# #

31 Δεκ 2011

Απιστοι ανθρωποι....καταπληκτικο βιντεο !!!


Αμβροσία: Η τροφή των Θεών στην Ελληνική μυθολογία και η φαλλικη σημασια της...Οι αρχαίοι Έλληνες δίνοντας στους θεούς τους ανθρώπινα χαρακτηριστικά, συμπεριέλαβαν τις ιδιότητες, τα προτερήματα και τις αδυναμίες των ανθρώπων. Κι έτσι θεώρησαν φυσικό να έχουν και την ανάγκη της τροφής. Η διαφορά μόνον είναι ότι η για τους Θεούς προορισμένη τροφή τους εξασφάλιζε την αθανασία και γι’ αυτό απαγορεύονταν αυστηρά η χρησιμοποίηση της θείας τροφής από τους κοινούς θνητούς.

ΑΜΒΡΟΣΙΑ

Η ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Η αμβροσία ήταν η τροφή των Θεών, όπως το νέκταρ υπήρξε το ποτό αυτών. Πριν βρεθεί η αμβροσία, οι Θεοί ...

H Σύμβαση Cooper & ποιός ήταν ο Δημήτρης Μπάτσης...??? Oλο το ζουμι της "κρισης" στην Ελλαδα !H Σύμβαση Cooper
Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ! Γιατί μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί.

Η σύμβαση λέγεται COOPER!

Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που ειχε γραψει το 1947 με τιτλο "Η βαρια βιομηχανια στην Ελλαδα", αποκάλυψε την υπαρξη της......
λεγόμενης "συμβασης cooper"(υπεγραφη το 1940 και έληξε το 2010!
Υπάρχει στο υπουργείο βιομηχανίας και παραδίδεται-σαν "ιερο κειμενο"-απο υπουργό σε υπουργό!), βάσει της οποίας τα λεγόμενα "στρατηγικά ορυκτά" της Ελλάδας καθώς και ο υδάτινος μας πλούτος, τίθενται υπο την αιγίδα ενος Αμερικάνικου consortium εταιρειών!
 Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Μπάτσης μαζι με τον Μπελογιάννη το 1952!
 Απο τους 12 που ήταν για "ντουφέκι", επέλεξαν μόνον 3, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μπάτσης!
 Kαταλάβατε γιατί κανένας πολιτικός δεν αποτολμά να ακουμπήσει τα παρθένα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που βρισκονται στην Ελλαδα.
 Ειμαστε η μονη χωρα στην Ευρωπη με σιδερο-χρωμιο και νικελιο και δεν παραγουμε ουτε γραμμαριο ανοξειδωτου χαλυβα.

Υ.Γ. Γι αυτό δεν βγάζουμε τίποτε μέχρι να τα δώσουν στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ; 

Ποιός ήταν ο Δημήτρης Μπάτσης ;
Αφίσα για εκδήλωση του ΚΚΕ που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη, προς τιμήν των τεσσάρων εκτελεσθέντων: Ν. Μπελογιάννη, Δ. Μπάτση, Ν. Καλούμενου και Η. Αργυριάδη

Δ. Μπατσης, Η Βαρεια Βιομηχανια στην Ελλαδα


Greece from satellite
Η Ψευδής επικείμενη χρεωκοπίας της Ελλάδας μας, το ΔΝΤ, το μνημόνιο της συμφοράς, και τα σούρτα φέρτα των διεφθαρμένων πολιτικών της διαπλοκής από το 1900, υπό τον φόβο των Ιουδαίων (συγγνώμη, της 37 Νοέμβρη ! ήθελα να πω).

 Αφήνετε να σας ταλαιπωρούν το Μνημόνιο και το ΔΝΤ?

 Σας ζητάνε περαίωση και σας περικόπτουν την σύνταξη πείνας ?

 Αφού ακόμη ψηφίζετε κόμματα καλά να πάθετε.

 Διαβάζετε βιβλία ή μόνο της κατευθυνόμενες εφημερίδες? 

Δεν το πιστεύω, ίσως διαβάζετε Paulo Coelho.  Ίσως οι πιο "ψαγμένοι" από σας να διαβάζετε 'τα μυθιστορήματα ανακύκλωσης χαρτιού', του σερ Λιακό !

 Δηλ. ακόμα χειρότερα. Είστε άξιοι της ταχύτατα επερχόμενης τύχης σας, που ΔΕΝ θα είναι καλή. 

Φυσικά θα ξαφνιαζόμουν -ευχάριστα-αν έχετε διαβάσει την «ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» του Δημ. Μπάτση ή γνωρίζετε την ιστορία του.

 Γι αυτό το βιβλίο τον εκτέλεσαν οι " ...; "

Στου Δία τα παιδικά λημέρια τα άσματα ηχούνε ...


 

ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΟΥΝ  ΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ...
ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥΣ ΕΔΙΚΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥΣ....

Απόλλων - Ο Μέγας Θεός του Ολύμπου
Ο Απόλλωνας ανήκει στη δεύτερη γενιά των Ολύμπιων θεών. Είναι καρπός της ερωτικής σχέσης του Δία με τη Λητώ και αδερφός της Άρτεμης. Ο Δίας, ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων, θαμπώθηκε από την ομορφιά της Λητώς που προερχόταν από τη γενιά των Τιτάνων και έσμιξε ερωτικά μαζί της. Η ζηλιάρα Ήραόμως αγανακτισμένη από τις αναρίθμητες απιστίες του άντρα της με θνητές και θεές και επειδή δεν είχε τη δύναμη να βλάψει το σύζυγό της, εναντιώθηκε στη Λητώ και βάλθηκε να μην την αφήσει με κανένα τρόπο να... 

Θα γλυτωσουν οι συγχρονοι Εφιαλτες ???


ΚΡΥΠΤΕΙΑ: Οι Αόρατοι Φύλακες.


Η ΚΡΥΠΤΕΙΑ λοιπόν, για όσους, ανεπίτρεπτα, δε γνωρίζουν, η Κρυπτεία μας έρχεται από την Αρχαία Λακεδαίμονα. Ήταν η Μυστική Υπηρεσία της εποχής, επιφορτισμένη με τη Φύλαξη της Λακεδαίμονος από εσωτερικούς στην αρχή εχθρούς, όπως οι είλωτες, και αργότερα και από εξωτερικούς εχθρούς. 
Ήταν η ίδια Ομάδα που μετά από χρόνια παρακολούθησης, εκτέλεσε παραδειγματικά τον Εφιάλτη, ή Επιάλτη, τον Γεφυραίο χωλό (κουτσό στην πιο ... Μυστική Παράδοση) που πρόδωσε στους Πέρσες το μονοπάτι των Θερμοπυλών, με αποτέλεσμα τη σφαγή των 301 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων. 

Το 480 π.Χ. ένας Γεφυραίος, ο γνωστός Επιάλτης, πρόδωσε την Ελλάδα στον ξένο κατακτητή, με αποτέλεσμα να θυσιασθεί η αφρόκρεμα της Ελληνικής νεολαίας. Ο προδότης πληρώθηκε πλουσιοπάροχα από τους Πέρσες, οι οποίοι και του έδωσαν καταφύγιο. 

Το 469 π.Χ. μας αναφέρει ο Ηρόδοτος ότι ο Επιάλτης γύρισε στην πατρίδα του όπου και δολοφονήθηκε από κάποιον Αθηνάδη. Ο Ηρόδοτος υποσχέθηκε ότι αργότερα στην ιστορία του θα αποκάλυπτε τα περιστατικά γύρω από αυτή την παραδειγματική τιμωρία. 
Ποτέ δεν το έκανε... η Κρυπτεία τον προειδοποίησε...

ΕΛΛΑΣ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ! ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΗΣΑΝ...Διαβαστε ολοκληρο το θεμα... Τα πρακτικά της Βουλής (1987) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ 


''Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο'' ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ


 Γραφει η Πόπη Σουφλή

Στο τέλειωμα του χρόνου, ένας ΕΛΛΗΝΑΣ, μου έστειλε αυτά που θα διαβασετε παρακάτω. Ένα συγκλονιστικό αποδεικτικό στοιχείο, για το ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.


Η μεγαλύτερη ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ όλων των εποχών στην Ελληνική Ιστορία, δια χειρός ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!.
Το κείμενο που ακολουθεί, θα σας καθηλώσει. Αν θέλουμε όμως να λεγομαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

             ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 1987 ! 
          Πετρέλαιο - Ελληνοτουρκικά - Αιγαίο
  
Πέρασαν 24 χρόνια από τότε!
Όποιος βαριέται ας διαβάσει το τελείωμα κ θα καταλάβει

Στα πρακτικά της Βουλής αποδεικνύεται η γνώση της ύπαρξης πετρελαίου στην Ελλάδα  

Tο γιατί είναι εδώ το ΔΝΤ, το ποιος το έφερε, και το γιατί το έφερε κάποιοι από εμάς το γνωρίζουμε, ωστόσο καλό είναι να το μάθουν και όσοι δεν το γνωρίζουν....

Διατροφή και Τριχόπτωση . . .
Μπορεί η διατροφή να επηρεάσει τον αριθμό των τριχών στο κεφάλι μας;

Ναι μπορεί. Η απώλεια μαλλιών αποτελεί μεγάλο πρόβλημα σε άντρες αλλά και σε γυναίκες.

 Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τριχόπτωση είναι πολλοί. 

Η κληρονομικότητα είναι ένας εξ’ αυτών, ενώ η λήψη φαρμάκων, διάφορες ορμονικές διαταραχές, το καθημερινό άγχος, η ηλικία και κάποιες ασθένειες συμπληρώνουν τους πιο γνωστούς αιτιολογικούς παράγοντες της τριχόπτωσης. Μελέτες όμως αποδεικνύουν ότι η τριχόπτωση και η ποιότητα της διατροφής μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, εξάλλου είναι αποδεδειγμένο ότι... 

Της Κακομοίρας (ο μπακαλογατος)....ολη η ταινια
Ο Ζήκος είναι επαρχιώτης από το Καρπενήσι που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή και είναι ερωτευμένος με την όμορφη Φιφίκα, η οποία θέλοντας να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται.
 Ο Παντελής αν και προχωρημένης ηλικίας θέλει για λογαριασμό του τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, Λίτσα.
 Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, αλλά αυτός δεν πτοείται.
 Προχωρεί στους αρραβώνες, σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας και ερήμην της ίδιας.
 Ο Παντελής με τον πατέρα της Λίτσας αποφασίζουν να ανακοινώσουν στη Λίτσα την ημέρα των γενεθλίων της ότι ο Παντελής και εκείνη θα αρραβωνιαστούν.
 Η Λίτσα μόλις το μαθαίνει τρομάζει μόνο με την ιδέα γι' αυτό προσπαθεί να το αποφύγει....

Μου αρέσει να βλέπω το video του γάμου μου ανάποδα...

"Μου αρέσει να βλέπω το video του γάμου μου ανάποδα...


 Τρελαίνομαι για την στιγμή που βγάζω τη βέρα και την κοπανάω από την εκκλησία..."Καζαντζακης,Σικελιανος στο Βατοπεδι...— Καλά περνάτε, άγιοι πατέρες, είπε ο φίλος μου κοιτάζοντας τις κοιλιές τους και τα κόκκινα μάγουλα


374259_10150434938927493_262112842492_8884866_195343709_n

Δεκέμβριος 1914. Ο Καζαντζάκης με τον Σικελιανό ανακαλύπτουν τις μονές του Αγίου Όρους... και φυσικά το  Βατοπέδι.
"Φώναζαν οι δυο καλόγεροι δυνατά, πείραζαν τον πορτάρη. Και δώστου σκούσαν στα γέλια. Μα ως μας είδαν, σώπασαν συμμάζεψαν τις κοιλιές τους, σηκώθηκαν.
— Καλώς ορίσατε, με την ευκή του Θεού, είπαν κι άπλωσαν τα χέρια τους να τα φιλήσουμε.
 — Καλά περνάτε, άγιοι πατέρες, είπε ο φίλος μου κοιτάζοντας τις κοιλιές τους και τα κόκκινα μάγουλα -δεν μπορούσε ακόμα να τους συχωρέσει που μας έδιωξαν από τον Παράδεισο.
— Απαρνηθήκαμε τον ψεύτη κόσμο και τις χαρές του, είπε ο ένας, ο ξανθογένης.
Δε μιλήσαμε· μα ο άλλος, ο μαυρογένης, πετάχτηκε:
— Τί μας κοιτάζετε και παραξενεύεστε;

Λαϊκές συνελεύσεις στα χωριά της Πιεριας για το χαρατσι...Image
Κατεβάστε την αφίσα σε υψηλή ανάλυση κάνοντας κλικ στην εικόνα


Γιατί δεν πληρώνουμε;


Το χαράτσι της ΔΕΗ, εκτός από το ότι είναι κοινωνικά άδικο, δεν επιβάλλεται για να αντιμετωπιστεί η κρίση ή να σωθεί η χώρα από την χρεοκοπία, αλλά για να πάρουν πίσω τα χρήματά τους οι τραπεζίτες από τα τοκογλυφικά τους δάνεια, να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ οι μεγαλοεπιχειρηματίες από τα κέρδη τους, καταδικάζοντας όλους εμάς και τις οικογένειές μας στη φτώχια, την ανεργία και την εξαθλίωση.


Καλούμε τους Πιεριείς να μην πληρώσουν το...

Νεα ανταλλαγη του τεραστιου Εφραιμ....

2012...Μη χαιρεστε ...Γι αλλους ειναι !!!

thumb

Απίστευτες ευχές μαθητών για τη νέα χρονιά - Πόσο τα έχει επηρεάσει η κρίση!  Εγινε ετσι,χωρις προγραμμα.Ηταν οι τελευταιες ωρες της Παρασκευης,κλειναμε για Χριστουγεννα και μαθημα ουτε σκεψη πως θα καταφερνα να γινει....

Τους ζητησα,ανωνυμα και με "πειραγμενο" τον γραφικο τους χαρακτηρα,να γραψουν σ ενα μικρο χαρτακι την πιο βαθια τους ευχη για την καινουργια χρονια. 

Γυρισα σπιτι με δυο γεματες σακουλες.Τις απλωσα στο τραπεζι το ιδιο μεσημερι καθως μασουλαγα κι αρχισα να διαβαζω.

Η πρωτη,η δευτερη,η τριτη...Και τις ξαναβαλα στις σακουλες.Αυτες δεν ηταν ευχες να τις διαβαζεις μασουλωντας.Τις τελειωσα αποψε.

Δυο τρεις για το κοριτσι η το αγορι των ονειρων τους,να τα φτιαξουν επιτελους η να ναι για παντα μαζι.

Μια να προκριθει ο Ευαγορας.

Μερικες για να αλλαξω τους χαμηλους βαθμους του πρωτου τριμηνου.Κι οι αλλες,ολες οι αλλες,ευχες- κραυγες παιδιων που αποτομα επαψαν να χουν παιδικες ευχες.

Εκρινα οτι σας αφορουν,κυρια Υπουργε,και τις δημοσιοποιω.

..................................................................................................................

Με θύελλα Su-33, μπαίνει στο FIR Αθηνών η "κόκκινη" αρμάδα (βίντεο)


Image Ο μεγαλύτερος ρωσικός στόλος που έχει πλεύσει στην Μεσόγειο από την εποχή των τσάρων, ξεκινά μείζονες αεροναυτικές ασκήσεις σε περιοχή εντός του FIR Αθηνών, νοτιοδυτικά της Πύλου, σε απόσταση μόλις 60 ν.μ. από τις ακτές της Πελοποννήσου, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠEΘΑ .


Η Ρωσία δέσμευσε μια μεγάλη περιοχή για τις 2 ή εναλλακτικά 3 Ιανουαρίου κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών Su-33 που θα εξομοιώσουν εχθρικά μαχητικά σε αποστολές προσβολής της ρωσικής αρμάδας.


Άλλα μαχητικά Su-33 (συνολικά διαθέτει δύο Μοίρες με 20 μαχητικά Su-33 και περίπου 12 κρούσης Su-25) θα αναλάβουν την εικονική προστασία του Στόλου, ενώ το ενδιαφέρον είναι αν θα υπάρξει στο σενάριο εκτόξευση πυρηνικών βλημάτων επιφανείας-επιφανείας από αυτά που διαθέτει το Admiral Kuznetsov.


Γενικά, οι ασκήσεις, που προγραμματίζει το ρωσικό Ναυτικό να πραγματοποιήσει νοτιοδυτικά της Πύλου θα αφορούν το συνολικό φάσμα του αεροναυτικού πολέμου, με εναέριες επιχειρήσεις από το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov αγώνα κατά σκαφών επιφανείας και σενάρια ανθυποβρυχιακού πολέμου.


Αυτή την στιγμή η "κόκκινη" αρμάδα πλέει ...

Διαχρονικες ευχες του Σουρη ...

souris

Έρχεται η... αρκούδα!


...Για να μεινει !

thumb
Ήρθαν για να... μείνουν κι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να ξεγελαστούν από «παιχνίδια» και «τρικλοποδιές», αλλά να διεκδικήσουν με ίσους όρους τη θέση τους στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αυτό λένε όσοι συναντήθηκαν και συζήτησαν το τελευταίο διάστημα με Ρώσους μάνατζερ και επιχειρηματίες, οι οποίοι εσχάτως επισκέπτονται όλο και συχνότερα την Ελλάδα.
Μπορεί οι διακρατικές σχέσεις να μην βρίσκονται στο καλύτερο σημείο της ιστορίας τους (ας όψεται εκείνο το ταξίδι του Γιώργου στη Μόσχα πριν από δύο Φλεβάρηδες), μπορεί η Μόσχα να βλέπει με πολύ επιφυλακτική στάση τις θέσεις της Αθήνας, ωστόσο ο επιχειρηματικός κόσμος της Ρωσίας δείχνει να πιστεύει πως εδώ, στη σπαρασσόμενη από την οικονομική κρίση Ελλάδα, έχει βρει... φλέβα χρυσού.
Κι όπως ομολογούν στους συνομιλητές τους οι επιχειρηματίες, αυτή η… φλέβα χρυσού μπορεί να αποδώσει μεγαλύτερα κέρδη απ’ ό,τι τα πετρέλαια της Σιβηρίας...
Aγοράζουν
 Οι Ρώσοι είναι έτοιμοι «να κάνουν ντου» στις περιοχές που θεωρούν πως είναι μέσα στα ζωτικά τους συμφέροντα. Και μία από αυτές είναι η Νοτιοανατολική Ευρώπη, με επίκεντρο την Ελλάδα.
Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε στα ψιλά μία είδηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον: