# #

16 Σεπ 2011

Ο πρωθυπουργός του 8%


Και μη χειροτερα . . . . !!!!

thumb


Δεν ξέρουμε πως κοιμήθηκε παραμονή της ΔΕΘ ο Γεώργιος Καρατζαφέρης, γνωστός και ως Κωλοτούμπας, ή Καρατζαφύρερ, σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, αλλά το σίγουρο είναι ότι ξύπνησε πρωθυπουργός.

 Και μάλιστα όχι πρωθυπουργός της σειράς αλλά από αυτούς που κατέχουν επάξια μια θέση στο Πάνθεον της Ιστορίας και συνομιλούν με τα μεγάλα πνεύματα της εποχής τους και του παρελθόντος.

 Για λόγους σεμνότητας πάντως δεν παραλλήλισε την εμβέλεια της προσωπικότητάς του με εκείνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, και άλλων επιφανών ανδρών της ιστορίας.
Κατά την προχθεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της ΔΕΘ ο περί ου λόγος, λοιπόν, κήρυξε τον ανένδοτο κατά του κομμουνισμού που εδώ και δεκαετίες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της Μητσοτακικής παρένθεσης και της κυβέρνησης Καραμανλή σαρώνει τη ...
χώρα από άκρου εις άκρον.
Ο Πρόεδρος μάλιστα μας τα μπέρδεψε λίγο στην προσπάθεια να μας αποδείξει με ισχυρά επιχειρήματα πώς οι κομουνιστές διαφεντεύουν τη χώρα τα τελευταία εξήντα χρόνια και την έφεραν εδώ που την έφεραν, ειδικά όταν το 74 πήραν μια «κραταιά χώρα» (από τη χούντα να υποθέσουμε) για να τη φέρουν σε αυτή την κατάσταση. (Καλά αυτός ο Παπαδόπουλος άχρηστος ήταν τελικά, γιαλαντζί κομμουνιστοφάγος)
Αναφώνησε λοιπόν «Τους νικήσαμε στον εμφύλιο αλλά ηττηθήκαμε»!
Το απόσπασμα εις την Καρατζαφέρικήν: «Τους νικήσαμε αμέσως μετά τον πόλεμο με τη Γερμανία. Νίκησαν οι Έλληνες. Νικήσαμε και αυτοί βγήκαν κερδισμένοι κι αυτή ήταν μια μεγάλη ήττα της παράταξής μας, η οποία δεν μπόρεσε να ορθώσει το ανάστημα του φρονήματος και της ιδεολογίας απέναντι σε αυτό που ισοπεδώθηκε σε όλο τον κόσμο».
Ο αγών Του, όταν κόψει κορδέλα στο Μαξίμου (η συνέντευξή του άλλωστε αυξάνει τις πιθανότητες δημοσκοπικής εκτίναξης από το 8% στο 8,2%), θα έχει δύο βασικές προτεραιότητες, λοιπόν:
την αποκομουνιστικοποίηση της  χώρας, και την απελευθέρωσή της από τις στρατιές των μεταναστών που την έχουν κυριεύσει και την κρατούν υπό την κατοχή τους.
Ενδεικτικό της αποφασιστικότητας του ανδρός είναι ότι μετά την έναρξη της ομιλίας του με την υπόσχεση ότι θα γίνει πρωθυπουργός («Σας δίνω μία υπόσχεση, ότι θα γίνω Πρωθυπουργός για να σώσω τον τόπο»), ακολουθεί  στη δεύτερη παράγραφο η Νέα Μεγάλη Ιδέα: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν λαθρομετανάστη να ασελγεί εις βάρος της Ελλάδας, της πατρίδας, του έθνους».
Επίσης, αν και δεν καταλάβαμε τι πρόβλημα έχει με το Ράιχ ο απηνής διώκτης των κομμουνολησταρχαίων και των βρωμιάρηδων λαθρομεταναστών, ο Πρόεδρος (προς το παρόν, γιατί είπαμε, History, here He comes), σηκώνει ανάστημα και στο Ράιχ της Μέρκελ, αναφωνώντας ότι η Ελλάδα «δεν μπορεί να παραδοθεί» σε αυτόν τον «άτυπο πρωθυπουργό, ο οποίος έχει ένα όνομα εξαιρετικά ενοχλητικό… λέγεται Ράιχενμπαχ και μας παραπέμπει στο “ράιχ”, αυτό το οποίο πολέμησαν οι γονείς μας, αυτό που πολέμησαν οι παππούδες μας και υποχρεούμεθα και σήμερα να πολεμήσουμε εμείς σαν λογικοί».  Από την άλλη όλο κι όλο χρειάζεται «δουλειά και πειθαρχία».
Οι Γιωργάκης και Αντώνης είναι άρρωστοι εξουσιομανείς, ενώ ο ίδιος θα γίνει πρωθυπουργός …για την πατρίδα ρε γαμώτο…
Επίσης, κατά τον Καρατζεφέρη, αν καταλάβαμε, καλά ο Παπανδρέου δεν είναι μόνο εξουσιομανής αλλά και εφαρμόζει μεθόδους των Σοβιέτ και ετοιμάζεται να μας πάρει τα σπίτια (προκειμένου να τα αποδώσει στην τροϊκανή κομμούνα;)…
«Φθάσαμε στο σημείο της κομμουνιστικής νοοτροπίας. Όποιος από σας δηλαδή είναι νοικοκύρης, όποιος από σας ήθελε να έχει λίγο πιο ξεκούραστα γηρατειά και μάζευε να πάρει ένα σπιτάκι, είναι εχθρός της κοινωνίας και αντιμετωπίζεται έτσι. Οι μέθοδοι “Σοβιέτ” δεν έχουν θέση στην Ελλάδα του 2011. Αυτό ας το καταλάβουν. Η Σοβιετική Ένωση δεν πήρε με κανόνα τα σπίτια των Ρώσων. Επέβαλε σκληρούς φόρους και έτσι πήγαινε ο καθένας και παρέδιδε από μόνος του την περιουσία του».
Ουφ εγώ μπερδεύτηκα και δεν ξέρω αν μας κυβερνάνε νεοφιλελεύθεροι, όπως νόμιζα, ή εθνικοσοσιαλιστές ή τα Σοβιέτ, και με ποιο σύστημα θα μας κυβερνήσει τελικώς ο Κωλοτούμπας Φύρερ… Βγάλτε συμπέρασμα μόνοι σας…


η . . . Ποντικομαμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.