# #

18 Απρ 2015

"Τα βρήκε" ο Δήμαρχος με τον ΟΣΕ...


Σε οριστική λύση κατέληξαν ΟΣΕ και Δήμος Δίου – Ολύμπου σχετικά με την κατασκευή πλίνθινης οδού ήπιας κυκλοφορίας μήκους 330 μέτρων στην περιοχή του Παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Πλαταμώνα, διατηρώντας τις... σιδηροτροχιές.
Ύστερα από συνάντηση του Προϊσταμένου Κεντρικής και Νότιας Ελλάδος Γραμμής ΟΣΕ Δημητρίου Τζιβάρα και του 
Διευθυντή Συντήρησης Γραμμής ΟΣΕ Λάρισας Γεώργιου Στύλιου με το Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου Κώστα Δημόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δημήτριο Γουλάρα, που έγινε στο χώρο του Παλιού Σταθμού, και μετά από επιτόπιο έλεγχο, δόθηκε η διαβεβαίωση, από πλευράς ΟΣΕ, ότι θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την έκδοση απόφασης παραχώρησης χρήσης της δεύτερης σιδηροδρομικής γραμμής, σε πλάτος 3,5 μέτρων, ώστε να κατασκευαστεί άμεσα το έργο από το Δήμο. Έτσι, από τις αρχές του καλοκαιριού, η περιοχή θα καταστεί προσπελάσιμη και θα είναι εφικτή η συνολική πεζοδρόμηση της οδού Κ. Καραμανλή κατά τις νυχτερινές ώρες.
Περεταίρω, ο ΟΣΕ πρόκειται να εκδώσει άλλη απόφαση, προκειμένου ο Δήμος Δίου – Ολύμπου να αναλάβει τον καθαρισμό της γραμμής από τον Παλιό Σταθμό μέχρι τη σήραγγα του Κάστρου. 


Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.