# #

2 Μαΐ 2020

Το πάρτι συνεχίζεται..Μισθός 8.314 ευρώ σε νέα golden boys με υπογραφή Χατζηδάκη


Μισθός 8.314 ευρώ σε νέα golden boys με υπογραφή Χατζηδάκη
Mε τροπολογία της τελευταίας στιγμής - κατατέθηκε το βράδυ της Παραμονής της Πρωτομαγιάς - που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη για το περιβάλλον, διπλασιάζει η κυβέρνηση τον μισθό στελεχών στα στελέχη της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας ..

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ιστορικός εορτασμός των 75 χρόνων εν μέσω κορωνοϊού [ΦΩΤΟ]


ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ: 
Ιστορικός εορτασμός των 75 χρόνων εν μέσω κορωνο
Δείτε..

Λεπτοκαρυά...Μπράβο στα παιδιά του Τοπικού


Τυχαία σήμερα περνώντας από την πλατεία είδα τον Σάκη τον Σιαμήτρα να κόβει τα χόρτα στην πλατεία του χωριού μας..

1 Μαΐ 2020

Απίστευτοι αλλά έμπειροι...«Έβαλαν κονδύλια στις μυστικές δαπάνες για εξαφανίσουν τα ίχνη τους – Ξεπλένουν ποινικές ευθύνες ενώ κυνηγάνε τους φτωχούς» [ΒΙΝΤΕΟ]

kikirikou: ΑΡΚΑΣ. ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

►Είδαν την πανδημία σαν ευκαιρία πλουτισμού σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος
►Υπο την σκέπη του φόβου των ανθρώπων για την υγεία οδήγησε κάποιους επιτήδειους να στήσουν δουλείες
►Στα voucher φέρεται ότι υπήρχε ιθύνων νους εξωχώριος Ελληνικής εθνικότητας που συντόνιζε
►Δεν μπορείς να λες ότι κάποιες δαπάνες υπάγονται στο νόμο περι μυστικών κονδυλίων και δεν θα ελεγχθούν ποτέ και σκίζονται τα ...

Όταν η Γερμανία χρειάζεται εργατικά χέρια για να μαζέψει την αγροτική της παραγωγή, ο συνωστισμός επιτρέπεται!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και πλήθος


Οι παρακάτω εικόνες είναι των τελευταίων ημερών και προέρχονται από αεροδρόμια της Ρουμανίας. Οι εικονιζόμενοι είναι φτωχοί Ρουμάνοι και Μολδαβοί οι οποίοι μεταβαίνουν κατά χιλιάδες στη Γερμανία, μετά από την απόφαση του γερμανικού κράτους να ανοίξει τα σύνορά του για την εισροή φθηνών εργατικών χεριών από τα Βαλκάνια και την ανατολική Ευρώπη.
Οι Γερμανοί αγρότες ζήτησαν από την κυβέρνησή τους εργατικά χέρια για να μαζευτεί η παραγωγή. 40.000 τον Απρίλιο, 40.000 τον Μάη και άλλα τόσα αργότερα. Αρχικά η κυβέρνηση προσπάθησε να ρυθμίσει το θέμα εσωτερικά προωθώντας την ιδέα σε άνεργους/ες και μετανάστες. Όμως, ούτε τα μεροκάματα μπορούσαν να γίνουν δεκτά από τον μέσο Γερμανό, ούτε η απαραίτητη εμπειρία στη συγκομιδή ευαίσθητων καρπών, όπως το λευκό σπαράγγι υπήρχε. Οπότε οι Γερμανοί αγρότες, ιδιαίτερα αυτοί που διατηρούν μεγάλες ιδιοκτησίες ζήτησαν τους πεπειραμένους Βαλκάνιους και ανατολικοευρωπαίους που συρρέουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο.
Ρουμάνοι, Μολδαβοί και Ουκρανοί. Αυτοί θα ..

Αστυνομικοί: "πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή η ατελείωτη κατασπατάληση δυνάμεων σε πάρεργα και θα ασχοληθούμε ολοκληρωτικά με την πάταξη της εγκληματικότητας;"

Σήμερα, ο Έλληνας Αστυνομικός δικαίως νιώθει ο παρίας του συστήματος, που χρησιμοποιείται ως φόβητρο για τους συμπολίτες του, εξαντλείται σωματικά και ψυχικά επί παντός επιστητού ζητήματα.
ΟΧΙ στο κυνήγι ”μασκών” λένε οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης
 ΟΧΙ στο κυνήγι ”μασκών” λένε οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης ...
Αντίθετη εμφανίζεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για τον έλεγχο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας από τους πολίτες
Την αντίθεσή τους στο κυνήγι «μασκών» εκφράζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι η Πολιτεία μετατρέπει τον Αστυνομικό σε «παιδί για όλες τις δουλειές». 
Αυτή τη φορά, όπως σημειώνει η Ένωση Αστυνομικών, για τον έλεγχο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας από τους πολίτες και την επιβολή προστίμων.
«Γιατί μετά από τόσες διαφημιστικές καμπάνιες και ισχυρές συστάσεις προς τους πολίτες για την τήρηση της προσωπικής υγιεινής, η ..

30 Απρ 2020

ΜΕ ενοχλεί βρε αδερφέ.•Με ενοχλεί που έδωσαν 30 εκατομμύρια σε ιδιωτικές κλινικες για τεστ που δεν έγιναν.

Επικρατεί κορο'ι'δο'ι'ος κορονοϊός -covid-19

ΜΕ ενοχλεί το δούλεμα, βρε αδερφέ.

Η Πρωτοψάλτη δεν είναι το πρόβλημα. Αν έδωσε έστω και για 5 λεπτά λίγη ελπίδα και κουράγιο στους ανθρώπους που κατοικούν στο κέντρο, καλώς έγινε και μακάρι να γινόταν κάθε μέρα. Δεν είναι αυτό που με ενοχλεί. 

Με ενοχλεί που το μετέτρεψαν σε επικοινωνιακή φιέστα.

•Με ενοχλεί που μας κλείνουν τις παραλίες μας και εκεί συνωστίστηκαν καμία εκατοστή άτομα για να βγει ο σύγχρονος "Μωυσής" φωτογραφία.

•Με ενοχλεί που ο Χαρδαλιάς εδώ και δύο μήνες με αντιμετωπίζει a priori ως ανεύθυνο φορέα του ιού και εν δυνάμει δολοφόνο.


•Με ενοχλεί που μου κουνάει το δάχτυλο ο Νικ Χαρντ λέγοντας μου να μην ετοιμάζομαι για εκδρομές την Πρωτομαγιά (δεν είναι αργία Νίκο μου, είναι απεργία) γιατί θα με ελέγξει αυστηρά, αλλα από 4 Μαΐου θα μπορώ να πάω όπου θέλω. 1η Μαΐου θα έχουμε κορωνοϊό, στις 4 θα ...

Η άμαξα γίνεται κολοκύθα στις 12 τα μεσάνυχτα...

ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ!
Κορονοϊός : Νέο σκίτσο του Αρκά με… βαθύτερες απορίες | tempo24.news

Ας δούμε λίγο γιατί στην πραγματικότητα δεν λήγει η καραντίνα όλο το καλοκαίρι και από Οκτώβριο πάλι μέσα. Ήδη λένε ότι θα έχει δεύτερο κύμα κοροϊδοϊου από Οκτώβριο.
Σας ετοιμάζουν για μέσα 5 μήνες.

Λοιπόν.
Έλεγα ότι αυτά τα μέτρα δε θα αρθούν ποτέ ουσιαστικά.θα σας δώσουν πίσω το 40% από ότι είχατε πριν και θα πανηγυρίζετε κιόλας!!!!
4 Μαϊου ανοίγουν τα κομμωτήρια και μικρομάγαζα.
Σας λένε άντε....κουρευτείτε ......
Καταργούνται τα sms. Και;;;;
Και τώρα έβγαινες οπότε ήθελες.
Αυτό είναι το δόλωμα...
Να βγεις 4 Μαΐου.
Και να πας που;;;

O έρωτας δεν γνωρίζει όρια στον κόσμο των Opera Chaotique

Οι Opera Chaotique παρουσιάζουν τη διασκευή του τραγουδιού των Λουίζα Δολόξα, Χάρη Ζόφου-Σταυρακάκη και Αλίνας Αντωνίου με τίτλο "Αποδημητικά πουλιά". Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στην προσεχή κυκλοφορία, από το Ogdoo Music Group, του νέου δίσκου των Opera Chaotique με τίτλο "Στων Διακαμένων σας Χειλιών την Άκρη". Προηγήθηκε η επιτυχημένη ψηφιακή κυκλοφορία του προπομπού του δίσκου με τίτλο "Αφησέ με να ‘ρθω μαζί σου".
"Στων Διακαμένων σας Χειλιών την Άκρη", θα είναι ο πρώτος δίσκος του επιτυχημένου διδύμου των Γιώργου Τζιουβάρα και Χρήστου Κουτσογιάννη στην ελληνική γλώσσα και ο τέταρτος κατά σειρά μετά τους ..

29 Απρ 2020

5G: Ένα ακόμα επικίνδυνο πείραμα για την υγεία;


Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς (5G) έχουν ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία τους από τις αρχές του 2019 στη Νότια Κορέα (π.χ. στην πόλη PyeongChang, όπου διεξήχθησαν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες), στην Κίνα (ευρέως διαδεδομένο ιδιαίτερα στην γνωστή μας Γουχάν), στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία, στο Κατάρ κ.α.. Από το 2020 εφαρμόζεται πιλοτικά σε πόλεις χωρών της Ευρώπης (Mobile World Congress, 2018).
Επίσης, είναι υποχρέωση των χωρών της Ε.Ε να υιοθετήσουν πλήρως την τεχνολογία 5G μέχρι το 2021.
Τεχνολογία 5G
Οι νέες κεραίες 5G μπορούν να εγκατασταθούν σε απόσταση ανά 10 έως 20 πολυκατοικίες εντός των αστικών περιοχών. Οι θέσεις τους ενδέχεται να είναι υπάρχουσες εγκαταστάσεις, όπως για παράδειγμα οι στήλοι ηλεκτρισμού.
Οι κεραίες 5G θα εκθέσουν τον πληθυσμό σε...

28 Απρ 2020

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ξεκινούν αιτήσεις για προσλήψεις 8μηνης διάρκειας

Δήμος Δίου-Ολύμπου » Γυμνάσιο Κονταριώτισσας

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ...

Εμβόλια: Κοινό μήνυμα των Robert F. Kennedy, Jr. και Robert De Niro

Ο Robert F. Kennedy, Jr. ανακοινώνει την πρόκληση των $ 100,000 του World Mercury Project με στόχο να σταματήσει η χρήση του εξαιρετικά τοξικού υδραργύρου στα εμβόλια

Το Thimerosal, ένα συντηρητικό που περιέχει υδράργυρο, βρίσκεται σε 48 εκατομμύρια εμβόλια της γρίπης των ΗΠΑ κάθε χρόνο, το τοξοειδές του τετάνου, σε εμβόλια του μηνιγγιτιδόκοκκου και, σε μεγάλες δόσεις, στα παιδιατρικά εμβόλια που χορηγούνται σε 100 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο. Μια ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών (CDC) διαπίστωσε ότι ο αιθυλυδράργυρος στο thimerosal είναι τόσο βαθιά νευροτοξικός όπως ο βαριά...

«Ανεπρόκοπος, Απατεώνας, Ανθρωπάκι, Ξεφτίλας, Εξευτελισμένος, Ξεδιάντροπος, Αναίσχυντος, Υποκείμενο, Κότα Λυράτη, Γαϊδούρι»

ΝΔ: «Ο Τσίπρας να διαγράψει τον χυδαιολόγο Άδωνι Γεωργιάδη»… Βρες το λάθος στο βίντεο

Ανεπρόκοπος, Απατεώνας, Ανθρωπάκι, Ξεφτίλας, Εξευτελισμένος ...
Η Νέα Δημοκρατία κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη και τον Γιώργο Κυρίτση, γιατί δεν τους αρέσει να αποκαλούν με χαρακτηρισμούς αυτούς που ξεκοκκαλίζουν τα λεφτά των φορολογουμένων, τα λεφτά μας.
Εμείς προτείνουμε στον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει και τον Αδωνι Γεωργιάδη. 
Τι εννοείς δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ;
Δείτε το βίντεο...

27 Απρ 2020

O «ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ» των ΑΣΤΩΝ…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και «Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών ...

O Άδωνις Γεωργιάδης αποτελεί από μόνος του μια κατηγορία κολάκων που αναρριχήθηκε σαν ερπετό στον κορμό της αστικής διακυβέρνησης. Είναι ένας από τους πρόθυμους της παρασιτικής τάξης της καπιταλιστών, που ενίοτε μετατρέπεται σε «λαγός» των οικονομικών τους αξιώσεων – συμφερόντων. 
Τον τελευταίο καιρό σαν μια σύγχρονη «Αντουανέτα» με περίσσια έπαρση και αλαζονεία  κάνει συνεχώς υποδείξεις στον λαό πώς να διαχειριστεί την φτώχεια, την απελπισία και την δυστυχία του, απόρροια των πολιτικών της αστικής διαχείρισης (ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ και λοιπές εφεδρείες του συστήματος).
Από τα τηλεοπτικά πάνελ που έχει πιάσει στασίδι εδώ και χρόνια, στον τηλεοπτικό σταθμό « OPEN», είχε δηλώσει ότι με 200 ευρώ μπορεί να επιβιώσει μια λαϊκή οικογένεια.
Αυτή η δήλωση του έρχεται να δέσει με αυτή που υπαινίχθηκε σε άλλο κανάλι για τα μέτρα εποχής «ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ», ότι  τα 800 ευρώ για 45 μέρες  είναι ..

ΕΦΙΑΛΤΗΣ...

Πρώτη κατοικία: Στο τέλος Ιουνίου τα άνοιγμα της πλατφόρμας

Από τους 200.000 δανειολήπτες, με περίπου 155.000 να είναι στα κόκκινα, η πλατφόρμα – παρωδία του Αδωνη Γεωργιάδη έχει δεχθεί να εξετάσει μόλις 2.000 ενώ έχουν εγκριθεί μόλις καμιά ...

Η νέα "κανονικότητα", σύμφωνα με τους νεοφιλελέδες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τους μιντιακούς παπαγάλους του καθεστώτος

Οι γραφικοί νεοφιλελέδες με τις "κανονικότητες" 

και τα "λεφτόδεντρα"

Οι γραφικοί νεοφιλελέδες με τις "κανονικότητες" και τα "λεφτόδεντρα"

Εν όψει άρσης περιοριστικών μέτρων, οι μιντιακοί παπαγάλοι του καθεστώτος άρχισαν να αναμασούν τη νέα καραμέλα της επιστροφής στην "κανονικότητα".

Η νέα "κανονικότητα", σύμφωνα με τους νεοφιλελέδες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τα απανταχού γνήσια τέκνα του μπαμπά Μίλτον και της μαμάς Μάγκι, περιλαμβάνει νέα λιτότητα, μισθούς πείνας, εργασιακό μεσαίωνα, απολύσεις, ανεργία, δυσθεώρητο χρέος, ρημαγμένο κοινωνικό κράτος.

Η "κανονικότητά" τους περιλαμβάνει και ένα εθνικό σύστημα υγείας στα πρόθυρα της διάλυσης. 

Και αυτό, επειδή λόγω του ιδεολογικού τους φανατισμού, αρνήθηκαν να το ενισχύσουν όπως έπρεπε μέσα σ'αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς αρκέστηκαν στον εμπαιγμό μέσω επαίνων και χειροκροτημάτων για το ιατρικό προσωπικό που έδωσε, πράγματι, πολύ σκληρή μάχη.

Η νέα "κανονικότητα" άρχισε να μπολιάζεται στο DNA της κοινωνίας από τους τερατώδεις μηχανισμούς του νεοφιλελεύθερου ολετήρα, όταν ξέσπασε η...

26 Απρ 2020

Ετοιμάζουν εμβόλιο για να μας εφοδιάσουν με αντισώματα, για έναν ιό που αλλάζει συνέχεια και δεν δημιουργεί αντισώματα.

Κάποιοι έλεγαν ότι «αποκλείεται να μας φυλακίσουν όλους» ή «να δω ...

Τα 20 πράγματα που κατάλαβα σχετικά με τον Κορωνιό όλα απόλυτα λογικά.:

1. Δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι για κανέναν λόγο, αλλά εάν πρέπει βγείς, τότε μπορείς να βγείς.

2. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ! Εκτός από τα ανοιχτά.

3. Δεν πρέπει να πηγαίνεις σε νοσοκομεία εκτός εάν πρέπει να πας. Δεν μπορείς να πας και στο γιατρό, αρκεί να μην είσαι πολύ άρρωστος.

4. Όταν βγεις θυμήσου την βεβαίωση μετακίνησης που είναι αντισυνταγματική αλλά και υποχρεωτική. Εάν δεν την έχεις, ωστόσο, δεν είναι πρόβλημα γιατί μπορεί να την συμπληρώσεις επί τόπου, αν και εφόσον γίνει ελεγχος.

5. Οι μάσκες είναι άχρηστες! Αλλά το να φοράς μία μπορεί να ...

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΙΖΕΣ της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Έδωσε 440 ευρώ ανα υπολογιστή για antivirus…όσο κοστίζει ολόκληρο το PC

9F5D6771-C200-47CD-8039-2F8B90D03BA6
Με 440 παίρνεις καινούργιο υπολογιστή.
O πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής (ιδιότητα: εμπειρογνώμων) για την περίφημη τηλεκατάρτιση του #Σκοιλ_Ελικικου του υπουργείου Εργασίας (Γιάννης Βρούτσης!) πήρε, επίσης, 2 δουλειές από το υπ.Εργασίας, με απευθείας ανάθεση, μία 44 χιλ ευρώ στις 13/4 και μία 120 χιλ στις 14/4
Αυτή μάλιστα με τις 44 χιλιάδες ευρώ είναι η τοποθέτηση windows 10 και antivirus σε 100 Η/Υ του υπουργείου. Εκταμιεύτηκαν 440 ευρώ για τον κάθε υπολογιστή. Πιάστηκαν κανονικά κορόιδα στο υπουργείο, εμείς το κάναμε με μόλις 85 ευρώ.
Η άλλη απευθείας ανάθεση των 120 χιλ ευρώ για...

Εν μέσω πανδημίας ξεπουλάνε τα λιμάνια Ηρακλείου, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ηγουμενίτσας!

Το κράτος, το “επιτελικό”, το “άριστο” και η κυβέρνησή του, όταν πρόκειται για το ξεπούλημα του τόπου δεν καταλαβαίνει τίποτα, ούτε από “αόρατους πολέμους” ούτε από πανδημίες. 
Ετσι, λοιπόν, εν μέσω κορωνοιού η κυβέρνηση έβαλε μπροστά – μέσω του ΤΑΙΠΕΔ – την διαδικασία για την ιδιωτικοποίηση 4 λιμανιών, του Ηρακλείου, της Αλεξανδρούπολης, του Βόλου και της Ηγουμενίτσας!
Μάλιστα στις 31 Μαρτίου το..

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ(αλλά μόνο για προπαγάνδα)! Άλλα 9 εκατ. ευρώ για τη «διαφημιστική καμπάνια» του κορονοϊού...!!!

Εδώ γελάμε....
"Να εκπαιδεύσουμε τους πολίτες σε έναν νέο τρόπο ζωής και να τους προφυλάξουμε από την παραπληροφόρηση και τα «fake news»."

Δεύτερο μεγάλο πακέτο για «εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης» για τον κορονοϊό ενέκρινε η κυβέρνηση, σύμφωνα με ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. 
Το νέο πακέτο, ύψους 9 εκατ. ευρώ για την «απαραίτητη εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών ως προς τα αναγκαία μέτρα προστασίας και τις συμπεριφορές για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού» προστιθέμενο στο...