# #

16 Ιουλ 2016

Δεν συμβαίνουν σήμερα.....;;;




Δεν συμβαίνουν σήμερα. Συνέβαιναν στην Ελλάδα πριν από 120 χρόνια:

«...τα νοσοκομεία μας είναι ενδεή· 
τα φιλανθρωπικά ιδρύματα πένονται· 

Hταν ένα πραγματικό πραξικόπημα, ή πραξικόπημα-μαριονέτα;

http://admin.noz.gr/Uploads/turkishcoup167161010.jpg

Με το άρθρο μας, «ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ», είχαμε προβλέψει πρώτοι από όλους ότι κάτι γίνεται στην Τουρκία.
Τώρα το αν ήταν ένα πραγματικό πραξικόπημα, ή πραξικόπημα-μαριονέτα, αυτό θα φάνει πολύ γρήγορα κυρίως από τα διαφαινόμενα «κέρδη» του Ερντογάν.
Μια κίνηση ανατροπής υποτίθεται υποκινούμενη από τον Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος σημειωτέον την καταδίκασε, ήταν αδύνατο να επικρατήσει καθώς δεν εκφράζει λαϊκές μάζες τόσο ικανές ενώ η πολιτική αντιπολίτευση και οι Κούρδοι είναι εναντίον. Είναι χαρακτηριστικό πως τα Medıa πολέμησαν το...

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ



Βιντεάκι..........

15 Ιουλ 2016

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ CΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ !

Έγγραφο της CIA δείχνει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως συνεργάτη των Ναζί

Λίστα που υπήρχε στη δικογραφία για τον Άιχμαν συνδέει τον ιδρυτή της ΝΔ με την εξόντωση Εβραίων στη Θεσσαλονίκη


 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


Το γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει ένα έγγραφο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της CIA και κατονομάζει τον πρώην έλληνα πρωθυπουργό και ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή, ως συνεργάτη των Ναζί, ενώ τον συνδέει και με την εξόντωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Ανάλογες κατηγορίες υπάρχουν και για τον Κωνσταντίνο Τσαλδάρη αλλά και τον καθηγητή πανεπιστημίου..

O «αξιοπρεπής» και «αξιόπιστος» Κων. Μητσοτάκης (Βίντεο)

«Πορεύτηκα όλη μου τη ζωή με αξιοπρέπεια και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοπιστία μου στο βωμό κάποιου πολιτικού παιχνιδιού».

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Αυθόρμητα μας ήρθε το γέλιο διαβάζοντας την παραπάνω πρόταση που περιέχεται σε δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με την οποία ο πρώην πρωθυπουργός προσπάθησε να δικαιολογήσει την σκανδαλώδη υπόθεση δανεισμού από τράπεζα της φυλλάδας «Κήρυκας Χανίων», συμφερόντων του ίδιου και του γιου του Κυριάκου.

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να ασχοληθούμε με τον βίο και την πολιτεία του «εφιάλτη της δημοκρατίας» όπως ευφυώς είχε χαρακτηρίσει τον Μητσοτάκη ένας άλλος αστός πολιτικός που έμεινε στην ιστορία με το προσωνύμιο «παπατζής». (Αναφερόμαστε φυσικά στον μακαρίτη Γ. Παπανδρέου).

Αλλά εδώ πια, η φαιδρότητα της δήλωσης του πρώην πρωθυπουργού, ξεπερνάει τα όρια και της καλύτερης ατάκας σατιρικής παράστασης στο...

AΚΊΝΔΥΝO ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΌΝΟ ΑΝΑΠΤΎΧΘΗΚΕ ΑΠΌ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ ΦΟΙΤΉΤΡΙΕΣ


Σπουδάστριες του ΤΕΙ Θεσσαλίας βραβεύτηκαν για καινοτόμο ζιζανιοκτόνο, φυσικό και ακίνδυνο για τον άνθρωπο... 

Το πρώτο βραβείο στον Διαγωνισμό Καινοτομίας της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς "ΚΥΨΕΛΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ" απέσπασαν τρεις πρώην σπουδάστριες της Σχολής ΣΤΕΓ (Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας) του ΤΕΙ Θεσσαλίας, παρουσιάζοντας ένα φυσικό και ακίνδυνο για τον άνθρωπο ζιζανιοκτόνο.

Οι τρεις σπουδάστριες,

Φυσικό τρόπος να καθαρίσετε τους πνεύμονες σας από την πίσσα και την νικοτίνη!!!

Αυτός είναι ο καλύτερος φυσικό τρόπος να καθαρίσετε τους πνεύμονες σας από την πίσσα και την νικοτίνη!!!

Οι καπνιστές, καθώς και εκείνοι που έχουν κόψει το κάπνισμα,
θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πνεύμονές τους είναι γεμάτοι από πίσσα και νικοτίνη. Το άρθρο αυτό προσφέρει έναν φυσικό τρόπο να για να αφαιρεθεί αυτή η πίσσα και η νικοτίνη. Ιδανικά το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνετε είναι να κόψετε το κάπνισμα. Αν καπνίζετε ακόμα, ο καπνός μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στους πνεύμονές σας και τα συμπτώματα μπορεί να είναι μη αναστρέψιμα.

Η παρακάτω συνταγή θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τους πνεύμονές από την πίσσα και την νικοτίνη και να αποφύγετε τις επιπλοκές. 

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι 4:

14 Ιουλ 2016

Εκτός που ο διάολος εχει πολλά ποδάρια,έχει και πολλά πρόσωπα




Εύκολο λοιπόν είναι να καταλάβεις,ραγιά μου ψηφοφόρε  γιατι πήγαμε, " κατά διαόλου "....

Ο "Μητσοτάκαρος"(!!!) πιέζει την Λαγκάρντ(!!!) να περάσουν οι μειώσεις των μισθών και των ασφαλίστρων και φυσικά οι απολύσεις.

vultures

Ο ρόλος του Μητσοτάκη, μετά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ είναι να πιέσει με κάθε τρόπο να περάσουν οι μειώσεις των μισθών και των ασφαλίστρων ή όπως λέει ο Κυριάκος «μειώσεις εργατικού κόστους» και φυσικά οι απολύσεις.
Επίσης δεν ξέχασε η Λαγκαρντ να μας θυμίσει ότι η προστασία των Εθνικών επιχειρήσεων και υποδομών κάνει κακό στην Παγκοσμιοποίηση.
Μήνυμα ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) δεν θα υποχωρήσει όσον αφορά τις θέσεις του έστειλε η επικεφαλής του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ παραδέχθηκε ότι η Ελλάδα δεν ήταν επιτυχημένη εμπειρία,

13 Ιουλ 2016

Από την ημέρα που ο απατεώνας Τσίπρας έκανε τη συμφωνία....

Αδέρφια, κερδάμε!


tsipras kammenos

Ακριβώς έναν χρόνο από την ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχτηκε ένας ακόμα πολιτικός απατεώνας και ένα ακόμα σάπιο χαρτί του σάπιου ολιγαρχικού συστήματος, όλα δείχνουν πως η νίκη είναι κοντά.


Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο έχουν φτάσει στον Θεό, ενώ μόλις μέσα σε ένα μήνα, τον Μάιο, τα χρέη προς την Εφορία αυξήθηκαν κατά 1,254 δισ. ευρώ.

Δηλαδή, έχει γίνει άτυπη στάση πληρωμών. 
Και περιμένουν πλεόνασμα. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Τα λουκέτα στις επιχειρήσεις έχουν αυξηθεί κατά 42% το πρώτο εξάμηνο του 2016 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό.
Γιατί άραγε;

Ο… οργισμένος Τσίπρας στα δυο χρόνια που πάει για πρωθυπουργός, πότε σταμάτησε τις δοσοληψίες του κράτους με τη Ζήμενς;


Ζήμενς: 

Δεξιά βρωμάει κι αριστερά ζέχνει!


siemens1 

Θυμάστε τη Ζήμενς; Ε, λοιπόν, η δίκη για το μεγάλο σκάνδαλο παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες!
Είκοσι χρόνια μετά τη σύμβαση που αφορά την προμήθεια ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ 8002/1997 με 64 κατηγορούμενους, δέκα χρόνια μετά την έναρξη της έρευνας και 8 μήνες μετά την έναρξη της δίκης για τις μίζες σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, το δικαστήριο ανέβαλε επ΄ αόριστον τη δίκη!

    Ο λόγος;

Εγώ θα τον ψηφίσω....Αυτόνανε

...

 Γιατί θα τον ψηφίσω;  

Δείτε το βίντεο...

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;



Κάθε χρόνο στους Νέους Πόρους γιορτάζουμε στις 17 Ιουλίου με κάθε επισημότητα και βαθύ θρησκευτικό αίσθημα την μνήμη της Αγίας Μαρίνας. 

Πρώτη φορά όμως ο δήμος Δίου Ολύμπου μας γύρισε την πλάτη και μας απαξίωσε τελείως. Ως πρόεδρος του χωριού ζήτησα από τον δήμο σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Πόρων την μπάντα του Δήμου για την περιφορά της εικόνας στο χωριό. Και ενώ στην αρχή ήταν θετικοί μετά το ακύρωσαν. 

Ζήτησα για την ημέρα των εκδηλώσεων την ..

Η κλίκα που διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ! Διψασμένοι για εξουσία...

Με άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Περικλής Κοροβέσης «κάνει φέτες» τον Αλέξη Τσίπρα και την…. κλίκα του, όπως λέει, «που στην ουσία διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε ξεκινήσει, και τον μετέτρεψε σε ένα αρχηγικό κόμμα, χωρίς αρχές, με μοναδικό στόχο την εξουσία, έστω και την εικονική».


Οσοι ισχυρίζονται πως υπάρχει στη χώρα μας λεξιπενία, υπάρχει ένα επιχείρημα που μπορεί να τους αποστομώσει. Να δουν τα κοσμητικά επίθετα που κυκλοφορούν στην πιάτσα για να χαρακτηρίσουν τον πρωθυπουργό μας.
Και εδώ πρέπει να παραδεχτούμε πως η μεγαλύτερη εφευρετικότητα στους χαρακτηρισμούς προέρχεται από τους πρώην συντρόφους. Και αυτό δεν είναι παράξενο. Οπου υπάρχει μια αλήθεια, είτε θρησκευτική είτε πολιτική, οι ερμηνείες είναι πολλές.
Και η πλειοψηφία -κατά κανόνα- καθορίζει το σωστό δόγμα, ενώ η μειοψηφία γίνεται αίρεση ή αιρέσεις, ανάλογα με τις διασπάσεις.
Εντούτοις πίσω από όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς κρύβονται δύο ερωτήματα που ακούω συχνά, ιδίως από νεανικές παρέες: «Είπε ο Τσίπρας συνειδητά ψέματα για να κερδίσει τις εκλογές;» ή «Ο Τσίπρας πρόδωσε τις ιδέες της Αριστεράς και αποστάτησε;»
Και δεν μου ζητούν μια θεωρητική ανάλυση. Αλλά τι έχω καταλάβει εγώ μέσα από τη μακρόχρονη ανάμειξή μου για την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ.
Και έτσι αναγκαστικά αυτό το κoμμάτι θα έχει την προσωπική μου εμπειρία μαζί με τον όποιο κίνδυνο να χάσει την αντικειμενικότητά του. (Κάθε προσωπικό κείμενο είναι υποκειμενικό, άσχετα αν εκφράζει μια αντικειμενική αλήθεια. Π.χ. προσωπικές μαρτυρίες για το Αουσβιτς.)
Η διαδρομή μου στην «κλασική» Αριστερά ξεκινάει από την..

Κάτι (πολύ σοβαρό ) τρέχει με τις τράπεζες

Αποτέλεσμα εικόνας για trapeza
Δεν έχουν περάσει καλά – καλά 2 βδομάδες από την ετυμηγορία του βρετανικού λαού κι ήδη έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται οι πραγματικοί λόγοι του έντονου εκνευρισμού που επεκράτησε μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών μπροστά στην προοπτική του Brexit.

 
Προφανώς ελάχιστα τους ενδιαφέρει το υποτιθέμενο «κοινό ευρωπαϊκό όραμα»,προφανέστατα δεν τους καίγεται καρφί για την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, ενώ δε δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν και πολλά κόντρα στην άνοδο εθνικιστικών και ξενοφοβικών ρευμάτων στο εσωτερικό της Γηραιάς Ηπείρου. 

Το βασικό τους πρόβλημα έχει να κάνει με την ..

12 Ιουλ 2016

Οι επαγγελματίες Εφιάλτες όλοι μαζί γλεντάνε (γ@μ@νε) την Ελλάδα...Δείτε το βίντεο

.tsipras-kammenos-xontros-lignos


Επιτυχημενη μιξη του ενδοξου παλιου ελληνικου κινηματογραφου με τον θιασο της πενταρας που κυβερναει και σωζει τη χωρα. ...

Το βρώμικο εγκληματικό παρελθόν του...όρθιου Σόιμπλε τότε που σκότωνε αθώους ανθρώπους



Ο Σόιμπλε ήταν ο επικεφαλής της διαπραγμάτευσης της Κυβέρνησης Κολ με την Ανατολική Γερμανία. Αυτός έταζε ατιμωρησίες στους σταλινικούς ηγέτες της, προκειμένου οι Δυτικοί να λεηλατήσουν την πατρίδα εκατομμυρίων Ανατολικογερμανών. Αυτός έδωσε το σύνθημα για το μεγαλύτερο «πλιάτσικο» στην ιστορία της Γερμανίας.

Ο Σόιμπλε, υπηρετώντας απόλυτα τον στόχο του, έγινε ο άνθρωπος, ο οποίος ξεπούλησε για «ψίχουλα» την περιουσία της Ανατολικής Γερμανίας στους βιομηχάνους της Δυτικής Γερμανίας …σ” αυτούς, που είδαμε παραπάνω με μεγάλη ακρίβεια ποιοι ήταν. 

Ο Σόιμπλε ήταν ο άνθρωπος εκείνος,

11 Ιουλ 2016

Οι παπάδες "βάζουν τα γυαλιά" στους πολιτικούς




Ρίξε στο γυαλί φαρμάκι...
Και στα γυαλιά αγιασμό. 

Τι ωραία! "Άγια γυαλιά του γέροντα Παΐσιου" άκουσα. Περιμένω να βγει και το "άγιο πορτοφόλι", αυτό που θαυματουργά γεμίζει συνέχεια, να πάω να προσκυνήσω τη χάρη του. 

Μαζί με την Καλλιόπη, τη θεούσα. Μόλις το άκουσε η Καλλιόπη, έγινε... Λούης! Γραμμή στην Εκκλησία, να κάνει τάμα. "Να δούμε άσπρη μέρα". Άμα όμως έχεις "μαύρα μεσάνυχτα", γλυκιά μου αγάπη, τι μέρα θα δεις; Γυαλιά είναι, δεν είναι προβολείς.

Γιατί είναι άγια τα γυαλιά; 

Είμαι δεκαεπτάρης και σας γαμώ και τις.. ψήφους σας και τις δημοκρατίες σας.

Είμαι δεκαεπτάρης,
σας γ@μώ τις ψήφους σας



Άκου ρε τι συζητάνε τα καθάρματα για μένα, χωρίς εμένα… 
Θα μου δώσουνε λέει δικαίωμα ψήφου, για να μπορώ εγώ να «διαλέγω» ποια κουφάλα θα μου φτιάξει ένα μέλλον όμοιο κι απαράλλαχτο με το μέλλον που είχαν οι δούλοι στις ρωμαϊκές γαλέρες, ενώ αυτοί θα μπορούν να έχουν ήσυχες τις συνειδήσεις τους, πως ένοχος στον φόνο τους, είμαι εγώ ο ίδιος, αφού εγώ τους διάλεξα για δημίους μου…

Ποιον πάτε να ξεγελάσετε ρε ανθρωπόμορφες σαύρες;

Είμαι δεκαεπτάρης και σας γαμώ και τις..

Το κώμα της Αριστεράς....το παιχνίδι είχε χαθεί με την κυριαρχία της κλίκας του Τσίπρα



Οσοι ισχυρίζονται πως υπάρχει στη χώρα μας λεξιπενία, υπάρχει ένα επιχείρημα που μπορεί να τους αποστομώσει. Να δουν τα κοσμητικά επίθετα που κυκλοφορούν στην πιάτσα για να χαρακτηρίσουν τον πρωθυπουργό μας.

Και εδώ πρέπει να παραδεχτούμε πως η μεγαλύτερη εφευρετικότητα στους χαρακτηρισμούς προέρχεται από τους πρώην συντρόφους. Και αυτό δεν είναι παράξενο. Οπου υπάρχει μια αλήθεια, είτε θρησκευτική είτε πολιτική,

Σάπισαν οι "ιερές" παντόφλες και έσκασαν για "προσκύνημα" τα "αγιασμένα" γυαλιά του Παϊσιου




Οσο και να δεχθείς ότι σε εποχές καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης ο σκοταδισμός και οι μεσαιωνικές δοξασίες βρίσκουν γόνιμο έδαφος για να ανθίσουν, κάποιες φορές η παπαδίστικη βλακεία (και όχι μόνο) σε ξεπερνάει.

Και στην τελική είναι και συζητήσιμο αν πρόκειται για βλακεία ή για συνειδητούς παπάδες απατεώνες που εκμεταλλευόμενοι τους  πιο καθυστερημένους «πελάτες» τους μετατρέπουν τα «μαγαζιά» τους σε μπακιροκοφτία.

Το γράφουμε αυτό γιατί πιθανόν να θυμάστε ότι πέρσι ένας παπάς στην Κύπρο που είχε, λέει, «οικογενειακό κειμήλιο» κάποιες πλαστικές παντόφλες «του γέροντα Παϊσιου», τις έβγαλε στο ..

10 Ιουλ 2016

ΤΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΠΟΥ .... «Μπλοκάρει» μια και καλή το Αλτσχάιμερ

705c59dc213cdd2d03edec37c3770632_L-600x276
Η πρόληψη της άνοιας –και συγκεκριμένα της πιο διαδεδομένης μορφής της, του Αλτσχάιμερ– ποτέ δεν ήταν πιο απολαυστική....

Ο «χρυσαφένιος» κουρκουμάς (γνωστός και ως κιτρινόριζα) αποτελεί βασικό συστατικό του μείγματος κάρυ. Σύμφωνα με τα ευρήματα που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση British Journal of Nutrition, το μπαχαρικό ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία και προστατεύει από την απώλεια μνήμης που συχνά εκδηλώνεται σε προχωρημένη ηλικία.
Η κουρκουμίνη, το συστατικό-κλειδί του κουρκουμά,

Deutsche Bank-τράπεζα των σκανδάλων.... Η αρχή του τέλους …

Η τράπεζα των σκανδάλων, την οποία οι ίδιοι οι Γερμανοί έχουν χαρακτηρίσει ως εγκληματική συμμορία, φαίνεται πως είναι έτοιμη να καταρρεύσει

deutsche-bank-938x535
Οι οικονομικοί θάνατοι της Bear Stearns και της Lehman Brothers ήταν γρήγοροι, όπως συνήθως συμβαίνει στις Η.Π.Α. – όπου η χρεοκοπία είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό στα πλαίσια του καπιταλισμού,ενώ προτιμάται πάντοτε ένα οδυνηρό τέλος, παρά μία οδύνη δίχως τέλος, όμοια με αυτήν που βιώνουμε στην Ελλάδα.
Αντίθετα, η επερχόμενη κατάρρευση της Deutsche Bank,

EΛΛΗΝΑΣ..1500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.


Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα. Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να χρησιμοποιείται. 
Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό στην eλληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει. Έγινε καταπιεστικά Ρωμαίος ή Ρωμιός και η Ελλάδα και οι Έλληνες ξεχάστηκαν για πάντα. 

Το όνομα Έλληνας
 ήταν απαγορευμένο
 επί ποινή ΘΑΝΑΤΟΥ.


Συκοφαντήθηκε ανελέητα και κακόβουλα και έγινε συνώνυμο του ειδωλολάτρη, μία λέξη ειδικά κατασκευασμένη για τους έλληνες μόνο με «πνευματική» μανία.

Κατά το υπόλοιπο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, τα χρόνια του Βυζαντίου και κατά την τουρκοκρατία, ο ραγιάς Ρωμιός είχε ξεχάσει τελείως την Ελλάδα,

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



Θα ακούσατε ίσως με ποιο τρόπο το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υποδέχθηκε την ομιλία του Nigel Farage –ένα μέλος αυτού του κοινοβουλίου- την επόμενη του Brexit: φωνές, σφυρίγματα, ξεσπάσματα θυμού, συμπεριφορές θυμωμένων γάτων. 






Λοιπόν, περνούν δύο ημέρες, και το ευρωκοινοβούλιο ακούει με λατρευτική σεβάσμια σιγή, διακοπτόμενη μόνον από χειροκροτήματα θαυμασμού, τον δισεκατομμυριούχο  George Soros.


Τώρα, ένας αφελής, θα μπορούσε να αναρωτηθεί: υπό ποιο τίτλο ο Soros μιλά στο ευρωκοινοβούλιο, με πρόσκληση του ίδιου του κοινοβουλίου; 

Το ύφος και το ήθος του φιλοβασιλικού βρικόλακα...

Οι εταίροι και οι εταιρίες ειδικά η Siemens, πίνουν νερό στ' όνομά σου, Κούλη μας. 

 

Tου Κυριάκου η καρδιά είναι μια άβυσσος, πάντα Κόλαση, ποτέ της ο Παράδεισος, του Κυριάκου η καρδιά είναι μια άβυσσος...

"Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσω να συγκυβερνήσω με τον κ. Τσίπρα, γιατί μας χωρίζει άβυσσος! Και θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους όσοι ενδεχομένως φαντασιώνονται ένα τέτοιο σενάριο, ότι εάν αυτό συνέβαινε θα είχαμε αξιωματική αντιπολίτευση τη Χρυσή Αυγή", είπε ο Κούλης σε συνέντευξή του στη Deutsche Welle.

Αυτό το παιδί, πάλι μπέρδεψε τις λέξεις. "Καρέκλα" θέλει να πει, "άβυσσος" λέει. 
Ποιά Άβυσσος; Αυτή που μας ρίξατε εσύ κι οι υπόλοιποι που ψηφίσατε Μνημόνια; 

Αφού την ίδια πολιτική κάνετε, φόρους, ξεπούλημα, περικοπές κι ευρώ. 
Το ότι κάθεται ο Αλέξης στην θέση του Πρωθυπουργού κι όχι εσύ, αυτό είναι το πρόβλημα σου. 

Δηλαδή, αν είχαν σήμερα εσένα πρωθυπουργό με τον Τσίπρα να σε στηρίζει, εσύ θα έλεγες "όχι", για να μη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος φίλαγε το χέρι της Ντόρας;