# #

17 Σεπ 2011

Οριστικό: Δεν δίνουν την 6η δόση - Ζητάνε πρόσθετα μέτρα!Image

 Οριστικό: Η 6η δόση δεν πρόκειται να καταβληθεί ή τουλάχιστον δεν πρόκειται να καταβληθεί εγκαίρως΄!
 Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλβγκανγκ Σόιμπλε πριν λίγα λεπτά "Η 6η δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ θα καθυστερήσει να καταβληθεί στην Ελλάδα. Πρέπει να δούμε κάποια πράγματα"!


 Με την άνεση τoυ γεγονότος ότι δεν έχουν λαμβάνειν οι ευρωπαϊκές τράπεζες από την 6η δόση οι Ευρωπαίοι με την άνεσή τους πιέζουν μέχρι ασφυξίας την Ελλάδα και ωθούν την κυβέρνηση στη λήψη και νέων μέτρων.


 Eίναι και μία επι8εβαίωση του γεγονότος ότι δεν ενδιαφέρονται για την "υγεία" της Ελλάδας, αλλά αποκλειστικά για την "υγεία" των τραπεζών τους!


 Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ Ε.Βενιζέλος προσπάθησε να δικαιολογήσει το γερμανικό "χαστούκι" υποστηρίζοντας ότι...
"Το μείζον δεν είναι ο χρόνος της εκταμίευσης, αλλά η πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου, που είναι ιδιαίτερα θετικές για την Ελλάδα και είναι υψίστης σημασίας για τη βιωσιμότητα του χρέους. Θα πρέπει, τόνισε, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για τη μείωση του ελλείμματος και τη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους, για να μην βρεθεί η οικονομία σε περιδίνηση"!


Δηλαδή έρχονται και νέα μέτρα ή απλά "εξακολουθούν να πυροβολούν τον πεθαμένο"!


 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.