# #

30 Σεπ 2021

Ιδιοκτήτης εστιατορίου ζήτησε από αστυνομικούς να επιδείξουν πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά τη διάρκεια ελέγχου!!!Ένταση επικράτησε σε γνωστό εστιατόριο της Κοζάνης το απόγευμα της Κυριακής κατά τη διάρκεια ελέγχου κλιμακίου της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, οι δυο αστυνομικοί φορώντας κανονικά τις μάσκες τους, εισήλθαν και στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου και επέβαλαν πρόστιμο σε εργαζόμενη, η οποία φέρεται να φορούσε μάσκα, αλλά εκείνη τη στιγμή να την είχε κατεβάσει για να..

29 Σεπ 2021

Το Φεστιβάλ του Δούναβη στο Βελιγράδι τιμά τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης και το Μίκη Θεοδωράκη

 


Το γεγονός ότι η Ελλάδα και ο κόσμος εορτάζουν τα 200 χρόνια από την επανάσταση των Ελλήνων καθόρισε και το θέμα στο οποίο θα είναι αφιερωμένο το φετινό φεστιβάλ “Dunav Fest”, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. στον Πύργο Νεμπόισα. 

Τα ονόματα του Ρήγα Φεραίου, του Έλληνα επαναστάτη και των επτά συντρόφων του που φυλακίστηκαν και εκτελέστηκαν στον εν λόγω Πύργο από τους Τούρκους, αναγράφονται στον Πύργο Νεμπόισα, ενώ στους τοίχους προβάλλεται η ...

′′ Το ποδήλατο είναι ο αργός θάνατος του πλανήτη "Ένας τραπεζίτης έκανε τους οικονομολόγους να σκεφτούν όταν είπε:

′′ Ένας ποδηλάτης είναι καταστροφή για την οικονομία της χώρας:
δεν αγοράζει αυτοκίνητα ή δανείζεται χρήματα για να αγοράσει.
Δεν πληρώνει ...