# #

31 Μαΐ 2014

(Πέτρου 2. 13) «Οι υπηρέται, να υποτάσσεσθε εις τους κυρίους σας, με τον οφειλόμενο σεβασμό, κι όχι μόνον εις τους καλούς και επιεικείς αλλά και εις τους διεστραμμένους»....!!!!!!!!

10325338_487409471391895_4306144236076606746_n

«Όπως ακριβώς δεν ωφελεί καθόλου η περιτομή ούτε βλάπτει η έλλειψις περιτομής, έτσι ούτε βλάπτει η δουλεία ούτε ωφελεί η ελευθερία. Και για να καταδείξει τούτο με μεγαλυτέραν σαφήνειαν λέγει (αναφέρεται σε λεγόμενα του Αποστόλου Παύλου): 
Αλλά και αν ημπορείς να γίνεις ελεύθερος, χρησιμοποίησε περισσότερο την δουλείαν, δηλαδή να είσαι περισσότερο δούλος. Και διατί τέλος πάντων αυτόν που δύναται να ελευθερωθεί τον συμβουλεύει να μείνη δούλος?
 Διότι θέλει να δείξη ότι δεν βλάπτει καθόλου η δουλεία αλλ’ ωφελεί μάλιστα»…

H ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΟΠΙΑ

Ένα βασικό ερώτημα που τίθεται στη σημερινή κρίσιμη περίοδο γενικευμένης παρακμής είναι το εξής: κατά πόσο είναι εφικτή η δημιουργία ενός πραγματικά δημοσίου χώρου, ο οποίος να εξασφαλίζει την κυριαρχία του δήμου; 
Κατά πόσο ο αυτοπροσδιορισμός και η αυτοκυβέρνηση, δηλαδή η άμεση δημοκρατία, είναι σήμερα δυνατή και με ποιον τρόπο; 
Για το ζήτημα αυτό εκφράζονται πολλές αμφιβολίες.
Τα αρνητικά επιχειρήματα που συνήθως προβάλλονται είναι...

Οι μη έχοντες "σώας τας φρένας" ανθέλληνες Γλέζος και Σάντας...

κι η πατριωτική παράταξη όπως αυτοπροσδιορίζεται (Σαμαράς, Δένδιας, Παναγιωτόπυλος, Καρατζαφέρης Βορίδης Τηλεαυνάνας, Πλεύρης κλπ)


Βραδυνή, 30 Μάη 1941

- Σαν σήμερα η πατριωτική παράταξη όπως αυτοπροσδιορίζεται (Σαμαράς, Δένδιας, Παναγιωτόπυλος, Καρατζαφέρης Βορίδης Τηλεαυνάνας, Πλεύρης κλπ), υπό την απειλή ομαδικών εκτελέσεων αμάχων στα χωριά, συνέλεγε φόρους και τρόφιμα για λογαριασμό των...

Εναν πρωτότυπο φόρο τιμής αποτίει η Χιλή στην Αρχαία Ελλάδα

Χιλή: Το μετρό του Σαντιάγο γέμισε με έργα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού

Εναν πρωτότυπο φόρο τιμής αποτίει η Χιλή στην Αρχαία Ελλάδα, καθώς, από τις 7 Μαρτίου ο σταθμός με το όνομα Grecia (Ελλάδα) στην πρωτεύουσα Σαντιάγο κοσμείται από μια έκθεση αντιγράφων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.
Στον σταθμό, από τον οποίο υπολογίζεται ότι περνούν καθημερινά 22.000 επιβάτες, παρουσιάζονται 23 προσκετικά επεξεργασμένα αντίγραφ από γύψο, χαλκό και ασήμι, τα οποία απεικονίζουν εμβληματικά για τον δυτικό πολιτισμό θέματα.
Ανάμεσά τους η ..

Η Παναγιά, η Εμποροπανηγυριώτισσα, να βάλει το ... χέρι της!



Παρατηρώντας τα ποσοστά αποχής σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, διαβάζεις κάτι απίστευτα νούμερα: η αποχή ανήλθε στην Σλοβακία στο 87%, στην Τσεχία 80,5%, στην Πορτογαλία 65,5%, στην Βρετανία 64%, στην Ολλανδία 63%, στην Ισπανία 55,3%, στην Γερμανία 52%, στην Αυστρία 55%, στην Πολωνία 77%, στην Ουγγαρία 71%, στην Κροατία 76%, στην Σλοβενία 79%, στην Ρουμανία 65%, στην Λετονία 70%, στην Σουηδία και στην Ιρλανδία 49%, στην Κύπρο 58%. Από το σύνολο των 28 κρατών – μελών της ΕΕ η αποχή ξεπέρασε το 50% στις 20 από αυτές!

Μικρότερα όμως ήταν τα ποσοστά αποχής που καταγράφηκαν στις ευρωεκλογές του 2014 στην Ελλάδα, ακόμα και συγκριτικά με τις αντίστοιχες του ...

Τα επινίκια , το ζεϊμπέκικο της Δούρου και γιατί "...κλαίνε όλα τ' αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια"


Σε Blog έκαναν κοντράστ κολάζ τις ζεϊμπέκικες του έγκλειστου Ακη με την φώτο της Δουρου να χορεύει ζεϊμπέκικο ...

Μάλλον ο συντάκτης τους θα είχε τις μαύρες του λόγω της μεγάλης απώλειας  και θα άκουγε το άσμα "τώρα κλαίνε όλα τα αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια..." 

Λίγο πριν σκάσει ο γάιδαρος!

ΤΟ ΕΡΏΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝ Ο ΓΆΪΔΑΡΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΆΣΕΙ ....ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΛΎ ΚΡΙΘΆΡΙ !!!!



Ένας στους δύο φορολογούμενους δεν πληρώνει τον φόρο ακινήτων. 

Ένας στους δύο περιμένει το κατασχετήριο της εφορίας για να εξαναγκαστεί να πληρώσει χρήματα που δεν έχει. 

Αυτή είναι η πετυχημένη πολιτική του Γιάννη Στουρνάρα! 
Η προοπτική της κατάρρευσης των εσόδων είναι ορατή. 
Ο κ. Στουρνάρας θα πρέπει να μείνει στην θέση του. Να μην τον αφήσουν να δραπετεύσει και να ζήσει τις συνέπειες της καινοτόμου φορολογικής πολιτικής αυτής της κυβέρνησης.

Καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο βιάζεται να βρει καταφύγιο στην Τράπεζα της Ελλάδας ή στην Κομισιόν. Θα μπορεί μετά να ισχυριστεί ότι αυτός τα έκανε όλα τέλεια και ότι τα χάλασαν οι επόμενοι! 

Ο κ. Στουρνάρας κάνει ένα λάθος! Δεν βρίσκεται στο ...

Οι τροφές που καθαρίζουν το συκώτι σας


Δείτε ποιες είναι αυτές και ποια τα πολύτιμα συστατικά που περιέχουν και βοηθούν το σώμα μας να κάνει τη φυσική του αποτοξίνωση...

Επετεύχθη κβαντική τηλεμεταφορά...???

Ολλανδοί επιστήμονες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ακριβή τηλεμεταφορά κβαντικών πληροφοριών σε απόσταση τριών μέτρων.
Πρόκειται για ένα επίτευγμα που όμως απέχει ακόμη πολύ από τη διάσημη φράση «Διακτίνισέ με, Σκότι!» στο Σταρ Τρεκ όπου οι άνθρωποι τηλεμεταφέρονταν στο Διάστημα αλλά αποτελεί ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Αρκετοί επιστήμονες θεωρούν πλέον ότι ...

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Για τον υπουργό παιδείας και βουλευτή Ά Πειραιώς Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα του. Προς το παρόν σας παρουσιάζουμε την μεγαλύτερη ξεφτίλα όλων των εποχών...

Με απόφαση του, ο εκατομμυριούχος πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Ανατολάκης και τέως βουλευτής προσελήφθη στο γραφείο του υπουργου Παιδείας ως μετακλητός υπάλληλος με μηνιαίο μισθό...

«Εγώ έκανα παπαριές, κοίτα εσύ να θριαμβεύσεις»!!!!!

Σήμερα ζούμε
 με την ουρά στα σκέλια, 
όχι ελλείψει εκπαιδεύσεως, 
αλλά γιατί μας δασκάλεψαν άχρηστοι.

Η πλειοψηφία θεωρεί ότι η έλλειψη εκπαίδευσης ευθύνεται για το ότι γίναμε άβουλα όντα. 

Ένας αγαπημένος φίλος με ρώτησε γιατί σε τόσες γενιές ελάχιστοι ήταν οι άξιοι.

Άχρηστοι γίνονται οι άνθρωποι όταν διδάσκονται με λόγια φούμαρα, από διδάσκαλους ανάξιους.



Η δική μου η γενιά διδάχτηκε από τέτοιους

Γονείς, δάσκαλοι, κοινωνία, πολιτεία έκαναν κηρύγματα τα οποία οι ίδιοι δεν τηρούσαν.

Μας έμαθαν το «εγώ έκανα παπαριές, κοίτα εσύ να θριαμβεύσεις». Διαπαιδαγώγηση κι αυτή ε;

Θρησκεία .... Ένα πανίσχυρο «όπλο» στα χέρια των "Δυνατών"

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Η. ΧΑΛΑΖΙΑ
vizantio1-652x325













Η θρησκεία είναι ένα πανίσχυρο «όπλο» στα χέρια όσων θέλουν – και ξέρουν- να το χρησιμοποιήσουν. 
Αλλά είναι και μια πηγή ελπίδας και προσδοκίας για της μάζες. Η ελεύθερη θρησκεία λειτουργεί σε ένα επίπεδο πίστης που δεν χαρακτηρίζεται από φανατισμούς, σε αντίθεση προς τη θρησκεία η οποία είτε παρεμποδίζεται, είτε γίνεται όργανο και μέσον πολιτικής προπαγάνδας. Τότε οι μάζες υφίστανται μια «πλύση εγκεφάλου» κυρίως σε θεοκρατικά καθεστώτα, τα οποία εν ονόματι της θρησκείας ασκούν την πολιτική τους όπως θέλουν.
Ο εικοστός αιώνας αλλά και η αρχή του εικοστού πρώτου είναι περίοδος στην οποία όλες οι μεγάλες θρησκείες “ανασύνταξαν τις δυνάμεις τους και ..

Η εκδίκηση της... φραπελιάς

Κατακρίθηκαν, απαξιώθηκαν, χλευάστηκαν και αντιμετωπίστηκαν με φαιδρότητα - μέχρι που απαξιώθηκαν εντελώς σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σήμερα, τα φύλλα της ελιάς ξαναγεννιούνται από τις «στάχτες τους και επιστρέφουν δυναμικά στην επικαιρότητα με τη «βούλα» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, καθώς διαθέτουν πια επίσημη έγκριση για συγκεκριμένες ενδείξεις.

Κι ενώ η «ρετσινιά» της φραπελιάς στοίχισε ακριβά στην Ελλάδα, την ίδια ώρα, γειτονικές χώρες, όπως η Τουρκία, έσπευδαν να ..

«Κερκόπορτα; Αστεία πράγματα».

29 ΜΑΪΟΥ, 560 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
Η Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ θυμάται παλαιότερα τους- ξένους φοιτητές της στη Σορβόννη να της στέλνουν… συλλυπητήριο τηλεγράφημα κάθε 29η Μαΐου, την ίδια ώρα που τα περισσότερα Ελληνόπουλα αν τα ρωτούσες τι έγινε τη μέρα εκείνη δεν ήξεραν ακριβώς. 
Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση αντιστράφηκε. Στην Ελλάδα έγινε, λίγο έως πολύ, μόδα να θυμόμαστε κάθε χρόνο τέτοια μέρα την Αλωση της Πόλης- μερικοί από κεκτημένη ταχύτητα ή άγνοια μιλούν για «εορτασμό», αντί για επέτειο, και να μην αρκούμαστε στον εορτασμό της έναρξης της Επανάστασης, κάθε 25 του Μαρτίου. Μεγάλη η σημασία της Πόλης, θα πει κανείς, για τους Ελληνες. Σωστό. 
Οπότε και η συμβολική σημασία της Αλωσης είναι εξίσου μεγάλη. Εστω και αν η πολιορκία της από τους Οθωμανούς ήταν απλώς μία από τις πολλές, έστω και αν το κλίμα της εποχής ήταν τέτοιο, η κατάσταση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ήταν τέτοια, που έκπληξη θα ήταν το...

Οι φόροι στα ακίνητα «εξολοθρεύουν» πάλι τους μικρομεσαίους...Aντίθετα οι "ματσό" ......



Χαμηλότερος θα είναι ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων από το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων, γεγονός που σημαίνει μειώσεις φορολογικών επιβαρύνσεων για όσους κατέχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία, συνολικής αντικειμενικής αξίας πάνω από... 

Ευτυχώς που δεν είμαι 17 χρόνων


Ευτυχώς που δεν είμαι μαθητής της τρίτης λυκείου να γράφω πανελλήνιες. 
Κομμένος από χέρι θα ήμουν χτες στην έκθεση με το θράσος αυτών που μιλούν για ανθρωπισμό στη χώρα της ανθρωπιστικής κρίσης. 

Δέκα σελίδες θα έγραφα για τον ανθρωπισμό του Άδωνι και του Στουρνάρα και άλλες τόσες για τον ανθρωπισμό του Μητσοτάκη, του Δένδια, του Βρούτση, του Βαρβιτσιώτη, του Βορίδη και του Πλεύρη. 

Ποιος Ι.Μ. Παναγιωτόπουλος και ποιος ανθρωπισμός στη χώρα των άστεγων, των πεινασμένων, των ανασφάλιστων, της Μανωλάδας, των Κασιδιάρηδων και των Φαρμακονησιών; 

Στις 8 Σεπτεμβρίου τελικά η έναρξη του νέου σχολικού έτους Ποιες αργίες καταργούνται

Στις 8 Σεπτεμβρίου τελικά η έναρξη του νέου σχολικού έτους

Τη Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τελικά τα μαθήματα του νέου σχολικού έτους σύμφωνα με το σχέδιο της υπουργικής απόφασης που αναμένεται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.   

Σύμφωνα με το σχέδιο κόβεται η αργία του ...

ΛΙΤΟΧΩΡΟ : ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΫ



Mε τη συμμετοχή 310 παιδιών...

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι των δήμων της Πιερίας και η κατανομή των εδρών ανά εκλογική περιφέρεια,

Όταν δε βελάζουν τα πρόβατα...Να τα φοβάσαι



Η ''σιωπή των αμνών'' δεν μπορεί... 

Είμαι το αυγό του φιδιού....Η διχαλωτή γλώσσα του.

 Ο πωλητής του λαδιού του φιδιού


Ο πωλητής του λαδιού του φιδιού - Πέτρος Αργυρίου


"Είμαι ο πωλητής του λαδιού του φιδιού.
Κάτοχος της πανάρχαιας τέχνης των δηλητηρίων που συνεχώς εκσυγχρονίζεται.
Σου πουλάω χημικά, φάρμακα, πολιτικές, τροφές δηλητήρια.
Και σ’ έχω πείσει ότι τα χρειάζεσαι.
Μα πόσο μοιάζουμε:
Είμαι πλανόδιος και εσύ είσαι πλανεμένος....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!




Θέλετε να πάτε στο Παλαιό Κεραμίδι;
Θέλετε να πάτε στην Εξοχή; Στήν Έλαφο;
Θέλετε να πάτε στον Μοσχοπόταμο ή στό Μελιάδι;

Πολύ απλό...

Αν πουληθεί το δίκτυο ύδρευσης της πόλης μας....

 «Το νερό, σαν τα μάτια σου!»

Image 

Αν πουληθεί το δίκτυο ύδρευσης της πόλης μας, τότε αυτόματα, το ρέμα του Ορλιά, στον Όλυμπο, θα ανήκει στον «επενδυτή» και μια άλλη «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» θα σου λέει ...

Αθλητές από 28 χώρες στον 11ο Olympus Marathon



Ο  Όλυμπος θα "φορέσει" τα καλά του στις 29 Ιουνίου και θα υποδεχτεί εκατοντάδες αθλητές από όλο τον κόσμο στον κορυφαίο διεθνή αγώνα ορεινού τρεξίματος 44 χιλιομέτρων και 3.200 θετικής υψομετρικής στην Ελλάδα, τον "11ο Olympus Marathon". 
Η διαδικασία εγγραφών για τον μαραθώνιο ολοκληρώθηκε και συνολικά έγιναν δεκτές 620 αιτήσεις συμμετοχής. Σύμφωνα με τους διοργανωτές,

οι φετινές προεγγραφές συνοδεύτηκαν με μεγάλο αριθμό αιτήσεων από κατοίκους της Ελλάδας.
Στην εκκίνηση του "Olympus Marathon" θα σταθούν 104 ξένοι αθλητές από 28 χώρες του κόσμου, που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του αγώνα. Πολυπληθέστερη χώρα σε συμμετοχές θα είναι η...

Kαι..Καλή τύχη μάγκες


...

Της τσιγαρούμπας γίνεται....

 Το πιτσιρικάκι φουμάρει τσιγαράκι



Αίσθηση έχει προκαλέσει έρευνα, σύμφωνα με την οποία κάποια Ελληνόπουλα ξεκινούν το κάπνισμα από 11 ετών αλλά αυτό δεν είναι και το χειρότερο που μπορεί να τους συμβεί γιατί ξέρουμε –χωρίς να χρειάζεται έρευνα- πως ξεκινούν να βλέπουν τηλεόραση και να ακούνε σκυλάδικα από 2 ετών.
Οπωσδήποτε, αν ακούς σκυλάδικα από την ημέρα που γεννήθηκες, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση αν ξεκινήσεις το κάπνισμα από το δημοτικό σχολείο, ενώ τα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης δικαιολογούν απόλυτα το να πέσεις στα ναρκωτικά από το νηπιαγωγείο.


Βέβαια, τα παιδιά έχουν και τρομερό άγχος σήμερα, οπότε χρειάζονται μια τσιγαρούμπα για να χαλαρώσουν.

Πάντως, είναι καλό να καπνίζουν τα παιδιά από νωρίς για να..

Μικρέ(?) μου Βαγγέλη


«Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω», έγραφε στην είσοδο της σχολής του Πυθαγόρα στη Σάμο. Ο Πλάτωνας πήρε μετά από χρόνια τη φράση και την έβαλε στην είσοδο της Ακαδημίας του για να διώχνει τους άσχετους.

Άμα δεν ξέρεις γεωμετρία, μάστορα, δεν μπαίνεις μέσα ούτε με το βίντσι. Ούτε φιλοσοφία, ούτε τέχνη, ούτε νόμοι. Γεωμετρία πρέπει να ξέρεις πριν απ' όλα, να γνωρίζεις μαθηματικά, να αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις των πραγμάτων, να ξεχωρίζεις, πρωτίστως, το μικρότερο από το μεγαλύτερο.


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα έμπαινε με τίποτα στις σχολές του Πλάτωνα και του Πυθαγόρα κι ας είναι νομομαθής, κι ας είναι συνταγματολόγος, κι ας είναι υπουργός από τα γεννοφάσκια του. Με τις κλωτσιές θα τον έδιωχναν τον Βαγγέλη, διότι είναι ντιπ αγεωμέτρητος, δεν μπορεί να..

30 Μαΐ 2014

Άντε ραγιάδες μου...Θα περάσουμε κι από τον τελευταίο κάβο....



Λέτε να πονέσει πολύ???

Η ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ.


Δείτε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ


 "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"

ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ

ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ :

                            






ΨΗΦΟΙ

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ...

Η ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΡΕΜΠΑΤΣΙΟΥ


Σταυρουλάκιαααα....

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.



...Σταυρουλάκια.....

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ''ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ'' ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ














ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΑΠΠΑ



Δείτε τα σταυρουλάκια...

Οι υποχθόνιοι τυφλοπόντικες θα επαναφέρουν ξανά στα μαντριά τους τους επαναστάτες της"Φακής" αλλά και άλλα πολιτικά "ζόμπι"


Η είδηση ... 
Να μη γίνει πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είναι ο βασικός στόχος του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, όπως τόνισε ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί. 
Ο σχολιασμός ...
Το σύστημα επανέφερε τον κ. Καρατζαφέρη ξανά με σκοπό να τον χρησιμοποιήσει ως εφεδρεία για το καταρρέον πολιτικό σύστημα. Παλαιότερα τον είχα χαρακτηρίσει κωλοτούμπα λόγω της συμμετοχής του στην Κυβέρνηση Παπαδήμου και τώρα επαναλαμβάνω τον χαρακτηρισμό μου γιατί τον άκουσα να ανταλλάσσει “φιλοφρονήσεις” με τον αποστάτη του κόμματος του τον γνωστό κ. Άδωνη Γεωργιάδη τον οποίο στο πρόσφατο παρελθόν “έλουζε” από το κανάλι του με διάφορα "Γαλλικά". 


Η αίσθηση μου είναι πως θα ακολουθήσει τα ...

Φίλες και φίλοι, πατριώτες και συνάνθρωποι, ένας νέος άνεμος αρχίζει να πνέει πλέον στη χώρα

Η στήλη σήμερα πλέει σε πελάγη ευτυχίας! 

Κάτι είχε πάρει το αυτί μας από μέρες, αλλά περιμέναμε πρώτα να διασταυρώσουμε την είδηση. 

Ε, λοιπόν, ναι! 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας το ανακοινώσουμε και να το επιβεβαιώσουμε: 


Η «κεντροαριστερά»ανασυγκροτείται! 
Οι αναδιατάξεις άρχισαν! 
Οι διεργασίες ξεκίνησαν! 
Οι μετεγγραφές κλείνουν! 
Οι μετονομασίες έρχονται! 
Οι συγχωνεύσεις...

ΣΥΡΙΖΑ: Ναι στην κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, αλλά η κυβέρνηση να παραιτηθεί αμέσως, αφού σήμερα κυβερνά χάρη σε αυτό το μπόνους

«Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» – Οι όροι της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το «ναι» στην απλή αναλογική που φέρεται να προωθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Απίστευτο ελιγμό κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και ειδικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, που πρότεινε την κατάργηση  του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα.

Και μάλιστα, επιστρέφει με έναν εντυπωσιακό...

29 Μαΐ 2014

Mα.....παραιτούνται οι πετυχημένοι;


Επειδή κάποιοι κακοπροαίρετοι γλυκαθήκατε από την παραίτηση ....Κουρέλη από τη θέση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς και ζητάτε και την παραίτηση Βενιζέλου, σας ενημερώνω ότι θα μείνετε με την όρεξη.

Έχετε ακούσει ποτέ να παραιτούνται οι πετυχημένοι ηγέτες;

 Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος έλαβε 8% στις Ευρωεκλογές. 

Το αντιλαμβάνεστε; 8%. 

Ποιος ο λόγος να παραιτηθεί; 

Τι ντροπή, Μαρία Χούκλη!

Τι ντροπή, Μαρία Χούκλη!


O Στέλιος Κούλογλου γράφει για το πιο ντροπιατσικό προεκλογικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Μαρία Χούκλη που προκάλεσε μέχρι και την παρέμβαση της Ενωσης Συντακτών.
Oνομάζονται «ψυχολογικές επιχειρήσεις» και συνήθως χρησιμοποιούνται στον πόλεμο. Στόχος είναι η δαιμονοποίηση του αντιπάλου μέσα από τον εκφοβισμό του πληθυσμού. Στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ένα από τα περίφημα αμερικανικά προπαγανδιστικά φιλμ έδειχνε τους Σοβιετικούς να επιτίθενται στις ΗΠΑ με πυρηνικά όπλα και τις αντιδράσεις μαθητών σε ένα δημοτικό σχολείο. Στην Ελλάδα είχαμε ανάλογες επιχειρήσεις την προηγούμενη εβδομάδα.
Αυτήν τη φορά δεν τις διενεργούσε η κυβέρνηση αλλά ένας τηλεοπτικός σταθμός. Όλα τα κανάλια παρουσίασαν, και μάλιστα υπέρμετρα, πολιτικούς όπως ο...

Στην ίδια ευρωοικογένεια με το ΠΑΣΟΚ εντάσσεται το Ποτάμι ...

Πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν αλλά με μέλλον που έχει κομματικό παρελθόν


Τα σενάρια για συμμαχίες με φιλομνημονιακές δυνάμεις και τις απόψεις που το θέλουν να είναι στήριγμα των κυβερνητικών δυνάμεων επιβεβαιώνουν οι κινήσεις που κάνει το Ποτάμι.

Αν και έγινε μεγάλη προσπάθεια να μην βγουν στην επιφάνεια οι βασικές πολιτικές κατευθύνσεις του σχηματισμού προεκλογικά, η σύνθεση των βασικών στελεχών του κόμματος δεν άφησε ποτέ αμφιβολίες για την μετεκλογική του πολιτική στάση.

Χαρακτηριστική είναι η απόφαση που ανακοίνωσε πριν από λίγο το  κόμμα, να ενταξει τους δύο ευρωβουλευτές του στην ευρωομάδα των...

Είμαστε αξιοθρήνητοι....

Βορίδης: «Τι θα παριστάνει ο Σαμαράς; Το δικτάτορα;» (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτό δεν το είπε ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Και δεν το είπε τότε που ήταν στο Λά.Ο.Σ. άλλα τώρα πρόσφατα, στις αρχές του Μαΐου, σε μια ομιλία του στη…Ραφήνα.


«Εγώ το λέω ευθέως, εάν επιλέξετε [στις ευρωεκλογές] την οδό της αποδοκιμασίας και όχι της εγκρίσεως της κυβερνητικής πολιτικής, κι αυτό σημαίνει επιλέξετε μια άλλη οδό, αυτή που προτείνει ο Σύριζα και δεν ξέρω ποιός άλλος, αυτό προφανώς έχει πολιτικές επιπτώσεις. 

Με τι νομιμοποίηση θα πάει αύριο ο Σαμαράς να διαπραγματευτεί την οριστική διευθέτηση του χρέους -αν δεν του το ‘χετε πει εσείς οι πολίτες αυτό, ότι “ναι θέλουμε να διαπραγματευτείς εσύ την οριστική διευθέτηση του χρέους”. Δηλαδή, ο Σαμαράς τι θα παριστάνει;

Πώς τολμάτε κ. Τσίπρα;


-Πώς τολμάτε, κ. Τσίπρα να έρθετε πρώτος; φωνάζει από το βράδυ της Κυριακής πλήρες αγανακτήσεως, υβρίζοντας και φτύνοντας πολλές φορές, το σύμπλεγμα της πολιτικής, οικονομικής και ενημερωτικής ολιγαρχίας…

Η... Ελλάδα υπέβαλε την πρόταση! Ο Μανιάτης και ο Βενιζέλος,για την καλλιέργεια στο έδαφος της Ένωσης γενετικά τροποποιημένων τροφίμων.!!!!!!!!!!!!!

Ε.Ε: Φάτε φτωχοί τα δηλητήρια!

"Πράσινο φως" έδωσαν τα 28 κράτη-μέλη της Ε.Ε για την καλλιέργεια στο έδαφος της  Ένωσης  γενετικά τροποποιημένων τροφίμων.

Με τη συμφωνία ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος για την καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στην Ευρώπη, κάτι που προσπαθούν οι πολυεθνικές εταιρείες   εδώ και μια 15ετία.

Η... Ελλάδα υπέβαλε την πρότασηΟ Μανιάτης και..