# #

15 Σεπ 2011

ΟΛΜΕ... 48ωρη απεργία - κοινά συλλαλητήρια και άλλες δράσεις με ΔΟΕ, φοιτητές , γονείς και μαθητές...


ΟΛΜΕ προς ΕΛΜΕ: Συνελεύσεις για να αποφασίσουμε 48ωρη απεργία - κοινά συλλαλητήρια και άλλες δράσεις με ΔΟΕ, φοιτητές , γονείς και μαθητές



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση Γ.Σ. Προέδρων το Σάββατο, 24/9/2011 στην Αθήνα. 

 Καλούμε τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ να οργανώσουν τις προηγούμενες ημέρες Γ.Σ. για να συζητήσουν την εισήγηση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ.
 Το πρόγραμμα δράσης της Ομοσπονδίας περιλαμβάνει ένα σύνολο πολύμορφων αγωνιστικών δράσεων από το εκπαιδευτικό κίνημα σε συντονισμό με τη ΔΟΕ και τους φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας (γονείς, μαθητές, φοιτητές, κ.λπ.) αλλά και με άλλους φορείς του δημόσιου τομέα. 

 Προτείνεται η πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας 4 και 5 Οκτώβρη (με δυνατότητα να μεταφερθεί σε άλλη κοντινή ημερομηνία ανάλογα με τις εξελίξεις π.χ. μισθολόγιο, σε συνεννόηση με ΔΟΕ και άλλες ομοσπονδίες προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο αναγκαίος συντονισμός) και η πραγματοποίηση Γ.Σ. τη δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας για απόφαση κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Επίσης, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση κοινών συλλαλητηρίων (πανεκπαιδευτικών) με τη ΔΟΕ, τους φοιτητές κ.λπ. την Πέμπτη, 22/9/11.

 Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 1 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

 Καλούμε όλες τις ΕΛΜΕ σε συνεργασία με τους Συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης, τους φοιτητές, κ.λπ. να οργανώσουν συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις την ίδια μέρα.

 Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εκπαιδευτικών στα συλλαλητήρια, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας (11 π.μ. -  2 μ.μ για την πρωϊνή βάρδια και 2 μ.μ. – 5 μ.μ. για την απογευματινή).

 Το πλήρες κείμενο της εισήγησης του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ θα σας σταλεί τις επόμενες ημέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.