# #

16 Μαρ 2013

Ένα βίντεο που δεν ελαβε την δέουσα προσοχη από τα ιντερνετς


...

Για να ξεχωρίζετε το καλό λάδι


Για να ξεχωρίζετε το καλό λάδι

Πολλοί από εσάς έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη κατάσταση να αγοράσετε λάδι πληρώνοντάς το για φρέσκο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αλλά τελικά διαπιστώσατε ότι  πήρατε «γουρούνι σε σακί»
Στη συνέχεια θα σας δώσουμε μερικές απλές οδηγίες-βήματα ώστε να είσαστε σε θέση να διακρίνετε την ποιότητα του λαδιού που αγοράζετε.
Βασική αρχή: «Το λάδι το καταλαβαίνουμε με τη μύτη και τη γλώσσα. Όχι με το λαιμό»
Έτσι έλεγαν οι παλιοί γεωργοί με την αλάνθαστη εμπειρία τους και δεν πρέπει να το ξεχνάμε, δηλ. με απλά λόγια στο λάδι που θα επιλέξουμε, αναζητούμε την καλή οσμή και γεύση και όχι τόσο αν είναι ...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ" ?

...

Ο γιος του συντρόφου-αναρχικού...


molotov sto nipiagwgeio
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα όταν ένας φίλος την ώρα που πήγε να παραλάβει τον μικρό του γιο από το Νηπιαγωγείο, έγινε δέκτης παραπόνων από την δασκάλα σχετικά με τις επιδόσεις αλλά και την συμμετοχή του γιου του συντρόφου σε επιθέσεις εναντίον συμμαθητών του οι οποίοι είναι κουρεμένοι γουλί.
Ο μικρός σε ερώτηση της δασκάλας του γιατί το κάνει αυτό, απάντησε ότι είναι στα...

Ο Ινδός γιόγκι που ζει επί 70 και πλέον χρόνια χωρίς τροφή και νερό Διαβάστε περισσότερα: Ο Ινδός γιόγκι που ζει επί 70 και πλέον χρόνια χωρίς τροφή και νερό....



Στην Ινδία, υπάρχει ένας γιόγκι (κάτι αντίστοιχο με τους χριστιανούς ασκητές), ονόματι Πραλάντ Τζάνι (Prahlad Jani), ο οποίος ισχυρίζεται ότι από το 1940, ζει χωρίς τροφή και νερό (ο Τζάνι γεννήθηκε το 1929). 
Προς επιβεβαίωση μάλιστα αυτού του ισχυρισμού, προβάλλονται και υποτιθέμενες επιστημονικές αποδείξεις. 
Ο Τζάνι, ισχυρίζεται επίσης, ότι παίρνει ενέργεια από τον ήλιο, μέσω μιας...

Τον "έφαγαν" οι ξαδέρφες τον Παπακωνσταντίνου - Και σε άλλο σκάνδαλο ο πρώην υπουργός




Από τη λίστα Λαγκάρντ στα ... ορυκτά; 

Πρόκειται για μια υπόθεση εξόρυξης ζεόλιθου, ενός πολύτιμου για την ιατρική την κτηνοτροφία και τη γεωργία ορυκτού. 

Οι καταγγελίες θέλουν τον Γ. Παπακωνσταντίνου να σταματάει επένδυση εταιρείας στην περιοχή του Έβρου για χάρη ...

Αν το 1821 υπήρχε τηλεόραση, δεν υπήρχε περίπτωση να ξεσηκωθούν οι Έλληνες



Σάλος έχει ξεσπάσει στη χώρα μας, μετά την επιστολή καθηγητών του ΠΑΜΕ που αναφέρουν σε επιστολή τους πως την σημαία της επανάστασης του 1821 δεν την ύψωσε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός αλλά ο λαϊκός ηγέτης Παναγιώτης Καρατζάς που ήταν μέλος του ΚΚΕ. 

 Βέβαια, είναι γνωστό σε όποιον δεν έχει μείνει στους εθνικούς μύθους, πως η σημαία της επανάστασης υψώθηκε στην Πάτρα και όχι στα Καλάβρυτα από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, αλλά είναι σωστό να υποστηρίζουμε πως η επανάσταση ξεκίνησε από τα Καλάβρυτα, γιατί η Πάτρα έχει το..

Ο “κουρασμένος” Καραμανλής είναι όντως πατριώτης;


karamanlis
Έρχεται ο Καραμανλής, δεν έρχεται ο Καραμανλής. 
Έβηξε ο Καραμανλής. 
Ρεύτηκε ο Καραμανλής. 
Έφαγε ο Καραμανλής, ήπιε ο Καραμανλής. 
Και γενικώς ότι κάνει ο πάλαι ποτέ καταλληλότερος μετατρέπεται σε μέγιστη είδηση. 
Και τώρα ο Πάνος Καμμένος τον προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Διαβάζοντας όμως παλαιότερο άρθρο του Αντώνη Γρυπαίου για τη Γερμανία και την αναφορά του στον τέως πρωθυπουργό ως προς το πόσο πατριώτης είναι, πραγματικά άρχισα κι εγώ να αναρωτιέμαι.
Γιατί θεωρείται πατριώτης;

Ο θεομπαίχτης...



Ο θεομπαίχτης κάνει έργον του την θρησκεία· εκμεταλλεύεται τον ουρανό, για να ζη στη γη. Τα λόγια του πνένε φόβον θεού. Προσέχει αυστηρά στις νέες ιδέες μην έχουν τίποτε αντιθρησκευτικό, η αλλόθρησκο· και όταν δεν τους το εύρη, τους το πλάθει· και είν' εκείνο ένα τι αξιοζούμενο δι' αυτόν, επειδή του δίνει την ευκαιρία να κατηγορήση τον νεωτεριστήν ως άθρησκον και μ' εκείνο να δείξη αφοσίωσιν εις τα θεία.
Έτσι, αν είναι τοκογλύφος, ρίχτει ...

Η Ουγγαρία καταστρέφει όλα τα χωράφια καλαμποκιού της Monsanto


Η Ουγγαρία έλαβε μια τολμηρή στάση έναντι του βιοτεχνολογικού γίγαντα Monsanto και της γενετικής τροποποίηση με την καταστροφή 1000 στρεμμάτων καλαμποκιού που βρέθηκαν να έχουν καλλιεργηθεί με γενετικά τροποποιημένους σπόρους, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υφυπουργό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης της Ουγγαρία Lajos Μπόγκναρ.
Σε αντίθεση με πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ουγγαρία είναι μια χώρα όπου απαγορεύονται οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι. Σε μια παρόμοια στάση απέναντι στα γενετικώς τροποποιημένα συστατικά, το Περού έχει περάσει επίσης μία..

Μετανάστες στην Αλβανία οι Έλληνες για μισθό € 150,00-300,00


Βρε πως αλλάζουν οι καιροί !!!!!!!!!!!
euro
Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 οι αλβανοί μετανάστευαν στην Ελλάδα προς αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο στον αγώνα για την επιβίωση. 
Σήμερα οι έλληνες περνούν τα ..

ΚΥΠΡΟΣ...Η αντιπολίτευση ζητάει Δημοψήφισμα και ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

Φυλακτό από Τίμιο Ξύλο...Εσύ έχεις;

...

-Καλέέέέέέ...


Αφήνω αυτό εδώ


...

-Καλέ, τι δουλειά κάνει ο άντρας σας και σας ντύνει τόσο ακριβά; 

Ζωντανός σουρεαλιστικός πίνακας

...από σμήνος πουλιών με φόντο τον ουρανό
tromaktiko3

Προσέξτε σε κάποιες φάσεις όπου φαίνεται το γεράκι που τα κυνηγά. 
Οι μεταμορφώσεις του σμήνους  αποδιοργανώνουν την επιθετική τακτική του αρπακτικού.
 ...

Να γιατί δουλεύω καλύτερα και αγαπώ καλύτερα την Ελλάδα όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό....



«Όσο πιο μακρυά είμαστε από την πατρίδα μας, τόσο περισσότερο τη
σκεφτόμαστε και τόσο περισσότερο, την αγαπάμε.

Όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα βλέπω τις μικρότητες, τις ίντριγκες, τις
ανοησίες, τις ανεπάρκειες των αρχηγών, τη μιζέρια του λαού.


Όμως από μακρυά δεν βλέπουμε τόσο ευδιάκριτα την ασκήμια και έχουμε
περισσότερη ελευθερία να πλάσουμε μια εικόνα της πατρίδας αντάξια ενός
ολοκληρωτικού έρωτα...

Γιατί μπλόκαραν τα ΑΤΜ στην Κύπρο;


20130316-124636.jpgΑυτά που κάνουν τώρα στην Κύπρο είναι ένα μέρος του πειράματος της κατάργησης του χρήματος με τη μορφή που το ξέρουμε μέχρι σήμερα.
Διάλεξαν την Κύπρο που είναι μικρό κράτος και ελέγχεται η κατάσταση.
Οι Κύπριοι επηρεασμένοι από την Αγγλοσαξονική νοοτροπία δεν είναι τόσο υποψιασμένοι όσο οι Έλληνες.
Να γιατί στην Ελλάδα δεν τόλμησαν να κλείσουν τα ΑΤΜ ούτε μια μέρα παρόλη την ένταση που είχε η κρίση εδώ.
Μια μέρα θα βρούμε κλειστά τα ΑΤΜ και θα μας πουν ότι ..

BOMBA πριν από λίγο! Μπλόκαραν όλους τους λογαριασμούς καταθέσεων στην Κύπρο;;;


Screenshot_1
“Διάσωση” με έκτακτη εισφορά στις καταθέσεις!
2

Οι καταθέτες σε αντάλλαγμα, θα πάρουν μετοχές!

Σε συμφωνία για ένα πακέτο διάσωσης της τάξης των 10 δισ. ευρώ ήρθε η Κύπρος μετά από μαραθώνιο eurogroup. Το σχέδιο περιλαμβάνει την επιβολή εφάπαξ εισφοράς 9,9% επί των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ και 6,75% για μικρότερα ποσά. 
Προβλέπεται και...

Ποιός Παλαιών Πατρών Γερμανός;


ΠΑΜΕ: Ποιός Παλαιών Πατρών Γερμανός;
Εντελώς διαφορετική φαίνεται να είναι η θέση του ΠΑΜΕ όσον αφορά την επανάσταση του 1821, όπως προκύπτει από το κείμενο με τίτλο «Οι λαϊκές επαναστάσεις μπορούν να νικήσουν!» που υπογράφει η πανελλαδική γραμματεία εκπαιδευτικών και μοιράστηκε σε μαθητές.
 Μέχρι σήμερα οι μαθητές μαθαίνουν τη μισή αλήθεια για ό,τι συνέβη τόσο το 1821 όσο και το 1940.
Για παράδειγμα στην επιστολή αναφέρουν ότι «είναι ψέμα ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε πρώτος τη σημαία της επανάστασης του 1821. Τη σημαία στην Πάτρα την ύψωσε ο λαϊκός ηγέτης Παναγιώτης Καρατζάς, τον οποίο δολοφόνησαν οι πρόκριτοι της Πάτρας».
Σε άλλο σημείο αναρωτιούνται:

Διαλύουν τη Συρία και κατόπιν την Τουρκία;


Κουβεϊτιανός αξιωματούχος φέρεται να έχει αποκαλύψει ότι στο περιθώριο της πρόσφατης συνόδου των «φίλων της Συρίας» που πραγματοποιήθηκε στη Ντόχα του Κατάρ, υπογράφτηκε μια συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα…
.

Όλα τα παιδιά...Το πιο γλυκό χαμόγελο

Οι Βρυξέλλες αποφάσισαν: το Νερό σε Ιδιώτες (Πολυεθνικές)


 [Ντοκυμαντέρ]

Ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ (με ελληνικούς υπότιτλους) της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ερευνά τον ρόλο της Κομισιόν στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων… 

Η εκπομπή της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης «Monitor» έκανε πρόσφατα μια έρευνα για τις πιέσεις που ασκεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις χώρες μέλη της Ε.Ε. για να ιδιωτικοποιήσουν τις υπηρεσίες ύδρευσης. 

Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στην περιοχή ...

Τα εκρηκτικά ήταν... τζούφια


Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το…


Την ώρα που η Αντιτρομοκρατική εξακολουθεί εναγωνίως και επί ματαίω ν’ αναζητά τα όπλα και τα εκρηκτικά που υποθέτει πως κάπου έχουν κρυμμένα οι ληστές του Βελβεντού κι εξάντλησε, είναι η αλήθεια, όλα τα επικοινωνιακά της όπλα, άρχισε να βρίσκει εκρηκτικές ύλες, όχι όμως με τον τρόπο που θα ήθελε και σε σημεία που θα επιθυμούσε να «ξεκαβαντζάριζε».

Είναι χαρακτηριστική δε η φράση αξιωματικού της Αστυνομίας γι’ αυτό που συνέβη τη Δευτέρα. «Όταν έχεις κάποιους που “πουλάνε”, που “καίνε” με τόσο μεγάλη ευκολία 2 κιλά εκρηκτικής ύλης, αυτό σημαίνει, πρώτον, ότι έχουν κι άλλα κι ενδεχομένως πολλά και, δεύτερον, ότι σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν».

Τι ήταν όμως αυτή η ξαφνική ιστορία της διανομής (ντελίβερι) εκρηκτικών μέσα σε σακ-βουαγιάζ στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα των βορείων προαστίων με καρικατούρες συνδεσμολογίες, και μάλιστα το ένα απ’ αυτά μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο;

«Ξαναπέστα…»

ΒΟΜΒΑ ναυάρχου: "Αποφασίσαμε για τα 2 υποβρύχια με πιέσεις από το υπουργικό γραφείο"!


Τα όσα είπε στην συνέντευξή του στο Onalert ο υποναύαρχος Στέλιος Φενέκος ήταν αποκαλυπτικά και συγκλονιστικά για το πως εξακολουθούσε να λειτουργεί το ελληνικό κράτος ακόμη όταν η οικονομική κατάρρευση ήταν γεγονός.

Ο υποναύαρχος Φενέκος αποκάλυψε ότι το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο δεχόταν πιέσεις από το υπουργικό γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου για να ληφθεί απόφαση υπέρ της παραγγελίας δύο ακόμη υποβρυχίων! Η οποία και αποτέλεσε...

«Ελεγκτές βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης εσόδων του κράτους»...Είναι αδίστακτοι, απάνθρωποι και δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα !!!


"Κυνηγοί κεφαλών" (Βίντεο)

Είναι αδίστακτοι, απάνθρωποι και δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να εκτελέσουν τις προσταγές που λαμβάνουν από τα ντόπια και ξένα αφεντικά τους.

Ο λόγος φυσικά για το πολιτικό προσωπικό των αστών που δεν περνάει μέρα να μην μας δείχνει το βάρβαρο πρόσωπο του. Αφού μας επέβαλαν μια φοροληστεία που θα την ζήλευαν και οι ..πασάδες επί τουρκοκρατίας, έρχονται τώρα να φτιάξουν ένα σώμα με «κυνηγούς κεφαλών».

Απ’ ότι ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε μόλις πριν λίγες μέρες με πρωτοβουλία του υπουργού οικονομικών Γ. Στουρνάρα έφτιαξαν μια νέα υπηρεσία με 4091 άτομα που θα ονομάζονται «Ελεγκτές βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης εσόδων του κράτους». (Τι θα πει αναγκαστικής; Δηλαδή κάποιος που δεν έχει να πληρώσει τι θα τον κάνουν;)

Αυτό που είναι το πιο καταπληκτικό σύμφωνα από όσα ακούσαμε στον σχολιασμός του τηλεοπτικού καναλιού που παρουσίαζε το ρεπορτάζ, είναι ότι οι αμοιβές των ...

Ο Μπαρμπα-Νίκος.....

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΓΚΥΟΣ -ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1
ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!… 
Όπου νά΄ναι, έρχονται οι 700.000 θέσεις εργασίας!!!… 
Αλλά να το ξέρετε…

ο κουβέλης κηρύσσει την έναρξη της μεγάλης παρέλασης του πατρινού καρναβαλιού!...

Nα τους πούμε καλημέρα?

Ένα μουνί παινεύτηκε σ’ ανατολή και δύση.


images


Ένα μουνί παινεύτηκε σ’ ανατολή και δύση.




 ...






"μην τα βάζεις με γυναίκα" !!!

...

Βουτιές στα βαθειά...

...

15 Μαρ 2013

Ένας Γελωτοποιός Στην Αθήνα (Και Το Μυστικό Της Ζωής)


oscar-wilde-greece
Αυτό από μόνο του, το ταξίδι στην Αθήνα, θα μπορούσε να είναι μια είδηση, αφού –έτσι όπως καταντήσαμε, λοχία- το να πας μέχρι την πρωτεύουσα μοιάζει σαν τα παλιά χρόνια που έφευγε ο Μήτσος απ’ το χωριό και πήγαιναν όλοι οι συγχωριανοί του να τον ξεπροβοδίσουν.
«Να προσέχεις, Μήτσο μ’, είναι πονηροί οι πρωτευουσιάνοι (και οι καιροί)».
O tompola! O moures!
Η ανάπτυξη επέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε.
Επιστρέψαμε στη δεκαετία του ’40, με γερμανική κατοχή, σχέδιο Μάσα (όπως το Μάρσαλ, αλλά τρώνε μόνο οι πλούσιοι), εμφύλιο και η Ακρόπολη να βομβαρδίζεται πανταχόθεν.
Μην ανησυχείτε όμως. Έτσι, οπισθοδρομώντας και καρκινοβατώντας, θα φτάσουμε κάποτε και στην επανάσταση του ’21 (το 2021;), όπου ξεβράκωτοι και ξενηστικωμένοι οι Γραικοί θα πάρουν το ντουφέκι τους, θα κατεβούν τον Ομαλό και θα διώξουν τους Πασάδες –για να φέρουνε πάλι το Βασιλιά.
Και άντε πάλι απ’ την αρχή....

Προσοχή στο κενό μεταξύ ακροδεξιού και μπούφου.


Προσοχή στο κενό μεταξύ ακροδεξιού και μπούφου. Του Κώστα Βαξεβάνη

Αν πιστέψουμε τις διαρροές από το Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς είναι έξαλλος με την κίνηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη, να μην ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του Κασιδιάρη.

Ο Γραμματέας της ΝΔ, δεν ψήφισε να αρθεί η ασυλία του Κασιδιάρη ο οποίος χτύπησε μια γυναίκα, την Λιάνα Κανέλη, μπροστά στις κάμερες. Δηλαδή ούτε το ηθικό σύστημα του Κεφαλογιάννη, ούτε το πολιτικό του, ούτε και αυτές οι κρητικές παραδόσεις, στάθηκαν ικανές να τον αποτρέψουν απ’ το να ψηφίσει να μην δικαστεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. 

Να μην αποδοθεί δηλαδή Δικαιοσύνη.

Προσωπικά δεν πιστεύω αυτές τις διαρροές οι οποίες προσπαθούν να εμφανίσουν τον πρωθυπουργό να πληγώνεται, να μην ανέχεται, να είναι σχεδόν θύμα σε αυτό το άστοχο παιχνίδι που έπαιξαν τα στελέχη του. 

Για να το πω διαφορετικά, έχει λίγη σημασία αν ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να πιστέψουμε, επειδή ίσως πιστεύει και ο ίδιος, πως έχει στο κόμμα του μπούφους

Και για να προλάβω μηνύσεις εύθικτων που καταπίνουν πολιτικές καμήλους διαφθοράς αλλά διυλίζουν λέξεις, μπούφος είναι ένα ...

Το σχέδιο ΑΘΗΝΑ χτυπάει τη νεολαία στην Ελλάδα


Το σχέδιο ΑΘΗΝΑ χτυπάει τη νεολαία στην Ελλάδα
Συζητάμε με την Αγγελική Τσόκογλου, καθηγήτρια του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, μέλος του ΔΣ των μελών ΔΕΠ της Φιλοσοφικής σχολής...
Πείτε μας τι πιστεύετε για το σχέδιο Αθηνά, πώς αλλάζει ο χάρτης των ΑΕΙ και των ΤΕΙ στη χώρα και συγκεκριμένα τι αλλάζει στη Φιλοσοφική σχολή.
Το σχέδιο Αθηνά πιστέψαμε στην αρχή ότι έχει φτιαχτεί με κάποια προχειρότητα, βλέποντας τις συγχωνεύσεις τις οποίες πρότεινε. Πιστεύω όμως ότι ακολουθεί μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική με στόχο να..

Τέρμα το ρεσάλτο, το μπαούλο άδειασε!

Η... σκατάσταση ειναι τραγικά απλή

Τέρμα το ρεσάλτο άδειασε!


«Τι φταίω εγώ για την κατάσταση;», ακούγεται να τσιρίζουν πολλοί, καθώς η θηλειά σφίγγεται αμείλικτα στον λαιμό όλων.

Ναι, φταις κι εσύ, που, όλα αυτά τα χρόνια, δεν διαμαρτυρήθηκες για τη σύνταξη στα 45 στρατιωτικών και αστυνομικών (ονειρευόσουν πρόοωρη κι εσύ!).

Που δεν κινητοποιήθηκες για τους παχυλούς μισθούς και τις συντάξεις των ΔΕΚΟ (τα διεκδικούσες κι εσύ!).

Που δεν διαδήλωσες ποτέ για το χρόνιο φαγοπότι των πολιτικών (βολευόσουν με κάτι ψίχουλα κι εσύ!).

Που δεν κατήγγειλες το «επίδομα έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία» (κάτι αντιστοίχως εξωφρενικό έπαιρνες κι εσύ!).

Που έκανες την πάπια για τα..

Σαράντα σβέρκοι βωδινοί


Σαράντα σβέρκοι βωδινοί

Το πιο εκνευριστικό με τους νεοφιλελεύθερους δεν είναι ότι συκοφαντούν το δημόσιο. Αλλά ότι την ίδια ώρα που το καθυβρίζουν, εξασφαλίζουν από αυτό παχυλούς μισθούς, -δεκαπλάσιους (ή πλέον) εικοσαπλάσιους- των κοινών θνητών. Και επειδή δεν τους αρκεί ο ένας μισθός σε ένα συμβούλιο ή σε μια επιτροπή προσφέρουν ταυτόχρονα τις “αντικρατικές” συμβουλές τους σε περισσότερες της μιας κρατικά έμμισθης θέσης.
Μοιάζουν με τον δημοσιογράφο σύζυγο της ιδιαιτέρας του..

Γιάννης Στουρνάρας: Ζήστε σε δόσεις!!!!!!!!!!!


Το σκοτεινό πρόσωπο του Γιάννη ΣτουρνάραΤο σκοτεινό πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα
“ Ο οικονομικός διευθυντής της τρόικας εσωτερικού οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό ”


Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο Οικονομικός Διευθυντής της Τρόικας Εσωτερικού, Γιάννης Στουρνάρας από τις Βρυξέλλες, ότι η επόμενη δόση των 2,8 δισ. ευρώ θα έρθει λίγο μετά την ώρα της, κατά τις αρχές Απριλίου, κι αφού παιχθεί σε επανάληψη το γνωστό θρίλερ. «Ασφαλώς πάντως πριν το φετινό Πάσχα», τόνισε με νόημα. 

Άλλες, ακατανόμαστες πηγές της Τρόικας Εσωτερικού, υπενθύμιζαν ότι για την έγκριση της δόσης έχουν τεθεί δύο προϋποθέσεις:

Μαθητής νηστικός επί δύο ημέρες λιποθύμησε από την πείνα



Πάτρα: Μαθητής νηστικός επί δύο ημέρες λιποθύμησε από την πείνα
Κατέρρευσε πηγαίνοντας στο σχολείο
 
Εικόνες που πριν από λίγα χρόνια φάνταζαν αδιανόητες εκτυλίσσονται πλέον καθημερινά και σε σχολεία της Πάτρα όπου το μόνο που …

Καταρρέει η κυβέρνηση της υποτέλειας και της καταστροφής


Ο Αντώνης ΣαμαράςΟ Αντώνης Σαμαράς
“ Αν ο πρωθυπουργός, πιεζόμενος από το οικονομικό αδιέξοδο και τις λαϊκές εξελίξεις, αθετήσει τις συμφωνίες του, τότε είναι μονόδρομος η “ηρωική έξοδός” του. ”


Η τρόικα ελέγχει την κυβέρνηση, ότι δεν έχει εφαρμόσει το Μνημόνιο, και ζητεί νέα σκληρά μέτρα για να αποκαταστήσει το άπιαστο Μνημόνιο! Η κυβέρνηση, σάντουιτς ανάμεσα στη λαϊκή απόγνωση και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι των πιστωτών, μοιάζει να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Η πραγματικότητα αυτή επιβεβαιώνει την..

Καρναβάλια...Η χαρά των βουλευτών !!!

...

Γνωρίστε τον κρυμμένο θησαυρό του δάσους των Σκουριών


47790_612741158741807_330874849_n
Γνωρίζατε ότι:
  • Το δάσος των Σκουριών είναι συνέχεια του Δάσους του Στρατωνικό ενός από τα 32 πιο σημαντικά δάση της Ελλάδας.
  • Είναι άνω των 3.300 στρέμματα αρχέγονου δάσους.
  • Βρίσκεται ανάμεσα σε 3 Καταφύγια Άγριας Ζωής, τα οποία είναι το Καταφύγιο Άγριας Ζωής Χαβρία, το Καταφύγιο Άγριας Ζωής Κρυονέρι Καλογερικό και το Καταφύγιο Άγριας Ζωής Μπροστόμνιτσα.
  • Βρίσκεται ανάμεσα σε τουλάχιστον 4 προστατευόμενες περιοχές
  • Υπάρχουν τουλάχιστον 68 είδη Άγριας Ζωής
Επίσης όπως μπορείτε και εσείς να διαβάσετε στα Ελληνικά Νέα για την Άγρια Πανίδα της Χαλκιδικής ότι στην περιοχή υπάρχουν:
  • 4 προστατευόμενα Θηλαστικά, το τσακάλι, η βίδρα, ο λύκος και το ..

Ελληνική κυβέρνηση: Ρεκόρ Γκίνες του πιο βλάκα(?) πωλητή!



...Ενώ απαγορεύθηκε η εξόρυξη χρυσού στον Καναδά, η καναδική εταιρεία ήλθε να καταστρέψει την Θράκη και το Αιγαίο μας!!! Η Ρουμανία καταδικάσθηκε! Η Ουγγαρία απαγόρευσε το κυάνιο! Η ELDORADO GOLDS μόλυνε και την Τουρκία! Γνωμάτισαν αρνητικά για την «επένδυση» στην ΧαλκιδικήΚυάνιο, μια εξαιρετικά δηλητηριώδης ουσία. Ελληνική κυβέρνηση: Ρεκόρ Γκίνες του πιο βλάκα πωλητή!




Ανεξάρτητοι επιστήμονες των Ηνωμένων Εθνών, με επίσημο πόρισμά τους, το οποίο κατέθεσαν τον περασμένο Ιούλιο στις δύο όμορες χώρες (Καναδά και ΗΠΑ), κατέληξαν, ότι πρέπει να απαγορευθεί η μεταλλευτική δραστηριότητα στο Εθνικό Πάρκο του Flathead στον Καναδά, όπου υπάρχουν κοιτάσματα χρυσού, άνθρακα και πετρελαίου, αφού κρίθηκε ότι «οι εξορύξεις θα απειλήσουν το παγκόσμιας κληρονομιάς οικοσύστημα», στο οποίο  διαβιούν και αναπτύσσονται σπάνια είδη ζώων, πουλιών και χλωρίδος. Σημειωτέον ότι η περιοχή λόγω της πλούσιας βιοποικιλότητάς της, έχει αναγνωρισθεί ως μνημείο φυσικής κληρονομιάς.
Δες σχετικά:
http://giatietsi.pblogs.gr/2012/20120301.html
http://www.youtube.com/watch?v=0y-nm18ehgk

Η κυβέρνηση του Καναδά υιοθέτησε πλήρως τα αποτελέσματα της εκθέσεως, απαγορεύοντας οποιαδήποτε μεταλλευτική δραστηριότητα στην περιοχή, σε αντίθεση με την ελληνική, που με τις πράξεις και τις παραλείψεις της θέτει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη ζωής στην Χαλκιδική, την Θράκη και σε ολόκληρο το Αιγαίον Πέλαγος!  
Στις 16 Ιανουαρίου 2011 περισσότεροι από 9.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν, για να διαδηλώσουν εναντίων της καταστροφικής μεταλλευτικής δραστηριότητος στο Los Cabos του Μεξικό, σχηματίζοντας ένα ανθρώπινο SOS!
Η επικινδυνότητα και η απειλή των μεταλλευτικών εξορύξεων χρυσού κατά της ανθρώπινης ζωής και του οικοσυστήματος στο σύνολό του έχει επιβεβαιωθεί από τα πλέον επίσημα χείλη!  Δεκάδες οικολογικά ατυχήματα με δολοφονικά αποτελέσματα καταγράφονται διεθνώς… Οι αριθμοί σοκάρουν...

Ρεχάγκελ...Ο Φάντης με το ρετσινόλαδο.


Καλό ταξίδι, κύριε Ρεχάγκελ







Να έχετε καλό ταξίδι στην Ελλάδα, κύριε Ρεχάγκελ, αλλά να σκεφθείτε ότι στην περιπέτεια αυτή σας στέλνουν σαν πραματευτή σε ιθαγενείς:

Στο Παπαγαλιστάν


...

Μην με ξαναπείς... Μπουμπούκο


Μην με ξαναπείς... Μπουμπούκο
Αγριος καυγάς ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κώστα Βαξεβάνη έξω από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής. Σε ένα διάλειμμα της επιτροπής ο κ. Βαξεβάνης συνομιλώντας με δημοσιογράφους αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη «μπουμπούκο». Ομως ο κ. Γεωργιάδης που ήταν ακριβώς πίσω του άκουσε τη συνομιλία με αποτέλεσμα να κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια
Άδωνις Γεωργιάδης: «Ωραίο επίπεδο. Εγώ δεν σε έχω πει ποτέ μπουμπούκο».
Κώστας Βαξεβάνης: «Ναι, γιατί εγώ δεν είμαι μπουμπούκος. Αυτοχαρακτηρισμός είναι».
Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν είναι και το ξέρεις. Δεν το μάθατε εκεί στη Λέσβο και στην ΚΝΕ που ήσουν ποιος το είπε. Κι εγώ ξέρω ποια ήταν τα παρατσούκλια που σε φώναζαν οι γκόμενες που είχες κατά καιρούς. Αλλά δεν τα λέω. Θέλεις να τα πω;».
Κώστας Βαξεβάνης: «Πες τα, αν τα ξέρεις. Η γυναίκα σου είναι στη λίστα»...

Φ. Κουβέλης: "Με κάλεσε η ευθύνη να σώσω την χώρα" (Βίντεο)

Αχ Φώτη μου . . .

Τον κάλεσε, λέει η ευθύνη να σώσει την χώρα και αυτός ανταποκρινόμενος σ’ αυτό το κάλεσμα, απέδειξε ότι είναι «αριστερός» συμμετέχοντας με τους άλλους δυο «σωτήρες» στον σχηματισμό της άθλιας συγκυβέρνησης, καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας.

 Ο λόγος φυσικά για τον Φώτη Κουβέλη, που σήμερα μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος του, στον Κεραμικό, μας έκανε διάλεξη τι σημαίνει να αυτοχαρακτηρίζεσαι «αριστερός».

 Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε αρκετά αυτά που είπε, για την «φιλολαϊκή» πολιτική που ασκεί το κόμμα του και πώς αιτιολόγησε την «σταθερή επιλογή της ΔΗΜΑΡ για συμμετοχή στην κυβέρνηση». Προτιμούμε όμως να αφήσουμε το βίντεο που παραθέτουμε να απαντήσει τόσο για το πόσο «αριστερός» είναι όσο και για την πολιτική συνέπεια που τον διακρίνει. . .

ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ....η ελληνική ψυχή

Eργασία και ...χαρά !!!


14 Μαρ 2013

Το φυσικό βιάγκρα….


Το φυτό Tribulus terrestis   (τριβόλι, πεντάξυλο ή κολλιτσίδα) της Οικογένειας Zygophyllaceae,  είναι πανάρχαιο έρπον ζιζάνιο των αγρών, το οποίο έχει εξαπλωθεί σε όλα τα εύκρατα και τροπικά κλίματα του πλανήτη χάρις στην ικανότητα των σπόρων του να ταξιδεύουν σε άλλες περιοχές, αφού γαντζώνονται πάνω σε οτιδήποτε ακουμπήσουν. Οι αγκαθωτοί σπόροι του διαπερνούν με ευκολία ρούχα, παπούτσια, δέρμα, από όπου και η έκφραση "τριολίστηκε" ή "τριβολίστηκε". Στην Ελλάδα το βρίσκουμε σχεδόν παντού να αναπτύσσεται σαν χαλί στα μέρη που φυτρώνει, όμως λίγοι γνωρίζουμε τις πολλές και σπάνιες ιδιότητές του....