και Καμίνης???

Υπεξαίρεσαν 250εκ. ευρώ - τους εκπροσωπεί ο Βορίδης και τους απαλλάσσουν Στουρνάρας και Καμίνης


«Το πρωτοφανές σκάνδαλο με τις ιδιωτικές εταιρίες Energa και Hellas Power, που εισέπρατταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για λογαριασμό της ΔΕΗ από το «χαράτσι» και τα δημοτικά τέλη χωρίς ποτέ να τα αποδίδουν στο Δημόσιο, εκθέτει τώρα την κυβέρνηση, αλλά και τον δήμαρχο Αθήνας»
Μείζον πολιτικό θέμα δημιουργεί η στάση της κυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων στη δίκη των πρωταγωνιστών του μεγάλου σκανδάλου των εταιριών Energa και Hellas Power, που καταχράσθηκαν 250 εκατ. ευρώ από το «χαράτσι» της ΔΕΗ και τον ειδικό φόρο ηλεκτρικού ρεύματος – τα οποία εισέπρατταν και δεν απέδιδαν. 
Ενώ τη ζημία αυτή έχουν υποστεί κυρίως το ..

Οι 47 «διανοούμενοι-καλλιτέχνες» που στηρίζουν Σαμαρά & Βενιζέλο...Πολύ γέλιο!!

Σε δήλωση στήριξης στην συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου προχώρησαν 47 διανοούμενοι – καλλιτέχνες.
Η κίνηση φαίνεται πως έρχεται σαν συνέχεια της δήλωσης στήριξης των 180 διανοούμενων προς το ΣΥΡΙΖΑ.
Τα ονόματα των 50, που κατάφεραν να μαζευτούν είναι:

Ραγιά μου...Εσύ ποιος είσαι από τους δύο???

15 Μαΐ 2014

Αγαπημένε μου Πατέρα (ή Μητέρα ή Παππού ή Γιαγιά)....Το χάος είναι ήδη εδώ … το έφεραν Aυτοί!… σε παρακαλούμε, βοήθησε μας … να τους διώξουμε!

Τις τελευταίες ημέρες μεταξύ σοβαρού και αστείου ακούμε το σύνθημα «Κλειδώστε μέσα τους γέρους και τις γριές ή πάρετε τους τις ταυτότητες για να μη πάνε να ψηφίσουν από φόβο (λόγω της απίστευτης προπαγάνδας των τελευταίων ημερών) της Ν.Δ  και του ΠΑΣΟΚ».

Εγώ θα πρότεινα να τους πούμε τα παρακάτω λόγια κοιτώντας τους κατάματα και με την αγάπη που τους αξίζει.
«Αγαπημένε μου Πατέρα (ή Μητέρα ή Παππού ή Γιαγιά) ξέρουμε ότι πέρασες χρόνια δύσκολα, ζώντας ή μεγαλώνοντας μέσα στην Γερμανική κατοχή αλλά και ένα εμφύλιο πόλεμο όπου πείνασες και είδες να σκοτώνεται ο συγγενής, ο φίλος, ο γείτονας σου.
Εν συνεχεία έζησες και μια Χούντα η οποία επικαλούμενη τον Κουμμουνιστικό κίνδυνο έβαλε την χώρα στο γύψο για 7 χρόνια!

Όλα αυτά που βίωσες σε έκαναν να πιστέψεις και να εδραιώσεις τον δικομματισμό της μεταπολίτευσης και τα “δώρα” που τάχατε σου έδωσε δηλ. μια υποτίθεται σταθερή σύνταξη και ένα κουτσουρεμένο σύστημα υγείας και κοινωνικής προστασίας!
Όμως οι “κύριοι” αυτοί …

«Δοξάστε» τους....

Τι έγινε στις Κάννες, παιδιά;




Είναι αδιανόητο! 
Βγήκαν οι «Financial Times» κι έγραψαν ότι τον Νοέμβρη του 2011 στις Κάννες οι καλοί μας εταίροι είπαν στον Παπανδρέου «κάτσε στ’ αυγά σου» - κι αυτός έκατσε!  

Ότι οι καλοί μας εταίροι είπαν στον Βενιζέλο να ακολουθήσει αυτή και όχι την άλλη πολιτική γραμμή – κι αυτός την ακολούθησε!  

Ότι οι καλοί μας εταίροι ζήτησαν από τον Σαμαρά να κάνει ετούτο κι εκείνο – κι αυτός έκανε κι ετούτο κι εκείνο! 

Α, ναι: Οι καλοί μας εταίροι στις Κάννες μας βρήκαν και πρωθυπουργό!  
Τον Παπαδήμο…

«Που είναι το αδιανόητο;», θα πείτε.

* Μήπως δεν ζούμε στη χώρα που σε παλιότερες εποχές τον εκλογικό νόμο τον έφτιαχνε ο Αμερικανός πρέσβης Πιουριφόι;

* Μήπως εδώ δεν είχαν ακουστεί εκείνα τα «Στρατηγέ μου...

Εκλογές στο Λαμογιστάν...Πρωταθλητές στο παραμύθιασμα...

Έλληνες εφοπλιστές ..«Πρώτοι» στον κόσμο, «τσαμπατζήδες» στην Ελλάδα

Εφοπλιστές: «Πρώτοι» στον κόσμο, «τσαμπατζήδες» στην Ελλάδα
Βρέθηκαν ξανά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση νομοθετεί και τους χαρίζει εκατομμύρια.
Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης επανήλθαν οι έλληνες εφοπλιστές διατυμπάνισε η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ». 
Διαθέτουν 4.894 πλοία συνολικής χωρητικότητας 164 εκατομμυρίων τόνων και επανέφεραν την Ελλάδα στην κορυφή της ποντοπόρου ναυτιλίας. 
Τα στοιχεία προέρχονται από την έκθεση του έγκυρου οίκου Clarkson και η είδηση ήταν κύριο θέμα στις οικονομικές σελίδες της Γαλλικής «Le Monde». Υπάρχει όμως μία ακόμη είδηση σχετική με τους εφοπλιστές, που αγνόησαν «ΤΑ ΝΕΑ» και μάλλον δεν έμαθαν ποτέ οι υπεύθυνοι των οικονομικών σελίδων της «Le Monde»…
Αφορά ένα «πακέτο» δεσμεύσεων και ρυθμίσεων που παρουσίασε στην Βουλή ουπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Σύμφωνα με αυτό η κυβέρνηση δεν πρόκειται ουσιαστικά να διεκδικήσει τις εφοπλιστικές οφειλές 110 εκατομμυρίων ευρώ προς το ταμείο των ναυτικών, θα καταργήσει τις ...

Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια "ωραία ατμόσφαιρα",ραγιά μου "Ευρωπέε".

Παραμύθι με δράκο      






Ο Παπανδρέου έτοιμος να στήσει δημοψήφισμα για το ευρώ ή το μνημόνιο ή το βουνό ή θάλασσα. Ο Σαρκοζύ έτοιμος να ανέβει σε σκαμπό και να αρπάξει τον Παπανδρέου για να τον αρχίσει στις γρήγορες.
Ο Βενιζέλος να συνομωτεί πίσω από την πλάτη του Γιωργάκη για τη θέση του χαλίφη. Η Μέρκελ να κλαίει, και ο Μπαρόζο σε μυστικό τηλεφωνικό ραντεβουδάκι με τον...

Πριν ψηφίσω......

Ολη η αλήθεια για την κωλοτούμπα Σαμαρά το 2012

samaras-beni
Το παραμυθάκι για να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες λίγο πριν τις εκλογές συνεχίζεται. Χθες αποκαλύφθηκε το δεύτερο΄μέρος  του …απόρρητου σχεδίου  Ζ για το πώς θα αντιμετωπιζόταν από την Ευρωζώνη η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ. Η είδηση όμως είναι κρυμμένη στα ψιλά. Το δημοσίευμα αποκαλύπτει γιατί ΄΄εκανε κολωτούμπα ο Αντωνάκης για να γίνει πρωθυπουργός. Τα έδωσε  όλα στον..

14 Μαΐ 2014

Με ψέματα και υπεκφυγές δεν μπορεί να διοικηθεί ο Δήμος Κατερίνης


Αναπάντητα παραμένουν από την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης τα ερωτήματα που έθεσε από τις 30 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του Άλλου Δρόμου Χρήστος Γιαννούλης και αφορούν στη διαφάνεια και σε έωλες υποσχέσεις της σημερινής δημοτικής αρχής.


Οι πολίτες του Δήμου Κατερίνης ήρθαν για ακόμη μια φορά αντιμέτωποι με την αλαζονεία και την αδιαφορία ενός δημάρχου που παπαγαλίζει αριθμούς και υπόσχεται μεγαλόπνοα σχέδια για έργα και παρεμβάσεις, που δεν κατάφερε να υλοποιήσει τα τελευταία οκτώ χρόνια της θητείας του.

Ο κ. Χιονίδης επιλέγει τη σιωπή, την ειρωνεία, αλλά και το ..

Casus Belli: Η Τουρκία στήνει μόνιμη εξέδρα άντλησης πετρελαίου εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας


Ένοπλη σύγκρουση με την Ελλάδα δημιουργεί η Τουρκία με την απόφασή της να εγκαταστήσει εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νοτιοανατολικά του Καστελόριζου μόνιμης εξέδρας αντλήσεως πετρελαίου.
 
Όπως ανακοίνωσε ήμερα ο Τούρκος υπουργός ενέργειας Taner Yıldız, η Τουρκία στήνει εξέδρα περίπου 170 μίλια νότια-νοτιοδυτικά της Αττάλειας σε περιοχή βέβαια που είναι εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας την οποία φυσικά δεν αναγνωρίζει η Τουρκία!
 
Είναι περίπου κοντά στην περιοχή όπου σημειώθηκε το επεισόδιο με το ..

Ψηφίστε την!

Μια υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ (Ε#λιά) που δεν ντρέπεται να αναδείξει το όραμα της Ευρώπης που θέλει το ΠΑΣΟΚ! 

Ψηφίστε την!

...

Τι δεν καταλαβαίνεις; Ακίνητο (ΓΑΔΑ) πουλήθηκε στην Eurobank με αντάλλαγμα 145,81 εκατ. € και με την ταυτόχρονη εκμίσθωσή τους στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 έτη Χ 14,05 εκατ. € = 281 εκατ.€

Αλλαξαν χέρια 14 ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ


Την απόκτηση 14 ακινήτων από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοίνωσε επισήμως η Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ, με την ταυτόχρονη εκμίσθωσή τους στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 έτη. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων ανέρχεται σε περίπου 189.000 τ.μ.

Πρόκειται μεταξύ άλλων για το ακίνητο...

EKTAKTO : Χάνει την πρωτιά στη Eurovision η Conchita ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ άνευ προηγουμένου!!!

Κατατέθηκε ένταση κατά της Conchita και χάνει την πρωτιά! Ποιος παίρνει τη θέση της – Τι θα γίνει με την τελική κατάταξη; Σκάνδαλο άνευ προηγουμένου…

Σοκ στη Eurovision!

Η γυναίκα με τα μούσια χάνει την πρώτη θέση μετά την ένσταση...

Αυτή είναι η «σταθερότητα» του κ.Βενιζέλου. Του κ.Σαμαρά. Του ΔΝΤ. Του «αναγκαίου (κατά το «Ποτάμι») Μνημονίου».

Αποσταθεροποιήστε τους!




Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ προέβη σε δήλωση προς τους ιθαγενείς (συγγνώμη: τους πολίτες) της εθνικά και πολιτικά ανεξάρτητης Ελλάδας, με την οποία τους επέστησε την προσοχή να ψηφίσουν «σωστά» στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να μην διασαλευτεί η… «σταθερότητα».
   
Η Μέρκελ, ο Μπαρόζο, ο «Σαρκολάντ», ο Ρομπάι και όλοι αυτοί οι δημοκράτες εταίροι... που –αδιαμφισβήτητα πλέον και σε συνεργασία με τα ντόπια ανδρείκελα και τις εγχώριες «ρόμπες»- επέβαλαν από τις Κάννες ως δοτό πρωθυπουργό της χώρας τον Παπαδήμο, αγωνιούν μη και διασαλευτεί στην Ελλάδα η … «σταθερότητα».
   
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο κ.Σαμαράς, τόνισε με έμφαση ότι το εκλογικό αποτέλεσμα που θα προκύψει από την κάλπη αφενός θα είναι εγκεκριμένο από τους εγχώριους και διεθνείς «σταθεροποιητές», αφετέρου θα είναι το...

Δείτε το βίντεο πριν ψηφίσετε....

...
δείτε το βίντεο....

Παραπολιτικά από την αποψινή ομιλία της 'Ολύμπιας Συμμαχίας"


Καλά ο Δημόπουλος , ο Ζτάνης και οι υπόλοιποι της "Ολύμπιας Συμμαχίας"...
Χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι από την συγκέντρωση.

Εκείνος εκεί, ο επίσης χαμογελαστός τύπος στην μέση ,

Καταγγελία – Σοκ για Ωμή Παρέμβαση στο Έργο της Δικαιοσύνης

Καταγγελία – Σοκ για Ωμή Παρέμβαση στο Έργο της Δικαιοσύνης
Η Πρόεδρος Πρωτοδικείου Ευαγγελία Γεωργίτση που εκδίκασε την αγωγή του Π. Καμμένου σε βάρος του Α. Γεωργιάδη, για συκοφαντική δυσφήμηση, όσον αφορά στην υπόθεση του σκάφους Iliatoras, καταγγέλλει -μέσω αναφοράς- την παρέμβαση και τις πιέσεις του προέδρου του Αρείου Πάγου ώστε να μειώσει τη χρηματική ποινή ειδάλλως θα τιμωρούνταν με. πειθαρχικό παράπτωμα και ως εκ τούτου δεν θα προαγόταν.
Σύμφωνα με την αναφορά-σοκ της προέδρου του δικαστηρίου η οποία εστάλη στον Υπουργό Δικαιοσύνης, με αριθμό πρωτοκόλλου 1605/24-04-2014, και κοινοποιήθηκε στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η καταγγέλλουσα δικαστικός τονίζει ότι δέχτηκε πιέσεις και απειλές για...

13 Μαΐ 2014

Και ο Πάγκαλος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ


Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί 
κάποιος πως ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει στις δημοσκοπήσεις. Μετά τη δήλωση Βενιζέλου πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας βάλει φυλακή», χτύπησε ξανά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος, αφού χαρακτήρισε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο και «βρομερή φάτσα» την Ρένα Δούρου, μας κάλεσε να ψηφίσουμε...

Το κλουβί με τις τρελές!





3343 5b87 500

..Μιλώντας στο ραδιόφωνο, ο βουλευτής του Συ.Ριζ.Α.  Γιώργος Σταθάκης προσπάθησε να διασκεδάσει τις αντιδράσεις που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις Γλέζου για τα περί εσωτερικού δανεισμού, χωρίς βέβαια να προσδιορίσει που θα βρεθούν τα ίδια κεφάλαια για τη θρυλούμενη παραγωγική ανασυγκρότηση που σχεδιάζει το επιτελείο της Κουμουνδούρου.  

Με την ευκαιρία, χαρακτήρισε αδύνατη την επιστροφή στην πρότερη κατάσταση όσον αφορά στο θέμα του επιπέδου των μισθών και των ημερομισθίων, διευκρινίζοντας ότι «η επαναφορά του κατώτατου μισθού θα γίνει άμεσα και θα αφορά μόνο όσους προσλήφθηκαν στον ιδιωτικό τομέα το διάστημα μέσα στην κρίση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και όχι το σύνολο των εργαζομένων».

Τι ακριβώς εννοεί ο…

Σάββα....ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΤΥΦΛΩΝ.....

 ΑΝ Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΑΜΕΑ........

Οχι δεν εννοούμε αυτό που νομίζετε :). Εννοούμε ΑΜΕΑ με κινητικές δυσκολίες, ανάπηρος με καροτσάκι πως το λένε....
 


Αν λοιπόν Σάββα Χιονίδη υποκριτή και προκλητικέ ήσουν σε καροτσάκι ή ήσουν τυφλός και ζούσες στην Κατερίνη της δημαρχίας σου:

Δεν θα μπορούσες να κυκλοφορήσεις στα πεζοδρόμια της πόλης σου,

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τ' ακούμε κάθε βράδυ στα κανάλια!


Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές και στα πλαίσια της γνωστής χαρακτηριστικής πολιτικής αλητείας που βιώνουμε εδώ και καιρό οι κυβερνώντες μας λένε στα κανάλια της διαπλοκής ότι η χώρα έχει μπει σε τροχιά ανάκαμψης την στιγμή που από τα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών οι αδυνατούντες να ανταπεξέλθουν στα δυσβάσταχτα φορολογικά τους βάρη αυξήθηκαν κατά πολύ.

Το εξωφρενικό είναι ότι "προεξοφλούν" για τα επόμενα χρόνια ανοδική πορεία στα ετήσια πρωτογενή πλεονάσματα χωρίς να μας δίνουν κανένα στοιχείο που να περιέχει...