# #

11 Αυγ 2012

Απόφαση δικαστηρίου: Όποιος μιλάει κατά του χρέους συνιστά «κίνδυνο για τη δημόσια τάξη»

Απόφαση δικαστηρίου: Όποιος μιλάει κατά του χρέους συνιστά «κίνδυνο για τη δημόσια τάξη»

Εντυπωσιακή η αιτιολογία της απόρριψης στο σκεπτικό που «διαβλέπει» άδηλους σκοπούς και κίνδυνο για τη δημόσια τάξη.

Η απόφαση απορρίπτει την αίτηση της πρωτοβουλίας πολιτών «Χωρίς Χρέος Χωρίς Ευρώ» να αναγνωριστεί ως μη κερδοσκοπικό σωματείο από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

Εντυπωσιακή η αιτιολογία της απόρριψης στο σκεπτικό που «διαβλέπει» άδηλους σκοπούς και κίνδυνο για τη δημόσια τάξη!

Με έκπληξή μας, διαβάζουμε:

Μας ανήκει το νερό;


Μπορεί πραγματικά να μας ανήκει το νερό;
Tο βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Irena Salina Flow-For Love of Water ερευνά αυτό που οι εμπειρογνώμονες θεωρούν ως το πιο σημαντικό πολιτικό και περιβαλλοντικό θέμα του 21ου αιώνα. 

Την παγκόσμια κρίση νερού. Η έρευνα της Salina εστιάζει στην πολιτική, την ρύπανση, τα ανθρώπινα δικαιώματα και στην εμφάνιση διαφόρων εταιριών για έλεγχο του νερού. Αναρωτηθήκατε πότε αν "Μπορεί πραγματικά να μας ανήκει το νερό;"

Μετά την προβολή:
Για δεύτερη φορά τα γαλλικά δικαστήρια δικαίωσαν την εταιρία TV Channel ARTE, παραγωγό του βραβευμένου ντοκιμαντέρ FLOW, το οποίο περιγράφει τις καταστροφικές πρακτικές των πολυεθνικών στον τομέα του νερού, ανάμεσά τους και της Suez, η οποία σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ενδιαφέρεται για την απόκτηση της ΕΥΑΘ.


Το 2010, ένα γαλλικό δικαστήριο απέρριψε την αγωγή δυσφήμισης της Suez ενάντια στην ταινία FLOW. Απαίτησε επίσης η Suez να αποζημιώσει τους παραγωγούς της ταινίας για τα νομικά τους έξοδα. Ανικανοποίητη από αυτή την απόφαση, η Suez άσκησε έφεση. 

Την περασμένη εβδομάδα,  το...

H πλάκα θα είναι ο Χαρακόπουλος να μαλώνει τα παιδιά του όταν του λένε ψέματα!

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ;

Τα κατάφεραν πάλι! – O κουμπάρος του Σαμαρά επικεφαλής στην ΕΡΑ


Τα κατάφεραν πάλι! – O κουμπάρος του Σαμαρά επικεφαλής στην ΕΡΑ
Τελικά είναι η μοίρα αυτού του κόμματος, οι κουμπάροι να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ο λόγος για τη ΝΔ και την πρόθεση του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης να τοποθετήσει στη διοίκηση της ΕΡΑ, αντικαθιστώντας (και σωστά τον Δημήτρη Παπαδημητρίου), τον κουμπάρο του πρωθυπουργού, Γιώργο Αντωνίου!

Η σχέση των ...

''Κατορθώματα'' Πολύδωρα (Βίντεο)


''Κατορθώματα'' Πολύδωρα (Βίντεο)
Είναι άξιο απορίας στο ποια θέματα επικεντρώνονται οι χρήστες των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την πολιτική τους άποψη. 

Την στιγμή που η ολέθρια συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη ισοπεδώνει όλη την ελληνική κοινωνία, σφαγιάζει μισθούς και συντάξεις, διαλύει κοινωνικό κράτος, υγεία και παιδεία, χιλιάδες χρήστες του f/b δημιούργησαν ιστοσελίδα στην οποία ζητούν την παραίτηση του Βύρωνα Πολύδωρα, γιατί «ανήθικα» διόρισε την κόρη του στο προσωπικό πολιτικό του γραφείο.

«Πιασάρικο» και ακίνδυνο θέμα γι’ αυτό και η τηλεόραση του Αντένα το έκανε εκτενή ρεπορτάζ. Εδώ είναι που λένε ότι ...

Πως ο Παπαδήμος, Σαμαράς και Βενιζέλος έκαναν την απάτη του PSI...!


Πως ο Παπαδήμος, Σαμαράς και Βενιζέλος έκαναν την απάτη του PSI...!
Οι ελληνικές τράπεζες αγόρασαν τα ομόλογα από τις ξένες, χρησιμοποιώντας τη ρευστότητα της EKT, με τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου.

Και οι ίδιες ελληνικές τράπεζες τα ξεφόρτωσαν στη συνέχεια σε ταμεία, νοσοκομεία, κλπ.



Προσέξτε τώρα πως αποδεικνύεται ο δόλος:

Είναι δυνατόν το αφεντικό να πιστεύει ότι κι ο υπηρέτης του;


Είναι δυνατόν το αφεντικό να πιστεύει ότι κι ο υπηρέτης του;
Πριν από πολλά χρόνια ο πατέρας μου δούλευε για ένα φεγγάρι σαν οδηγός σε έναν πολύ πλούσιο επιχειρηματία, ο οποίος είχε μια κόρη γύρω στα 18. 

Ένα βράδυ καθώς τους πήγαινε σε μια δεξίωση σε μεγάλο ξενοδοχείο το αφεντικό του συζητούσε με τη γυναίκα του για ένα σοβαρό πρόβλημα που είχαν με τη κόρη τους. 
Το πρόβλημα εστιαζόταν στο ότι δεν είχε ένα φίλο να βγαίνει και να διασκεδάζει όπως οι φιλενάδες της. 
Και πάνω στη συζήτηση πέταξε μια κουβέντα που ο πατέρας μου θεώρησε ότι θα είναι ένα καλό δίδαγμα για να κατανοήσω το τι δούλεμα τρώμε εμείς οι "κατώτεροι"

Καθώς λοιπόν η σύζυγος δικαιολογούσε τη κόρη λέγοντας πως "θέλει να έχει ένα σοβαρό δεσμό και να μην κάνει σχέσεις πριν το γάμο της" ο πατέρας βγήκε εκτός εαυτού και αναφώνησε "δηλαδή θέλεις να μου πεις πως η κόρη μας είναι τόσο ανόητη ώστε να ...

Ντοκουμέντο! Όλα ήταν προσχεδιασμένα.Η εξόντωση του ελληνικού λαού είναι απλά άλλη μια αναγκαία "παράπλευρη απώλεια"



Η κυνική  δήλωση  του  επικεφαλής οικονομολόγου της Παγκόσμιας Τράπεζας Μάϊκλ Μπρούνο  και η  σοκαριστική ομολογία  του παραιτηθέντος  απο το ΔΝΤ  Ντέϊβ Μπαντού


Μάϊκλ Μπρούνο 
Ο ισραηλινός οικονομολόγος Peter Michael Bruno (Εβραϊκά: מיכאל ברונו)γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου  του 1932και  πέθανε τα  χριστούγεννα (25η Δεκεμβρίου) του 1996. Ήταν διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Ισραήλ και πρώην επικεφαλής οικονομολόγοςτης Παγκόσμιας Τράπεζας .Το "έργο" του  ήταν τόσο  ...σημαντικό,που  το πασίγνωστο   για τις  παρακρατικές και  παραοικονομικές  δραστηριότητές του "Ίδρυμα Rothchild" καθιέρωσε το  ειδικό βραβείο  "Michael Bruno" το οποίο  απονέμεται φυσικά  στους "ικανότερους" και "ευφυέστερους"  οικονομικούς   δολοφόνους της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας.
...Σε μια διάλεξή του  στο συνέδριο της Διεθνούς Οικονομική Ένωσης που έγινε στην Τύνιδα το 1995 , ο Μπρούνο πληροφόρησε  τους  500 συγκεντρωμένους  οικονομολόγους απο  68 χώρες, ότι αποκτούσε ολοένα  και μεγαλύτερη αποδοχή  "η ιδέα  πως μια ..

Kαι ο Ζευς ....λαθρομετανάστης ???

thumb

Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα


Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. ...

Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι ..«η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο "αιμοσταγείς" Έλληνες πραγματοποίησαν "εθνοκάθαρση" στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά».

Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως...

"Βγάλτε στο σφυρί 100.000 σπίτια" !!!


Να βγουν στο σφυρί 100.000 ακίνητα ιδιοκτητών που δεν εξοφλούν τα στεγαστικά τους δάνεια ζητά η τρόικα για να πέσουν οι τιμές. Γι' αυτό πιέζει να αρθεί η απαγόρευση που ισχύει στους πλειστηριασμούς από τις τράπεζες.
Από την πλευρά τους, οι...

Η Ολυμπιακή Φλόγα, η Ρόδος και τα κουλούρια


thumb
Μπορεί να μην ξέρουμε ή να μη θέλουμε να ξέ­ρουμε ποια είναι εκεί­να που μας ενώνουν με τους εξ Ανατολών γείτονες... 
Όμως οι γείτονές μας αποδεικνύονται αρκετά ευρηματικοί στο να ανακαλύπτουν όλο πιο συχνά ποια είναι εκείνα που μας χωρίζουν... προσπαθώντας να αυ­ξήσουν τη σφαίρα επιρροής τους.
Κάθε τόσο όλο και κάτι ανακαλύ­πτουν μέσα από την κοινή πορεία των δύο λαών και όχι μόνο διεκδικούν την πατρότητα και αποκλειστικότητά του, αλλά συχνά επιδιώκουν έτσι είτε να διευρύνουν τη σφαίρα επιρροής τους είτε να το διεκδικήσουν για να αυξή­σουν τον μεγάλο κατάλογο όλων εκεί­νων που μας χωρίζουν...
 Και δεν είναι μόνο τα πολύ σοβαρά θέματα πίσω από τα οποία κρύβονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Δεν είναι δηλαδή μόνο τα πετρέλαια του Αιγαίου, το φυσικό αέριο και τα όποια κοιτάσματα υπάρχουν. Δεν εί­ναι μόνο η Θράκη, την οποία επίμονα εδώ και δεκαετίες επιχειρούν να κα­ταστήσουν Κύπρο...
 Δεν είναι μόνο ο...

Προ των πυλών η τουρκική εισβολή στην βόρεια Συρία..


Του Νίκου Στέλγια
Πριν από λίγους μήνες η www.kathimerini.com.cy υπήρξε ένα από τα πρώτα μέσα ενημέρωσης, το οποίο πληροφόρησε τους αναγνώστης της για το γεγονός ότι στην τουρκική πρωτεύουσα έχουν τεθεί επί τάπητος διάφορα σενάρια για το μέλλον της βόρειας Συρίας. 

Τους τελευταίους μήνες, Τούρκοι αξιωματούχοι και στρατηγοί μελετούν διάφορα σενάρια τα οποία έχουν στο επίκεντρο τους μια ενδεχόμενη εισβολή της Τουρκίας στο βόρειο κομμάτι της Συρίας. 

Οι τελευταίες πληροφορίες από την τουρκική πρωτεύουσα έρχονται να επιβεβαιώσουν τα δημοσιεύματα της «Κ». Όλα δείχνουν ότι η επίσκεψη της Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ είναι κρίσιμης σημασίας για τις μελλοντικές κινήσεις της Άγκυρας στην βόρεια Συρία.

Οι Τούρκοι αξιωματούχοι και στρατηγοί επικεντρώνονται σε ένα σενάριο το οποίο κάνει λόγο για την ...

Άρχισε η ανάπτυξη!


Ξεριζώνουν τώρα και τα αμπέλια και μετά μας λένε ότι δεν παράγουμε τίποτα ! ! !

Θα εκριζώνονται οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου που φυτεύτηκαν σε αμπελοτεμάχια χωρίς δικαίωμα φύτευσης !!!. 

Άρχισε η ανάπτυξη! 

Η φύτευση αμπελιών για κρασί στα χωράφια μας δεν επιτρέπεται αν δεν πάρουμε άδεια. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ανήκουμε δεν μπορούμε πλέον να φυτεύουμε ό,τι εμείς θέλουμε. 
Επιβάλουν όρους στο τι και πόσο θα φυτεύουμε στα χωράφια μας. Με αυτά οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία, τη γεωργία στην...

Περήφανα νειάτα… γ@μήστε τα τιμημένα γηρατειά !!!


Ο κύριος Βρούτσης δήλωσε:
«Δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας να μισθοδοτείται με 583 ευρώ και ο συνταξιούχος να λαμβάνει 1.400 ευρώ ως κατώτατη σύνταξη».

Ανεβάστε τους μισθούς τότε ρε καραγκιοζάκο, γελοίο υποπόδιο των νεοφιλελεύθερων κτηνών που υπηρετείς. 

Ξενδιάντροπε που προσπαθείς να ενεργοποιήσεις…κοινωνικούς αυτοματισμούς των νέων εναντίον των πατεράδων τους και των παπούδων τους, που τους στηρίζουν τώρα που είναι ...

Ο πλανήτης "αγριεύει" με τους πλούσιους...???


By Gideon Rachman
Ποτέ δεν είναι καλό σημάδι όταν οι πολιτικοί αρχίζουν να προσφεύγουν στον πατριωτισμό των φορολογούμενων. Υπερασπιζόμενος την πρόσφατη απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης να αυξήσει τον ανώτατο φόρο εισοδήματος στο 75%, ο υπουργός Οικονομικών Pierre Moscovici είπε στη Le Monde:

"Δεν είναι τιμωρία, είναι πατριωτικό μέτρο". 

Οι πλούσιοι, εξήγησε, έχουν την ευκαιρία να έχουν μια "εξαιρετική συμβολή" στην επίλυση των προβλημάτων της χώρας. 

Είμαι σίγουρος ότι νιώθουν ευγνώμονες.

Η Γαλλία σίγουρα παίρνει μεγάλο ρίσκο ανεβάζοντας τους φόρους τόσο υψηλότερα από αυτούς των γειτόνων της. Αλλά θα ήταν λάθος να εμφανίσουμε την κυβέρνηση Hollande σαν...

Οι Νέρωνες της Νέας Τάξης: Ολοκληρώνουν την αποτέφρωση της Ελλάδας…


Οι Νέρωνες των πλανητικών μαφιών του χρήματος (Νέα Τάξη) με τους μακάβριους μηχανισμούς τους (μυστικές υπηρεσίες) βιάζονται να δώσουν το τελειωτικό κτύπημα στην Ελλάδα. Να την αποτεφρώσουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ: Οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά, πολιτικά, κλιματολογικά…
Τα εμπρηστικά φλογοβόλα τους είναι τα πλέον καταστροφικά και μοχθηρά όπλο της φρενοβλαβούς κακουργίας τους…


Αποτεφρώνουν πολυεδρικά και ΥΠΟΥΛΑ τις κοινωνίες, τις μετατρέπουν σε καπνίζοντα ερείπια, σε στάχτες και αποκαΐδια.
Ο εμπρηστικός πόλεμος είναι ο πιο καταστροφικός και δόλιος ΠΟΛΕΜΟΣ. Δολοφονεί τους λαούς, τις κοινωνίες, την ίδια την οικονομική και φυσική τους υπόσταση, δίχως να σκοτώνει άμεσα με σφαίρες τους ανθρώπους, όπως ένα συμβατικός πόλεμος.



ΣΗΜΕΡΑ οι κακούργοι της Νέας Τάξης και οι αποτρόπαιοι εμπρηστές της (τα δίκτυα των μυστικών τους υπηρεσιών) ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ και ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τα έθνη, τις κοινωνίες και τους λαούς, δίχως τη ΦΡΙΚΗ του αίματος να ρέει, σαν χείμαρρος, στην επιφάνεια:
 Το αίμα των ανθρώπων στραγγίζεται, αποξηραίνεται και καίγεται, πριν καν προλάβει να χυθεί… 

USA: “Mexicans Go Home”! Καλό! «Θείε Σαμ» να κάνουμε το ίδιο;




- Αμερικανικός Προτεσταντικός τύπος «πολυ-πολιτισμού»
- Το «Ευγονικό» Μεταναστευτικό Παρελθόν των ΗΠΑ
- Μια άγνωστη (και εξόχως ιντριγκαδόρικη – μέρες «Μεταναστευτικού Αυγούστου» που ζούμε) Πολιτικοκοινωνική Πτυχή του Κραχ του 1929

Σε κάθε ετήσια έκθεσή του το State Department δημιουργεί προβλήματα «κρισίμου (διπλωματικής) μάζας» στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί επίμονα και πεισματικά «κριτικάρει αρνητικά» (sic!) την «εμμονή της Ελλάδας» να «μην αναγνωρίζει (δήθεν) Εθνικές Μειονότητες» (πχ Μακεδόνες, Τούρκοι, Αρβανίτες, Βλάχοι, κλπ) αλλά και την «εμμονή» της να «μην παροπλίζει την Ορθόδοξη Εκκλησία» από την «Συνταγματική πρωτοκαθεδρία» της καθώς και να «μην παρέχει πλήρη ελευθερία στις υπόλοιπες Θρησκείες» (πχ να γεμίσει τζαμιά η Ελλάδα – κι από την άλλη «κόπτονται» για την «ανησυχητική αύξηση των εξτρεμιστών λαθρο-μουσουλμάνων τρομοκρατών που εισρέουν στην Ελλάδα, βλ. αντίστοιχη Έκθεση του 2009! Παράδοξο;).

Κατ’ αυτούς, οι «υπεράριθμοι λαθρο-Αλβανοί» θα έπρεπε να αναγνωριστούν ως μια «ευμεγέθης εθνική μειονότητα» στην Ελλάδα. Οι μουσουλμάνοι της Θράκης, επίσης, αφού πρώτα αναγνωριστούν ως...

Εμετική έχει γίνει πλέον η συγκυβέρνηση των «γερμανοτσολιάδων» Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη.



   Αδίστακτοι  και  συνειδητοί  υπηρέτες  της πολιτικής  του Βερολίνου -δηλαδή του γερμανικού, του ευρωπαϊκού και του ελληνικού κεφαλαίου- προωθούν με όλες τους πς δυνάμεις τη λεηλασία των μισθών και των συντάξεων των εργαζομένων και των συνταξιούχων, όπως και των εισοδημάτων των μεσαίων στρωμάτων, μεταφέροντας κολοσσιαία ποσά πλούτου από τουςοικονομικά ασθενέστερους στους τραπεζίτες και τους μεγιστάνες.

Φτωχαίνουν έτσι συστηματικά το λαό και τη χώρα για να τους καταστήσουν ευκολότερη και φτηνή λεία του Τέταρτου Ράιχ και τωνντόπιων συνεργατών του.

Η πολιτική τους στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πέφτει με ραγδαίους ρυθμούς - χειρότερους από όσα έχει χάσει η Ελλάδα αθροιστικά στη διάρκεια κάποιων ...

10 Αυγ 2012

20 "βότανα" που έχουμε στο σπίτι μας και δεν το γνωρίζουμε...


Απίστευτα βότανα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!


1. Γαρύφαλλο.
Αντιμετωπίζει τα κοψίματα...
Ρίξε λίγο γαρίφαλο σε σκόνη πάνω στο κόψιμό σου για να αποφύγεις τον κίνδυνο μόλυνσης. Εκτός από υπέροχο μπαχαρικό, το γαρίφαλο είναι και πλούσιο σε ευγενόλη, ένα χημικό με παράλληλη αντισηπτική και παυσίπονη δράση.

2. Ζάχαρη.
Αντιμετωπίζει το ..

Η αλήθεια για την κάνναβη (Μαριχουάνα) - ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ δράση του φυτού (+ βίντεο)


marijuana


Μέχρι το τέλος του περασμένου αιώνα η κάνναβη, γνωστή και ως hemp, χρησιμοποιούνταν σε όλο τον κόσμο για διάφορους λόγους. Για αιώνες άνθρωποι σε πολλά μέρη του πλανήτη χρησιμοποιούσαν τους ιδιαίτερα θρεπτικούς σπόρους της κάνναβης ως πηγή τροφής. Είναι γεγονός ότι ακόμα και σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο θρεπτικούς σπόρους στη γη. 

Διάφορα μέρη του φυτού χρησιμοποιούνταν για την παρασκευή των περισσότερων χαρτικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων Βίβλους, χάρτες και διαγράμματα, χαρτί γραφής κλπ… Επίσης στην παρασκευή των περισσότερων σχοινιών, πανιών και σκηνών (η λέξη "κάνναβη" προέρχεται από τον καμβά, την ολλανδική λέξη «canvas»), λιπαντικών , βάση χρωμάτων και καυσίμων.

Η κάνναβη θεωρούνταν , και εξακολουθεί να θεωρείται, ως ένα μυστικιστικό φυτό από πολλές θρησκείες, όπως από τους κόπτες χριστιανούς, Ινδουιστές, Μουσουλμάνους, Βουδιστές και αργότερα, Rastafarians και New Age Εκκλησίες.

Η κάνναβη χρησιμοποιούνταν ως φάρμακο από την εποχή της αρχαίας Κίνας και των Αιγυπτίων. Έχει αποδειχτεί σήμερα ότι διευκολύνει τον πόνο πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων. 
Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται αυτοί που έχουν πληγεί με σκλήρυνση κατά πλάκας, AIDS, γλαύκωμα, ημικρανία, επιληψία, ..

Δείτε τη ξεφτίλα της «δημοσιογραφίας»…


Τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι είναι στην υπηρεσία των ΗΠΑ! Δείτε τη ΝΑΤΟϊκή προπαγάνδα και τη ξεφτίλα της «δημοσιογραφίας»…

Οι ισλαμοφασίστες μισθοφόροι των ΗΠΑ, οι “επαναστάτες” για τα δυτικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους, δημοσιοποιούν φωτογραφίες παιδιών που δήθεν δολοφόνησε η κυβέρνηση της Συρίας!
Η φωτογραφία είναι από ...

O...αγωνιστής


Πρωτοφανές επεισόδιο στην βουλή: Υπάλληλος αρνήθηκε να παραλάβει ερώτηση βουλευτή, επειδή περιείχε “απαξιωτικούς” χαρακτηρισμούς για τον ΓΑΠ και τον Παπακωνσταντίνου!



Δεν έχει προηγούμενο το επεισόδιο που συνέβει στην βουλή και διήρκησε σχεδόν

μία ώρα. Αφορά την ερώτηση του βουλευτή Νικου Νικολόπουλου που σας παρουσιάσαμε χθες, η οποία ξεκινούσε ως:«ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ  ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ       ΤΩΝ ΣΤΕΝΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ » (Πρόκληση: Διορίζουν τους στενούς συνεργάτες του Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε “χρυσές” θέσεις! Τους αρχιτέκτονες του δολοφονικού μνημονίου!)

και αφορά τις εξοργιστικές αποκαλύψεις για τακτοποίηση στενών συνεργατών των καταστροφέων της Ελλάδας, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε “χρυσές” θέσεις το τελευταίο διάστημα.

Αυτόν τον χαρακτηρισμό, ο υπάλληλος της βουλής κύριος ..

Ε, όχι κύριε Βύρωνα....!!!!

Όχι, κύριε Πολύδωρα!

Εμάς τους 40ρηδες, πια, ως γενιά μας πήρε και μας σήκωσε τ' αέρι και γύρευε πότε θα μας αποθέσει πάλι στο χώμα! 

Οι πτυχιούχοι των 22 και βάλε χρόνων δεν κάνουν όνειρα αν ζουν ακόμα εδώ και πονάνε όσοι ξενιτεύτηκαν από νόστο και ως θύματα ρατσισμού, όσο κι αν δεν θέλουνε να το παραδεχτούν οι τάχα μου καθαρόαιμοι (με ποιο ρέζους;), του κυρίου Μιχαλολιάκου. 

Όλοι αγωνιζόμαστε με μπλοκάκια, χωρίς μισθολόγια, υποαπασχολούμενοι, χωρίς προστασία και δικαιώματα, χαμηλόμισθοι, ανασφαλείς, με προσόντα, ωραίοι, νέοι και ατυχείς Έλληνες.

ΑΣΕΠ. Εξετάσεις πτυχιούχων για πολλοστή φορά. 

Τάχα μου αξιοκρατία! Και κυρίως απαξία! Απαξία γενιών και προσόντων!

Όμως, ο κ. Βύρων Πολύδωρας, ο πολιτικός άνδρας που διατέλεσε πρόεδρος της Βουλής για μια μόλις μέρα, έχοντας εξασφαλίσει έτσι τα οφέλη του τίτλου – θεσμού για πάντα, διόρισε μια κόρη του στο γραφείο του, προκαλώντας σάλο. 

Και σωστά προκλήθηκε αυτός!

Ξέρω οικονομολόγους-ταξιτζήδες, δημοσιογράφους (του Παντείου)-σερβιτόρους, αρχιτέκτονες-πωλητές σε επιπλάδικα, νηπιαγωγούς να εργάζονται ως γραμματείς σε γιατρούς με 300 ευρώ το μήνα, θεατρολόγους-μπάρμαν, κοινωνιολόγους-μανικιουρίστες! Είναι αυτοί που δεν είχαν την τύχη να ...

Πραγματική τραγωδία> 1.147.372 οι άνεργοι στην Ελλάδα (23,1%)



Σε 23,1% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας τον Μάιο του 2012, έναντι 22,6% τον Απρίλιο του 2012 και 16,8% τον Μάιο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Μάιο του 2012 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.816.912 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.147.372 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε...

Οι αλητήριοι της εξουσίας και οι ..αριστεροί "ιδεολόγοι"




Παρακολούθησα και παρακολουθώ όπως όλοι σας με θλίψη αλλά και με οργή την υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του μικρού κοριτσιού στην Πάρο.

Με θλίψη γιατί όντας νησιώτης έζησα τα παιδικά μου χρόνια στην γειτονική Νάξο σε μια εποχή που μπορούσαμε σαν παιδιά να παίζουμε ως αργά την νύχτα ενώ τα βράδια κοιμόμασταν με ανοικτά τα πορτοπαράθυρα μας χωρίς κανέναν φόβο. 

Η δε οργή μου έχει να κάνει πρώτα για τον εφιάλτη που βίωσε το μικρό κορίτσι και για το κίνδυνο που διατρέχει η ίδια του η ζωή και δεύτερον για την αναλγησία των εγχώριων πολιτικών δυνάμεων οι οποίες βρήκαν για άλλη μία φορά πεδίο για ανούσιες αντιπαραθέσεις. 

Να ξεκινήσω πρώτα από τον κυβερνητικό συνασπισμό των Σαμαροβενιζελοκούβελων οι οποίοι τώρα και εξ αιτίας του παραπάνω τραγικού γεγονότος θυμήθηκαν να ξεκινήσουν την επιχείρηση σκούπα του "Ξένιου Διός" λες και τόσο καιρό ήταν στραβοί και δεν έβλεπαν την άθλια κατάσταση του κέντρου της Αθήνας και όχι μόνο. 

Βέβαια διαχρονικά όλοι αυτοί οι αλητήριοι της εξουσίας εκμεταλλεύονται ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ ΖΗΝΟΣ;



ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ ΖΗΝΟΣ;

Δημοκράτες και απαξάπασες οι δημοκρατικές δυνάμεις που κατακεραυνώνετε κάθε είδους «πογκρόμ», αρκεί τα θύματά του να μην είναι Έλληνες, γιατί δεν εφαρμοζετε στο σπίτι σας τη φιλοξενία που απαιτείτε να δείξουν οι άλλοι;
Προς όλους του επαγγελματίες της επιλεκτικής πονοψυχίας που δεν άκουσαν και δεν έχουν να πουν λέξη για το δικαίωμα της Μυρτούς και της κάθε Μυρτούς να κάτσει στα βραχάκια μιας παραλίας της πατρίδας της και να ακούσει τη μουσικούλα της κοιτάζοντας τη θαλασσίτσα, χωρίς να κινδυνεύει να της πολτοποιήσει το πρόσωπο και να την βιάσει ημιθανή κάποιος καημένος μετανάστης.
Ο Ξένιος Ζευς, κύριοι, δεν κατοικεί σε ξέφραγα αμπέλια, ο Ξένιος Ζευς δεν έχει σχέση με τα κωλοχανεία στα οποία επικρατεί χάος, έγκλημα, βρωμιά και αναρχία.
Ο Ξένιος Ζευς κατοικεί σε σπίτια νοικοκυραίων, που σέβονται, αγαπούν και τιμούν τον εαυτόν τους και τον χώρο τους.
Ο Ξένιος Ζευς κατοικεί εκεί που οι άνθρωποι αισθάνονται ευγνωμοσύνη και τιμή για τη γη που τους γέννησε, και για όσα τους δίνει.
Ο Ξένιος Ζευς κατοικεί εκεί που η φιλοξενία αιτείται και δίδεται, όχι εκεί που μπαίνει ο μπουκαδόρος και κατσικώνεται με το έτσι θέλω.
Ο Ξένιος Ζευς κατοικεί εκεί που ο φιλοξενούμενος σέβεται τον ...