# #

7 Οκτ 2017

Η ομοφυλοφιλία είναι απόκλιση.

     Είναι προφανές ότι δεν ξέρουμε πιά τί μας φταίει. Έχουμε  αποπροσανατολιστεί τελείως.

     Εδώ καίγεται ο κ@λος μας εδώ κι επτά χρόνια με την αισχρή προδοσία του πολιτικού κόσμου της χώρας,
     ..με την εθνική μειοδοσία των μνημονίων και τωναποικιοκρατικών
συμβάσεων-σκανδάλων τύπου Fraport,
     ..με την καταπάτηση κάθε έννοια νομιμότητας, καθώς καταπατούνται βασικοί όροι και κανόνες του Συντάγματος,


     ..κι εμείς ασχολούμαστε με το ελάχιστο των ελαχίστων θέμα των σχολίων ενός αποσυρμένου πιά καλού ποδοσφαιριστή, σχετικά με την αλλαγή φύλου από τα 15 χρόνια.

     Το ίδιο το θέμα είναι σοβαρό, σοβαρότατο. Αλλά αντί να σχολούμαστε με την ουσία, ασχολούμαστε να κατηγορούμε τον κύριο ..

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δίου - Ολύμπου...Πάλι?

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοπουλος Κωστας Δημαρχος
Καλείστε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 11.10.2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ,, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τη συζήτηση του παρακάτω ενός και μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης.

«Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»
1. Έγκριση απολογισμού - ισολογισμού έτους 2016 Δήμου Δίου – Ολύμπου και ορισμός ελεγκτή για τη χρήση 2017. Εισηγητής κ. Καλογήρου Σοφία ορκωτός λογιστής, Αδαμοπούλου Γαρυφαλλιά, Δημοτική Υπάλληλος

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου» 

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 11.10.2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 μ.μ, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

H 8η Καστανογιορτή στον Π. Παντελεήμονα Πιερίας


Σας προσκαλούμε στην 8η Καστανογιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Παλιού Παντελεήμονα Πιερίας την Κυριακή 15/10/2017 στις 10.30 π.μ..
Η Καστανογιορτή οργανώνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Διατροφής (16/10) από τα Κ.Π.Ε. Ανατολικού Ολύμπου και Κισσάβου -Ελασσόνας, τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέου Παντελεήμονα, την Κοιν. Σ. Επ. Παλιού Παντελεήμονα, τους Κατοίκους και τους Επαγγελματίες του Νέου και Παλιού Παντελεήμονα με την υποστήριξη του Δήμου Δίου- Ολύμπου.

Μέσα από αυτή τη γιορτή..

6 Οκτ 2017

Πρότυπο δημοκρατικής λειτουργίας ο Δήμος Δίου - Ολύμπου



Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοπουλος Κωστας Δημαρχος

Μετά από δύο ανεξαρτητοποιήσεις από τη διοικούσα παράταξη η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου είναι οριακή. 

Στο χθεσινό συμβούλιο την πλειοψηφία κατείχε η αντιπολίτευση με αποτέλεσμα τα θέματα να ψηφίζονται αντίθετα στις εισηγήσεις της δημοτικής αρχής. 

Η αρνητική ψήφος δεν ήταν αντίδρασης αλλά ήταν πλήρως αιτιολογημένη με γνώμονα το καλύτερο για τον τόπο μας. Μετά από αυτό ο δήμαρχος δήλωσε στο σώμα...