# #

14 Απρ 2015

Με μονομερή ενέργεια απαντάει το Μαξίμου στο θέμα των νησιών

euro-islands

Νέος γύρος παράλογων απαιτήσεων από πλευράς των δανειστών προς την Ελλάδα, αυτή τη φορά σχετικά με τα νησιά του Αιγαίου.
Οι εκπρόσωποι των θεσμών, ενημέρωσαν τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη πως η επόμενη προϋπόθεση για την αποφυγή ενός Grexit είναι η επανατοποθέτηση των νησιών που βρίσκονται στο Αιγαίο.
Έτσι, σε τηλεδιάσκεψη που είχαν τα τεχνικά κλιμάκια του Brussels Group, έγινε γνωστό, σύμφωνα με κύκλους της ΕΚΤ, πως οι δανειστές έθεσαν ως απαράβατο όρο την μετακίνηση των νησιών του Αιγαίου με τρόπο που να σχηματίζει το σύμβολο του ιερού νομίσματος, του ευρώ.
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ορισμένοι έβαλαν ως απαίτηση την μετονομασία ολόκληρου του Αιγαίου πελάγους σε πέλαγος Χρέους ή Ευρωπέλαγος.
Η διαδικασία της μετακίνησης και επαναδιάταξης των νησιών του Αιγαίου θα φέρει περίπου 30.000 νέες θέσεις εργασίας, και η χρηματοδότησή του θα γίνει αποκλειστικά από την ελληνική κυβέρνηση που, απ” ό,τι φαίνεται, έχει χρήμα για πέταμα.
Τα εγκαίνια του νέου συμπλέγματος νησιών θα γίνουν το 2019 από το Καστελόριζο, που θα έχει μετακινηθεί στο κέντρο του νέου αυτού συνόλου κοντά στις δύο ενδιάμεσες γραμμές του Ευρώ.....


sfyrodrepano-islands

Με κίνηση που μάλλον θα θεωρηθεί από τους εταίρους μονομερής ενέργεια απαντάει το Μέγαρο Μαξίμου στην παράλογη απαίτηση των θεσμών να μετακινηθούν τα νησιά του Αιγαίου, ώστε να σχηματίζουν το ευρώ.
Τα νησιά του Αιγαίου θα σχηματίζουν το σφυροδρέπανο και όχι το σήμα του ευρώ, απαντάει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και διασφαλίζει πως με την επένδυση αυτή θα απαιτηθούν περισσότερες από 45.000 θέσεις εργασίας.
 Και μια και αυτή την εποχή μετακινείς τα νησιά του Αιγαίου, μήπως θα μπορούσες να τα φέρεις λίγο ακόμα πιο κοντά στην Αθήνα, ώστε, όταν τα πάρω σβάρνα τον επόμενο μήνα, να μην τρώω την ώρα μου στα πλοία; Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.