# #

15 Σεπ 2011

Έτσι είστε ...??? είπε το ΠΑΣΟΚ !!!


Οι Έλληνες επαναστατούν χωρίς να το ξέρουν!!
















Ξεκίνησε η επανάσταση από την πρώτη ημέρα της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ το οποίο δεν τόλμησε να πάρει πίσω το εξωφρενικό χαράτσι του Γιώργου Σουφλιά με το απίστευτο ''πράσινο τέλος'' στα αυτοκίνητα.

 Φυσικά ο κόσμος ''επαναστάτησε'' και κατέθεσε εκατοντάδες χιλλιάδες πινακίδες. Αποτέλεσμα? Μηδέν. Μείον δηλαδή γιατί όχι μόνο δεν πήραν παραπάνω λεφτά το 2009 από το 2008, αλλά πήραν και πολλά εκατομμύρια ευρώ λιγότερα.

Έτσι είστε είπε το ΠΑΣΟΚ? ...Αύξησε τον ειδικό φόρο στα καύσιμα και πήγε η βενζίνη από 1 ευρώ το λίτρο στο 1,6 και αύξησε τις τιμές των διοδίων. Ξαναεπαναστάτησε ο κόσμος και περιόρισε τις μετακινήσεις του κατά 40 περίπου τοις εκατό!!! Αποτέλεσμα? Έκλεισαν περίπου 1.500 βενζινάδικα. Μηδαμινό το αποτέλεσμα! Ίσα ίσα περίπου 3.000 συνολικά άνθρωποι απενεργοποιήθηκαν οικονομικά.

Έτσι είστε πάλι? Αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος. Πάλι όρχεις πήρε το υπουργείο!!!. Περιόρισε ο κόσμος κατά 7% την κατανάλωση!!!!!!

Έτσι είστε είπε το ΠΑΣΟΚ? Έβαλε τον κόσμο ''λαγό'' να μαζεύει αποδείξεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής εξαιτίας της δικιάς τους ανικανότητας. Αποτέλεσμα? Τραγικό για το υπουργείο οικονομικών. Μπήκε μέσα με τα τσαρούχια!!!!

Έτσι είστε είπε το ΠΑΣΟΚ? Θα αυξήσω τον φόρο στα πακέτα τσιγάρων. Αποτέλεσμα? Τίποτα πάλι. Περιόρισε ο κόσμος κατά 30% την δαπάνη είτε περιορίζοντάς το είτε αγοράζοντας φθηνά τσιγάρα κ καπνό.

Έτσι είστε είπε το ΠΑΣΟΚ? Θα σας τσακίσω ρε τσογλάνια. Θα βάλω χαράτσι στην ιδιοκτησία και θα το πληρώσετε μέσω της ΔΕΗ!!!!!!! Άντε να δω πόιός δεν θα το πληρώσει!!!!!

Αμφιβάλει κανείς ότι θα την βρούμε πάλι την άκρη?????????










http://to-sisaki.blogspot.com/2011/09/blog-post_2549.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.