# #

24 Ιαν 2015

Αύριο τα βραδάκι.....ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ



Το περιμένει όλη η Ελλάδα....

Άντε να σας δούμε ....για μία και μοναδική φορά στη ζωή σας.... 

Διαβάστε όλοι το ημερολόγιο με τις προφητείες του γέροντα Σαμαρίσιου από τις εκδόσεις «Γερμανοτσολιάς».


Και κει που λέγαμε ότι με την επίσημη αγιοποίηση του γέροντα Παισιου θα ξεμπερδεύαμε  και με την ιντερνετική του εκμετάλλευση καινούργιος γέροντας ξεφύτρωσε.
Είναι ο γέροντας Σαμαρίσιος.
"Αγίασε" κι αυτός από τις υπερβολικές θυσίες και τις δοκιμασίες  στις οποίες επέβαλλε  (όχι μόνο ) τον εαυτό του για το καλό της Ελλάδας και της (μνημονιακής) Ορθοδοξίας.

Αποκλεισμένος στη μονή Μαξίμου επί διετίας δεν σταμάτησε  να πολεμάει τις ορδές των "πειρασμών" που έστελνε ο εξαποδω για να τον...

Εδώ ακόμη και ο Ντε Σαντ θα κώλωνε.

kartesios 24
Δεν πιστεύω καμία δημοσκόπηση. Λόγω της εμπειρίας μου ως «δείγμα». 
Πάντα είμαι ευγενικός στις εταιρείες δημοσκοπήσεων που με καλούν, απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις και λέω πάντα ψέματα. 
Βέβαια, από τη στιγμή που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων προσφέρουν σήμερα μία μεγάλη γκάμα αποτελεσμάτων, με τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ να κινείται από 1% έως 10%, είναι λογικό ότι κάποια θα πέσει μέσα στο τελικό αποτέλεσμα.
Ως εκ τούτου, λέω να περιμένω εκείνο το...

Μπα μανία με τον πισινό τους οι δοσίλογοι!

Αντί να απολογούνται για την ανθρωπιστική καταστροφή που προκάλεσαν, αντί να ζητάνε συγνώμη για την ανεργία, τη φτώχια, το φασισμό, μας απειλούν και μας λένε, ότι πιο απίθανο, ότι τρέλα τους έρθει στο άδειο τους κεφάλι!




Μπα μανία με τον πισινό τους οι δοσίλογοι! 
Ο Φρόυντ θα έλεγε ότι έμειναν κολλημένοι στο "πρωκτικό στάδιο". 
Επιχειρήματα "του πρωκτού" απέμειναν στη ΝΔ. 

Ορίστε πάλι, η Βλακεία Βούλτεψη, αμόλησε την αρλούμπα της: 
Με το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχουμε χαρτί υγείας, επαναλαμβάνοντας τον Άδωνη. Θαυμάστε κηφήνες, δοξάστε κυβερνητικό διπρόσωπο! Να τους χαίρεστε στη ΝΔ.

Καλά δεν πειράζει Σοφάκι. 
Εκεί στη Νέα Διάρροια (ΝΔ) δεν χρειάζεται να σκουπιστείτε. 
Έτσι κι αλλιώς σκατά είστε. Όσο για μας, θα σας βάλουμε άσπρα πουκάμισα, ζουρλομανδύες, και θα έχουμε μπόλικο κωλόχαρτο. Το μαλλί πως είναι; Απορροφητικότατο...

Ritschl: Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα! Διαδώστε το!


Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία.
Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρέος στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.Spiegel: 
Κύριε Ritschl, η Γερμανική κυβέρνηση ενεργεί με ακαμψία στο θέμα της Ελλάδας, στη λογική «λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε ό,τι σας λέμε». Κρίνετε δίκαιη αυτή τη συμπεριφορά;
Ritschl: Όχι, είναι απολύτως αδικαιολόγητη. Η Γερμανία έζησε τις μεγαλύτερες χρεοκοπίες της νεότερης ιστορίας. Την σημερινή οικονομική ανεξαρτησία της και το ρόλο του «Δασκάλου της Ευρώπης» η Γερμανία τα χρωστάει… στις ΗΠΑ, οι οποίες μετά τον Α΄ αλλά και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο παραιτήθηκαν από το δικαίωμά τους για τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το ξεχνούν όλοι.
Spiegel: Θα μας πείτε τι ακριβώς συνέβη τότε;

Αυτό ήταν ....Ο Σαμαράς ηττήθηκε κατά κράτος...ΔΕΙΤΕ

.....

Δείτε ποιος τελείωσε οριστικά τον Αντωνάκη....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σταυρος Θεοδωρακης συγκαλύπτει το πιό πρόστυχο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.


ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕΣΩ ΜΚΟ!
Ενώ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ έστηναν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ περιοδικά για ΑΜΕΑ, την ίδια στιγμή αυτοί άρπαζαν πακτωλους απο την ΕΕ!
Έκλεισαν νύχτα την ΜΚΟ για να ...

Οι απόδημοι Έλληνες και οι νέοι Έλληνες ζουν εδώ, με δικαίωμα ψήφου, δε μπορούν να ψηφίσουν....Η μεγαλύτερη ξεφτίλα των εκλογών


Ωραίο μάθημα δημοκρατίας σε νέους ανθρώπους. 



Για άλλη μια φορά σε βουλευτικές εκλογές, θα υπάρχουν Έλληνες πολίτες β΄κατηγορίας. Πολίτες που έχουν κάνει το «λάθος» να έχουν γεννηθεί το 1997 ή να διαμένουν στο εξωτερικό. Το ελληνικό κράτος τους στερεί το δικαίωμα ψήφου την Κυριακή, στις κάλπες που θεωρούνται οι πιο σημαντικές, για το μέλλον της χώρας, μετά το 1974.
Το υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε, έτσι απλά, να αφαιρέσει το συνταγματικό δικαίωμα της ψήφου από περίπου 100.000 νέα παιδιά. Το επίμαχο θέμα θα μπορούσε να το είχε λύσει ο Αργύρης Ντινόπουλος από τον Σεπτέμβριο, όταν και ειδοποιήθηκε για το «τεχνικό πρόβλημα» με τους εκλογικούς καταλόγους. Όμως ο «φωνακλάς» υπουργός,

Και ξαφνικά το ΒΗΜΑ «βάφτηκε» κόκκινο...αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει την πλάτη στους διαπλεκόμενους



Με τον Αλέξη Τσίπρα σε πρώτο...πρωθυπουργικό πλάνο σε ένα «βαθύ κόκκινο φόντο» κυκλοφορεί σήμερα το ΒΗΜΑ της Κυριακής ολοκληρώνοντας μια ακόμη κυβίστηση του ΔΟΛ. 

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έρχεται να επιβεβαιώσει την ...ταχύτητα με την οποία ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη παραδοσιακά αλλάζει «σημαίες ευκαιρίας» πριν το επόμενο καράβι της εξουσίας, εμφανιστεί στον κάβο.


Ο επιχειρούμενος εναγκαλισμός του συγκροτήματος με την «κυβέρνηση της Αριστεράς» έγινε δημόσιος στις αρχές του Ιανουαρίου όταν το ΒΗΜΑ της Κυριακής «πριμοδότησε» με επίσης πρωτοσέλιδο δημοσίευμα την «Ευκαιρία της Αριστεράς» κρίνοντας ως «ιστορικών διαστάσεων» την «πολιτική ανατροπή από ενδεχόμενη πρωτιά Τσίπρα». 

Στον ΔΟΛ τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια τις παραδόσεις τους. 

Ακόμη και στις κυβιστήσεις. 

Που έχουν παρελθόν και μάλλον και μέλλον. 

Ωστόσο ο επιχειρούμενος εναγκαλισμός δεν βρίσκει πολύ πρόθυμους από την απέναντι πλευρά καθώς από τα ψηλά της Κουμουνδούρου δηλώνουν πως δεν έχουν καμία διάθεση για ...

ΠΙΕΡΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ 12 ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ



Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των 12 αλλοδαπών τουριστών που κάλεσαν χθες τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης «112» από ορεινή περιοχή της Πιερίας,

Μαύρο..... Κατράνι

Και στην παρέα του...

PSI – το μεγαλύτερο κόλπο όλων των εποχών. (Αλλιώς, και το πράσινο πλιάτσικο)

PSI – το μεγαλύτερο κόλπο όλων των εποχών. (Αλλιώς, και το πράσινο πλιάτσικο)

Την άποψη πως οι πιστωτές της Ελλάδας χρειάζεται να σκεφτούν σοβαρά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για αναδιάρθρωση του χρέους εκφράζει η βρετανική εφημερίδα Financial Times σε σημερινό της δημοσίευμα, που τιτλοφορείται «Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να συμβιβαστούν για να αποφύγουν ένα Grexit».


Και μιας και ξανά-ξεκίνησε η κουβέντα για μια νέα αναδιάρθρωση, καλό είναι να προσδιορίσουμε τι ακριβώς εννοούμε με αυτόν τον όρο.

Θυμάστε τι έγινε το 2012; 

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών - Η σύνθεση της κυβέρνησης

Tρέχει μπροστά το «Πάμε Λουκέτο». Δεν θα κάνει εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα. Τρέχει πολύ μπροστά κι είμαστε στη Δευτέρα κι ο Τσίπρας ανακοινώνει τη σύνθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
  
Ξεχνάμε βέβαια για τα περί 10 υπουργών μόνο, γιατί αυτά είναι προεκλογικά, θα μπουν όμως στην κυβέρνηση προσωπικότητες από όλους τους χώρους.
   
Η σύνθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που θα ορκιστεί τη Δευτέρα το μεσημέρι γιατί ο πρωθυπουργός την έχει πανέτοιμη:...

Και οι Πιεριείς θα διαλέξουν, με τον πιο ηχηρό τρόπο, την ελπίδα


 
 
Mια και σήμερα μετράμε μέχρι την κάλπη και είμαστε βέβαιοι ότι και οι Πιεριείς θα διαλέξουν, με τον πιο ηχηρό και ξεκάθαρο τρόπο, την ελπίδα.
Είμαστε βέβαιοι ότι και οι Πιερείς θα διαλέξουν μιαν άλλη πορεία,

Ψηφίζεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-γιωργάκη..??? Δες πρώτα ποιος είσαι και ποιοι είναι οι...άλλοι

Χάθηκαν 12 Τούρκοι τουρίστες στα Πιέρια όρη












Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό 12Τούρκων τουριστών οι οποίοι αγνοούνται σε ορεινή περιοχή, στα Πιέρια όρη. 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης, που συμμετέχει στις έρευνες μαζί με την Αστυνομία, ένα άτομο, που δήλωσε ότι ..

Δεν ξέρω τι άλλη ακρότητα μπορούν να κάνουν. Ο πανικός είναι επικίνδυνο πράγμα.

B7T8f6jCcAA-ctL.jpg large
Στις 19 Ιανουαρίου 2015, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τρομοκρατούσε τους πολίτες με την τεράστια ευκολία που τον διακρίνει, γράφοντας ότι την Παρασκευή θα ξυπνούσαμε δίχως ευρώ
Τη σύλληψη αυτής της άθλιας ιδέας είχε ο άνθρωπος με τις τρίχες ανάμεσα στα δάχτυλα, Νίκος Ευαγγελάτος.
Η «ενημερωτική» ιστοσελίδα του ανθρώπου με τις τρίχες ανάμεσα στα δάχτυλα ξεπέρασε κάθε τρομολαγνικό πήχη που έβαζαν τόσο καιρό το MEGA, o ANT1, ο Αλαφούζος και ο Μπόμπολας. 
Δεν ήταν το μόνο δημοσίευμα του newsit.gr που έσπερνε πανικό στους Έλληνες και το χρησιμοποιούσαν ως επιχείρημα οι υποψήφιοι της ΝΔ. Ούτε φυσικά ήταν το μόνο Μέσο που χρησιμοποιούσε την τρομοκρατία. Εδώ, μάλιστα, έχουμε το παράδοξο να χρησιμοποιεί το newsit ως «πηγή» του δικού του άρθρου την..

23 Ιαν 2015

Καρατσεκαρισμένο.....Κυβέρνηση που λυσσά να κρατηθεί στην εξουσία σε χώρα πτωχευμένη, είτε έχει ακόμα περιθώρια να φάει είτε φοβάται τη φυλακή....


2015-01-11_222455
 «Ο Καραμανλής έφερε το μνημόνιο,εγώ απλώς το υπέγραψα» σου λέει ο ΓΑΠ  ο άνθρωπος που σε μια  άλλη χώρα , μια χώρα ευνομούμενη  θα επρεπε να του έχει ήδη απαγορευτεί η είσοδος σε αυτήν  και  όχι να του επιτρέπεται να θέτει και  υποψηφιότητα!     
Το … Γαπίδιον είχε το θράσσος και πρόσφατα  μας μίλησε για «κυβερνητικές γυναικολογίες» και  για το μήνα «Φλεβάριο«, μας είπε πως  «τα έργα δεν ανήκουν σε κανένα κόμματα», πως  «ειναι δικαιωματα για όλους η εργασια και είναι δικαιώματα για όλους η παιδεία »  και πως «οι τωρινή κυβέρνησει χώνει  βαθειά την τσεπη στο χέρι»  .. Εκλεισε την ομιλία του με το φοβερο αλλά προσφιλές του σαρδαμ    – » εμπρός λοιπόν , όλοι την Κυριακή στις κάλτσες» κι έκανε τη mummy Margret  να δακρύσει από περηφάνεια για το...

Πριν πάω μεθαύριο να ψηφίσω να μην ξεχάσω να ....

2009090400460-preview
Πριν πάω μεθαύριο να ψηφίσω να μην ξεχάσω να πάρω μαζί μου την αστυνομική μου ταυτότητα που δείχνει ότι είμαι Έλλην πολίτης και δικαιούμαι να ψηφίζω.
Πριν πάω μεθαύριο να ψηφίσω, να μην ξεχάσω να θυμηθώ ποιός άφησε άνεργο το παιδί μου, την γυναίκα μου,
να μην ξεχάσω ποιός μείωσε δραματικά την δουλειά μου και άρα τα εισοδήματά μου,
να μην ξεχάσω ποιός με κατέστησε μπαταχτσή και ...

Μα που θα βρει τα λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ....??? Λεφτά Υπάρχουν...ΔΕΣ ραγιά μου





Ρίξε και παρακάτω μια ματιά να δεις τι παίζει.....

Προεκλογικά ρουσφέτια στο και πέντε...


Το προεκλογικό ρουσφέτι του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργου Καρασμάνη, που επαναφέρει βασιλικό διάταγμα του 1966 για τη χωρίς περιορισμούς βιομηχανική αλιεία, απειλεί με εξάντληση τα ιχθυαποθέματα, ενώ εκθέτει την Ελλάδα έναντι των Βρυξελλών

Είναι αδίστακτοι και το λένε! Άδωνις...Θα σας πάρουμε τα σπίτια

Ανοικτά υπέρ των πλειστηριασμών α' κατοικίας η Ν.Δ.




Ως τροφοδότη της οικονομίας και της ανάπτυξης θεωρεί τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας ο Άδωνις Γεωργιάδης! 

Ακούστε τον στο βίντεο! Είναι αδίστακτοι και το λένε!...........

Άρχισε η διάλυση της Νουδούλας δύο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.....

«Να φύγεις το βράδυ της Κυριακής»

 ζητούν Μητσοτακικοί και Καραμανλικοί 

από τον Α.Σαμαρά

Δύο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες η εικόνα που σχηματίζεται στο πολιτικό σκηνικό είναι εξαιρετικά δυσοίωνη για τη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τη διαφορά, η οποία μπορεί να προσεγγίσει ή και να φθάσει διψήφιο ποσοστό το βράδυ της Κυριακής κάτι που επαναφέρει στο Μέγαρο Μαξίμου και στη λεωφόρο Συγγρού μνήμες του… 2009. 
 
Η αμφισβήτηση του Αντώνη Σαμαρά θεωρείται δεδομένη πλέον καθώς η προεκλογική στρατηγική της κινδυνολογίας και του φόβου απέτυχε παταγωδώς να συσπειρώσει τους δεξιούς ψηφοφόρους. Προκάλεσε μάλιστα το αντίθετο αποτέλεσμα, στέλνοντας τους μαζικά στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού καταγράφεται το πρωτοφανές ποσοστό 12-13% να εγκαταλείπει τη ΝΔ και να στηρίζει το αριστερό κόμμα.
 
Οι επικριτές του Αντώνη Σαμαρά επικεντρώνουν στο ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του επένδυσαν στην πόλωση με μία επικοινωνιακή καμπάνια που δεν πρόβαλε καθόλου το έργο της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα. 
 
«Ειδικά χθες θα μπορούσε η..

Δεν είσαι και τόσο μακάκας...Εεεε...???


Αστέριος Καστόρης, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας...Θα ξαναφέρουμε την ελπίδα στον τόπο και την κοινωνία στο προσκήνιο.



Ο προεκλογικός διάλογος ολοκληρώνεται και σε λίγες μέρες στήνονται οι κάλπες. Η -πολύ σύντομη- περίοδος πριν τις κρισιμότερες ίσως εκλογές της Μεταπολίτευσης χαρακτηρίστηκε από έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων, κινδυνολογία και απειλές.

Η Νέα Δημοκρατία επέλεξε και πάλι μια εκστρατεία φόβου και λάσπης ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ, βασισμένη σε ανύπαρκτα διλήμματα. 

Οι θεμελιωτές των Μνημονίων αναβαπτίστηκαν ως αντιμνημονιακοί, αποκαλώντας μνημονιακό το κόμμα της - για λίγο ακόμη - αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποκαλύπτοντας δήθεν κρυφά προγράμματα για...

Ο νέος -πιο εξελιγμένος- Γιωργάκης είναι εδώ....και κουβαλάει ένα σακίδιο στην πλάτη...!!!


Σταύρος Θεοδωράκης

Ο ληγμένος και ο εξελιγμένος

Υπάρχει η κοινή πεποίθηση πως μέσα στις άλλες ευκαιρίες που μας δίνουν οι εκλογές της Κυριακής είναι και η δυνατότητα να μετρήσουμε, επίσημα αυτή τη φορά, τους αντικειμενικά ΗΛΙΘΙΟΥΣ ψηφοφόρους, απλά μετρώντας όσους ψηφίσουν το ΚΙΔΗΣΟ του Γιωργάκη.

Διαφωνώ.

 Οι πραγματικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
για τον τόπο ψηφοφόροι θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν...

Δεν ξεχνάμε ΚΑΙ ...Δεν ψηφίζουμε φασίστες και πολιτικούς απατεώνες!

Image 

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες, ειδικά εσείς οι νεότεροι,

Την 25η του Γενάρη να πάτε να ψηφίσετε. 
Μην το αμελήσετε! 

Όμως, μπροστά στην κάλπη μην ξεχάσετε, τι μας οδήγησε στην κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.


  • Μην ξεχάσετε τoν αγώνα των διοδίων και τον νόμο Βορίδη που ποινικοποιεί ...

Κυριάκος...."Όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζονται ψυχιατρικής εξέτασης"....

Κοιτάξτε ποιος μιλάει για ψυχιατρική εξέταση...


Μόλις πριν λίγα δευτερόλεπτα ο γνωστός γόνος-κληρονόμος της οικογένειας Μητσοτάκη  ,στην εκπομπή της δημοσιογράφου-λέμε τώρα-κυρά Πόπης,μας την είπε....
-Ποιος? Ο Κυριάκος....
Απίστευτο κι όμως αληθινό τι λέει όποιος κοιτάει συχνά τον εαυτό του στον καθρέφτη και βλέπει αυτό το ..

Πότε θα σταματήσει το ξεπούλημα;



- Πότε θα σταματήσει το ξεπούλημα; -

Κατά τις τελευταίες δεκαετίες και με μεγάλη ένταση στα χρόνια του Μνημονίου, το ξεπούλημα της Ελλάδας είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της εκάστοτε κυβέρνησης

Στην αρχή οι δικαιολογίες ήταν η σύγκλιση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η συμμόρφωση με τις κοινοτικές οδηγίες, οι ρυθμίσεις για την ελεύθερη αγορά και τώρα λίγο πριν το τέλος,

Οι...Νικητές (Πολύ γέλιο)

...

Δείτε και Καμαρώστε... Μα τι στάιλ....

Το τερμάτισε (το IQ)! O Άδωνις παίζει με τα... τρενάκια του! (video)



Ο γραφικός Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται ότι ξεπέρασε ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό! Απευθυνόμενος μάλλον  σε παιδάκια του νηπίου, παίζει με τα… τρενάκια του, ένα μεγάλο και ένα μικρό, θέλοντας να σχολιάσει με αυτόν τον τρόπο το προεκλογικό σποτ του Πάνου Καμμένου με τον μικρό Αλέξη.

Βλέποντας το κόμμα του να γνωρίζει βαριά ήττα στις εκλογές της Κυριακής, ο Άδωνις προσπαθεί μάταια να ...

Ακόμα δεν πρόλαβαν να βγουν γκάλοπ με διψήφια διαφορά κι όχι μόνο δεν μας πετάνε έξω από το Ευρώ, αλλά μας καλοπιάνουν.

Γύρισε το τροπάρι....




Κινδυνολογία μεν αλλά "με φως στο τούνελ". 
Ο λόγος για το τυράκι που πέταξαν οι Ευρωπαίοι ανησυχώντας για την οργή του κόσμου στην Ελλάδα. 

Δεν είναι μόνο η πιθανότητα αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε τους δανειστές να βάλουν μπόλικο νερό στο κρασί τους και να κάνουν μια τακτική υποχώρηση.


Γενικά η Αριστερά πρόκειται να σαρώσει ακόμα και με αυτό το κλίμα φόβου και νοθείας, όπου δεν ψηφίζουν 100.000 νέοι. 

Το ΚΚΕ είναι 3ο κόμμα ενώ...

Η ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ


Η καλύτερη ώρα για ΣΕΞ

Έκτακτη είδηση....Αναβάλλονται οι εκλογές


Mε εντολή Σαμαρά χαλάει ο καιρός και την Κυριακή θα έχουμε φοβερές χιονοπτώσεις και έντονες καταιγίδες! 

Ο Σαμαράς ...

22 Ιαν 2015

"Τετέλεσται" για τη ΝΔ - Στις δέκα μονάδες η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ


Tετέλεσται για την ΝΔ καθώς το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ "κλειδώνει" στις δέκα μονάδες στην πρόθεση ψήφου! 
 
Προς μεγάλη δυστυχία της Συγγρού, οι ΑΝΕΛ εισέρχονται στη Βουλή καθώς αν και στην πρόθεση ψήφου έχουν ένα ποσοστό 2,2% στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής που είναι και το ζητούμενο έχουν ποσοστό 3,5%.
 
Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών τόσο και οι δημοσκοπήσεις θα παρουσιάζουν ποιο πραγματικές εικόνες για να αποφευχθούν δημοσκοπικά παράδοξα την Κυριακή.
 
Διευρυμένο προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis, σύμφωνα με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει διαφορά δέκα μονάδων από τη Νέα Δημοκρατία.
 
Αναλυτικά τα ποσοστά:

Απλούστατο....

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ... ΔΕΙΤΕ ποιοι Έλληνες (;;;) ευρωβουλευτές ψήφισαν να μην δοθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις

Και κάντε το καθήκον σας...ως Έλληνες


Τα “ΟΧΙ” αφορούν τη κατηγορηματική άρνηση, με την ψήφο τους, “ελλήνων”ευρωβουλευτών στις Γερμανικές αποζημιώσεις. 
Τα “ΝΑΙ” είναι αυτοί που ψηφίσαν υπέρ της πρότασης να δοθούν οι Γερμανικές αποζημιώσεις… 
Δεν ακούσατε τίποτα στα κανάλια…εεεε;…
Λοιπόν, εκλογές έρχονται, δικές σας οι αποφάσεις για τα κόμματα που δεν θέλουν να πάρει η Ελλάς τις αποζημιώσεις και τα κλεμμένα από τους Γερμανούς ενώ ταυτόχρονα έχουν κάνει προεκλογικό τους σύνθημα ότι πρέπει να πληρώσουμε ακόμα και με το αίμα των Ελλήνων τις δικές μας υποχρεώσεις....

ΔΕΙΤΕ...

Το ΚΚΕ εργάζεται σκληρά για να έχουμε στις 26 κυβέρνηση Βορίδη


Ακόμα και συγκέντρωση αντιπερισπασμού στον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να διοργανώσει το ΚΚΕ την Πέμπτη, ημέρα που παραδοσιακά ανήκει στην προεκλογική συγκέντρωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Κλιμακώνει έτσι με όλα τα διαθέσιμα μέσα το ΚΚΕ το σχέδιο που έχει αναλάβει εργολαβικά και εκτελεί συστηματικά για πλαγιοκόπημα του ΣΥΡΙΖΑ και άνοιγμα έτσι του δρόμου στο μαύρο μέτωπο που συσπειρώνεται πίσω από τη σημαία άλλοτε του φόβου και άλλοτε του αντικομουνισμού. 

Στόχος είναι την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου να μην έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά...

WALL STREET JΟURNAL: «Το παιχνίδι του δειλού».

WALL STREET JΟURNAL: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΒΑΡΕ ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ
samaras-merkel4AAD045D25FB58BC0

Ήταν πέρυσι την άνοιξη όταν ο Αντώνης Σαμαράς, ευρισκόμενος σε κατάσταση πίεσης στην Ελλάδα για να σταματήσει το καθεστώς της Τρόικα, ζήτησε τη βοήθεια της Άνγκελα Μέρκελ να προχωρήσει σε μια μερική διαγραφή χρέους.
Η Γερμανίδα καγκελάριος δεν κατάλαβε ακριβώς τι της ζητούσε και απευθύνθηκε στον μεταφραστή που βρισκόταν στη συνάντηση να της εξηγήσει επακριβώς τον όρο «διαγραφή χρέους». Όταν κατάλαβε τι ήθελε να πει ο Έλληνας πρωθυπουργός, σύμφωνα με κάποιον αξιωματούχο που βρέθηκε στη συνάντηση, του απάντησε: «Αυτό δεν ακούγεται καλό για τη Γερμανία».Αυτή η στιχομυθία ήταν ένα προοίμιο για την ελάχιστη βοήθεια που θα παρείχε η Μέρκελ στην Ελλάδα. Και να σκεφτεί κανείς, σημειώνει η Wall Street Journal, πως μετά την εκλογική νίκη του, τον Ιούνιο του 2012, ο Σαμαράς ταξίδεψε μέχρι το Βερολίνο για να προσφέρει στη Μέρκελ ένα εκκωφαντικό «mea culpa», καθώς ως αντιπολίτευση είχε αναπτύξει μια αντι-μνηνομιακή ρητορική.

Περιμένοντας στο ξενοδοχείο Hilton του Βερολίνου, ο Έλληνας πρωθυπουργός πρόβαρε επί έξι ώρες τι θα της έλεγε και στη συνέχεια έπεισε τη Μέρκελ πως θα μπορούσε να αναλάβει το καθήκον να πάρει μέτρα. 
Εκείνη τον ..

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 8% ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ...!!!!!!!!!!!!!

ekloges-eklogiko-kentro-euroekloges-autodioikitikes-kalpiΜεγάλο προβάδισμα κατά οκτώ μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., στην πρόθεση ψήφου, με μερική αναγωγή αδιευκρίνιστης ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση της Prorata για το ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο”. 

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 33,5% και η Ν.Δ. το 25,5%.


Σύμφωνα με την Αυγή, τρίτο κόμμα αναδεικνύεται ...

FINANCIAL TIMES: ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!

finland-stubb_b2Στην ξαφνική αλλαγή στάσης του πρωθυπουργού της Φινλανδίας ‘Αλεξ Στάμπ απέναντι στην Ελλάδα, αναφέρονται σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ” ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας άνοιξε την πόρτα την Πέμπτη για μια επαναδιαπραγμάτευση των όρων του ελληνικού χρέους, εν όψει και των εκλογών της Κυριακής”.
Μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, ο ‘Αλεξ Στάμπ δήλωσε ότι η χώρα του θα μπορούσε να...

Γιατί δεν πρέπει να ψηφίσω Βενιζέλο στις εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ευάγγελος ΒενιζέλοςΟ Ευάγγελος Βενιζέλος
“ Παρακολουθείστε τα ΒΙΝΤΕΟ ”

«Εσείς θα μας κλείσετε φυλακή. Ευτυχώς που δεν ασκείτε εξουσία. Διότι αν η νοοτροπία σας συνοδευτεί με το κύρος της εξουσίας, θα μας κλείσετε φυλακή», έλεγε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απευθυνόμενος σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που του απέδιδε ευθύνες για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, λίγα 24ωρα πριν τις ευρωεκλογές του 2014.

Αυτή η φράση είναι από τις ελάχιστες που έχουν βγει από το στόμα του κ. Βενιζέλου όλα αυτά τα χρόνια που πρωταγωνιστεί στην πολιτική σκηνή της χώρας και εμπεριέχει ψήγματα αλήθειας. 
Αλλά και φόβο! Για την ακρίβεια,

Από το 1974 μέχρι σήμερα....Είμαστε παν-ηλίθιοι, αποδεδειγμένα


Απ ότι φαίνεται, υπάρχουν Έλληνες που ακόμα ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία-ΠΑΣΟΚ και παρατρεχάμενους....

Μίλα σκ@τοκέφαλε. Πες ψέματα. Μίλα! Όσο σε ακούμε φεύγουμε πιο μακριά....

 Άδωνις Γεωργιάδης. 

B7AOChzIcAAHf9y
Εντελώς ωμά και με αδιάσειστα πλέον στοιχεία, ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας σκατοκέφαλος. 
Δεν έχει καταλάβει ότι με κάθε του λέξη εκνευρίζει τον κόσμο. Τον θίγει. 
Τον λέει «ηλίθιο» επειδή δέχεται να τον κοροϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν δέχεται να τον κοροϊδεύει η Νέα Δημοκρατία. 
Διότι όσο τον κορόιδευε η Νέα Δημοκρατία ήταν καλός ο κόσμος. Τώρα είναι ηλίθιος που πάει να πέσει σε μία «αριστερή παγίδα», λες και τα Ζάππεια δεν ήταν η κόλαση του ψέματος αλλά οάσεις αγνότητας και ειλικρίνειας.
Όσο μας μαλώνει ο Σαμαράς τόσο μας πωρώνει. 
Και μας μαλώνει επειδή, λέει, ότι δεν αντιλαμβανόμαστε την κοροϊδία και τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως για να κατηγορήσεις κάποιον ότι λέει ψέματα, θα πρέπει πρώτα να έχεις κατακτήσει το ηθικό δικαίωμα λέγοντας αλήθειες. 
Ο Αντώνης Σαμαράς μέχρι και σήμερα λέει ψέματα. 
Το βασικότερο; Ότι δεν παραδέχεται την ύπαρξη του email Χαρδούβελη στην Τρόικα. Ακόμη και στη … light μορφή του που δημοσίευσε η “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, αυτό το email με τις δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης προς την Τρόικα, διαψεύδει κάθε εξαγγελία Σαμαρά περί ελαφρύνσεων ακόμη και σε βάθος χρόνου 5ετίας.
Στην … κανονική του μορφή, σε αυτό το email η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται να μειώσει την κατώτατη σύνταξη στα 320 ευρώ,

Βενιζέλος.....Ο Άρχοντας του σκότους...Απολύτως!!!!!!!!!!!











Δείτε...Έχει πολύ γέλιο
Φωτος και βιντεάκι χαρωπό....