# #

12 Φεβ 2022

Μεγάλη νίκη για το «Κονβόι ελευθερίας» και τη Δημοκρατία : Καταργούν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού στον Δυτ.Καναδά

 


Το ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της περιοχής Σασκάτσουαν

11 Φεβ 2022

Απίστευτο : «Έκοψαν» και το οξυγόνο σε ασθενείς οι υπουργοί του Μητσοτάκη

 Η κυβέρνηση προκαλεί ασφυξία σε χιλιάδες ασθενείς-χρήστες οξυγόνου (ρευστής μορφής), καθώς είναι αδύνατο να καλύψουν οι ίδιοι τη δαπάνη προμήθειας του οξυγόνου που μέχρι τώρα κάλυπτε ο ΕΟΠΥΥ.



Το τελειωτικό χτύπημα στους ασθενείς δίνει η κυβέρνηση μετά την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας, καθώς με Κοινή Υπουργική Απόφαση που τέθηκε ήδη σε ισχύ, ο ΕΟΠΥΥ σταματά να καλύπτει το κόστος προμήθειας οξυγόνου.

Με την εν λόγω απόφαση η κυβέρνηση προκαλεί ασφυξία σε χιλιάδες ασθενείς-χρήστες οξυγόνου (ρευστής μορφής), καθώς είναι αδύνατο να καλύψουν οι ίδιοι τη δαπάνη προμήθειας του οξυγόνου που μέχρι τώρα κάλυπτε ο ΕΟΠΥΥ.

Σε ερώτηση, 

10 Φεβ 2022

Είναι απορίας άξιον , η στάση των Δημοτικών Αρχών..Εσείς κ. Δήμαρχε τι κάνατε;

 

Αδιάφοροι και παθητικοί μέχρι …παρεξηγήσεως οι περισσότεροι δήμοι στην παράνομη παρακράτηση εκατομμυρίων από γνωστές εταιρίες παρόχους ενέργειας.




Ηχηρή – γιατί άραγε ;- είναι η σιωπή της συντριπτικής πλειοψηφίας των δήμων στη σκανδαλώδη και καταφανώς παράνομη σε βάρος τους , στάση μεγάλων εταιριών – παρόχων ενέργειας .

Την στιγμή που στην κυριολεξία « ζητιανεύουν» στην κυβέρνηση για έκτακτες επιχορηγήσεις ολίγων χιλιάδων ευρώ για θέρμανση στα σχολεία ή έχουν “σαραβαλιασμένους” στόλους απορριμματοφόρων κ.α , οι περισσότεροι δήμοι δεν πράττουν τίποτα για την αδικαιολόγητη παρακράτηση επί μήνες και τη μη απόδοση στους δήμους από τις εν λόγω εταιρίες των δημοτικών τελών που εισπράττουν μέσω των λογαριασμών τους.

Και καταφεύγουν πάλι στην κυβέρνηση ,να δώσει λύση , επιλέγοντας δυστυχώς , μέχρι τώρα να παραμένουν άπραγοι!

Τα ποσά που παρακρατούνται από τέτοιες εταιρίες, ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια .

Παρ΄όλα αυτά , ελάχιστοι είναι οι δήμοι , μετριούνται κυριολεκτικά στα δάκτυλα του ενός χεριού , που αντέδρασαν, όπως ο δήμος...

Πάγωσε (!) η Ευρώπη από την προειδοποίηση του Πούτιν στον Μακρόν για τον πυρηνικό πόλεμο

 

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος δεν θα έχει «νικητές»




Ο Πούτιν μετά τη συνάντηση του με τον Γάλλο ομόλογό του, Εμμανουέλ Μακρόν, δήλωσε: «Εάν η Ουκρανία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και προσπαθήσει να καταλάβει την Κριμαία με στρατιωτικά μέσα, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες θα γίνουν συμβαλλόμενα μέρη (αντίπαλοι) στον πόλεμο με τη Ρωσία. Η Ρωσία είναι η κορυφαία πυρηνική δύναμη και ...