# #

25 Φεβ 2014

H Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι...???

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση»
για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι.
Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

  




Μάλλον έχει αντιστραφεί η κατάσταση που περιγράφεται παρακάτω.Κανείς εφησυχασμός.
  Ψ Η Φ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε   Κ Α Θ Ε  Μ Ε Ρ Α   

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ (συγγενείς, φίλους, γνωστούς, κλπ.) ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
Οι Σκοπιανοαμερικάνοι πέτυχαν το σκοπό τους!
Το "ΟΧΙ" έχει περάσει πλέον μπροστά & μάλιστα με 24.272ψήφους!!!

Και να σκεφτείς ότι τα Σκόπια έχουν..

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...Νέοι υποψήφιοι στις Δημοτικές εκλογές

 
Στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Ολύμπια Γη», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Δημόπουλο, οι:

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ;

gay-russia-putin
Η Ρωσία (που πολλοί ελληναράδες θαυμάζουν, όπως και τον Πούτιν) έχει δείξει το τελευταίο -αρκετό- διάστημα, ότι είναι μια χώρα βαθιά συντηρητική. Να μιλήσουμε για την μαζική θανάτωση αδέσποτων για να μην χαλάνε την εικόνα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι, ή για την ομοφοβική συμπεριφορά; Για την φυλάκιση των Pussy Riot ή για την αυξανόμενη καταστολή και την νομοθέτηση κανόνων που περιστέλλουν κοινωνικές ελευθερίες;
Τελευταίο παράδειγμα, το μαστίγωμα των Pussy Riot από κοζάκους, ενώ φορώντας τις μάσκες τους ήθελαν να τραγουδήσουν στον δρόμο διαμαρτυρόμενες για την φυλάκιση ενός περιβαλλοντολόγου,  ο οποίος έσπασε την..

Κι όταν κιότεψες Αγαμέμνων και άφησες μια δράκα φασίστες να διαφεντέψουν τη χώρα για εφτά χρόνια, πάλι εμένα θυσίασες.

Τώρα Αγαμέμνων ετοιμάζεσαι ξανά να με πουλήσεις.
Άκου Αγαμέμνων
που κάποτε σε λέγαν Ελευθέριο, κάποτε Κώστα, κάποτε Γιώργο και τώρα Ευάγγελο, Αντώνη, Φώτη και Αλέξη
Το ξέρω πως δεν με καταλαβαίνεις. Μοιάζω χωριάτα στα μάτια σου εκεί στις χρυσοποίκιλτες Αθήναις. Δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί κλαίω κάθε φορά που το αεροπλάνο αρχίζει την κάθοδο του προς την πόλη της Θεάς, ούτε γιατί βουρκώνω κάθε φορά που το πλοίο μπαίνει στην αγκαλιά του Πειραιά.
Η βαριά μου προφορά σε αφήνει αδιάφορο. Κι ας σφυρίζει μέσα από το στόμα μου το δασύ τζ της αρκαδικής μου διαλέκτου. Κι ας γεμίζει το στόμα μου και το σύμπαν με τα ν του τέλους των πανάρχαιων μου λέξεων.
Το σώμα μου, που ριγεί κάθε φορά που..

Τα 20 ζώα που σκοτώνουν περίπου 2.000.000 ανθρώπους ετησίως




Ο Ίαν Γιανγκ, καθηγητής Ζωολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, μαζί με την ερευνητική του ομάδα, ξεκίνησαν το 2009 να ερευνούν ποια είδη είναι τα περισσότερο θανατηφόρα και επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας που ολοκληρώθηκε το 2012 είναι εντυπωσιακά, καθώς αν εξαιρέσουμε το ''ζώο'' που..

Διατροφικά μυστικά για το κρυολόγημα


Το κρύωμα είναι το ίδιο σε όλο τον κόσμο και όλοι μας κάνουμε ότι μπορούμε, για να το αποφύγουμε. Όταν όμως μας έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα, τότε εκτός από αναλγητικά και ξεκούραση, η διατροφή είναι εκείνη που παίζει σημαντικό ρόλο στην γρήγορης ίαση του οργανισμού.

Σε όλες τις χώρες τους κόσμου, οι ασθενείς όπως θα δούμε παρακάτω, έχουν το δικό τους τρόπο να γιατρεύονται, επιλέγοντας τρόφιμα και πιάτα απλά και ενεργειακά. Ρίψτε μία ματιά για πως γιατρεύονται φυσικά, οι ανά τον κόσμο ασθενείς που κρυολογούν, από το Ιράν, μέχρι την..

Πρόλογος του νέου σχολικού εγχειριδίου "Αστυνομικής Αγωγής του Υπήκοου"

η εικόνα του εξώφυλλου:Πρόλογος του νέου σχολικού εγχειριδίου "Αστυνομικής Αγωγής του Υπήκοου", για όλους τους μαθητές του Ραγιαδιστάν:

"Αγαπητέ μαθητή, μαθήτρια! Ζούμε σε δύσκολες εποχές, όπου ό,τι πιο πολύτιμο έχει το κράτος μας και η κοινωνία μας είναι οι κανόνες που πρέπει από τρυφερή ηλικία να ενστερνίζονται όλοι και να σέβονται. Κανόνες προσαρμοσμένοι στο πνεύμα των εποχών και της αγοράς εργασίας. 

Και προστατευμένοι από την ομπρέλα της νομιμότητας, εμπνευσμένης από την ακούραστα εργαζόμενη υπέρ της τάξης και ευημερίας κυβέρνησής μας και την οποία όλοι μα όλοι πρέπει να τηρούν απαρέγκλιτα! Σύμφωνα και με το λιτό κι απέρριτο αρχαίο σπαρτιατικό..

Ευτυχώςςςςςςςςς..............

24 Φεβ 2014

Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια του μυαλού και της "ψυχής"



Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια του μυαλού και της ψυχής"

Ανακοίνωση (παραδοχή) γιατρών ενός εκ των κορυφαίων παγκοσμίως νοσοκομείων που ειδικεύεται στον καρκίνο: του αμερικανικού John Hopkins...

Ο καρκίνος των οστών αντιστοιχεί στην εσωτερική σύγκρουση της υποτίμησης. Ο καρκίνος των πνευμόνων στη έντονο φόβο του θανάτου.

Τα παρακάτω αποτελούν επιλεγμένα αποσπάσματα από ένα μεγάλο εκπληκτικό...

Τα θεραπευτικά οφέλη του ακτινίδιου για τους πνεύμονες...ΔΙΑΒΑΣΤΕ


Τα ακτινίδια είναι γνωστά για την ενίσχυση της καλής λειτουργίας του εντέρου και την πρόληψη της δυσκοιλιότητας, παρόλο που έχουν μεγάλη διατροφική αξία και πολλές θεραπευτικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. 

Είναι εξαιρετική πηγή βιταμινών C, D, B6, B12, K, ψευδαργύρου και φυτικών ινών και ενισχύουν στο μέγιστο το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μία πρόσφατη έρευνα από την Ιταλία που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Thorax, αποδεικνύει ότι τα ακτινίδια έχουν τεράστια θεραπευτικά οφέλη για τους..

Χρήστος Πάχτας-> Ο θεματοφύλακας της «Eldorado Gold»

 «Το ουσιαστικό χαρακτηριστικό της πολιτικής κοινότητας είναι ο ηθικός και όχι ο υλικός σκοπός, την εξουσία θα πρέπει να κατέχουν οι αγαθοί και όχι οι πλούσιοι, ή το σώμα των ελεύθερων πολιτών»
  Αριστοτέλης, «Πολιτικά»

Το παρελθόν των «στοών του Βελγίου», καθώς ο πατέρας του ήταν εργάτης στα ανθρακωρυχεία, μάλλον στοιχειώνει τον δήμαρχο Αριστοτέλη. Οι Σκουριές θα τον ακολουθούν πάντα και παντού ως υπέρμαχο της επένδυσης των μεταλλείων απέναντι στην πλειονότητα των κατοίκων, τους οποίους θεωρεί τουλάχιστον «μπαχαλάκηδες και παραστρατημένους».

Η ατάκα του «τα μεταλλεία θα σώσουν περιβαλλοντικά την περιοχή» μπορεί να είναι ένα από τα συνθήματά του, όμως «το 2014 δεν είναι 2010, και ο δήμαρχος μάλλον δεν κοιμάται ήσυχος», λένε στον δήμο

Είναι προφανές ότι ο δήμαρχος… Αριστοτέλη, Χρ. Πάχτας, αγνοεί το παραπάνω απόσπασμα του Ελληνα φιλόσοφου, αφού γεμάτος έπαρση και αλαζονεία δήλωσε πρόσφατα, κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου, ότι «αν επικρατήσουν στις εκλογές οι πολέμιοι της εξόρυξης χρυσού, την επόμενη μέρα θα έρθουν όλοι οι αναρχικοί, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ, και ίσως οι εργαζόμενοι να κάψουν κανένα χωριό και... 

Μας... ψήνουν για ροκάνισμα των καταθέσεων;



Αφού η υπόθεση των καταθέσεων είναι απολύτως εγγυημένη, τότε γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί τους; Το ερώτημα σημαντικό και η απάντηση περίπλοκη, μια και οι ενδείξεις δεν είναι τόσο ξεκάθαρες όσο κάποιοι θέλουν να μας πείσουν.

Μια «γκρίνια» του Προβόπουλου τις προηγούμενες ημέρες άνοιξε μια νέα πτυχή στο θέμα. Ο Έλληνας κεντρικός τραπεζίτης, μιλώντας σε συνέδριο στην Πολωνία, άσκησε κριτική (κάτι που σπάνια κάνει) στον τρόπο λειτουργίας του Νέου Μηχανισμού Εκκαθάρισης των Ευρωπαϊκών Τραπεζών που θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στον χρόνο που «τρέχει». Αφορμή για την...

Τι συμβαίνει με την Ουκρανία; Ποιοί είναι οι καλοί και ποιοί οι κακοί;

Ουκρανία: Ακροδεξιοί διαδηλωτές με το ρούνο στο μπράτσο

Ποιοί είναι οι καλοί και ποιοί οι κακοί; Αυτό το συνηθισμένο ερώτημα που επιχειρεί απλοικά και γραμμικά να εξηγήσει ιστορικές εξελίξεις, επιστρατεύεται και στην προσπάθεια ερμηνείας όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία. Ίσως ένα πιο αποδοτικό ερώτημα θα ήταν το “cui bono”, δηλαδή ποιός οφελείται;
Μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού, η Ουκρανία, όπως και πολλές από τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες,ήταν αυτό που ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αποκαλούσε «ενδιάμεσο χώρο» στο βιβλίο του η «Μεγάλη σκακιέρα». Ήταν ο χώρος που έπρεπε να..

Λαβράκι στο πόθεν έσχες βουλευτών!!!!!!!!


Απ' ό,τι μάθαμε ο έλεγχος για το πόθεν έσχες των βουλευτών βγάζει λαβράκι και μάλιστα... χοντρό. 
Οι ορκωτοί λογιστές οι οποίοι έχουν αναλάβει να κάνουν απλό γενικό έλεγχο στα στοιχεία που καταθέτουν οι βουλευτές στη δήλωση πόθεν έσχες, έχουν εντοπίσει τρύπες,

Α.Σ. Ερμής Λεπτοκαρυάς ...Νέες επιτυχίες

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Α.Σ. Ερμής Λεπτοκαρυάς στο τουρνουά που διεξήχθη στον Πλατύκαμπο Λάρισας
 
Όλοι οι αθλητές που ..

ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ...Mια εξαιρετική ταινία(ολόκληρη)



Μια καταγγελία για τη φρίκη και τον παραλογισμό του πολέμου. Πόσο περισσότερο ενός εμφύλιου πολέμου, που εξυπηρετεί περίφημα τα συμφέροντα των μισάνθρωπων όρνιων του κέρδους και των διεθνών μαφιόζων του χρήματος. Oι οποίοι αναδιανέμουν "τσιφλίκια", ελέγχουν κυβερνήσεις-ανδρείκελα και διαφθείρουν συνειδήσεις και ευημερούν πάνω στο καλλιεργούμενο μίσος μεταξύ των ανθρώπων και θησαυρίζουν πατώντας στον ατέλειωτο ανθρώπινο πόνο και σε σωρούς ερειπίων...

Ο Milan (Βόσνιος, χριστιανός) και ο Halil (Βόσνιος, μουσουλμάνος) ζούν σ'ενα χωριο της Βοσνίας. Είναι αδερφικοί φίλοι, έχουν μεγαλώσει μαζί και δεν τους χωρίζει τίποτα...Μέχρι που ήρθε ο εμφύλιος...

Ηρθε η τρόϊκα !! Εφοδιαστήκατε με βαζελίνη;;

Ηρθε η τρόϊκα !!
Εφοδιαστήκατε με βαζελίνη;;


Μνημονιακώς μειωμένες οι δαπάνες του Υγείας.
Μνημονιακώς ανύπαρκτη η καμπάνια για τη γρίππη.
Μνημονιακώς πορευόμαστε στο μνήμα!
....................................
Αλλα πέντε δις θα χρειαστούν οι τράπεζες.
Ω!! Ναι!! Μην ανησυχείς.
Το τσεκ θάρθει μετά τις εκλογές!!
............................
Και ξάφνου,

Ο εμπνευσμένος δάσκαλος που έχει συνείδηση της τάξης του και γνώση της Ιστορίας δεν έχει ανάγκη από μετρήσεις και κοστο(αξιο)λογήσεις.

Σκιές και Φως !!! 

(το κοστολογημένο σχολείο της αγοράς)


 Η μετάλλαξη του σχολείου που ελέγχει και ελέγχεται, αξιολογεί και αξιολογείται

Τον περασμένο αιώνα δίδασκα σε μια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας. Το σχολείο μου ήταν μια πελώρια ανοικτή αυλή-αγκαλιά για μαθητές και δασκάλους, με αίθουσες φωτεινές και χαρούμενες. Όλα λουσμένα στο φως, χαιρόμουνα τη φωτογραφή του…απροσποίητου και της ειλικρίνειας. Ένα σχολείο με όνειρα και οράματα για έναν κόσμο δικαιότερο και ομορφότερο.

Με την αλλαγή του αιώνα, το νέο millenium έφερε το εσπέριο φως της ευδαιμονίας, της προσμονής του νέου νομίσματος και της αναβίωσης του αρχαίου κάλλους των Ολυμπιακών αγώνων. Για τους προφήτες, ο αιών προμήνυε την αρχή του τέλους. Η αρχική ευφορία του millenium δεν κράτησε για πολύ. Το φως της Δύσης ετοίμαζε για τα καλά τα βαθύ σκοτάδι που δεν θα αργούσε να έρθει. Ο Δημόκριτος και ο Αριστοτέλης αναχώρησαν βιαστικά από τις ..

Ο βαρύς κι ασήκωτος Πάνος Παναγιωτόπουλος....Oι μνημονιακοί στ αχνάρια των χουντικών...Πολύ γέλιο


Ο βαρύς κι ασήκωτος Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο άνδρας με το δυσθεώρητο τουπέ, που τον βλέπεις και νομίζεις ότι βρίσκεται σε κατάσταση βαθέος στοχασμού, μέχρι να ανοίξει το στόμα του και να αντιληφθείς ότι δεν διαθέτει ούτε στοχασμό ούτε βάθος. Ο περισπούδαστος ανθυπασπιστής του Σαμαρά έφτασε να χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία με τον φαιδρεπίφαιδρο Γεωργιάδη όποιος δεν πάει με τα νερά του είναι συνδικαλιστής, είναι συριζαίος, είναι ταραξίας, είναι, άκουσον-άκουσον, μελανοχίτωνας, έτοιμος να ξεκινήσει πορεία προς τη Ρώμη.





Μία από τις ευφυέστερες και πλέον αυθόρμητες πράξεις συλλογικής αντίστασης στη Χούντα. Μαθητές Γυμνασίων, που έχουν συρθεί στο Παναθηναϊκό στάδιο για να ακούσουν τον δικτάτορα να αγορεύει για το καθεστώς του και το "εθνοσωτήριο" έργο του, τον "φιμώνουν" με...

Επαναστάτησε....


Και Σκέψου 
πάλεψε...
Αγωνίσου...
Επαναστάτησε...


Aποφυλακίστηκε η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου, με 11 δις δολάρια σε ξένες τράπεζες...

Aποφυλακίστηκε η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου, με 11 δις δολάρια σε ξένες τράπεζες, η Τιμοσένκο, και αναλαμβάνει ''καθήκοντα".
Έχει καταδικαστεί από ποινικό δικαστήριο το 2010 για «κατάχρηση εξουσίας».
Κατηγορήθηκε ότι απέσπασε 320 εκατομμύρια δολάρια από εμπορική συμφωνία με την Ιαπωνία, όταν ήταν Πρωθυπουργός, καθώς και για σωρεία άλλων σκανδάλων.
Σε ένα από αυτά φέρεται να έχει αγοράσει 1.000 φορτηγά 20% πάνω από την...

Δεν γράφονται τέτοιοι στίχοι πια...

23 Φεβ 2014

Η λαστιχένια δημοκρατία του κυρ-Φώτη

ΤΟ ΣΟΥΒΕΡ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

kartesios230214
«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, χρειάζεται αλλαγή πολιτικής» επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής». Δεν ξέρω πώς το φαντάζεται αυτό. Πώς, δηλαδή, μπορεί αυτή η κυβέρνηση να ακυρώσει τη μέχρι σήμερα πολιτική της και να ακολουθήσει μία άλλη, εντελώς διαφορετική.
Όμως, αλήθεια, ποια πολιτική είναι αυτή που προτείνει ο κ. Κουβέλης; Τι ακριβώς τον ενοχλεί στην πολιτική που ασκεί σήμερα η συγκυβέρνηση; Το κόμμα του έχει ψηφίσει στη Βουλή κάθε μνημονιακή υποχρέωση που τώρα εφαρμόζεται. Αυτή είναι η κυρίαρχη κυβερνητική πολιτική. Η εφαρμογή των Μνημονίων την οποία μέλη της συγκυβέρνησης αλλά και οι αρχηγοί της, την έχουν χαρακτηρίσει «μονόδρομο», «σωτηρία», «ευλογία». Πώς είναι δυνατόν να αυτοακυρωθεί η κυβέρνηση και να πει «συγγνώμη, λάθος, τα μνημόνια δεν είναι ευλογία, σωτηρία, μονόδρομος»;

Οι υποψήφιοι αρχηγοί για τις επόμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο Δίου-Ολύμπου(μέχρι στιγμής)



Δήμος Λιτοχώρου....   7.011 κάτοικοι
Δήμος Δίου...           10.932 κάτοικοι
Δήμος Αν.Ολύμπου    9.284 κάτοικοι

Από το Λιτόχωρο λοιπόν ανακοίνωσαν ή σχεδόν ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους...

Δήμαρχε Δίου-Ολύμπου(?)


Αντιδήμαρχε κ.Φαρμάκη , ήδη επισκέφτεστε την Λεπτοκαρυά σαν υποψήφιος Δήμαρχος και ζητάτε την ψήφο μας...

Μπαίνουμε σε λίγες μέρες στον Μάρτη..
Σε 4..5 μέρες εκατοντάδες επισκέπτες θα επισκεφτούν την Λεπτοκαρυά να περάσουν το τριήμερο της Αποκριάς..
Σε 2 περίπου μήνες ξεκινάει η καλοκαιρινή περίοδος...
Την ίδια περίπου εποχή θα μας καλέσετε να σας ψηφίσουμε για να πάρετε εκ νέου τον Δήμο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια...

ΣΟΚ ... θα μας πάρουν σπίτια και ΙΧ!

Το Πείραμα πέτυχε....


Δε λένε πως άμα ο οργανισμός σου συνηθίσει σε ένα φάρμακο, παθαίνεις μετά ανοσία; Και
δεν πα' να πίνεις χάπια χάπια χάπια;; Δεν αλλάζει τίποτα! Ο οργανισμός τα βαριέται όλα πια. 
Τα φάρμακα επιδρούν πλέον ως καραμέλες και δεν διαπερνούν ούτε το αίμα, ούτε τίποτα.

Θες να κάνουμε ένα πείραμα; 
Ποιος ήταν και πότε πέθανε ο Χριστούλας; 
Πότε πέθανε από τις αναθυμιάσεις η μικρή Σάρα; 
Ποιο μήνα δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα; 
Πότε χρεοκόπησε η Κύπρος; 
Σε ποια περιοχή σκότωσαν το ...

8 εκατομμύρια € σε ΜΚΟ για να… μετρά τις ΜΚΟ

Η τραγωδία της ..Νέας Ελλάδας των ραγιάδων

Kατερίνη..."Δείπνο ηλιθίων"



22 & 23 Φεβρουαρίου 2014 

1 & 2 Μαρτίου 2014 
8 & 9 Μαρτίου 2014 
15 & 16 Μαρτίου 2014 
22 & 23 Μαρτίου 2014 
29 & 30 Μαρτίου 2014 
5 & 6 Απριλίου 2014 
 
Ώρα έναρξης: 21:00