# #

25 Φεβ 2012

Ανέβηκα στην Πιπεριά . . .μμμμμ...και μου λέει παρακάτωωωωω!!!!


Με τη σειρά που ακούγονται είναι:

Αλέκος Κιτσάκης

Ελευθερία Αρβανιτάκη

Διονύσης Σαββόπουλος

Γιάννης Μηλιώκας

Δήμητρα Γαλάνη

Νίκος Παπάζογλου

Αλέκος Κιτσάκης

Λίτσα Διαμάντη

Παύλος Χαϊκάλης

Καρναβάλι Λεπτοκαρυάς.....Δείτε το πρόγραμμα και ελάτε να το ζήσετε....


ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...!!! Στο χωριό του πατέρα μου είχαν πιάσει κουβέντα δυο θείτσες για το βασιλιά.
 Τότε που το ραδιόφωνο μετέδιδε ότι φεύγει "από χωρίου εις χωρίον".
 Ήταν θλιμμένες γιατί θα είχαν ματώσει τα ποδαράκια του από το δρόμο. Η μία μάλιστα για να τονίσει την απόγνωση είπε "ούτε για την ανάγκη του δεν θα προλαβαίνει να πάει"...
Και τότε η άλλη γύρισε και της είπε το θεϊκό - που έμεινε και ιστορικό στο χωριό. "Τι λες μωρή χαζή. Ποια ανάγκη του? Χέζει ο βασιλιάς?" 


Οπου νάναι αυτές τις μέρες περιμένω σε κάποια συγκέντρωση κάποιων ανεξάρτητων να δω λάβαρα και τα μεγάφωνα να παίζουν "τη υπερμάχω" και κάποιον να πετάγεται και να φωνάζει "ζήτω ο βασιλεύς και η ...

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ;


Εντεινονται πληροφοριες οτι τα νερα του Πηλιου προκειται να τα αγορασουν μεγαλες πολυεθνικες αναψυκτικων.

 
Αυτο που συνηθως γινεται ειναι η απαξιωση αρχικα των φυσικων υδατινων πορων, ειτε μολυνοντας τα (δες υποθεσεις εξασθενους χρωμιου σε Αττικοβοιωτια και αλλου), ειτε μεσω υπερ χλωριωσης που προσδιδει στο νερο δυσαρεστη και υποπτη οσμη και γευση.


Στην Λατινικη Αμερικη εγιναν ολοκληρες εξεγερσεις μετα το πουλημα , ακομη και των νερων της βροχης, στις πολυεθνικες. 


Εκτος απο το αμεσο κερδος των ...

Οι πολιτικοί της κυβέρνησης και των κομμάτων που την υποστηρίζουν, πάσχουν από μία σοβαρότατη ψυχική ασθένεια...


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
και όλους τους πολίτες του Κόσμου, που αισθάνονται Έλληνες
Ως ενεργός πολίτης, παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα που ζω και αποκαλείται 'Ελλάδα'.

Επί πλέον, με την ιδιότητα του Ψυχολόγου-Κοινωνιολόγου, σημειώνω το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσιάζει η επιστημονική παρατήρηση της συνολικής συμπεριφοράς όλων των συνεργαζομένων πολιτικών, που μετέχουν στην προσωρινή, 'προκρούστεια' κυβέρνηση Παπαδήμου.

Παρατηρώ τις κινήσεις, τις χειρονομίες, την χρήση του λόγου, τις εκφράσεις των προσώπων και τις συμπεριφορές τους στις δημόσιες εμφανίσεις, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις τους και, πρωτίστως, μελετώντας τις Μνημονιακές συμφωνίες που υπογράφουν, καταλήγω στο εξής συμπέρασμα:

Οι πολιτικοί της κυβέρνησης και των κομμάτων που την υποστηρίζουν, πάσχουν από μία σοβαρότατη ψυχική ασθένεια, που ονομάζεται 'Επινεμόμενη Ψυχωσική Διαταραχή'.

Η Επινεμόμενη Ψυχωσική Διαταραχή είναι μια εκδήλωση ανώμαλης συμπεριφοράς και κυρίως παραληρητικών ιδεών, που χαρακτηρίζεται από την ταυτόχρονη παρουσία παρόμοιων ψυχικών συμπτωμάτων σε δύο, τρία, ή και περισσότερα άτομα.

Στη Γαλλική γλώσσα, η διαταραχή αυτή περιγράφεται με τον πολύ αποκαλυπτικό όρο "Follie a' Plusieurs", που σημαίνει, "Τρέλλα που την μοιράζονται Πολλοί".
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η ασθένεια πλήττει άτομα που είναι, ή αισθάνονται, κοινωνικά απομονωμένα, όπως ακριβώς είναι και τα μέλη της παρούσας κυβέρνησης.

Άλλες σοβαρές διαταραχές, που διακρίνω στη γενικότερη συμπεριφορά τους, είναι:

Ο ΚΑΤΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ.... ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΕίμαστε όλοι Έλληνες...Σας ευχαριστούμε !!!

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ....


ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ- ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2, 3 μμ

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ- ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2, 3 μμ 

ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΩΛΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΩΛΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΕΣΗΜΕΡΙ 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, 2-3 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, 2-3 ΜΑΡΤΙΟΥ

«Όταν θέλεις έλα πιες, όταν έχεις έλα δώσε, μα αν έχεις και δε δίνεις να μην έρχεσαι να πίνεις…»

Είναι ένα από τα πάμπολλα ποιηματάκια του «βαρελιού», προϊόντα επίπονης και βαθυστόχαστης …αμπελοφιλοσοφίας, που κοσμούν τους τοίχους της λέσχης των «Λεχριτών» και δηλώνουν το ανοιχτό πνεύμα, την μεγαθυμία και την «έξω καρδιά» του Λεχρίτη.

 Τα μέλη του ιστορικού συλλόγου των οινοποτών – βαρελοφρόνων, γνωστοί πια, σε όλες τις γειτονιές, τα καπηλειά και τα γραφικά στενά και στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης για τις καθάριες και δυνατές φωνές τους και για τις στακάτες τους νότες, είναι οι καλύτεροι φίλοι της …

Επιτυχημένη εγχείρηση εγκεφάλου πριν από 2.800 χρόνια στα Άβδηρα της Θράκης!Αυτά αποκαλύπτει η έρευνα του καθηγητή Φυσικής Ανθρωπολογίας και Αρχαιολογικής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο Adlephi της Νέας ΥόρκηςΑναγνώστη Αγελαράκη, που... 

Στην οδό . . . βουλής !!!Τα μεγαλύτερα ζώα στον κόσμο...Πολύ ενδιαφέρον, ιδιαίτερα στο τέλος...έχει και γέλιο!!!Τετράποδοι φίλοι του ανθρώπου, θηλαστικά που ζουν στη θάλασσα και αρκετά ακόμη που ξεχωρίζουν λόγω του μεγέθους τους. Ακολουθούν μερικά από τα πιο μεγάλα ζώα, κάποια από τα οποία θα μπορούσαν να είναι και. «ήρωες» του Ιουλίου Βερν.

Σας παρουσιάζουμε μερικά από αυτά.


Η μεγαλύτερη γάτα
Δυστυχώς, το διάσημο αιλουροειδές πέθανε στον ύπνο του την Κυριακή. Ήταν περίπου 10 ετών.

Ο μεγαλύτερος σκύλος
Σκύλος ή άλογο;Ο εικονιζόμενος σκύλος μπήκε στο βιβλίο Guinness για το 2010. Εχει ύψος τρία πόδια και εφτά ίντσες.
...............
Η μεγαλύτερη μέδουσαΤο συγκεκριμένο είδος μέδουσας ζει στην Ιαπωνία και μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει σε μέγεθος τον άνθρωπο.

Η μεγαλύτερη ..

Ύπνος και κρύο κατά της παχυσαρκίας...???

Κάθε ώρα πρόσθετου ύπνου, οι πιθανότητες να γίνει κανείς παχύσαρκος, μειώνονται κατά 30%, σύμφωνα με νέα, ιταλική επιστημονική έρευνα.

 Οι επιστήμονες του πανεπιστημίου του Τορίνο, αναζητώντας παράγοντες που συμβάλλουν στην παχυσαρκία, ανακάλυψαν επίσης ότι οι άνθρωποι που ήθελαν να ζουν σε δωμάτια ...

Τα κέρδη και τα πέη....!!!


Τα κέρδη και τα πέη.

Γεια χαρά!! 


Σήμερα είναι μιά νέα μέρα.


 Μιά "επόμενη" μέρα.


 Ιδια με εκείνες τις "επόμενες" μέρες...του Μάη 2010 με το Μνημόνιο1...της 21ης Ιούλη 2011 με το Μεσομακρο- πρόθεσμο και το PSI του 21%...και της 26-27/10/2011 με το σούπερ Πολυνομοσχέδιο και το PSI του 50%!!


 Σήμερα είναι μιά "νέα"..."επόμενη" και... "σωτήρια" μέρα!!


 Μιά πρόχειρη ανάλυση οδηγεί σε ορισμένα συμπεράσματα, που έχουν να κάνουν με "κέρδη" και πέη (ζημιές!!):

1) Η "Ελλάς" στέκεται στα πόδια της!!


 Με την τυπική/νομική έννοια του όρου!! Είμαστε "Χώρα".


 Είμαστε στην ΕΕ και το eurogroup. "Χώρα" αλλεπάλληλα σωσμένη και βυθισμένη σε μιά Μεσόγειο δεσμεύσεων,υποχρεώσεων,εκβιασμών κλπ.


 Η "Ελλάς" πυροβολήθηκε και αυτοπυροβολήθηκε επανειλλημμένα.


 Γι αυτό και υπό την έννοια Εθνικής Κυριαρχίας/Ανεξαρτησίας δεν...υφίσταται πια. Ομοίως, δεν υφίσταται και ως Δημοκρατική Οντότητα. Πολιτικά. Κοινοβουλευτικά.

2) "Η Ελλάς" απέφυγε για άλλη μιά φορά την επίσημη/τυπική χρεοκοπία!! Η...άλλη...η ανεπίσημη...

Η Δυναστεία των ΑντιγονιδώνΗ Δυναστεία των Αντιγονιδών ( 294 π.Χ. – 168 π.Χ. ) κυβέρνησε το αρχαίο Μακεδονικό Βασίλειο κατά τους ελληνιστικούς χρόνους, δηλαδή από το θάνατο του Αλεξάνδρου του Μέγα, μέχρι και την κατάκτηση του ελλαδικού χώρου από τους Ρωμαίους.

Σύντομα ιστορικά στοιχεία
Η δυναστεία οφείλει το όνομά της στον στρατηγό του Αλεξάνδρου που έμεινε γνωστός στην ιστορία ως Αντίγονος Α' ο Μονόφθαλμος.
 Μετά τη διαίρεση του αχανούς κράτους του Μακεδόνα στρατηλάτη, παραχωρήθηκε στον Αντίγονο το μεγαλύτερο μέρος της Μικράς Ασίας και της Συρίας.
 Οι προσπάθειές του να επεκτείνει τη σφαίρα επιρροής του εις βάρος των άλλων Διαδόχων είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατό του στη Μάχη της Ιψού το 301 π.Χ. Στη μάχη συμμετείχαν επίσης ο γιος του, ο Δημήτριος ο Πολιορκητής και ο εγγονός του, Αντίγονος Β' Γονατάς.
 Επέζησαν και οι δύο και κατάφεραν εν τέλει να κατακτήσουν το κράτος της Μακεδονίας.
 Μετά από μια σύντομη απώλεια του θρόνου...

ΔΙΟΝΥΣΟΣ-Ο ΕΥΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ...

        -----------------------------
Διόνυσος.Ο εύθυμος και εκπολιτιστής θεός της αρχαιότητας.*

Θα διδάξει στους ανθρώπους την καλλιέργεια του αμπελιού και την κατασκευή του κρασιού.

Ο χορός,το τραγούδι και οι μεταμφιέσεις στις πανάρχαιες Διονυσιακές τελετουργίες, θα αποτελέσουν την πρώιμη μορφή του θεάτρου.

Ο Διόνυσος θα ...

GEORGE SOROS ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ( ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ !!)

 Η «Μακεδονία», που συγκίνησε τον Σόρος, ήταν μια επαρχία της Γιουγκοσλαβίας, γνωστή με το όνομα Βαρντάρ Μπανοβίνα˙ το 1945, μετονομάστηκε από τον στρατηγό Τίτο σε «Δημοκρατία της Μακεδονίας».


 Ο πληθυσμός της ποικίλει, με το μεγαλύτερο τμήμα της να αποτελείται από Σλάβους, οι πρόγονοι των οποίων έφτασαν στην περιοχή χίλια περίπου χρόνια μετά από τους διασημότερους Μακεδόνες, τον Φίλιππο τον Β΄ και τον γιό του, Μέγα Αλέξανδρο.


 Εντούτοις, ο Τίτο –εποφθαλμιώντας το μεγάλο τμήμα της ελληνικής Μακεδονίας– ενθάρρυνε την αλυτρωτική ιδέα μιας διακριτής μακεδονικής ταυτότητας.
 Οι φόβοι της Ελλάδος αναζωπυρώθηκαν το 1991, όταν το κρατίδιο της Γιουγκοσλαβίας κήρυξε την ανεξαρτησία του ως έθνος με το όνομα «Μακεδονία».


 Ο πρώτος πρόεδρος του νεοσύστατου κράτους, ο Κίρο Γκλιγκόροφ, ήταν ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Τίτο στην περιοχή και βοήθησε στην εξάπλωση της ιδέας μιας ξεχωριστής εθνικής ταυτότητας για τους «Μακεδόνες».
 Ο Γκλιγκόροφ βέβαια δήλωσε ότι το κράτος του δεν έχει εδαφικές διεκδικήσεις, αλλά οι Έλληνες δεν πείστηκαν.
 Το 1992 και το 1993, η κυβέρνηση του Γκλιγκόροφ εξέδωσε νέα σχολικά εγχειρίδια που έδειχναν τα «γεωγραφικά εθνικά σύνορα» να καλύπτουν και ολόκληρο το ελληνικό τμήμα της Μακεδονίας.


 Η νέα σημαία του κράτους έφερε το σύμβολο της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
 Τέλος, ένας πρόλογος στο Σύνταγμα του 1991 αναφέρει ότι το κράτος δεσμεύεται για την προστασία των «απανταχού Μακεδόνων».


 Οι Έλληνες δεν ισχυρίζονται ότι το λιλιπούτειο κρατίδιο, με τα δυο εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί αληθινή απειλή γι’ αυτούς προς το παρόν.
 Η ιστορία τους, όμως, τους έχει διδάξει να κοιτούν μακροπρόθεσμα. Σ’ ένα σενάριο που αρκετοί Έλληνες θεωρούν πιθανό, για παράδειγμα, η ΠΓΔΜ θα μπορούσε, ενδεχομένως, να επιχειρήσει μια εχθρική κίνηση στο μέλλον, σε συνεργασία με τους αδελφούς τους Σλάβους της Βουλγαρίας, οι οποίοι κατείχαν ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδος κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.


 Έτσι είχε η κατάσταση όταν ο Σόρος έφτασε στα Σκόπια, την πρωτεύουσα του κράτους, τον Σεπτέμβριο του 1992, στα πλαίσια μιας περιοδείας του στα ανά τον κόσμο τμήματα του ιδρύματός του. Πριν πάει εκεί, βρισκόταν στη Βουλγαρία, όπου ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματός του στη Σόφια του παρουσίασε την κυρίαρχη βουλγαρική άποψη για το θέμα:

Ποιος χρωστάει...Πόσα...και σε ποιον ????
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΤΑ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑ.


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΆ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ    ΧΩΡΕΣ.Ένα ενδιαφέρον site, του BBC που ανανεώνεται διαρκώς και μας πληροφορεί ποιος χρωστάει τι και σε ποιον;


.......
http://www.bbc.co.uk/news/business-15748696

O E.Βενιζέλος επιδιώκει να "ξεκάνει" εντελώς τους Έλληνες!
Τα αναπτυξιακά φορολογικά μέτρα που είχε προτείνει το ΔΝΤ στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ το φθινόπωρο του 2011, επιθυμεί να μεταφέρει στο ελληνικό Δίκαιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο θέμα του "Ελεύθερου Τύπου", ο υπουργός Οικονομικών έχει ταχθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, υπέρ των μέτρων που θα βυθίσουν οριστικά τους Έλληνες στο σκοτάδι της φτώχειας.
Το σχέδιο που υπέβαλε το ΔΝΤ, προβλέπει την...

Ποιος είναι αυτός ο ...ευτραφής τύπος που ανέλαβε να σώσει την οικονομία της Ελλαδας? δείτε το βίντεο, έχει ενδιαφέρον

Απλά πράγματα, τα οποία βρίσκονται εύκολα με ένα κομπιουτεράκι.
Ο Βενιζέλος γεννήθηκε το 1957. 

Το 1980 και άρα σε ηλικία 23 ετών έγιναν όλα τα "θαύματα" μαζί. 

Παντρεύτηκε την κόρη του Μπακατσέλου και ως δια "μαγείας" αναγορεύεται Διδάκτορας Νομικής της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου και "εκλέγεται" μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ; 

Σε ηλικία 23 ετών. 

Τυχαίο; 
Δεν νομίζω.!!


Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΨΗΦΟΥ - ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ, ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Τι λέει ο εκλογικός νόμος και τι απαντά το υπουργείο σε ερώτημα Ελληνα πολίτη επ αυτού - Ποια κόμματα ευνοεί το Λευκό, το Ακυρο και η Αποχή! Για να σταματήσει επιτέλους η εκστρατεία παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού!
Παρατηρούμε εδώ και ένα χρόνο, μια ευρύτατη προσπάθεια παραπλάνησης του εκλογικού σώματος, από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα εξουσίας, η οποία δυστυχώς αναπαράγεται από ανθρώπους οι οποίοι παρασύρονται από την λαμπερή κεντρική ιδέα των κέντρων αυτών!

Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο, κυκλοφορεί ειδικά το τελευταίο διάστημα, μια είδηση «μαϊμού» σχετικά με την λευκή ψήφο!
 «Λυτοί και δεμένοι» λοιπόν, καλούν τον κόσμο να ψηφίσει λευκό στις εκλογές, διότι όπως ισχυρίζονται, αν υπάρχουν 51% λευκά επί του συνόλου των ψηφισάντων, τότε οι εκλογές ή ακυρώνονται ή επαναλαμβάνονται ή το αποτέλεσμά τους είναι .. Αντισυνταγματικό, ανάλογα με την έκδοση που διαχέεται αυτή η εσφαλμένη πληροφορία στο διαδίκτυο.

Η αλήθεια απέχει παρασάγγας από αυτά που γράφονται!

Νέο κόμμα από Κατσέλη - ΚαστανίδηΗ κίνηση θα έχει αναφορές αντιμνημονιακές, «κοινωνικές» και πατριωτικές.
Σχόλιο του Αριστοφάνη....Πεντακάθαρος ο ρόλος τους...Μετά από τόσα αντιλαικά και ανθελληνικά προδοτικά νομοσχέδια που ψήφισαν ( μάλλον χωρίς καν να μπουν στον κόπο να τα διαβάσουν...), εμφανίζονται αντιμνημονιακοί, πατριωτικοί και χίλιες -δυο άλλες μπαρούφες που μας πασάρουν, με αποκλειστικό σκοπό να ανακόψουν την δυναμική των αριστερών και άλλων αντιμνημονιακών δυνάμεων....
Θα γελοιοποιηθούν....

Νέο κόμμα από Κατσέλη - Καστανίδη
Όλα δείχνουν, πως είναι οριστικό. Εκεί συγκλίνουν και διασταυρωμένες πληροφορίες 
Φαίνεται, ότι η Λούκα Κατσέλη κι ο Χάρης Καστανίδης οριστικοποίησαν την απόφασή τους να ιδρύσουν νέο κόμμα, με αναφορές αντιμνημονιακές, «κοινωνικές» και..

Δικαίωση για 450 νοικοκυριά που δεν πλήρωσαν το χαράτσι ...

   


ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 450 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ 

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΗΣ "ΠΛΑΤΕΙΑΣ" ΚΙΑΤΟΥ.

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΕ,ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Ρ.Ζέλικ: "Η Ελλάδα αγόρασε λίγο παραπάνω χρόνο, δεν ξέρουμε πόσο"!


....εξαρτάται από τα μέτρα που θα πάρουν οι Έλληνες !!!!


Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Ρόμπερτ Ζέλικ δήλωσε ότι το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ αγόρασε ουσιαστικά λίγο παραπάνω χρόνο για την Ελλάδα.

 «Είναι ακόμη νωρίς για να γνωρίζουμε πόσο (χρόνο), εξαρτάται από τα μέτρα που θα πάρουν οι Έλληνες» επεσήμανε ο ίδιος.

 «Νομίζω ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετώπισε μεμονωμένα την Ελλάδα αν και το κύριο πρόβλημα στην κρίση χρέους της ευρωζώνης είναι οι ...

Από το «Σχέδιο Ανάν» στο «Σχέδιο Μέρκελ»...Εξαιρετικός παραλληλισμός, διαβάστε το άρθροΓεώργιος Π. Μαλούχος,  

Μια πολύ διδακτική εμπειρία, από την οποία, δυστυχώς, δεν μάθαμε το παραμικρό, υπενθυμίζει η είδηση ότι ο πρώην γ.γ. του ΟΗΕ Κόφι Ανάν φέρεται να αναλαμβάνει διαμεσολαβητής του Οργανισμού για τη Συρία. 

Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού τα χρόνια που πέρασαν από τότε που η διεθνής κοινότητα είχε πέσει πάνω στην Κύπρο και την Ελλάδα, επικουρούμενη και πάλι από τους ημεδαπούς «σοβαρούς» και «σώφρονες», για να επιβάλει την αποδοχή του Σχεδίου Ανάν για το Κυπριακό.

Επειδή η μνήμη είναι επιλεκτικά ασθενής, ας θυμηθούμε τι συνέβη.

Θεοί και δαίμονες, λυτοί και δεμένοι, Ελληνες και ξένοι, έκαναν ακριβώς ότι κάνουν και τώρα:

 εξαπέλυσαν τη μεγαλύτερη εκστρατεία φόβου που είχε γνωρίσει ως τότε ο σύγχρονος ελληνισμός με ένα και μόνο σύνθημα:
 αν δεν γίνει δεκτό το Σχέδιο Ανάν, η Κύπρος θα καταστραφεί, θα διαλυθεί, κινδυνεύει με παγκόσμια απομόνωση, με επέκταση της κατοχής, με αποκοπή από την Ευρώπη, με πόλεμο, με πείνα, με ότι μπορούσε και δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Ειδικά μέσα στην Ελλάδα, ένα ολόκληρο σύστημα «σωτηριολογίας» παραπλήσιο, αν όχι απολύτως ταυτόσημο με εκείνο που ζούμε σήμερα για την υπόθεση της κρίσης, τα έδωσε όλα: ψηφίστε το γιατί χάνονται τα πάντα, η Κύπρος τελειώνει, μπορεί ακόμα να πάρει και την Ελλάδα μαζί της στην καταστροφή, ήταν η κεντρική ιδέα.

 Οποιος δε εξέφραζε την αντίθετη άποψη, τι ήταν;

Τράγκας και πάλι εναντίον Μέρκελ...Απολαύστε τον αν και....

...κατηγορώντας την Μέρκελ αθωώνουμε τις ελληνικές κυβερνήσεις των εφιαλτικών δωσίλογων που έχουν και όλη την ευθύνη του ξεπουλήματος και της ξεφτίλας που ζούμε...


Μήπως ο Τράγκας , λέω τώρα, μια υπόθεση κάνω, είναι άλλος ένας λαγός που τον έχουνε ρίξει στον αγώνα ???
Ο προηγούμενος συμμετέχει στις εκλογές και δεν τον παίρνει άλλο....Γι αυτό και βγήκε από το παιχνίδι...


Όμως έρχονται εκλογές και αποπροσανατολίζοντας τον κοσμάκη από τα κανάλια με συνεχείς αναφορές στην Μερκελ( η οποία θυμίζουμε δεν είναι ελληνίδα, όπως οι γιωργάκηδες κι οι αντωνάκηδες και οι λοιποί αδιάβαστοι νενέκοι...) αλλά και στον βουλευτή του 1.000.000 μέρες τώρα,
χάνουμε το δάσος ...???ΚΑΤΕΡΙΝΗ...Λαική συνέλευση την κυριακή στις 11.00

Image


Mετά την Πιερία , καταργούν τους μεσάζοντες και στην Αθήνα
Χορηγός επικοινωνίας το blog www.neoskosmos-athens.blogspot.com, που από καιρό υιοθετεί και πρωταγωνιστεί σε εκστρατείες πάταξης της ακρίβειας. 

Το blog το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει υιοθετήσει το σύνθημα «Χτυπάμε την κρίση», οι διαχειριστές του οποίου προσπαθούν να πείσουν τους επιχειρηματίες της περιοχής να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές.

Οι παραγγελίες θα δίνονται..