# #

15 Σεπ 2011

Ο Έλληνας Νίξον ονειρεύεται «καθαρούς Έλληνες», χωρίς πιτυρίδα, φακίδες και ακμή.

Τα ηνία της χώρας αναλαμβάνει οσονούπω ο . . . τεραστιος Καρατζαφέρης




«Σας δίνω μια υπόσχεση, θα γίνω πρωθυπουργός για να σώσω αυτόν τον τόπο. Είναι θέμα χρόνου να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας», τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε συγκέντρωση του ΛΑ.Ο.Σ στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ. Όταν οι συγκεντρωμένοι φώναξαν το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ο κ. Καρατζαφέρης παρενέβη και είπε: «Στους καθαρούς Έλληνες, που αγαπούν την πατρίδα, όχι στους αριστερούς κηφήνες».
Δεσμεύτηκε ότι ως πρωθυπουργός θα διώξει τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα και σημείωσε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν λαθρομετανάστη να ασελγεί σε βάρος της Ελλάδας. Θα τους διώξω. Ήρθαν στο σπίτι μου χωρίς να τους φωνάξω κι έχω την υποχρέωση να τους δείξω την πόρτα της εξόδου».

Μη βιαστείτε να γελάσετε και να ειρωνευτείτε. Δεν θα βγει από εκλογές. Θα τον διορίσει ο ΓΑΠ πρωθυπουργό για ένα μήνα. Υπάρχει μυστική συμφωνία. Ήταν ο όρος για να ψηφίσει 30 κυβερνητικά νομοσχέδια.  Για κάθε Νομοσχέδιο και μια  μέρα πρωθυπουργίας  λέει ο πρώτος όρος. Ο δεύτερος είναι να μοιραστούν στα σχολεία οι εκπομπές του Άδωνι. «Κάνε με για μια μέρα Πρωθυπουργό», λέει ο φέρελπις Καρατζαφέρης  διαρκώς στον ΓΑΠ για να τον ψήσει. «Αν μπεις. θα κάτσεις ένα μήνα, να πάρω τα ρεπό μου» αντιπρότεινε ο σκληρός διαπραγματευτής πρωθυπουργός.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.  Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά με τον Καρατζαφέρη τραβά. Μετά τους Αθηναίους στο Μαραθώνα, τους Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες, τον Αλέξανδρο που μετέδωσε το ελληνικό πνεύμα στον τότε γνωστό κόσμο, τον Παπακωνσταντίνου που μας διέσωσε και μας διέσυρε, ο Γιώργος από τις Τζιτζιφιές θα μεσουρανήσει στο πολιτικό στερέωμα και θα σώσει τη χώρα.

Ο Έλληνας Νίξον ονειρεύεται ...
«καθαρούς Έλληνες», χωρίς πιτυρίδα, φακίδες και ακμή. Οι κηφήνες είναι μόνο αριστεροί πράγματι, έχει στα χέρια του δημοσκοπήσεις στρωματοποιημένες από 57 κυψέλες ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Θα διώξει τους λαθρομετανάστες δείχνοντας τους την πόρτα. Μετά οι ίδιοι θα μπουν από το παράθυρο αλλά το καθήκον του θα το έχει κάνει. Ολόκληρη καριέρα έστησε πάνω τους, δεν μπορεί να είναι και πολύ σκληρός μαζί τους. Θα κρατικοποιήσει και τις υπηρεσίες διακίνησης των λαθρομεταναστών και θα γεμίσει τα ταμεία.

Ίσως οι σημερινοί Έλληνες είμαστε ελάχιστοι πνευματικά για να καταλάβουμε το μεγαλείο του Καρατζαφέρη. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και να μη φορέσει ποτέ τις μπλούζες που κουμπώνουν στην πλάτη. Από το Δαφνί μπορεί να ανέβει στο όρος Αιγάλεω ως άλλος Ξέρξης και να κυβερνάει από εκεί μέσω τηλεδιασκέψεων. Το επικοινωνιακό επιτελείο του, εμπνευσμένο από τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη (Καλόμερο) θα λειάνει ελαφρώς το τραχύ επίθετο του μεγάλου αρχηγού σε Καλο-τζαφέρη, για να μείνει στην ιστορία όπως ο Καλοϊωάννης Κομνηνός, που έδωσε νέα πνοή για δεκαετίες στο Βυζάντιο.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να δείξει το ταλέντο του ως αυτοκράτορας, Γιατί δεν πάει στην Κίνα, που δεν θα τον καταλαβαίνουν κιόλας τι ξεστομίζει και θα κυβερνήσει απερίσπαστος;
Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.